Opsi, råkade visst bli en...relativt stor bloggpaus där, men nu är jag tillbaka!! Trevligt iallafall att man har några stalkers som ändå håller statistiken levande, hej på er<3 Idag skulle man egentligen varit på Plantisen och jobbat men febern kom emmellan. Alltså, jag är ALLTID sjuk??? Hade liksom min livs traumatiska sjukdom någonsin för ca två veckor sedan? Måste bli frisk nu och helst igår, har saker inbokade fram över jag gärna vill göra, är för viktig för att vara sjuk.

Såhär söt är jag iallfall just nu, ligger nerbäddas i sängen med en fashionoutfit som består av en tröja jag har snott av Micke som han tyvärr aldrig kommer få tillbaka då den agerar sovtröja åt mig💁🏻 Apropå Micke ska jag ringa honom nu och kräva att han tycker synd om stackars lilla mig så vi höörs❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En vacker selfie innan jag började// Vi har börjat med julpynt på jobbet! SÅ mysigt//En varning till otrevliga kunder..

Hellu stalkeeeers! Vad gör ni? Jag sitter halv död på jobbet på min efterlängtade rast och ska peta i mig nyttig middag i form av fisk...är dock dödligt sötsugen så har en seriös överläggning med mig sj om man ska kuta till donken och köpa x antal glass, ska liksom stänga ikväll OCH jag öppnade så lite glass är jag fan värd💁🏻 Jobbar ju på stora plantis idag så känns lite nervigt att stänga själv, har trots allt inte jobbat här på ca 3 månader🙄 Men nu blir det språngmarsch till donken, puss och kraaam

Likes

Comments

-Livet-

Har verkligen bestämt mig för att börja blogghis igen, dels för att det kan vara skönt att skriva massa text ibland, dels för att kunna gå tillbaka och ba ååååh 3 maj var jag förkyld och hade inget liv samt även att alla mina stalkers kan få en liten inblick i mitt fabulösa liv är ju t e x privat på instagram sådär kan ni ej stalka mig tyvärr :( anyway, blir förhoppningvis bloggproffs nu och får massa smink gratis och massa samarbeten med typ NAKD så man kan sluta shoppa och därmed hindra sig själv från att hamna i ekonomisk kris och bli känd ifrån lyxfällan. Det var allt för mig just nu, ska ringa min älskling och tvinga honom att underhålla mig en stund innan jag hurtar mig till gymmet! Puss hej<33

Och så en fin bild på mig och Simis bara för att toppa allt va? Japp.

Likes

Comments

Nej, det är verkligen inte lätt att vara jag. Vaknade upp i söndags och var svinallergisk, näsan rann, ögonen kliade, jag hostade upp mina lungor osv. Ni som är pollenallergiker förstår :-) Sen blev det dock bara värre och värre, har haft jättesvårt att andas och kan inte sova för jag hostar så mycket,. Sen visade det sig att jag hade 39 grader också, alltså VAFAN. Orkar inte att jag alltid ska bli sjuk så fort jag gör något?? Jag festar=Sjuk jag dricker= Sjuk jag sover för lite= Sjuk. "Du måste leva som en pensiönär, annars blir du sjuk" sa mamma imorse så det får väl bli min nya lifestyle. Sämsta veckan att bli sjuk på också, har viktiga lektioner, har planer varje dag och jobbar öppning-stängning hela helgen.

#prayforme

Likes

Comments

"Du borde börja blogga igen!" Sa Ella när vi pratade idag och jag ba eeh ja juste jag har en blogg :-) Men ja absolut, varför inte ge blogglivet ett försök igen? Kom igen det blir kul typ, för jag vet att alla säkert är jätteintresserade av att läsa om att jag äter tacos varje dag ;-) Äsch klart ni är, tacos är ju ALLT. Jaja. Nu ligger jag iallfall nerbäddad i sängen och kollar på suits, ALLTSÅ ÄR KÄR I HARVEY😭😍 Ska lätt skita att bli psykolog och bli advokat i USA istället och ragga upp en sexig advokat. Drömmen.

Likes

Comments

Igår var jag en bra storasyster och tog min lillebror på bio för att se Minions, och det gjorde jag bara för att jag är så snäll, inte alls för att jag också ville se den jättegärna ;-) Haha,tror på fullaste allvar att jag skrattade mer än alla barn på hela bion, och definitivt mer än min lillebror och somnade (?!!) det var ju sista gången jag tog med den ungjäveln på bio om man säger så. Idag skulle jag egetnligen varit med Pontus, men känner av att jag har trotsat förkylningen och haft full rulle varje dag istället för att vila, för idag mår jag verkligen skit! Så ska försöka vila istället och så MÅSTE jag plugga matte, har prövning i kursen 2b om typ två veckor och jag har pluggat...i princinp ingenting. Målmedveten och disciplinerad är tyvär inte några av mina starkare sidor, snarare lathet och slöhet! Så nu måste jag verkligen ta i med hårdhandskarna, önska mig lycka till osv!

Likes

Comments

Idag var jag faktiskt dum och trotsade feber och halsont och drog ut, men orkade inte ligga och dega i sängen längre så när Krilleboi ville ses så drog jag ut med honom istället! Vi har inte setts på år och dar, började faktiskt nästan grina när jag såg han för jag blev så glad hehe. Vi hamnade hemma hos en annan saknad vännis och satt ute och chillade och snackade skit. Och min vita vecka gick skitbra ;-)


Likes

Comments

-Livet-

Jag pratar: alldeles för mycket hehe. Käften går nonstop på mig. Pratkvarn blev jag kallad så sent som igår :-)

Jag tycker om: Glass,Taccos,Disneyfilmer,mina fina vännisar

Jag avskyr när folk: Skryter, det är det värst jag vet!! Gillar inte när folk är gränslösa heller.

Kärlek är: Mat,Familj och vännisar

När jag sover: Så pratar jag i sömnen och slåss, #farligtjej

När jag lagar mat: Så slutar det med att vi köper hämtmat

Jag faller för killar som: Jag faller inte alls. Inga emotioner tack

Jag är rädd för: Fåglar, och framförallt duvor. Duvor är onda demoner, det värsta jag vet.

Den värsta känslan är: när man känner sig ensam fast man har massa personer runt omkring. Och när pappa äter upp min Ben&Jerry VEM GÖR SÅ MOT SITT BARN?!

Den bästa känslan är: När folk köper mat åt mig

Jag är bäst på: Att komma ihåg PLU koder och att äta mat

Jag är sämst på: att vänta ,jag har inget tålamod någonstans.

Jag kommer alltid vara: Mig själv.

Det finaste som finns är: Mat och min lillebror

I sommar ska jag: Ge upp alla försök att bli brun naturligt och köpa en bra brun utan sol

Sist jag grät var: Ett par dagar sedan.

Jag älskar: MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Jag kan inte: Stå på händer och göra kullerbyttor, vissla och äta bröd utan att må illa.

När jag vaknar på morgonen: Så är jag alltid super pigg

Just nu tänker jag på: Någon jag gillar hihi

Jag ångrar att: Jag inte åt mer pizza, slängde den och är hungrig igen :(((

Likes

Comments