Nej, det är verkligen inte lätt att vara jag. Vaknade upp i söndags och var svinallergisk, näsan rann, ögonen kliade, jag hostade upp mina lungor osv. Ni som är pollenallergiker förstår :-) Sen blev det dock bara värre och värre, har haft jättesvårt att andas och kan inte sova för jag hostar så mycket,. Sen visade det sig att jag hade 39 grader också, alltså VAFAN. Orkar inte att jag alltid ska bli sjuk så fort jag gör något?? Jag festar=Sjuk jag dricker= Sjuk jag sover för lite= Sjuk. "Du måste leva som en pensiönär, annars blir du sjuk" sa mamma imorse så det får väl bli min nya lifestyle. Sämsta veckan att bli sjuk på också, har viktiga lektioner, har planer varje dag och jobbar öppning-stängning hela helgen.

#prayforme

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

"Du borde börja blogga igen!" Sa Ella när vi pratade idag och jag ba eeh ja juste jag har en blogg :-) Men ja absolut, varför inte ge blogglivet ett försök igen? Kom igen det blir kul typ, för jag vet att alla säkert är jätteintresserade av att läsa om att jag äter tacos varje dag ;-) Äsch klart ni är, tacos är ju ALLT. Jaja. Nu ligger jag iallfall nerbäddad i sängen och kollar på suits, ALLTSÅ ÄR KÄR I HARVEY😭😍 Ska lätt skita att bli psykolog och bli advokat i USA istället och ragga upp en sexig advokat. Drömmen.

Likes

Comments

Igår var jag en bra storasyster och tog min lillebror på bio för att se Minions, och det gjorde jag bara för att jag är så snäll, inte alls för att jag också ville se den jättegärna ;-) Haha,tror på fullaste allvar att jag skrattade mer än alla barn på hela bion, och definitivt mer än min lillebror och somnade (?!!) det var ju sista gången jag tog med den ungjäveln på bio om man säger så. Idag skulle jag egetnligen varit med Pontus, men känner av att jag har trotsat förkylningen och haft full rulle varje dag istället för att vila, för idag mår jag verkligen skit! Så ska försöka vila istället och så MÅSTE jag plugga matte, har prövning i kursen 2b om typ två veckor och jag har pluggat...i princinp ingenting. Målmedveten och disciplinerad är tyvär inte några av mina starkare sidor, snarare lathet och slöhet! Så nu måste jag verkligen ta i med hårdhandskarna, önska mig lycka till osv!

Likes

Comments

Idag var jag faktiskt dum och trotsade feber och halsont och drog ut, men orkade inte ligga och dega i sängen längre så när Krilleboi ville ses så drog jag ut med honom istället! Vi har inte setts på år och dar, började faktiskt nästan grina när jag såg han för jag blev så glad hehe. Vi hamnade hemma hos en annan saknad vännis och satt ute och chillade och snackade skit. Och min vita vecka gick skitbra ;-)


Likes

Comments

Jag pratar: alldeles för mycket hehe. Käften går nonstop på mig. Pratkvarn blev jag kallad så sent som igår :-)

Jag tycker om: Glass,Taccos,Disneyfilmer,mina fina vännisar

Jag avskyr när folk: Skryter, det är det värst jag vet!! Gillar inte när folk är gränslösa heller.

Kärlek är: Mat,Familj och vännisar

När jag sover: Så pratar jag i sömnen och slåss, #farligtjej

När jag lagar mat: Så slutar det med att vi köper hämtmat

Jag faller för killar som: Jag faller inte alls. Inga emotioner tack

Jag är rädd för: Fåglar, och framförallt duvor. Duvor är onda demoner, det värsta jag vet.

Den värsta känslan är: när man känner sig ensam fast man har massa personer runt omkring. Och när pappa äter upp min Ben&Jerry VEM GÖR SÅ MOT SITT BARN?!

Den bästa känslan är: När folk köper mat åt mig

Jag är bäst på: Att komma ihåg PLU koder och att äta mat

Jag är sämst på: att vänta ,jag har inget tålamod någonstans.

Jag kommer alltid vara: Mig själv.

Det finaste som finns är: Mat och min lillebror

I sommar ska jag: Ge upp alla försök att bli brun naturligt och köpa en bra brun utan sol

Sist jag grät var: Ett par dagar sedan.

Jag älskar: MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

Jag kan inte: Stå på händer och göra kullerbyttor, vissla och äta bröd utan att må illa.

När jag vaknar på morgonen: Så är jag alltid super pigg

Just nu tänker jag på: Någon jag gillar hihi

Jag ångrar att: Jag inte åt mer pizza, slängde den och är hungrig igen :(((

Likes

Comments

...Är min 18 årsdag!!! Och ja, det är visserligen 141 dagar kvar men jävlar vad taggad jag är!!! Till alla er som INTE fyller år så sent på året, ni förstår inte hur synd det är om mig, och till alla er som gör det, all feel you all, för gud vad det suger! Att se i princip alla sina vänner få gå ut och göra massa kul grejer så sitter man typ hemma och dricker fanta :-) Tacka fan iallfall att min bästevän är fyra månader yngre än mig annars hade jag blivit ännu surare hehe.. Eftersom jag överhypar min 18årsdag så jävla mycket (precis som jag har gör med alla mina födelsedagar) så har jag typ redan schemalagt hela den dagen haha, lul. Jag ska få en Londonresa av mina föräldrar så fyller alltså 18 år i min favoritstad och födelsedagsmiddag kommer att bokas på The Ivy! Och innan det shopping hela dagen såklart! Hur grymt låter inte det?? Som jag längtar...

Likes

Comments

Hade ett låångt och segt sju timmarspass framför mig på jobbet idag, men vaknade upp med näsan full av snor, huvudet dunkande och extremt halsont, så ringde min chef och hostade in luren och gick och bäddade ner mig i sängen istället. Nästan lite lite skönt att bli förkyld faktiskt, då har jag ju en bra ursäkt att bara ligga och lata mig och äta glass hehe. Känner faktiskt att jag behöver det, har flängt runt som en dåre på sistone och haft fullt upp med matten,jobb,träning,socialt liv och alldeles för mycket emotioner, så antar att det här var min kropps sätt att säga ifrån. Har blivit extremt bortskämd hela dagen iallfall, Pappa har lagat våfflor, lillebror har köpt godis och tyckt synd om mig, och nu ligger jag i soffan och äter pizza som Linnsan kom över med! Lite Favoritserie på det så är livet ganska bra just nu!


Likes

Comments

Och idag är det alltså sista dagen på 2014! Helt sjukt egentligen. Jag vet inte ens om jag ska skratta eller gråta när jag tänker tillbaka på året, eller om jag vill göra både och. Jag kan ju lungt säga att året har varit otroligt händelserikt iallfall! Men mer om det senare. Nu ska jag iallfall försöka släpa mig upp ur sängen för årets sista träningspass med mamma💪

Taggar även till ikväll, har s å sjukt grymma planer, och känner på mig att det här kan bli bästa nyåret någonsin!👌🎉


Likes

Comments