Hej, jag är Julia.
Men det har du nog antagligen listat ut, eftersom att jag har döpt min blogg till "JuliaAdolfi", det namnet är nog det okreativaste namn man kan tänka sig. Men dehöra bloggen ska inte handla om mitt bloggnamn, den ska handla om mig. Mina tankar,  mina åsikter och mina känslor.  Jag gjorde denna blogg för att jag kände för att skriva och för att jag ville dela med mig av mitt liv. Jag vet inte vad jag förväntar mig, av livet, av dig, och av denna blogg.  Jag är bara femton år och jag har inte ens börjat leva än. Men en sak vet jag, och det är att jag vill hjälpa folk att få ett bra liv och jag vill göra något betydelsefullt för världen. Jag kan inte göra något stort eller så men en liten handlig kan leda till något stort i längden.  Ellerhur?

Tidigare idag så tänkte jag på när jag var till Polen i våras med min tolerans grupp. Jag tänkte på hur det såg ut på de olika koncentrationslägrena och jag tänkte på allt vi fick se och uppleva under de dagarna. Både de glada och det ledsna tillfällena.
Jag trode att den resan skulle förändra mig till det bättre innan jag åkte, och att jag märkte att jag inte hade förändrats alls när jag kom tillbaka. Men sedan så insåg jag att man måste tänka ett tag efter att man har varit där. Man måste bearbeta det man har sett och gjort innan man kan försöka förstå (även om det är helt obegripligt) och försöka att bli en bättre människa med andra och bättre värderingar. Men så är det
Men jag har inte ens börjat bearbeta det vi i gruppen, alla tillsammans upplevde, och nu har det nästan gått ett halv år sedan vi åkte dit. Men jag antar att man har olika sätt att gå igenom saker och att det inte finns några rätt eller fel sätt att göra det på.

Ja, jag vet. Det här blogg inlägget, var jätte rörigt och jag vet inte riktigt vad jag ville med det men,  det får gå som det går och så gick det som det gick också... XD

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments