Och så har ännu en helg passerat. I fredags var det en föreläsning mellan 12-14, efter det åkte jag hem för att byta om till "skitkläder" inför Majas ridning. Hade lite oflyt med att göra i ordning hästen då jag fortfarande inte är så bra på något än, och det är ju svårt att göra något som man inte kan (väldigt logiskt). Men kul är det! Efter ridningen körde vi fort hem för att jag skulle hinna fixa mig för finsittning i Nymble. Var en underbar kväll även om maten var kass och inte så värst vegovänlig. På lördagen gjorde jag nästan ingenting förutom att plugga. Men på söndagen tog jag och mamma oss iväg på två lägenhetsvisningar i Roslags Näsby. Helt sjukt hur nära det är nu! Kommer inte flytta hemifrån än, men hoppas på att göra det inom 2 år. Den här veckan började med dugga i Redovisning 1, och tror att det gick bra! Nu väntar massa plugg och förhoppningsvis lite annat skoj också!

Likes

Comments

Har varit så dålig på att försöka skapa en ny blogg och tror att jag har försökt sedan jag kom hem från mitt år i Spanien i somras. Men nu var det dags för en ny!
Jag kunde inte ha varit mer glad för lite kyla och höst. Som jag har längtat. Låter helt idiotiskt för de flesta men med handen på hjärtat kan jag säga att värme och sommarkläder inte är min grej. Spanien var dock heller inte min grej och det är något jag har fått lära mig den hårda vägen.

Började alltså plugga i slutet av augusti på SU (för att jag ville vara hemma i Stockholm såklart!) och har hunnit läsa en hel kurs fram tills nu. Hade min första tenta i slutet av september och får veta hur det har gått om några veckor. Att plugga på universitetet är en helt annan nivå jämfört med gymnasiet. Trots att man läser en kurs åt gången (vilket är vääldigt skönt) så måste man lägga mer än dubbelt så mycket tid att plugga. Under min förra kurs som hette Organisering 1 kunde man plugga i evigheter eftersom man kunde prata om ämnet i en oändlighet. Nu läser jag Redovisning 1 vilket också var min största drivkraft till att söka programmet. Är lite ringrostig, men ska väl få koll på det så snart som möjligt.

Förutom att plugga brukar jag ju såklart göra andra saker också. Som att vara med kompisar, vara med min hund, familj och lite andra roliga grejer. Svårt att generalisera alla aktiviteter i några ord, men det kommer jag att skriva om mer.

Var på bondens marknad på Katarina Bangatan helgen innan tentan. Så konstigt hur närodlade varor kan vara så fantastiska.

Sista veckan innan tentan satt jag här, i universitetsbiblioteket under den största delen av dagen och pluggade.

Efter tentan vankades det tentapub i kräftriket. Var mer där för att visa upp mig innan mamma hämtade mig då jag var dödstrött.

På fredag är det finsittning och slutet på fadderiet! Här är min kompletta outfit till den kvällen.

Likes

Comments