Header

"Sometimes the light is so dazzling it’s all you can see. Other times dark clouds devour you and it seems the clouds will never clear. But when the sun beams while the rain falls, it can bring a bittersweet rainbow.

So watch out. Just when you think you’re walking off into the sunset, a lightning bolt may strike you down. XOXO"

TO WATCH ME DANCE IS TO HEAR MY HEART SPEAK

TO HEAR ME SING IS TO PEER INTO MY SOUL

Höst och bruna löv

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lets bowl

Igår när jag var påväg hem från Göteborg någon gång på eftermiddagen så fick jag ett samtal från Sandra som undrade om vi inte skulle med och bowla på kvällen. Så det blev helt enkelt en rolig och spontan bowlingkväll med en avslutande kvällsmacka tillsammans. Idag är jag ledig och har en inbokad linskontroll senare i eftermiddag. Sedan blir det dans och efter det ska jag iväg och fotografera de sista medlemmarna i mammas kör till deras julkonsertaffisch.

Från instagram och snapchat

Likes

Comments

22

Det har varit en ganska lugn och skön helg. I fredags så firade vi kusinen, som fyller år nu till helgen som kommer. Sedan hade jag mina dansklasser i lördags så jobbade fram till klockan tre och efter att ha fräschat till mig efteråt så åkte jag och Mollie ut och hälsade på mormor och morfar på Skäret. Hade en mysig lördag med raggsockar, tv, myskläder och mat samt övernattning. Så på söndagen blev vi bjudna på både frukost, lunch (morfars berömda söndagsstek), och eftermiddagsfika innan det bar av hemåt igen. Så min helg har verkligen varit rofylld och jag är uppladdad inför en ny vecka med lektioner och pendlande.


Bilder från fredagens släktkalas hos Linda

Likes

Comments

Marsipanmani

Ännu fler bilder från marsipanstaden Lübeck. Självklart blev det mer än ett besök på Niederegger och deras magiska marsipanaffär och café.

Likes

Comments

"Kräftis"

Så igår hade vi kräftskiva med familjen ute på Skäret och självklart var det lika mysigt och trevligt som det brukar vara när vi ses. Skaldjur, skratt och de bästa människorna, det krävs inte så mycket mer för en bra fredagkväll.

Likes

Comments

Jean jacket

Fredag. Härligt med fredag och härligt med helg. Har dagen ledig idag, eller ledig och ledig, behöver sitta med hemtentan under helgen. Men härligt ändå tycker jag. Och ikväll så är det andra kräftskivan för året nämligen den årliga kräftskivan ute på Skäret. Så nu är det snart dags att fräscha till sig inför kvällen.

Paket. Igår när jag kom hem så hade ett paket kommit med kläder jag beställt och det är ju alltid lika roligt när man får öppna dem. Jag som länge letat efter en snygg, oversized jeansjacka har nu äntligen hittat mig en. Dessutom älskar jag den snygga band detaljen på ryggen och ärmarna. Fick också hem en fin svart topp med öppna axlar och volang. Så var ute och fotade dessa imorse och här har ni resultatet.

Likes

Comments

A couple of days in Germany

Lite av bilderna från när vi var några dagar i Lübeck

Likes

Comments

Pizzakväll med poker

Helgen har inneburit väldigt mycket plugg och fokus på den kommande inlämningen av den första hemtentan. Men i lördags blev det ett skönt och spontant avbrott med pizza och pokerkväll.

Likes

Comments

 Jämnårig födelsedag

Ett halvår senare och jag är tillbaka. Jag har behövt de här sex månaderna till att ha ett totalt avbrott härifrån och kunnat fokusera på annat. Men nu är det dags att börja uppdatera här igen. Har hänt en del sen senast, bland annat så har jag ju haft shower, det har varit resor, håret är avklippt, och jag har börjat läsa till E-commerce manager bland annat. Men trots att det stått still här så har jag fortsatt fota en hel del så kommer kanske lite sommarbilder och så framöver. Fast först och främst så fyllde min mamma 50 år! härom veckan. Det firades med en stor fest och sedan själva dagen firades med middag på Pinchos tillsammans med nära och kära. Därefter blev det tårta och kaffe hemmavid.

Likes

Comments