Yes!!!!
Nu har jag tagit det gröna kortet! Nu är det bara slutmätningen kvar sen är det bara att ge sig ut på tävling.
JIPPI!!
Idag har vi övat banhoppning och att få till fina vägar. Aspigg och taggad ponny men det gick ändå bra💖 Det var superkul!
Har också varit på HRK och hoppat en pay and jump💖

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag vart det en barbackasväng i snön💖

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jessies födelsedag!

Likes

Comments

I lördags så var jag och träningstävlade på stall Mörtnäs. Det gick superbra, Jessie skötte sig exemplariskt förutom att hon var livrädd för alla solkatter i ridhuset😂 Det var roligt att testa på riktiga tävlingshinder, hoppa mur, schackhinder och vågplank.
Sen har allt rullat på som vanligt.

Likes

Comments

kvällsmat och hömys❤🦄💖

Likes

Comments

Idag var vi på årets första pay and jump och det var revansch som gällde! Sist jag var på samma plats åkte jag av och fick smaka på ridhusunderlaget...
Men denna gång klarade jag mig runt utan markkänning. Två felfria rundor och en framåtbjudning som Jessie aldrig har haft förut på en tävling. Inte en endaste tvekan på något hinder! Så sjukt roligt!!!
Nästa vecka kör vi igen🐴 ett steg närmare mitt mål!

Likes

Comments

Äntligen har tränings-och tävlingssäsongen dragit igång!
På lördag är det dags för årets första träningstävling, det ska bli så roligt!! Revansch ska jag ha! Förra gången vi var där fick jag smaka på ridhusunderlaget och pga skador kunde jag inte rida på 2 veckor...🙁 Så den här gången ska jag ta mig runt helskinnad!!!

Nu när det är ljusare längre på kvällarna så går det att rida även i veckorna, så nu är det hårdträning som gäller😝
Jag kan inte fatta att det har gått ett år sen jag hade lyckan att träffa min stjärna Jessie! Tiden har gått så fort, men vilken berg och dalbana vi har haft!❤️
Det började bra när vi skrittade igång efter lång vila, när kraven ökade så stod hon mer på två ben än på fyra och om det låg bommar på banan så vågade hon knappt gå in på banan. Men skam den som ger sig.
Idag håller vi oss för det mesta på fyra ben, och hoppar banor på 60-70cm under träning. Ganska häftigt att se tillbaka på våran resa tillsammans och den har bara börjat❤️ Nu ska vi framåt och målet med detta år är att starta en LC i dressyr och hoppa 70 cm på en träningstävling. Det ska banne mig gå vägen med stöttning och hjälp av mina fantastiska tränare😍

Likes

Comments

Igår var jag på årets första dressyrträning❤
Vi övade mycket grunder. Bla få Jessie att bära sig själv.🦄 Det var ett tufft pass och vi va både svettiga och trötta när träningen var över.

Likes

Comments

Gott nytt år allihoppa!

Ser fram emot ett 2017!

Likes

Comments

En bild för lite uppdatering.🦄

🦄

Likes

Comments