Hej, Holaa! I denna inlägg tänkte jag berätta om min dagliga hudvårdsrutin. Som vi kanske alla vet kan det vara svårt att hitta de rätta hudvårdsproduktena åt just dig eftersom hudvårdsprodukter finns det mycket av. Under de 3 åren jag studerade till kosmetolog så fick jag testa på mass mängder av professionella kosmetikserier som t.ex Sothys, Reviderm, Bioline och mycket mera. Men Dermalogica är över dessa alla, har aldrig varit så nöjd med min hud efter jag började använda produkterna. Just nu har jag i användning helt basic rengöringsmedel, peeling, ansiktscreme, ansiktsmist och ögoncreme. Tänkte uppdatera i någo skede och köpa en booster som är Dermalogicas namn för serum och hydrablur primern. Måst säga att produkterna är super bra och passar till alla hudtyper.


1. Precleanse

Precleanse är den första rengöringen jag börjar med, den du ser i en vit pumpflaska. Det är en växtbaserad olja som man applicerar på torr hud med torra händer, massera oljan i huden. Efter att oljan finns på huden så tar jag vatten i händerna och börjar lösa upp oljan från ansikte, oljan skall bli vit på huden och den doftar helt gudomligt. Då jag rengör med oljan så tar den allt ytligt smink bort och orenheter som t.ex comedoner. Oljan passa åt alla hudtyper som gör den super effektiv. Efter att jag tvättat med oljan tar jag fram nästa rengöring.

Tips: Du kan också ta ögonsminket bort med oljan!

2.Special Cleansing Gel

Dermalogica är en av de serierna som har dubbelrengöring. Den är super bra eftersom om jag har någon dag använt lite för mycket smink än vanligtvis så tar den andra rengöringen allt bort, föratt ibland så räcker det inte med bara en rengöring har jag märkt. Eftersom oljan är för alla hudtyper skall din andra rengöring vara för just din hud. Dermalogica har olika rengöringar till andra skede, det finns gel som jag använder, lerbaserad rengöring för fet hud och rengöring för kännslig hud .Andra rengöringen djuprengör huden. Jag tycker själv mycket om gelen för att den fuktgiver, jag applicerar gelen efter att ha tvättat bort oljan från huden så det gör ingenting om huden är våt eller fuktig. Massera gelen i huden och så kan du ta lite vatten att löddra upp den.

Andra rengöringarna finns även i 500ml pumpflaskor, själv äger jag en 250ml flaska.

3. Daily Microfoliant/

Efter att jag har fått huden ren så tar jag och peelar mitt ansikte. Dermalogica har två superhärliga peelingar som jag skulle aldrig kunna byta ut. Den första är Daily Microfoliant som finns i en hög flaska. Peelingen består av vit kornpulver som man blandar med vatten. Ordet daily på produkten beryder att man kan använda den dagligen eftersom den peelar bara den ytligast hudlagret bort o irriterar inte huden alls, så peelingen passar också både bra åt er som har en kännslig hud. Daily Microfoliant är Dermalogicas mest sålda produkt, så ni har kanske hört om den.

Men den nästa produkt jag kommer att berätta om lanserades 10.2 så alla har inte kanske hört om den ännu.


Daily Superfoliant

Daily Superfolianten ser och låter mycket lika som Daily Microfoliantten, användningen är mycket samma men Superfoliantens ide är att skydda huden från fria radikaler samt hudens åldring. Efter att jag fick en liten burk med hem så jag kunde pröva på den har jag inte använt Daily Microfoliant en ända gång, blev kanske lite för kär i den.

Eftersom båda peelingarna peelar bra de ytligaste så använder jag ibland också en ordentlig peeling. Gentle Cream Exfoliant, det är en enzymatisk peeling som passar bra åt min hud eftersom den är lite kännslig. Peelingen innehåller inte någo korn som irriterar huden.

Tips: Om du vill också peela ögonområdet så skulle jag göra det bara med Daily Microfoliant!

4. Multiactive Toner

Som ni märket så har jag inte skrivi ett ända ord om ansiktsvatten, eftersom Dermalogica har inte ansiktsvatten. Deras rengöringsmedel är pH balanserade så det behövs ingen ansiktsvatten. Istället så har de ansiktsmist, den finns för olika hudtyper, fuktgivande, kännslighud, åldrande hud. Multiactive Tonern är super bra eftersom huden har redan blivit pH balanserad av rengöringen så det ända som produkten behöver göra är att fuktgiva ansiktet super mycket. Super lätt att använda eftersom inga onödiga vaddlappar behövs, spruta bara lite på ansiktet and ready to go.

Tips: Om du kommer att hoppa på flygplanet här snart så rekomenderar jag att du tar med denhär produkten. Jag själv satt i flyplanet en ca. 11 h till Thailand och skulle aldrig ha kunna klara mj utan den.


5. Skin Smoothing Cream

Sista produkterna jag sätter på mig är såklart ansiktskrämerna. På hela ansiktet applicerar jag Skin Smoothing Cream, men nu under vinter tid känns det som om min torra hud skulle behöva en lite tjockare kräm (Dermalogicas Intensive Moisture Balance) annors är krämen super bra, den fuktgiver och gör din hud till super mjuk. Men föratt jag inte ennu uppdaterat till den tjockare krämen så har jag använt min andra räddning för torr hud. Barrier Repair (den är från Dermalogicas UltraCalming serien) som är super bra för kännslig, torr söndrig hud. Den tjocka smäten fungerar som ett skydd för huden samt låter huden andas och håller den fuktig. Du skall applicera den efter att du satt alla dina ansiktskrämer och ögonkrämer på dig.

På ögon området använder jag Intensive Eye Repair som är den tjockare ögonkrämen, hit tills har jag tyckt om den men skulle vill byta ut till MultiPower Firm som är från Dermalogicas Age Smart linje

Hoppas ni fick något ut av detta och hoppas ni som använder Dermalogica älskar det lika mycket som jag. Fast det finns alltid en sak som inte älskar Dermalogica lika mycket som jag och det är min plånbok. Men once you go Dermalogica you never go back, så tack @emeliemikaela för dom fiina bilderna och jag hör av mj här igen i någo skede. Om ni har något att fråga om Dermalogica eller skincare så hjälper jag till ;)

Julia.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag måste berätta åt er att denna produkt är jag kär i. Nu här under vinter tid när huden känns så torr så är denna liquid highlighter min räddare. Den är super lätt och rosa isch färgad som ger en super sööt naturel glans, man kan också använda den som lätt eyeshadow om man inte orkar göra något stort till sina ögon. Fuktgiver mycket och är super lätt att applicera med t.ex. en Beauty Blender

Jag köpte min från sokos emotion som hadde priset 29,00 euro. Sokos råkade ha rea så jag fick den med 23,90. Men skulle nog kunna betala en ca 30 euro för den föratt det far inte mycket av produkten slutligen, kom ihåg bara att skaka om väl produkten så ser det super ut. Lumene har också en likadan men i vit färg om man inte tycker den rosa, själv är jag mera på rosa sidan, men smaken som baken

Julia

Likes

Comments

Nu är det igen ett år bakom oss och nya på kommande. Nu skulle det borda vara ett nytt år och en ny jag. Jag är så dålig på det, jag är just perfekt just nu, behöver inte börja hitta på en Julia. Men sen igen skulle det ha varit roligt och komma upp med ett nyårs löfte, har tydligen varit så upptagen att har glömt o göra det. Nå nästa år sen.

Som ni ser så hadde jag en super kul nyår med några viktiga människor, liite lugnare än vanligtvis så det kändes riktigt skönt och laga mat tillsammans, spela liite spel som jag inte vann... typikt jag. Sen for vi ennu o skjuta lite raketer och taa myts bilder me sprakelstickor. Hoppas ni hade en super nyårsafton som jag!

Julia

Likes

Comments

Kanske den bästa födelsedags festen jag haft i många år. Det finns så mycket att berätta om dagen så jag är inte säker vartifrån jag kan börja. Dagen var just sån som jag önskat mig, fira en underbar födelsedag med ett gäng av underbara människor. Jag fick dom bästa presenterna och fast jag har tyckt att denna år har jag haft jätte svårt att hitta fina klänningar (kan inte vara den ända som tycker så?) var jag jätte nöjd med min klänning. Mina kompisar hadde laga den sötaste lådan med ritningar och rosetter som innehöll alla deras presenter. Dagen började med liten stress att få allt på plats men tillslut så gick allt super bra. Kvällen fortsatte långt eftersom jag är Halloween barn och råkade ha den turen att klockan byte tid under natten, som menade att vi fick en extra timme på oss att dansa och ha det roligt. Tack för en super kväll!

Julia

Likes

Comments

Har äntligen bestämt mig att börja och blogga for real now. De har tagit så många år att få de i mitt huvud, och för en person som har inte tid kan det vara svårt. Men jag kommer att försöka mitt bästa och blogga så mycket som jag hinner. Alltså hej! Heter Julia och har allttid villa blogga om mode, smink och kanske lite om vad som händer i mitt eget liv. Jag är om en vecka 20 år gammal och tycker super mycket om att fota och bli själv fotad som ni märker. Hoppas ni tycker om att läsa denna blogg jag kommer att sätta upp, men ha tålamod, har varit jätte dålig med bloggande så förvänta er inte någo stort och fint här i början eftersom jag ennu "tränar" på att blogga.


Julia

Likes

Comments