Alltså jag måste berätta åt er att denna produkt är jag kär i. Nu här under vinter tid när huden känns så torr så är denna liquid highlighter min räddare. Den är super lätt och rosa isch färgad som ger en super sööt naturel glans, man kan också använda den som lätt eyeshadow om man inte orkar göra något stort till sina ögon. Fuktgiver mycket och är super lätt att applicera med t.ex. en Beauty Blender

Jag köpte min från sokos emotion som hadde priset 29,00 euro. Sokos råkade ha rea så jag fick den med 23,90. Men skulle nog kunna betala en ca 30 euro för den föratt det far inte mycket av produkten slutligen, kom ihåg bara att skaka om väl produkten så ser det super ut. Lumene har också en likadan men i vit färg om man inte tycker den rosa, själv är jag mera på rosa sidan, men smaken som baken

Julia

Likes

Comments

Nu är det igen ett år bakom oss och nya på kommande. Nu skulle det borda vara ett nytt år och en ny jag. Jag är så dålig på det, jag är just perfekt just nu, behöver inte börja hitta på en Julia. Men sen igen skulle det ha varit roligt och komma upp med ett nyårs löfte, har tydligen varit så upptagen att har glömt o göra det. Nå nästa år sen.

Som ni ser så hadde jag en super kul nyår med några viktiga människor, liite lugnare än vanligtvis så det kändes riktigt skönt och laga mat tillsammans, spela liite spel som jag inte vann... typikt jag. Sen for vi ennu o skjuta lite raketer och taa myts bilder me sprakelstickor. Hoppas ni hade en super nyårsafton som jag!

Julia

Likes

Comments

Hej, hola på er alla! Det är den första december och ni dit i finland får njuta av varm glögg och tee eller kakao. Jag på andra sidan dricker 2 liter vatten i timmer eftersom den tunga och varma luften i Thailad, Phuket. Jaa! jag är på resa och det är härligt. Skall nu njuta och mera bilder får ni se senare eftersom jag inte ennu varit här länge.

Julia

Likes

Comments

Kanske den bästa födelsedags festen jag haft i många år. Det finns så mycket att berätta om dagen så jag är inte säker vartifrån jag kan börja. Dagen var just sån som jag önskat mig, fira en underbar födelsedag med ett gäng av underbara människor. Jag fick dom bästa presenterna och fast jag har tyckt att denna år har jag haft jätte svårt att hitta fina klänningar (kan inte vara den ända som tycker så?) var jag jätte nöjd med min klänning. Mina kompisar hadde laga den sötaste lådan med ritningar och rosetter som innehöll alla deras presenter. Dagen började med liten stress att få allt på plats men tillslut så gick allt super bra. Kvällen fortsatte långt eftersom jag är Halloween barn och råkade ha den turen att klockan byte tid under natten, som menade att vi fick en extra timme på oss att dansa och ha det roligt. Tack för en super kväll!

Julia

Likes

Comments

Har äntligen bestämt mig att börja och blogga for real now. De har tagit så många år att få de i mitt huvud, och för en person som har inte tid kan det vara svårt. Men jag kommer att försöka mitt bästa och blogga så mycket som jag hinner. Alltså hej! Heter Julia och har allttid villa blogga om mode, smink och kanske lite om vad som händer i mitt eget liv. Jag är om en vecka 20 år gammal och tycker super mycket om att fota och bli själv fotad som ni märker. Hoppas ni tycker om att läsa denna blogg jag kommer att sätta upp, men ha tålamod, har varit jätte dålig med bloggande så förvänta er inte någo stort och fint här i början eftersom jag ennu "tränar" på att blogga.


Julia

Likes

Comments