Hej mina kära
När jag tog den bilden, som är ovan, var jag så lycklig. Det var förra året, jag och en kompis hade precis badat. Vi satt bara o njöt samtidigt som vi fikade. Då var allt perfekt. Vi hade så himla kul. Det har vi dock alltid,haha. Jag tror faktiskt jag aldrig skrattat så mycket med en vän. Jag är så sjukt glad att jag har dig❤️. Vi har gjort saker jag aldrig kommer att glömma. Kan prata om i princip allt med dig. Hoppas att alla har en vän som du❤️. Då kan alla vara lyckliga <3

Min galan vän❤️❤️❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej mina kära
Igår åkte jag till en av mina närmsta vänner. Vi chillade mest, men gjorde även andra saker. Det va kul iallafall! Sen sov jag över hos henne tills idag då. Juste, när vi skulle hämta mina grejor som jag skulle ha, (igår då), hade min sko gått lite sönder. Jag bad min storasyster om hjälp, hon satt på studsmattan så jag kastade dit den. Men sen när hon skulle kasta tillbaka, kastade hon såklart istället upp den på vårat uterums tak! Det var inte meningen såklart men jag blev ända arg på henne, hehe. När vi tillslut fick ner den cyklade vi hem till mil kompis igen. På kvällen bara vi hade kul tillsammans!

Idag har jag även ridit. Jag skulle hoppa på Valle. Han var sååå duktigt och hoppade sååå fint. Åhh I Love him!!!!

Här är en bild på finaste Kasper och Valle!! Sötnosar <3 (Detta är för lite mer än en månads sen!)

Likes

Comments

Hej min kära
Ny vecka och nya tag! Jag är nu helt friskt, vilket är väldigt skönt. Jaja, nu ska ni få veta hur min vecka ser ut iallafall! (Jag vet att det är tisdag, men känns som måndag så skriver ändå idag, Hah)

Måndag: Hände inget speciellt, var bara hemma.

Tisdag: Idag var första skoldagen efter lovet, uhh :( Inget mer händer.

Onsdag: Vanlig skoldag. Ska kanske till stallet.

Torsdag: Studiedag! Och på kvällen "sikta mot stjärnorna" (en grej som min skola har) Jag och några kompisar ska dansa!!

Fredag: Skola igen. På kvällen får vi kanske gäster. (Antingen då eller på lördag om det går).
Ridning också!

Lördag och söndag vet jag inte riktigt vad som händer.

Hoppas att eran vecka hittills har varit bra och att resten av veckan blir fantastiskt <3 Pöss

Gammal bild på älsklings kusinen❤️❤️

Likes

Comments

Hej mina kära
Jag tycker att det är tråkigt, att man ofta inte kan få bara vara vän med en kille (om man är tjej då annars tvärt om). Ofta blir det så att andra börjar tro att de är något "pågång". Så är det jätte ofta i min klass, jag tycker att det är tråkigt. Jag själv är vän med en kille, och då säger endel att "åhh är ni ihop eller" tillexempel. Det tycker jag inte alls är kul. Man bah, det är år 2017 liksom, ska en tjej och en kille inte få vara vänner eller? (Jag menar inte att man inte fick det tidigare!). Jaja, jag brukar ofta strunta i det så ja. God natt säger jag nu❤️

Likes

Comments

Hej mina kära
Idag åker vi till gekås, jag mådde faktiskt mycket bättre igår. Så det var skönt. På onsdag, är schemat samma, bara att istället för att bada ska vi köra shuffelboard, (tror det stavas så). Jätte kul tycker jag!!

FRÅGA: Vill ni att jag ska visa vad jag köpt när jag kommer hem? Isåfall kommer det ett inlägg i eftermiddag med det❤️❤️

(Detta är inte en bild ifrån idag)
Jag red lektion för, en av mina gamla ridlärare igår. Det gick jätte bra, dock så fjantade han sig två gånger. Vi tränade tempo växlingar/ lydnad, typ. Då vi gjorde detta över bom, ville han helst hoppa. Men det fick han inte, så tillslut fick jag honom rätt och allt gick jätte bra❤️

Likes

Comments

Hej mina kära
Vi bestämde att, vi inte åker till gekås idag pågrund av att jag mår inte så där jätte bra, men ändå lite bättre än igår. Jag ska ändå rida sen,hehe, kanske inte det allra smartaste. Det ska ganska mycket till för att jag inte ska rida, och då menar jag att ha typ 40 graders feber osv. Vet inte hyr många gånger jag ridit med skadad fot tillexempel, hehe. Annars är det inget som händer idag, vad jag vet.

En ganska gammal bild på mig och finaste Kasper❤️❤️ Sötaste B-ponnyn jag vet❤️

Likes

Comments

Hej mina kära
Igår var jag på sjukhuset, pågrund av min öron inflammation. Vi väntade 1h 30min i väntrummet, och sen väntade vi ca 40 min i det rummet som jag sen skulle undersökas i, (kommer inte riktigt ihåg vad det heter nu). Efter det åkte vi till Apoteket, då vi skulle hämta ut dom tabletterna jag skulle få. Det var lite krångel när vi kom dit först med sen löste det sig. Asså jag ska påriktigt, äta 6 tabletter om dagen i 10 dagar. Doktorn sa att jag hade  såpass stor infektion, att jag behövde det. Hoppas att ni mår bättre än mig iallafall <3

En bild på sötaste Kenta❤❤

Likes

Comments

Hej mina kära
Idag händer inte så mycket, jag ska nog bara ta det lugnt och hoppas på att jag blir bättre. Om jag känner mig bättre i slutet av dagen kanske det blir lite fotografering? Hoppas på det.

Jag har påsklov denna vecka som kommer nu, men jag har inte särskilt mycket planerat. Bara på onsdag, för då ska jag dra ut en liten bit av min ena tand. Efter det ska vi på lunch hos mammas gamla jobbarkompis, och en av hennes döttrar. Hennes dotter är lika gammal som mig, så det blir väl bra. När vi har ätit lunch med dom är tanken att vi ska gå och bada med dom i simhallen, men det beror ju på om jag mår bättre. Juste imorgon ska vi nog till gekås, Ullared. Jag behöver lite nya saker där, men det beror också på om jag är frisk. Jag HATAR verkligen att vara sjuk!
Jaja, kan inte göra något åt det.

Längtar verkligen efter sommarn nu!

Likes

Comments

Hej min kära!

Jag är sjuk, jag har varit förkyld i en vecka ungefär. Och nu har jag förmodligen öroninflammation, uhh. Men men, så är det och finns inget riktigt nu jag kan göra åt det.

Förresten, har jag berättat att jag är typ medryttare på Valle? Tror inte det iallafall. Så jag rider honom på måndagar och fredagar,jätte kul! Ibland rider jag dock någon dag mer, men inte så jätte ofta.

Puss på er<3

Anders Svenson❤ Här ser han dock väldigt smal ut men det är bara för att han sträcker på sig. Annars är han jätte tjock!

Likes

Comments

Hej mina kära.

Som säker dom flesta vet, var det ett terrordåd i Stockholm igår. Jag tycker det är fruktansvärt, att folk kan göra så. Min storasyster var där, eller alltså, hon och hennes bästa kompis skulle hälsa på en annan av deras kompisar som bor lite utanför Stockholm. Men på dagen var dom i centrala Stockholm. Om jag fattade rätt när pappa berättade, så satt dom på ett café, två våningar upp och mitt emot Åhléns. När dom plötsligt hör/ ser dom att en lastbil kör rakt in i entrén,typ, på Åhléns.

När jag fick reda på att det varit ett terrordåd, och att min storasyster var nästan där, blev jag rädd. Men jag var tvungen att behålla lugnet då jag satt till häst. Så att Valle (hästen jag red på ) inte skulle känna att jag var rädd, för då hade ju han blivit det.

Det ända som var lite bra med som hände var att, alla människor hjälpte varandra. Det tycker jag är fint. Hoppas att alla ni som läser detta har det bra och att även era nära och kära mår bra <3. Så nu tycker jag att vi ska skänka en tanke till alla som har förlorat någon nära eller att det hänt dem något.

#prayforstockholm #prayforsweden #prayfortheworld

Likes

Comments