Hej allihopa! Igår skrev jag fel på datumet som ni märkte, men det gör inget. Iallafall idag är det Lucia, eller det beror på när ni läser detta. Men varje Lucia på min skola har vi som en Maskeraddag, typ. Man vinner korgar med MASSOR godis i. Men jag och mina kompisar har typ bara glitter i håret eller en tomteluva. Nästa år ska jag och mina kompisar ha cheerleading kläder på oss.

Det var tur att vi inte hade det i år för mitt på engelska vi hade idag så ringde brandlarmet, det var inte kul att gå ut i 2 decimeter snö. Men det var några som hade klätt ut sig i shorts, det såg sååå kallt ut. Det var också några som tränade på lucia som vi skulle se efter engelskan. Dem var barfota och fick gå ut utan skor, lärarna vet ju inte när det blir brandövning heller. Så vi stod där ute i 20-30 minuter för räddningstjänsten måste komma och stänga av det.

Det är typ inget mer roligt som hänt idag. Så jag säger hejdå här, kanske inte kommer något inlägg imorgon ska plugga till matteprovet vi har på fredag. Så Hej då <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Förlåt att jag inte uppdaterat på 3 dagar, men haft mycket med skolan. Iallafall i tisdags kom det snö! Alltså mycket snö. Det kom 2 decimeter (Jag tycker det är mycket). Jag är en person som hat/älskar snö. Jag hatar det för det är kallt, blött och så. Men älskar det för det är så fint och ljust, man vill bara slänga sig i den. Det snöade hela tisdagen och på idrotten som vi hade på tisdagsmorgonen gick vi till affären och tillbaka för killarna skulle göra något test. Så vi gick i typ snöstorm typ 1-2 kilometer. Det var blank-is också på dem oskotade gå vägarna, i nerför backarna ramlade och halkade vi massor.

Sen hade vi också No-prov, jag gillar inte No. Det är därför jag inte uppdaterat så mycket för jag pluggat till det och så har jag matteprov på fredag. Så vi får se hur uppdateringen blir, men ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!

Hoppas ni hade en bra dag, nu ska jag sova. Bai<3

Likes

Comments

​​Lördag 9 december 2017 8:54

Hej allihopa! Idag är det lördag och det är ju kul. Men iallafall igår var det fredag och jag var i skolan hela dagen och på kvällen var jag på konfirmations bio med alla konfirmander i kommunen. Tror jag satt bredvid en kille känner men märkte inte det .

Filmen var på franska så jag fattade inte vad dem sa, men det fanns som tur var text. Orkar inte berätta vad den handlar om. Men filmen var bra tyckte jag. 

Sen på kvällen hade vi först gudstjänst och sen gick vi till församlingshemmet och pysslade, körde lekar, mm. När det var slut åkte jag hem.

Idag (lördag) ska jag inte göra någonting på förmiddagen och halva eftermiddagen, ska väl träna lite på uppvisningen imorgon (Cheerleading). På kvällen ska jag och min familj åka till han jag kanske satt bredvid, måste fråga om det var han jag satt bredvid. Vi ska fira hans pappas födelsedag.

Om någon var kvar till slutet vill jag bara säga hejdå och hoppas ni hade en bra dag igår och kommer ha en idag. Beror på när ni läser det här. Men hejdå! <3 

Likes

Comments

7 december 2017 20:58

Hej och välkommen till min nya blogg!

På den här bloggen kommer jag skriva om bland annat mitt liv och massor mer. Jag ska berätta lite om mig själv nu eftersom det här är mitt första inlägg.

Jag heter Julia Andersson och är 14år alltså går jag i 8an. Jag bor i en ganska stor vit villa utanför Linköping. Där bor jag med min mamma, pappa, storasyster och katt. På fritiden spelar jag dator, är med kompisar, håller på med mobilen, mm. Jag går också på Cheerleading. Nu kommer jag ju också börja blogga.

Jag tycker det ska bli jättekul att blogga! Jag säger hejdå nu, så vi syns senare.


Likes

Comments