Hej! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra förutom att mitt Internet har tagit slut. Nu kan jag bara blogga hemma så därför kommer det bara ett inlägg varje dag.

Idag var jag tvungen att vakna tidigt. Klockan 8 var jag i Kina på en trafikskola för att plugga till moped körkortet. Jag var där till 12.00 sedan åkte jag och pappa hem till huset för att äta mat. Klockan 16:20 åkte jag och pappa till Nittorp för att träna fotboll. Denna träning vad jobbig men det var det värt! Nu ska jag snart gå och lägga mig för att åka till trafikskolan imorgon igen samma tid.
På torsdag fyller jag 15 år! #taggad

Ha det gött!

Likes

Comments

Nu har vi varit i Ullared och gått runt en liten sjö med Stella. Mamma och Robin handlade kläder och jag och pappa gick en promenad med Stella!
Så himla mysigt! Nu ska vi åka hem.

Hörs sen!
Ha det gött!

Likes

Comments

Nu är det dax att sova. Men inte själv! Stella fick bli min sovkompis.
Så himla mysigt!

God natt alla fina där ute!
Ha det gött!

Likes

Comments

Kan det bli värre? Det regnar ute och mitt hår är helt åt skogen! Får väll ligga i soffan och kolla Netflix tills det slutar regna. Håret lever sitt egna liv iallafall.. Glöm inte att följa bloggen för att få ett pling i telefonen när det kommer upp något nytt!

Ha det bra så hörs vi sen!
Ha det gött!

Likes

Comments

God morgon! Hoppas alla har haft en riktigt bra natt/dag igår.

Varje morgon behöver Stella ut och springa av sig samt göra sina behov. Denna morgon när vi kom ut på en stor "äng" låg en kvarglömd napp i gräset. Stella blev såklart nyfiken och tog nappen munnen och fortsatte att gå. Jag stannade henne men hon bara tog bort huvudet med nappen i munnen, Hahaha. Till slut tappade hon den och jag tog bort den men tänk alla andra vi mött som såg en hundvalp med en napp i munnen, Hahaha!

Ha det bra så hörs vi!
Ha det gött!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, hahahahah!
God natt alla underbara!

Likes

Comments

Alla som har lust kan ju ta och adda min Snapchat och skicka lite roliga bilder!
Jag heter juliasgodis!

Likes

Comments

Mmm! Nu serveras grillat kött med majs, baconlindad sparris och squash!

Likes

Comments

Nu har vi kommit ner till vår husvagn för sista gången i år. Det känns konstigt för att alla börjar plocka ner sina saker så det är inte riktigt samma sommarkänsla. Men man får ta vara på sista helgen ändå. Trots att det inte är någon sol slipper man ju myggen, hahahah. Och att få andas in havsluft är ett stort plus! Nu ska jag bara mysa och sedan är det mat, hörs då!

Ha det gött!

Likes

Comments