Hej hej!

Förlåt att jag inte varit så aktiv på de sista 3 veckorna minst. Jag har nämligen haft massa prov och läxor i skolan som tagit över mina dagar. men nu är det helg och jag får passa på att blogga och spela in videos till min youtube.

1. Nu först ska jag visa bilder på vad jag köpt i Ullared


2.Vill ni höra om vad jag tycker om allt så ligger en ny video på youtube ute!

Ha det nu riktigt bra så hörs vi glöm ej gilla och kommentera vad ni tycker

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3     

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej!

Idag när jag vaknade var jag jätte förkyld och hade ont i magen.. Hela kroppen värkte och allt kändes dålig.. Men då kom min plikttrogna personlighet fram. Min kropp sa att jag skulle vara hemma medans mitt huvud skrek gå till skolan för att inte missa något. Så det slutade med att jag åkte till skolan men mådde inte alls bra.. När det var dags för lunch i skolan gav jag upp! Jag skickade sms till mamma att hon skulle hämta mig. Så nu slutade det med att jag ligger hemma och är sjuk. Inte alls kul. Näsan rinner och magen gör ont samt öronen värker.. Hoppas jag blir frisk innan helgen det är ju fredag imorgon iallafall...

Likes

Comments

Hej hej!

Nu tänkte jag att ni skulle få lära känna mig bättre så därför har jag valt ut lite frågor som jag hittat och svarat på! Hoppas ni får en uppfattning om vem jag är!


1. Namn? Svar: Julia Larsson

2. Längd? Svar: 1,69m

3. Tatueringar/Piercingar? Svar: Nej,men örhängen har jag men vet ej om det räknas som piercingar?

4. Ålder? Svar: 14år

5. När fyller du år? Svar: 17 augusti

6. Har du syskon? Svar: Ja, en lillebror som heter Robin

7. Favorit mat? Svar: Jag gillar allt

8. Fritidsintressen? Svar: Jag håller på med fotboll och sjunger samt bloggen och youtube

9. Vad heter du på dina sociala medier? Svar: Instagram = Julia02larsson Ask.fm = Julias_liv

10. Stjärntecken? Svar: Lejon

11. Har du husdjur? Svar: Ja, en hund som heter Tessy

Likes

Comments

hej hej!

Igår efter skolan åkte jag och min mamma in till lager 157! Då jag köpte 2st jätte fina plagg! (bild på dom här nere) Och inte nog med att jag fick köpa dom fina plaggen så när jag kom hem fick jag en telefonhållare som man har när man springer! Den kan även blinka och lysa i mörker. (bild på den finns med här nere) Sedan kom jag på att ni inte vet så mycket om vem jag är så i nästa inlägg tänkte jag svara på lite vanliga random frågor så ni vet vem som sitter bakom skärmen. Ha sett gött så hörs vi snart!

Likes

Comments

Hej hej!

I detta inlägg visar jag lite fina bilder från mitt vuxenkalas. På den dagen hade vi jätte fint väder och allt blev värkligen 100% så som jag önskade att det skulle bli!

OBS: på sista bilden är det inte min hund utan min bästa mosters hund Selma.


Likes

Comments

Hej hej!

Nu har det gått ett tag sen jag skrev ett inlägg.. det är nämligen så att skolan började i måndags så det har varit mycket press med alla nya lärare jag fått med mera. Men såklart har jag hunnit fota! Här nere har jag fotat lite fina natur bilder! Jag bara älskar att fota söta djur och natur!! gillar ni det?

Sedan har jag hunnit fylla 14år! Men mer om det imorgon.

Likes

Comments

Idag tidigt på morgonens åkte min lillebror Robin och min mamma till frisören. Här nere teer ni före och efter bilder!

Likes

Comments

Nu har jag varit ute och fotat lite sköna sommar bilder!

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag, hurra hurra hurra! idag fyller jag 14 år och blev väckt av min fina familj som kom med paket på morgonen! Bilderna här nere är tagna av min kamera som jag fick idag! jag är super glad!! Här nere testar jag lite min kamera med på vissa bilder<3<3<3

Likes

Comments