Fick en kommenterar om att min bloggkarriär nog inte blir så storslagen. Håller verkligen med. Antagligen Klara som skrev det, jaja sluta tjata hjärtegull. Jag lever.

Jag skaaaa skärpa mig men jag behöver en dator, seriöst. Får sno Fredriks sen.

Det jag gjort på senaste är att fira alla som fyller 20 i januari & februari. Älskar att vara född i december <333333333

Okej vi ses snart. Lovar.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ett nytt slut på ett nytt liv? Vad vet jag.

Nä inte mycket mer än att kosten måste ändras för min del. Jag tog det verkligen för långt. Så eftersom det är måndag, och en ny vecka får detta vara början. Alltså är jag på ruta 0 igen, vilket suger.

Många promenader och mycket selleri!


Likes

Comments

Alla tar en tyst minut för att klockan är just nu 05:16 och jag är vaken. Inte för att jag nyss gick upp, utan för att jag inte har gått och lagt mig... Imorgon börjar jag jobba 18.00 och börjar jobba 08.00 den 1/1. Alltså gäller det att vara pigg hela natten, för nyårsafton, det missar man fan inte. Summa kardemumma: Jag är vaken för att jag ska kunna gå upp sent imorgon... Min logik.

Färgade nyss håret???????


Likes

Comments

Det var inte lätt det här, och jag kom inte på mycket men det finns anledningar till allt 👼
Jag fyllde 18 förra december. 18 år var = fest för mig. Mycket fest. Det började ju självklart efter tolvslaget den 1/1-14.
Jag jobbade nyårsafton och åkte sedan hem till lägenheten där vi var några vänner och åt & drack lite! Men tycker att vi alla tar ett djupt andetag, stänger ögon... och skriker HALLELULJA för vi tog en rosa limousin till Slagt. Observera att jag bor vid Caroli i Malmö..............

Ok det är ett väldigt bra och starkt minne så det är väl anledningar till att de får hänga på här.

Mitt andra väldigt roliga minne är från vår klassfest. Jag gick alltså i en klass i gymnasiet som har en släng av ingen social förmåga what so ever. Men Jacob anordnade en helt under fest som slutade på ett inte helt främmande sätt för mig och Linda. Utgång alltså.

Men ingenting beskriver något så bra som bilder hihi.Matilda, jag, Jenni precis inna champagnen om jag inte minns fel!!! 🌟

Vår älskade Joakim 🐨


Alla fina tjejer från klassfesten ❤️


Jag, Linda & Simon 🙊


Lilla Rebbe å jag 🐷 (årets finaste bild?) 👯

Likes

Comments

Okej, så jag låg nyss i soffan efter en lång varm dusch, (helt onödigt info jag vet) Och på tal om det, visst är det fruktansvärt irriterande när man klickar in på någons blogg, för att man vet att där är något intressant att läsa. Typ som Katrin Zytomierska's blogg???? Älskar den men asså guuurl whats up med dom långa inläggen och all den onödiga informationen. I alla fall, man vet att där är något intressant MEN texten är så jävla lång så man stänger ner direkt.

Ha ha jag är dum i huvet, nu gjorde jag samma. OKEJ så jag låg i soffan och gick in på Claudia Concha's blogg och hon har, som resten av sveriges kändisar, beskrivit sitt år!!!! HUR JÄVLA KUL?

Så jag tänkte att ja, men varför inte? Och sen kom jag även på att det är skit svårt för jag har ingen aning om vad jag har gjort!

Nu till en helt annan sak. Min fina fina vän Klara har nämnt nu några gånger att hon är inne på min blogg väldigt ofta, men att jag inte skriver något (fortfarande, julia wtf?????) Så jag ska verkligen verkligen försöka denna gången, igen hihi.

Och jag återkommer med det där om mitt år. Ska nog alla luska ut det ändå.


Och här en bild på K! 💗​

Likes

Comments

Gullisar! Idag är det ju fredag, ifall ni missat det. Sitter just nu på tåget mot Höör och min älskade Klara. Brunch mys står först på schemat! Det som händer ikväll kan jag inte skriva ut här för det är en hemlis 🙊

Just nu har jag två livsfrågor, vilket är väldigt lite för att vara mig.
1. Varför är det så jävla svårt att hitta på en rubrik????? Liksom "fredag" jaha ja det visste väl varenda jävel, och dessutom är det ganska obvious eftersom datum står nedanför.... Och påhittig är jag ju inte så kommer nog förmodligen alltid skriva en rubrik som inte ha någonting att göra med själva inlägget (???)
2. Nu har jag glömt detta
3. Nu kom jag på det.
Asså selfies in public är fortfarande så jävla kul. Ville bara säga det.

Likes

Comments

Okej, så, here we go again.
För 30 min sen delade en nära vän sin blogg på Facebook. Hon har då skaffat en blogg på nattstad och jag tänkte amen väfän. Har inte jag också en blogg?? Och se på fan, det hade jag. Och gu vad kul det hade varit och börja skriva lite skit igen!
Återkommer imorgon, somnar ju nu. Börjar bli gammal haha


Likes

Comments


Det är snart min tur, tro det eller ej ..


   

Likes

CommentsMitt namn är Julia Svensson, tror det är ganska uppenbart faktiskt. Jag är 17 år och bor i Sveriges nästa huvudstad, Malmö. Jag kommer från Höör men flyttade hit efter att jag började i gymnasiet. Jag går på Bernadotte gymnasium, andra ring, samhälle & beteende vetenskap med inriktning uniform. Jag vill alltså bli polis och kämpar mig nu igenom gymnasiet för att sedan söka in till polis högskolan i Stockholm. 

Jag är blond från början vilket jag är glad över att jag inte är idag. Funderar just nu på att färga håret svart igen. 

Min favorit sysselsättning är att vara med dem jag älskar och framförallt, snacka skit med min bästa vän. 

Vad är det nu man säger? .. Take it or leave it. 

 

Likes

Comments

Vakna just upp på ett av mina nya favoritställen. Dock mår jag mer fysisk sämre än igår. Ögonen rinner, det är verkligen totalstopp i näsan, har lock i öronen så jag välkomnar vänligt min helvetes vecka. Nu måste jag koncentrera mig på att andas. Sez.

Likes

Comments