Likes

Comments

Snö, en fantastisk skyline, x antal matförgiftningar och så väldigt häftigt. Tack för denna gång New York.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gud, vilket år. Har träffat och fått umgås med hur många fina människor som helst. Människor jag känt flera år och människor jag nyss träffat KUL. Jag har fått vara med om att göra en arbetsmarknadsdag med världens bästa projektgrupp och snart drar slutspurten igång. Jag började året i Lund men åkte ganska snabbt till London och har hunnit med Mallorca och Budapest sedan dess. Jag har fått fina minnen med David trots att våra liv trasslat och varit påfrestande.

Jag hade också en sommar där det mesta vände. Jag hade höga förväntningar. Fick ett jobb på IKEA under våren som jag trodde skulle vara helt fantastiskt, för det var ju IKEA. Men det var inte så fantastiskt som jag hoppades. Mitt schema var mindre kul och jag jobbade 2 dagar sedan var ledig en i princip hela sommaren. Dagarna emellan bara försvann för att jag var så trött från dagarna med jobb. Jag hade lite energi och gick lite på automatik. Resan till Mallorca var lyftande och rogivande men det var inte kul att komma tillbaka till jobbet igen. I mitten av augusti blev jag utslängd därifrån mer eller mindre med huvudet före och med ett par dagars jobb kvar som inte blev alls kul. Där träffade jag kollegor som var anledningen till att jag faktiskt satte mig på bussen dit, annars vet jag inte vad jag skulle gjort. Det var också då jag kände på mig att jag ej trivdes i min lägenhet. Jag mådde mycket bättre i Lund även om timmarna i Lund var relativt få så satte jag mig på tåget söderut vid varje möjligt tillfälle. Det var här jag levde och log. Hösten fortsatte i den andan, jag flängde fram och tillbaka för att må bra, för att känna mig glad och för att trivas med livet. Lund blev mitt weekend getaway och vardagarna i Helsingborg var svåra och jag kände mig ofta isolerad och ledsen utan vidare anledning.

Det är därför jag kommer börja 2017 med en stor förändring. Jag ska flytta tillbaka till Lund. Bo på 14 färre kvadratmeter än vad jag gör idag men fan vad det ska bli kul. Jag ser framemot det, jag ser framemot att inte vara ledsen och isolerad i min egen bostad och framförallt ser jag framemot att kunna känna mig hemma någonstans och inte bo i en resväska. Det är någon annan som kommer få så mycket mer nöje utav den lägenhet jag har i Helsingborg som det ska bli tråkigt att lämna. Men samtidigt måste jag tänka på mig själv, min hälsa och framförallt hur jag vill leva.

Mot ett 2017 med fler leenden. Enklare vardag. Självständighet. Ett liv med en fast bas och Campus Helsingborgs bästa arbetsmarknadsdag någonsin. Mot spinningpass, motgångar och tågresor. Mot för lite sömn, tidiga morgnar, kassapass i Furulund och köttfärssåsen i Campus Kafeteria.

Likes

Comments

2016, vilket år. Upp och ner.

Likes

Comments

Hoppla, tid har passerat och jag minns inte när jag bloggade sist. Men det händer mycket nu och allt är lite smått kaosartat och vill helst hålla ihop mig själv. Hursomhaver så går det framåt i planeringen inför Agora-Dagen 2017, WOHO. Känner att jag är på banan, har saker under kontroll och sköter allt lugnt och systematiskt. Ser framemot första mars något så innerligt, vill så gärna se resultatet av det vi sitter och planerar nu i november mörkret (och regnet). Hade ett möte imorse (kl. 8....) med en del av projektgruppen och jag börjar se ett mål, se ett slut, se vad det är jag pysslar med. Samtidigt så ska jag ha lärt mig väldigt mycket om redovisning på knappt 4 veckor, överväldigande. Håller också på med diverse förändringar i mitt liv, vilket kommer leda till något bra men nu är det mest stressigt och jag har dåligt tålamod, som alltid. Dessutom är jag runt på matbutiker i nordvästra Skåne och utför kassarbete. Ganska så kul, ganska så ovisst men mycket lärorikt. Så jag går mest på autopilot på vardagarna, vaknar vid 6 och kör gärnet fram till kvällen men försöker verkligen ha mina helger fria från jobb och Agora-dagen så att då blir det fokus på plugg och att skapa livskvalitet även i uppförsbacke.

Likes

Comments

Åt på vespa i Lund med familjen och lite vänner igår, mycket trevligt. Åt en pastarätt med kyckling och kantareller. Så god! Cyklade sedan till Emma och åt popcorn (nästan godare). Idag har jag städat, varit trött och fixat lite saker. Sedan kom familjen på besök och åt min pulled pork som blev supergod. Stolt över min insats!
Imorgon blir det äventyr!
Tills vidare.

Likes

Comments

I onsdags åt vi sushi och såg en obehaglig film på bio.

Likes

Comments

Hade kick-off igår med projektgruppen inför Agora-dagen. Så kul dag! Vi åt en god frukost, efter en mindre kaffeincident, och hade stormöte till 13. Sedan spelade vi laserdome (jag var ganska så bra faktiskt), åt på pinchos och hade kul. 10/10 rekommenderar.

Likes

Comments

Det har slagit om från sommar till vinter på bara ett par dagar och det börjar bli riktigt kyligt. Blä. Min vinter/höstkappa ligger ju såklart på vinden också så har inte hämtat den än... Kalltkallt.
Hade föreläsning igår som ej var så givande, så skippade sista timmen och tog bussen ut till Ica maxi och storhandlade. Satt sedan hemma och pluggade en del innan jag cyklade till gymmet och körde ett spinningpass. När jag cyklat hem så lagade jag renskavsgryta. SÅ GOTT! Idag har vi haft möte med projektgruppen så kul att vara igång!!!!!!! Woho. Nu blir det plugg fram till eftermiddagen då jag ska se bio!!

Likes

Comments