En glad nyhet för oss countrylovers där ute! Idag på självaste fuskafton släppte Rascal Flatts deras allra första julalbum. Men trots att jag annars älskar deras låtar blev jag ganska besviken, inte ens barnkören i Silent night fick mig att smälta. Kanske var det att jag satt på bussen på väg till skolan som gjorde att jag inte riktigt var i rätt stämning, så jag får nog ge skivan ett nytt försök någon kväll. Men det var ändå en låt som fick ta plats i min Spotify-lista och det var The first Noel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Till varje jul släpper Marabou en tillfällig smak på deras chokladkakor, förra året fick vi smaka på non stop och i år verkar det som att smaken blir polka. Det glädjer mig verkligen då jag älskar polka, och speciellt i juletider. För två år sedan gjorde jag en polkacheesecake som var så god, klicka här för att komma till den. Hur som helst så verkar det som att den här smaken har funnits förr men då var jag nog inte så insatt i choklad. Det ska bli spännande att smaka!

Likes

Comments

​Som ni märkte så försvann jag innan jul förra året och jag har även förklarat varför, det är bara att klicka tillbaka några inlägg så ska ni hitta förklaringen. Trots frånvaron på bloggen så körde jag på med min julkalender på youtube där jag la upp en video varannan dag fram till julafton. Här är videon som jag filmade på just julafton, märkte även i efterhand att jag inte tog några bilder alls... I år ska det bli förbättring med att både filma och fota mer!

Likes

Comments

För några dagar sedan fick jag ett mail från Jotex om att de äntligen har startat julen, men lite besviken blev jag. De skrev att de skulle bli mycket nytt men jag känner igen väldigt mycket från förra året. Men trots det hittade jag lite fina kuddfodral ändå, kanske det blir så att jag klickar hem något därifrån ändå. Jag kommer hålla mig lite, och kolla vad andra har för utbud. Bland annat Ellos har även fått upp produkter på deras hemsida.

Likes

Comments

För några dagar sedan dök det upp en annons på min Facebook från Linea hemma, de gjorde reklam för ett juligt bäddset för ynka 89 kronor. Jag läste kommentarerna och såg folk som var väldigt nöjda, men trots det tog det ett par dagar innan jag tog tag i det och klickade hem det. Jag har precis tagit ut det från tvättmaskin och torktumlare och det ser supermysigt ut för årets vintriga dagar. För att komma upp i giltigt ordervärde beställde jag även hem en filt, men den ska jag låta vara med i julklappsleken.

Likes

Comments

Är det fortfarande för tidigt att lyssna på julmusik tycker ni? Det tycker inte jag i alla fall, för jag lyssnar nämligen året runt utan att skämmas. Jag delade ju med mig av den här spellistan förra året men jag har faktiskt lagt till några nya låtar. Ny julmusik som är bra tycker jag är svårt att hitta, men efter att ha blivit tipsad på andra julbloggar hittade jag ändå några godingar. Här nedan är tre av mina favoritlåtar men för att komma till hela listan trycker du här.

Likes

Comments

"BLOSSA färdas årligen till nya platser i världen för att smaksätta sin årgångsglögg. Tidigare har koordinaterna ställts in på bland annat England, El Salvador och Japan. BLOSSA 16 är en hemresa till Sverige, närmare bestämt det skafferi som går att finna i Norrlands milsvida skogar.

​​
Kråkbäret är ett ibland bortglömt bär men i kråkbäret har vi framför allt funnit en ingrediens som bidrar med friskhet till vår årgångsglögg. Björksirap förädlad ur björksav adderar en rund sötma och rymmer toner av smörkola. Som en påminnelse om lägerleden har glöggen även en lätt rökighet. 

​​
Årets flaska kännetecknas av gröna nyanser; en påminnelse om skuggspelet i ett skogslandskap. I centrum finner vi typografi i guld likt en eld att samlas vid. Runtom dansar hjort, järv och björn."

Likes

Comments

Ja, enligt mig är det här den värsta jullåten som finns i Sverige. När jag gick i högstadiet kommer jag ihåg att vi skojade om att ha som straff att få sitta inlåst i ett rum med den låten på repeat. Men trots det har jag en hatkärlek till den, för spelas den inte på radion på julafton så känns det inte riktigt som jul. Vad är eran relation till låten?

Likes

Comments

Om ni läste min blogg förra året la ni säkert märke till att jag inte hade något stopp när det gällde att köpa julfilmer, vågar inte ens tänka på hur mycket pengar jag la på det. I princip varje film som fanns på internet och som jag redan inte hade klickade jag hem. Men det var ändå en film som saknades i min samling och det var min favorit Christmas with the Kranks. Tyvärr fanns den bara som import och den tog slut hela tiden eftersom de bara tog in några få åt gången. Men nu blev jag rädd att den skulle försvinna helt både att beställa och att se online så jag klickade hem den trots avsaknad av svensk undertext, jag kan ju engelska så det är inga problem egentligen. När jag ändå höll på klickade jag även hem A merry christmas miracle.

Likes

Comments

99 dagar till jul

Hörni, nu är det tvåsiffrigt! Det är endast 99 dagar kvar till julafton, och man märker verkligen hur tiden går undan. Jag har börjat skriva listor på det som ska handlas när det gäller pynt men också julklappar. Ni kanske minns min julkalender på youtube förra året? Den kommer såklart tillbaka i år! För tillfället sitter jag och lyssnar på julmusik samtidigt som jag letar inspiration på We heart it och Pinterest. Hur firar ni denna dag?

Likes

Comments