Ibland försvinner man för en halv månad sådärbara det händer alla ni kan sluta se på mig sådär jag gör mitt bästa faktist.

Jag önskar att jag kunde säga att jag varit på helkroppsmassage i hawaii och därför inte kunnat uppdatera på 16 dagar men jag har faktist tbh bara jobbat halva dagen och legat under täcket på soffan med kaninerna andra halvan av dagen. Påtal om kaninerna så är dom bäst. så himla himla bäst. Vem hade en aning om att det skulle finnas en kurt och en edna som slickar/värmer mina tår genom att lägga sig på dom när jag ligger på soffan och läser en bok. Vem hade en aning om att hesburger plötsligt börjar köra ut mat jag ÄLSKAR att jag kan sitta på min röv där på soffan och beställa hem hesburger jag tror jag_tror_jag_är_ganska_säker_på att mitt liv just då nådde den lyckligaste punkten på 16 dagar. Jag vet inte om er men jag får kalla lycko kårar som en stor kram runt hela min kropp när jag tänker på saken, nu finns det ju en chans att överleva vintern.

Vintern som jag redan hade gett upp hoppet på. Gett upp hoppet föratt jag en dag insåg att jag är inte dendär suomalainen-sisu-vikingen SOM KAN GÅ NAKEN I -30 fast jag skulle vilja, det skulle ju vara drömmen. Men jag är en pöl av svaghet som fryser så är det bara. Jag vet att jag till vintern alltid kan dubbla upp mängden kläder jag har på mig men det är en sån jävla moodkiller att vakna till en dag som inte ens kommer se solen. Det är en jävla moodkiller med slask och snö och is under slasket och snön.
Aja, nu har vintern int ens börjat så kanske jag låter den va en stund, kan ju hända att vintern känner sig snäll och ger oss väder på max -5 som kallast. Annors måste jag helt enkelt köpa en körbar badtunna att sitta i, en körbad badtunna med passligt hett vatten i eller så måste jag ha alla jon snows kläder. eller en kokhet badtuna med jon snow i utan kläder. Det finns alltid utrymme för kompromisser.

Andra kompromisser som också funkar bra är: om jag gymmar 60 minuter efter jobbet så får jag äta en platta choklad senare ikväll. Kan också låta: fa hem direkt efter jobbet för det är fredag och du har jobbat fint hela veckan du är värd en chokladplatta.

En hyfsat bra kompromiss är också: du får köpa dendär dyra prylen om du städar kaninburen idag. Win win alla förutom bankkortet men den har nu int så mycke å säga.

En ganska bra kompromis: du får äta en chokladplatta idag för du åt en igår också för du behövet lite balans i ditt liv.
Tror jag missförstått ordet kompromiss. Tror jag är helt okej med det. Man ska int vara så jävla sträng med sig själv. Gå ut och ha kul. Eller före du gör de, så definiera "kul".
Kul för mig är att endera ligga hemma och äta chips eller ligga på nån annans soffa och äta chips. Förra helgen slöade jag på ronjas soffa och åt chips, poppis (poppers) OCH 3/4 platta choklad. Skoja dedär me poppers, ja tycker faktist de e helt trevligt att ha känsel i min rumpis.

På tal om poppers och avslappnad ringmuskel, vad är dehär årets Harley quinn på halloweenfesten? Äre clownen från IT eller killen från IT eller ? Vad har hänt 2017 jag kommer int på nån figur som alla garanterat skulle villa vara likadant som med Harley förraåret? Grisen från okja kanske ? belle från skönheten&odjuret? det är typ dom ända filmerna jag sett på bio 2017? Tom från tom of finland? Baby från babydriver ? Donald trump? Alla karaktärer från got?

Ah, orkar int tänka desto mer. Om 15min börjar helg. Jag ska cykla via gymmet till butiken raka vägen hem på soffan och ba mewsa och jag ska ligga i dendär gropen min kroppsvikt har skapat under åren, jag ska ligga i den 50 timmar tills det blir måndag.

<3livet<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<33<33<33<33<3<3<3<3<3<3<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag var nått 15 år så utveckla jag nånslags halknings-rädsla åt mig själv som var helt enorm. Jag var inte rädd för hur det skulle se ut när jag halkar utan bara rädd för att det skulle göra ont och att jag skulle glida ner för kaskisbacken som en bowlingboll och ta ihjäl 4 pers på vägen. Vi hade också en helt otroligt hal framgårds-stig i nousiainen var jag var säker på att jag skulle halka bakåt och slå huvudet och förblöda om jag inte gick ner för backen bokstavligen genom en gran som man kunde ta stöd ifrån. Som mindre (nu snackar vi typ 7år) var jag rädd föratt halka på en såndär pinne som finns bakom ytterdörrar vart man kan fästa dörren så den hålls uppe, vet ni? så jag var otroligt rädd föratt just halka nära en sån och att dendär pinnen skulle fara genom min utebyxa upp i rumpan på mig (var aldrig rädd föratt halka på rygg och få dendär pinnen nån annanstans, hade bara skräcksenariot var jag halkar på rumpan rakt på den).

Som 15 åring hade jag fejk uggs som vintersko och den var på alla sätt helt fantstisk förutom att den var svinhal, så jag bad mamma köpa sånadär halkskydds-grejjer man fäster på skobottnet (såna som alla 70+ har) MAMMA VÄGRAR????? Tycker det är helt rimligt att vara 15 år och ha såna om man seriöst tror att man ska dö varjegång man tar sig upp för kaskisbackens livsfarliga isbana varje morgon och ner varje eftermiddag. Uppenbarligen dog jag ju aldrig men att leva i den tron varje morgon när man först glider ner för hemmastigen och sen bestiger en evighetslång iskulle till skolan, man blir ju trött.

Lustigt nog så har jag aldrig ramlat, kanske föratt jag var så försiktig för jag ville inte dö. Förrän förra vintern (ville inte dö då heller men glömde vara försiktig), jag ramlade ca 10 gånger när jag gick och 7 gånger när jag cyklade och efter 3 första tänkte jag redan fuck this shit jag lär väll ramla då, jag slog mig aldrig pånåttsätt illa för isen var under snön så snön va som en stor kram som tog emot mig och min enorma vinterrock. Minns ni fan förra vintern ??? den va helt psykopms ????? först plusgrader sen -300 sen igen -0 sen lite sol sen snöstorm de var fan cocolocopoco. Hur överlevde man??? Är ju redan beredd på att dö denhär vintern vettni om de blir för kallt, det finns inget i hela världen som hjälper mig genom vintern föutom om man får ligga under ett täcke på soffan med kaninerna allt från december till april. Men de får man inte och jag använder redan min vinterrock.

Vad jag ville komma till med denne 454-ords långa storytime var att

jag halkade igår. den tredje oktober tvåtusensjutton det är 12 grader ute, jag ligger på marken och tänker int ens mera "fan ta upp dig" utan funderar bara att börjar dehär såhär tidigt i år. Ska jag verkligen slå rekord i nått så dumt somatt halka/ramla. Denhär gången gjorde de ont hela min högra kroppshalva är fan öm och imorgon ska jag servera med min högra hand som knappt kan dra ner byxan. (Seriöst, ku på toa och fick int ner legginssen vi snackar noll kraft vettefan va som gick snett).

Nu ska min granne lyssna på dunkadunk med sju av hans kompisar. Det var ju härligt. Vi klippte just kaninnagel! Eller jag klippte ednas nagel medans kurt slickade edna i rumppan och tvärtom när jag klippte kurts nagel så ska edna och ednas enorma kropp stå där på låret som stöd. Så himla härliga kaniner så himla härligt sammarbete? Älskar fan domdär två vad är ens ett liv utan husdjur? Härliga varelser 10 poäng åt båda två.

Nu tänker jag inte skriva så mycket mera för ni orkar ändå inte läsa. Här får ni bilder på mig, julez who rulez.

Gud ja ser ju inte ens ut sådär skärp dig jullebulle, jag ser ju ut såhär. Oftast som på bild 1, hyfsat ofta som bild 2 och ganska ofta som bild 3. Bild 3 speciellt när ja ser på vain elämää vet int varför ja blir så rörd av allt där och om allt i livet och söta djur och allt. Böla på säger ja ändå.

Likes

Comments

Jag har gjort möjligtvis livets största misstag igår.
Jag tog reda på min personlighetstyp och blev en Försvarare (ISFJ-a) så hela igårkväll samt hela morgonen idag har jag googlat på ISFJ-a och allt jag kan läsa om är _om_mig_själv_. Om hur jag tänker om hur jag beter mig om hur jag lätt får dåligt samvete om jag är bättre i nått än nån annan om ämnet spelar mycket roll för den andra. Om hur jag lätt blir lessen om folk inte är artiga, om hur jag är tillärckligt mycket extrovert föratt kunna prata och slänga skämt i grupper men ändå såpas introvert att jag aldrig vill stå i rampljuset.
Jag tipsar ingen av er att göra dehär testet om ni är ens lite likadana som mig (som från och med nu kommer börja säga: Var snäll mot mig jag är en känslig ISFJ-a som inte vågar visa känslor för allt annat går före mig själv jag är ynklig och lessen men det spelar ingen roll för jaa, hur mår du?)

Några intresantta punkter ännu som stämmer på mig:

(Det stod en massa annat också intresant men jag käner att ingen av er orkar läsa mera. Jag fattar att det bara är jag som tycker det är intressant för det handlar om mig och det är så fascinerande att se saker svart på vitt, saker som man själv int ens har reflekterat över jag har bara tänkt att jag är en bekräftelsekåt osäker fjortis med megamind men att få de svart på vitt att det inte handlar om att kräva bekräftelse utan att bara behöva få creds av nått man vet att man gjort bra och att det inte handlar om att vara fjortis när man drar sig tillbaka i jobbiga situationer)

PS: sätt på era språkglasögon nu kommäre skit på finsk o engelsk

☝ Tunnollisina ihmisinä he eivät voi ymmärtää kaikenlaisia vapaamatkustajia, jotka lusmuilevat eivätkä hoida tehtäviään kunnialla. Tälläisissä tilanteissa ISFJ ottaa lusmuiluin suorastaan henkilökohtaisena loukkauksena.

☝He ovat erittäin hyviä myös lukemaan ihmisten tunnetiloja ja emotionaalisella tasolla he ymmärtävätkin yleensä muita ihmisiä. ISFJ:llä saattaa olla taipumusta ujouteen, eivätkä he usein uskalla näyttää tunteitaan.

☝ISFJs are often unappreciated and those around them often take them for granted-even take advantage of them. Admittedly, the problem is sometimes aggravated by the ISFJs themselves; for instance, they are notoriously bad at delegating. And although they're hurt by being treated like doormats, they are often unwilling to toot their own horns about their accomplishments because they feel that although they deserve more credit than they're getting, it's somehow wrong to want any sort of reward for doing work.

☝ISFJs have a few, close friends. They are extremely loyal to these, and are ready to provide emotional and practical support at a moment's notice.

☝ It would not be uncommon for the ISFJ to remember a particular facial expression or conversation in precise detail years after the event occured, if the situation made an impression on the ISFJ.

☝Just as the ISFJ is not likely to express their feelings, they are also not likely to let on that they know how others are feeling. However, they will speak up when they feel another individual really needs help, and in such cases they can truly help others become aware of their feelings.

Pånåttvis jätte spännande att man kan ganom att svara på en bunt igenomtänkta frågor få ut ett svar som speglar 100% sig själv. Såklar är man mycket mer också än bara svaren på testet jag kan ju vara välldigt inlåst men jag kan vara välldigt utåtriktad också, allt handlar ju om dag och humör och om man ätit chokladkex som morgonmål eller int, men ändå spännande.

Om ni vill göra testet så hittar ni den här.

Nu ska jag actually jobba istället föratt sitta framför datorn med hakan ner i marken för allt jag genom tiderna har känt har nu en rubrik på ISFJ-a och ja, vettefan måst sluta tänka på dehär för ja kommer annors aldrig mer genuint vara annors-bara-lessen utan nu kommer ja söka orsak inom ISFJ-a och ba JAG ÄR LESSEN FÖRATT ------.

Va dehär onödigt inlägg ? ah vi kan skratta till nått nästagång iställe.

Likes

Comments

Jag är en naturbegåvning med att se trött ut. Eller så är 5 timmars nattsömn för lite helt enkelt, när ska mina rutiner börja tillåta mig 30 timmars nattsömn och varför ligger jag vaken 2 timmar efter midnatt fast jag vet att jag kommer känna mig död imorra (föratt jag vill ännu fråga nått dumt föratt jag vägrar börja sova föratt jag vill ännu en stund orka ha mina kalla tår mot hans varma tår).

Dock gillar jag att se trött ut. Smickrar mitt tråkiga ansikte.
Jag ska färga håret grått. Ni kommer inte skilja mig från de höstiga vädret sen mera.

Nu är klockan 14 och jag blir storkissnödig som alltid när klockan slår efter 14. Kroppen vettni, kroppen är helt galen. Jag blir kissnödig alltid klockan 14 när restaurangen stänger för min jävla urinblåsa vet att de int finns tid för pisspaus före de. Min kropp vakna 7.30 varjedag, på vardagar på helger på lov på högtiden på julafto, i krabbis,,,,föratt den har så länge hamna vakna den tiden. När vi åkte buss till nousiainen somnade jag och Freja alltid just när man kom till reso och vaknade just kurvan innan vi skulle stiga av för kroppen visste på nått jävla sätt. Alltid när vi kom hem från karis när va hade vari där med kompisar så somnade vi när vi var på motovägen och vaknade när vi var i pargas rondell. Alltid. Hur vet kroppen sånt ja fattar int, helt _gal1_.

Jag har laddat en app som påminner mig dricka vatten och jag är främst arg på den för jag VET VÄLL SJÄLV NÄR JA SKA DRICKA VATTEN fast jag vet ju int utan den appen drack jag aldrig vatten innan. Den heter Plant Nanny och man vattnar en blomma varjegång man dricker och den blomman är söt så ja tänker int den låta dö. Så ja dricker vatten.

Läste en bok där hon låtsades ha ett hamster som hjärta. Och denhär tjejen va i en dålig relation med en man som gjorde hamstern illa, den hamstern blev slagen och ikläm och ramlade på golvet vart den hamstern sen dog. (hamstern dog= hjärtesorg) Och hon bar runt på den döda hamstern i x antal tid och när hon tillslut begravde den var det som att hennes hjärtesorg börja va över. Och en dag vakna hon och hennes hamster satt på hennes bröst och hamstern va tjock och lycklig och det speglade liksom hennes mentala hälsa tror ja, att hon nu hade kommit över killjäveln som bara tog död på hennes hamster men nu när hon hade äntligen klättrat upp på sina egna ben igen så var hennes hamster glad och mullig och härlig och där påplats igen.
Jag vet inte låter dehär helt sjukt i era öron men i mig väckte de nått och jag har tänkt ca varjedag nu sen jag läste den boken, att hur mår min hamster?
Hur mår din hamster?
Älskar ju hamstrar varför sku man nånsin låta nån behandla den illa? Varför ser man sällan sig själv som nått lika värdefullt som en hamster?
Man skulle ju aldrig lämna bort tre måltider av en hamster men man själv tänker äh morgonmål äh lunch äh middag.

????
Ska börja tänka hela mig som en jävla hamster hamstrar är fan gulligast.

Har fått blåmärke på tutten. hejdå

Likes

Comments

Vaknade på värsta möjliga sätt. Tänkte "varför har jag väckning när det är helg?" efter veckodags-check svalde jag mitt gråt och accepterade tisdagen. Igårdagen var 100 timmar lång, hann jobba hann ta en kaffe med brodern hann gå till butiken hann läsa en bok och starta på en annan, hann äta franskiar med bea-dipp hann äta en mango och klockan 19.30 hoppade jag på cykeln föratt fa till kauppan o köpa en telefonladdare och först då scrollade jag sociala medier. Fattar ni ens vad skönt. Ska va telefonfri i framtiden också. Somnade kl23.

Jag har hittat nått äppel-kanel-snabbgröt i skåpbottnet och den har gått ut ca 8 månader sen men så jävla go? 10poäng i gröt-poängpungen. Smakar höst vilket är ganska aktuellt för jag har bytt till vinterrock. Eller inte den varmaste vinterrocken men den vintrigare höstrocken.

Jackor, skor, klockor och solglasögon samlar jag på av nån orsak. Tycker klocka är skitviktigt i en outfit. Solglasögon måst man ha efter humören, det går inte att ha ettpar ljusrosa hjärtformade när humören är nått helt annat ja ni fattar. Resten av hur man ser ut är sen ganska skitsamma tycker jag, för om man har fina skor fin klocka och fin rock så är man redan voiton puolella och kan ha håret på en halvsmutsig bulle mittpå huvvet feel free du ser redan fab ut.

Imorse hade nån satt ut ett ämbare(?) en ämbare (?) med självplockade äpplen vid dörren på innergården. Jag blev så glad, tog ett och det smakade jesus morsa vetni finska äplen på hösten jag tror äpplen aldrig är så goda som just nu. Dom ser ju ut som skit med fläckar och knopor på skalet men smakar så gottsågott. Älskar att det bor nån i huset som tänker så snällt att hen plockar äpplen och lägger i en hink och ger till folk i huset. Blir kär vill veta vem det är och vill ge hen en enorm kram samt ta 4 äpplen till.

På frelle och lörre blev jag fotad med kläder på och utan kläder och med uppsatt hår och nersatt och kajal och utan kajal till sockans slutarbete. Var helt slut efterråt så på lörrekväll träffades vi med shellele och käkade och såg på film och snackade och tog de lugnt. Sån härlig helg 100 poäng till den samt 100 bonuspoäng av söndan för den var härlig.

Nu ska jag äta upp min gröt som stått på borde i en timme och svalnat.

hejdå små sockersmulor

Likes

Comments

HÖST
(rimmar med bröst btw vilket är kanske det kuligaste som har med höst att göra)

HÖST. Tänk på ordet, låt de snurra volter på din tunga DU TÄNKER PÅ gult, mysigt, älda brasa, långa bad med podcast och doftljus. Du tänker på ylletröja, frisk luft, härligt, härligt, ligga under filt med en härlig stor hund, mysigt, lite mera gult, lite mera doftljus, en kopp te, soppa och läsa en bok.

Du kan ersätta alla "du" men "jullebulle" för det är min första tanke om just _höst_. Som nu helt tydligt rimmar mer med tråkigt än nåt annat.

Höst har ju precis samma jäva idiotkrav av samhället/filmer som vad en kvinna har????? Helt jävla omöjliga för oss flesta???? VEM har mysigt och äldar brasa och har badkar och härliga doftljus och stor varm hund och tid att läsa bok ? För mig är höst att klara av min vanliga vardan nu bara klädd i regnrock, ögonpåsar och konstant trötthet?

Det var allt jag ville säga ? Släppa ut lite frustration? Jag är helt ofattbart trött nu och min hjärna planerar på att fly? vartsomhelst över en liten period? Vad ska det hjälpa ens och vad ska jag göra här utan min hjärna?
He he..,,.,.
Jag vill ha en bil. Gratis i tre månader.
Jag vill också dricka glögg med kossu. Där får senhöst/vinter 10 poäng av 10 från mig.

Jag ska bli fotad. Jag och min dåliga hållning och konstigt stela ansikte. Allt jag kan referare med är när jag 2014 (?) blev fotad när jag blev färdigutbildad kockjävel och bilderna såg ut såhär.

Står stolt bakom dom ändå. Ser väll ut såhär då. Då hade jag iallafall int konstant ont i magen som jag har nu. Har googlat fram glutenintolerans åt mig som diagnos. Stämmer in på ca allt med betoning på ibland. Spyr int helatiden men har spytt. Har int blåsor i munnen helatiden men har blåsor i munnen ibland. Okej har absolut int gått ner i vikt vilket ska vara en symptom.
Skitsamma.

Har aldrig längtat efter en helg såhär mycket. Mensen min är också slut. Härligt på härligt. Åt glutenfria chokladkex igår och dom var helt sjukt goda. Vem köper ens chokladkex en vanlig onsdag?
Kanske många? kanske det är det som höst går ut på? För ganska härligt var det.

Juste, var på utomhusbio med pirre förra helgen ? de va så himla mysigt ? och så fick ja träffa hennes lillelillehund på måndan?? det var också så himla härligt ??
Mittersta bilden är pepp till mig själv för jag känner mig som på sista bilden. Bless ur tired fucking face yolojullan.

Likes

Comments

Okej jag vet att jag i typ tre senaste inlägg skrivit att jag är lessen och att jag gråtit för jag känt mig sämst i hela världen FUN FACT min mens börja rinna ner för låret idag vilket i vanliga fall är härligt men borde ha mens först om typ 2 veckor så nu överraska den lite. Men skit samma let it flow osv.

Annors mår jag trött. Skitatrött. Så trött att jag imorse ville sätta mig på golvet och gråta trött. Så trött att när jag skulle slänga ändan av löken i roskis och missa roskisen, lyfte upp lökbiten föratt slänga den igen men missa roskisen så ville jag dra hem. Ge upp. Skitdag. Skitlök.
Men allt har väll med mens att göra. Är jättetaggad på kommande helg det är helt sjukt vad jag int ska göra någo som kräver energi. Det är helt sjukt vad jag ska ligga i min säng, se på serier, klappa kaninios, mensa lite, beställa mat hem, fa på bio på lörre me pirre, skeda med mitt täcke, sova sönder, dricka varm te och stretcha på axlarna. Behöver absolut inte göra dessa saker ensam men helst i tystnad. Vetni när hjärnan får nog? Idag sa en 80år gammal tantkund åt mig att hon nästa vecka skulle på såndär tarm-filmning. Och vetni jag ville börja gråta för jag orkade inte höra det. Det var oviktig information som inte behövde ta plats i min hjärna men nu gör den det. Hon ska tarmcheckas på torsda morgon och jag hade lust att säga K.bry men istället såg jag orolig ut och sa att det säkert skulle gå bra.

En annan kund kom och berättade att hon gjort 5kg risotto på lördan när hon hade tuparit, jag sa helt rakt ut till henne att hon berättade det för mig igår redan och hennes min ändrades från fejkglad till helt jävla trött på 0sekunder. Hade lust o säga att jag är den sista människan i hela världen du behöver fejka pigg för because I feel you darling, go get some food och fejka sen glad för dina kunder istället, give yo self a break vännen.

Har också en ung kvinna som stamkund som blev så glad över maten idag att hon tjöt ut "har jag nånsin sagt att jag älskar dig, Julia" och jag vet inte men jag ville trött sätta mig under bordet och tänka på faktumet att första gången nån sa "jag älskar dig" åt mig var en kvinlig kund som blev så glad för maten. (Nog har mina kompisar sagt de också men ni fattar poängen). Tillika som jag blev helt glad över att hon uppskattar va jag gör så ville jag spy på mitt liv.

Känner mig som stans största pessimist men det är lugnt, livet är värre för vår gamla granne i Nousiainen som verkligen hette Pessi i förnamn. Bless ur soul mannen.

Om jag nu fick välja skulle jag ha en skål med kartanno chips och ett stort glas mjölk här framför mig samt härligt roligt sällskap som först hämtar burana åt mig från köket och sen lägger sig ner bakom mig med ansiktet snosat ner i min nacke helt tyst.

Tack godnatt. Här får ni en fin bild på mig där min kamera stärva, ser nästan ut som att det är meningen men det är inte, ibland är livet kul också vettni när sånthär händer.zzzzzzz

Likes

Comments

HÄJ!!!!!! 


Skojja, ja tänker inte blogga idag.


hejdå.

Likes

Comments

HEJ IGEN !!!! DET ÄR JAG !!!!
JAG LEVERERAR SOM NÅN SOM SKULLE FÅ LÖN MEN JAG FÅR INTE FÖR jag vet inte ens varför, fattar inte, borde ju definitivt få lön av att skriva halva evigheter om fisting och viktiga saker som sånt. Btw har ni nån aning om vad som händer om tre månader ????? JAG FÅR FYLLA I 2017 LISTAN ????? !!!!!!!

Älskar den listan, om jag fick välja skulle jag fylla i den efter varje månad men nu bloggar jag redan färdigt typ engång i månaden så det skulle bara komma upp en lista istället för onödigt skit. Nog föratt listan är onödigt skit. NÄHÄ står int sen alls bakom vad jag just skrev dendär listan är fantastisk och ska gräva fram den nu redan för jag vill att det ska bli sista veckan av december NUUUUU.

Nä vettni, jag ska gräva fram nån annan lista, fylla i de och leva mitt drömliv som maria motazami. Ända skillnaden är att hon intervjuas av en riktig människa i en riktig tv som folk ser på, jag intervjuar mig själv i en blogg som ingen läser. H Ä R L I G T att vara jag. Ska googla på "en lista om mig" för så självkär är jag. (VAU de finns en hel jävla blogg på nouw som heter blogglistor och är full med listor jag tror mina ögon explodera just)

NU TSÖR VI sa hillevi.

1. Tre guilty pleasures?
GUILTY vet ja fan int ja pleasurar mig själv hur jag vill men jag älskar i smyg
-att tugga chips och pressa dom mot kinden och när jag har ca 50 chips pressade mellan mina tänder och kinder så tar ja lite mjölk i munnen och blandar så att de blir chipsgröt. Helt fantastiskt funkar bäst med gröna pringles.
-Celine Dion - My love skivan och Anna Eriksson- sinusta sinuun skivan.
- blanda majonäs med kokt ris och hälla på soija. Smakar typ sushi utan fyllning och dendär gröna delen, alger? Låter skitäckligt smakar skitgott.

2. När grät du senast och varför?
På söndan för jag kände mig dålig och tråkig och sämst.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?
Alltid sku jag säga, känner inte att jag behöver bete mig nått helt annorlunda nånstans. Eller alltså, naturligtvis är jag inte yolofuckingletsdietonight-jullan på jobbet, hos mormor och morfan täcker jag mina tatueringar, med kompisar är jag inte tråkjävlajullan som jag är på jobb vetni. Nog formas ju "jag själv" lite enligt folke jag hänger med men jag är alltid bekväm så så länge känner jag mig som mig själv.

4. Tre saker du avskyr?
-Jogurt (också ordet, joghurt, joggurt, yogurt, jugurt, jugurtti,jukurtti hur satan skriver man jogurt)
-människor som inte tar situationen/andra människor i hänsyn och människor som saknar common sense. Alltså bless you och lycka till med livet.
-Att halva lönen går till att betala hyra. Vill gråta varje gång det sker.

5. Hur är/var du i skolan?
Helt okej. Aldrig skolkat, aldrig varit på eftersittning, aldrig fått en 9 eller 10 i prov/betyg, aldrig smygrökt på rasterna, alltid älskat skolmat och alltid varit tyst när det varit en tyst minut. Helt duktig liten jävel skulle jag säga, betedde mig helt bra.

6. Vad blir du stressad av?
Om jag hinner jag till alko innan de stänger ???? ??? ?? ???? ?

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Beror på min dag, jag kan uppfattas jätte tråkig och uppkäftig men också helt rolig. Jag kan vara helt rolig jag kan säga helt roliga saker folk brukar skratta. eller jag skrattar själv.

8. Hur uppfattar du dig själv?
Svinjävlarolig ???? Snackar högt för mig själv och gapskrattar ??? Också uppfattar jag mig själv ganska oegoistisk jag är ganska duktig på att ta andra i hänsyn och jag är ganska duktig på att höja rösten åt folk om jag känner att nån i min kompiskrets är orättvist eller dumt behandlad/bemött i en situation. Också uppfattar jag mig själv ganska trött och ganska busig och ganska passligt vuxen.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
Att vakna till att man själv pruttar och när man öppnar ögonen ser man att den som ligger breve dig är vaken och scrollar på mobilen så man fortsätter fejksova . Det är en hyfsat passlig jobbigpinsam situation värre än så vill jag aldrig ha det.

10. Tre otippade saker om dig själv?
-Jag har aldrig sett harrypotter, lotr eller nå andra sånadära spiderman/batman filmer.
- (i kategorin se på tv) när jag var liten såg jag hellre på naturdokumetärer än barnprogram.
-Jag älskar smycken med ingraveringar/namn på/ nått som påminner om nått, speciellt armband. Nu har jag en från elina var de står juliana, en från sockan där de står yolojullan, hade en från freja där de hängde en katt (den fo sönde </3) och nu har jag en från arnold som han hämtat från grekland. SÅ HIMLA HÄRLIGT <3<3<3

11. När känner du dig som vackrast?
På kvällen efter duschen känner jag mig vacker. Älskar nytvättade känslan samt rent ansikte och håret uppslängt i en turban, ser så himla härlig ut och är så himla härligt att kleta med krämer efter duschen. Blir så himla bekväm med kroppen just då vet int varför.

12. Något du funderar mycket över?
Om jag är lycklig i nuet? Varför folk nöjer sig? Hur nån kan sparka och riva i svansen på hemlösa hundar? Hur folk överlag kan göra illa andra varelser? Varför äter jag inte upp chokladplattan jag har i kylen? Nöjer jag mig ? Är jag okej med det? Ska jag ha mörkt eller ljust hår????????????

Tack för den listan,härligt att enbart prata om sig sjäv igen, nu ska jag ligga på soffan och tycka det är jobbigt att de först är tisdag :(((((

Likes

Comments

HEJ ! Det är tant kaos här. Tant kaos som vaknade och skämdes över att ha slängt ut sina känslor så svart på vitt på bloggen så jag raderade inlägget. Varför är man obekväm med att visa jobbiga känslor varför känns det som att jag är som besvär om jag inte alltid är glad ?

Jag hatar känslan att vara till besvär, det är ingen annans uppgift att lyssna på min ångest när jag känner mig värdelös jag borde klara av lilla livet själv precis som alla andra gör.

Spännande också att jag igår satt och grät för jag tyckte jag var så dålig och idag känner jag mig helt okej.

Spännande också att när jag var 18 år ville jag tatuera in ordea KAOS på inre sidan av undreläppen men av nån orsak blev det inte av. Älskar dock iden, kanske jag får uppfylla den nån dag.

Beställde hem två par örhängen för 70€ igår. Vetni när man druknar i att må dålig så vill man göra nån annan glad så jag bestämde att stöda en finsk tant som lagar smycken och kläder för hand. Handarbete är ju så himla härligt och att det är finskt känns bara bättre. Pga dehär ska jag äta gröt hela september men det är lugnt för septembrar kan suga balle. Tråkig månad, tråkig jävla månad NU VILL JAG BÖRJA GRÅTA ???? Vem fan fick snilleblixten att tillverka människor med obalans i känslokammaren det funkar ju fan inte ?? Dessutom är det ingen jävla fel på september det är ju en härlig höstmånad?? Ska hänga med pirre kommande helg och ska se på Narcos för nya season av den kom ut och ska äta fazers blåa chokladplattor och menstruera om 3 veckor och vadfan sitter jag här och skyller allt skit på september????

Älskar människor som har och kan visa sina känslor men problemet med mig är att jag kan ingendera så jag bara känner en massa och låser in det och skriver ner det i en jävla dagbok.

Måste sluta.

En min kund fyllde 70 år förra torsdan och hon fick 13 st kort på posten och denhär gumman har inga egna barn. När jag fyllde 22 fick jag två. Varför känns det värdelöst. Fast vad vet jag, kanske hon fick noll när hon var 22. Skärp dig jullan och var glad för hennes skull iställe.

Idag ska jag träffa Ronja och snacka skit.

Jag kanske har PMS jag tycker PMS är spännande, spännande hur det funkar hur det twistar i lilla hjärnan ba skriker PARTY POOPER IS IN THE HOUSE TONIGHT och manba juste dagen är körd.
Fun fact: jag trodde inte att pms va en grej förrän förra vintern när jag blev asförbannad utav ingenstans pga en pytteliten jävla grej. Jag skrev en A4 lång roman till elina där jag halvt förbannat grät ut hur orättvist och äckligt och fyfanigt hela skiten var.

Hon svarade " vad menar du med bögpinne?" "tycker du inte att dom ska få så bra betalt dom har ju helt enorm ansvar?" Vilket ledde till att jag blev sur för hon var så smart vilket ledde till att jag blev lessen vilket ledde till att hon ba " haru pms" o jaba "aldri haft nå jävla fittpms" vartav hon svarade "pms, precis som allt hormonellt, kan bli tydligare med åren" och jagba JAG HAR INTE FITTPMS.

Jag hade pms.

Funderar nu om jag vill färga håret HELT mörkbrunt som en fransk söt tjej med rött läppstift och prickiga tröjor eller om jag ska färga de HELT ljust som en blek finnbajsare som älskar gröt. Älskar båda lookken och vet inte om jag är tillfredställd med nått där imellan. Hjälp mig om ni har tid annors får ni skita i det: Nu drar jag. HEJDÅ !

Jättefint hår ändå ?????, jättefin tjej, jättefint kort som jag köpte till mig själv.

Likes

Comments