Nu är jag kär i alltför många personer samtidigt jag hänger int med mina känslor längre. Jag är kär i domhär 6 st från tidigare, anderson paak, bruno mars och hela hans band. Alla samtidigt. Jag vill krama alla.

Imorron ärde jobb och sen har vi torsdag ledig. Vad är ens kristihimmelfärds dag. Ska googla, brb.
Jaha okej, nått med att jesus flyger till himlen å shit. Vill tacka jesus för detta föratt JAG kommer NJUTAR SÖNDER om min LEDIGA torsdag. Jag blev bjuden och se på amerikansk fotboll och jag skrek ju ut YES PLS!!!!!!! utan att tänka att det kanske inte är kul ensam. Ska tvinga med nån vän. Behöver jag ens säga högt att där finns satans snygga spelare? Don't think så.

Jag drack just 1L nå citrondricka och jag ligger nu i sängen och väntar på att så hård pissnöda slår att ja nästan dör.

Ifall ni inte fattar varför jag är kär i bruno mars så är de föratt vi va på hans spelning igår i helsingfors. Det var kanske det sexigaste jag sett i hela mitt liv och jag använder sällan ordet sexig men det var fan sexigt.

Nu är klockan över midnatt så jag ska börja sussa, drömma om alla mina män och inte kunna bestämma mig om jag tycker att situationen är _jobbig💔_ eller _härlig❤️_ . Kanske mer härlig, älskar snygga män.

HÄJJ!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi är snart halvvägs 2017, vilket jag vet *håller i hatten* låter helt sjukt. Jag skriver ju 2016 fortfarande som datum när sånt behövs. Det snöade sista gången för bara 7 dagar sen och nu känns det som sommar för igår var det typ +25 på dagen. Och föratt det var så varmt igår så drack jag mycket kallt och blev full och mådde kasst idag, rikigt jävla anus. Vilket fick mig att bestämma att ja int ska röra starksprit på evigheter. Vilket fick mig också att bestämma att direkt när samppalinna öppnar så ska jag simma skitmycket varjedag som en jävla supersäl. Ba fram och tillbaka fram och tillbaka tills hela min kropp liknar ett russin. Sen ska jag basta sönder. Efter mitt enorma simmande ska jag sen smutta på lite öl och sånt, smutta på öl vid aura å med måsarna som sällskap. Jag älskar mina framtidsplaner. Jag älskar att om en vecka har jag påbörjat flyttet till det nya. Jag älskar att jag köpt hem en såndär som man gör sushirullar med så att dom blir fasta och fina, jag ska enbart äta sushi hela sommarn. Jag älskar också att jag köpt _guldiga_ bestick till mitt nya och jag har köpt en högtalare för typ 200€ föratt mina öron ska bara få lyssna på det bästa. Låt mig älska livet en stund här.

Hursom, det som jag skulle snacke om var att nu när vi kommt halvvägs 2017 (jag vet, låter fortfarande helt *hållihatten* galet) så kan vi ta en titt på listan jag skrev typ i december om saker som jag skulle göra 2017!!! Kewl!!! Kewl om jag nått ens någo av mina planer. Let's seee
Okej pun(g)t 1: jag ska få körkort. Lätt som en plätt den fick jag. CHECK
2: jag önskar att jag skulle ta bättre hand om mig själv. Det har jag gjort, jag äter och rör på mig och sover och tycker att jag sköter livet och är allmänt svinbra! CHÄCK
3:jag vill börja skänka pengar. De gick int så bra, jag kan inte bestämma vart ja vill skänka (vet bara att det är nått till djur, bryr mig ej om människor) (minns att när jag som typ 15 åring sa denhär åsikten högt i skolan så fick jag jätte dömmande blickar) (tur så kan int ni ge mig blickar via bloggen bara föratt jag tycker djur är viktigare än människor) (människan är en äcklig varelse som jag önskar att dör ut precis som mammuttarna) (som iochförsig i skillnad från människan var en välldigt vacker varelse) (är vi färdiga men parenteser och åsikter redan?) (fint)
4: jag ska sälja saker jag inte behöver. Gick inte heller sådär superbra, jag blir så fäst i mina sakerrrrr har svårt att sälja sånt vidare till främlingar. Ger kläder hellre till syrran eller mina kompisar, det känns tryggt när det är nån jag känner som tar hand om mina gamla saker.
5: jag ska ha en svinrolig ruisrock. De hoppas jag fortfarande.
6:jag vill lära mig spela akustisk gitarr. Nästan check, har en gitarr påväg hem till mig nu, sen jävlar skade spelas.

Är GANSKA nöjd med vad jag åstadkommit. Imorgon är det söndag och jag ska hälsa på gamlingarna och sen jobba kvällen, blir megabraa. På måndagen ska jag till hfors med systern för vi ska och se på bruno mars!!!!! Tagga lajf.
Gnatt peeps!

Likes

Comments

Borta bra med hemma bäst-tänker jag varjedag efter jobbet. Det är så jävla skönt att komma hem. Min nästa tatuering blir garanterat en bild på min soffa med dess 4 kuddar som hyllning föratt den är så fantastisk. Jag älskar min soffa.

Juste, hej på er! Det är jag, hartman hartman världens bästa hartman. Vackra fina lagomtjocka hartman.
Ja tror ja snodde just karlssons sång but yolo.

Jag kan ibland tycka att jag är en tråkig människa men jag läste just på min blogg i kanske 1h och jag skrattade högt. Jag är så jävla rolig med så jävla dålig humor, helt smaklös men så jävla klockren. Jag tycker om mig själv. Om jag inte kände mig så sku jag villa lära. Iochförsig är det just precis det ja håller på med helatiden, who the fuck am I och hur kan jag känna mig kär i 6 personer samtidigt. Är det normalt, är mina känslor normala eller är det nått inom mig som är rubbat. Ingen vet, bara 1-kvinna-6män-äktenskap löser detta problem. *emojimedhjärtögon*

Y'all need jesus står de på min tröja. Jag vet inte varför jag tycker jesussaker är kul, jag tycker om att tro att jesus är en tuff man med tufft hår som lallar runt i sina sandaler och klänning och ba makes water to wine like a madafakin starboy, uttalar sitt namn som hesus och när han kommer in på klubben så skriker folk EEEEY HESUUS MANNEN FRÅN OURTTENNNN. Och så dansar han till rytmerna av saksofoner och shit som fanns då. Oklart vad som fått mig att tänka såhär.

Jag har också köpt vita crocs som sommarskor. Hittills har jag bara fått negativ respons men de stoppar mig int, tänker gå med dom som en liten kung ändå.
Jag älskar mina små crocs. Där kom en mening jag aldrig trodde jag skulle säga menmen, never say never- citat från babeJustin.
Kan jag sluta skriva som en tönt.
Okej

Likes

Comments

Jag ska flytta. Och det känns faktist inte helt 100% jättebra för jag är ju välldigt kär i min nuvarande lägenhet men jag vet ju att jag kommer bli jättelikakär i min kommande lägenhet. Problemet med mig är ju bara att jag blir välldigt kär i saker och minnen, i platser var nått kul hänt, därför saknar jag ju tillbaka till nousiainen och dess röda stora soffa var vi alltid kollade på salatut elämät med hela familjen, speciellt saknar jag tillbaka till humlegårdsgatan för det var fan livet, det var helt galet kul. Och jag vet att man inte behöver äga alla platser som har roliga minnen i sig men jag vill ju, jag vill ju bara äga hela ruissalo så att ruisrock aldrig skulle ta slut. Jag vill ju äga humlegårdsgatans lägenhet så att jag kan ta dubbeltäcke och sova på balkongen jag vill ju så jättegärna bara, jag vill ju bara att det roliga aldrig ska ta slut. Hursom, föratt dehär int är möjligt och föratt jag ska våga ta ett steg frammåt igen och skapa nya svinroliga minnen så bestämde jag att jag ska ta bild på allt jag älskar i denhär lägenheten och försöka ta fram det på nått bra sätt i den nya, föratt det kanske snabbare blir och kännas som ett hem så? Nu ser på domhär bilderna på "saker-som-känns-som-mitt-hem" så är det faktist bara mina små inredningssaker som gör ett hem för mig. Också märker jag nu att jag har välldigt mycket text överallt. Vilket iochförsig är välldigt jag för 90% av mina tatueringar är också text. Inte dock live love laugh och carpe diem utan mer, kanske, personligt? Självpåhittat? Ah, jag vet inte. Jag älskar fina ord och sorliga texter och peppande citater och i mitt hem HITTAR MAN LITE AV ALLT :--)))

Nått som också känns väldigt hemm-igt är söndergnagade bordsben. Jag älskar mina söndergnagade bordsben. Det säger ju bara att det bor två gnagare här som _älskar_ att använda sina tänder. Och vad är skönare än friska och leksamma husdjur undrar jag? Precis, helkroppsmassage.

Hursom, tänkte visa med bilder mina favvosaker med denhär lägenheten. Sen när jag gjort det kan jag börja stortagga för min nästa för den är faktist as-fin. Helt otrolig. Stor med stora fönster och stora fönsterbrädor och har sovrum med dörrar och skåp och allt. Dehär blir bra vettni, jag känner de på mig. Dehär blir ett steg mot nått nytt och bort från nått gammalt och tråkigt rutinerat.
Framtid känns, just nu, int läskigt. Framtid känns bra. Ska flytta och lämna gamla tråkiga vanor. Hur bra som helst säger jag.
Nu ska jag äta pringles som kvällis, mitt liv är bäst.

Vet att det blir nått som förritiden kallades "bildbomb", men kunde inte välja, jag älskar allt med denhär lägenheten och är glad över att jag kan ta med allt annat än mina trappor till nästa ❤️

Pionerna jag kanske inte tar med, tror dom hinner dö tills dess tbh

Likes

Comments

Jag har blivit kär i 6st killar under senaste 48 timmarna. Har också sett JUPITÄR FÖRFAN JAG _SÅG_ JUPITER med mina pyttesmå ögonbollar jag såg en jävla planet från mitt fönster.

Jag har också snurrat i karuseller med systern min och skrattat så att tårarna rann. Jag har på senaste börjat tro att jag är ingen karuselltjej men FYFAN vad kul det var. Nu vill jag bara till lintsi och särkänniemi, jag vill inget annat i livet just nu än lintsi särkänniemi, ha domhär 6 snygga männen i mitt liv och se på jupiter varje kväll. Och juste, köpte såklart också dom obligatoriska metrilakritsin (som inte ens är 1meter långa lol). Jag älskar metrilakritsi.

Jag har också haft bilskolans allra fucking sista del så nu är jag officielt bra på att köra. Jag är faktist jättebra tycker jag. Vi var på en halkbana med hela bilskolegruppen och alla hade egna bilar och så skulle man sitta i sin bil och köra dendär banan (banan as in banana) (lol) och det tyckte vi att var så tråkig ide så jag och ronja facetimeade hela lektionen HAHA så jävla gött. Man fick nog inte göra det men vi gjorde det ändå. BÄST EVER.

Okej, nu ska jag fortsätta känna mig kär.

NÄÄ NU KOM MAMMA MED FUCKIN PIONER till mig på jobbet HON ÄR SÅ SÖT pioner är min favvoblomma ALLTSÅÅÅÅ ja har nog aldri älskat mit liv mer än va ja gör nuuuuu åååååååÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

pioner, jupiter, snygga män, tivoli och körkort. I'm speechless

OCH PÅ LÖRDAGEN ÅT JAG POTATISMOS JAG SATAN ÄLSKAR POTATISMOOOOOOOOOOOOOOOOS

NU DRAR JAG MVH *****JULEZ WHO RULEZ****

Likes

Comments

MIN VAPP *klaPP klaPP*

Min vapp var väldigt skön, hängde med väldigt trevliga människor, fick kväljning bara 1 gång, tappade bort bara en tygkasse, blev bara en gång påhaffad av en människa (som inte alls föll mig i smaken) och när han ville ta i min hand så höll jag så hårt fast i min telefon att den nästan böjdes, svängde ryggen och stack. HAHA oartiga och dåligt uppforstrade JAG.

På måndagen vaknade jag PIGG (föratt jag somnade kl00 dagen innan *KUNG*) men låg ändå och slöade på soffan med kaniinisarna tills klockan blev typ 13, rusade till jobbet föratt printa några blanketter till olika lägenhetsvisningar (håll tummarna, det handar om en fining), rusade till föräldrarna föratt hämta cykeln och rusade till vårdberget föratt träffa upp ett gäng med människor, märkte att jag hade slut på batterin i telefonen så kunde inte ringa nån och fråga var dom va, rusade hem föratt ladda, och kl 16 rusade till vårdis föratt SNABBT hämta min halsduk som blivit hemma hos omppu. NÅ istället föratt snabbt hämta min halsduk och fa hem, blev jag och hänga med i gruppen och lallade hem klockan typ 3 på natten, förvirrad föratt jag kände mig full på 3 cidrar, förvirrad föratt jag just blivit bjuden på fisksoppedejt av jappen vi var hemma hos, som ösade snälla kommentarer om hur fin jag är och låg med huvvet på mitt knä och frågade minst 100 gånger hurdan tavla han skule köpa. En jättestor blandning av öööööö, eeeee och hmmmmm.

Nu är det onsdag och jag känner mig lite svag. Kanske föratt jag sovd 4h mellan sönda-måndag, var superdöd på jobbet igår, hade 1,5h bilskola på eftermiddagen och hade en liten liskodisco förra natten. Tur att vapp bara firas en gång per år annors skulle jag nog dö.

Jag har också gjort en liten tatuering på mig och visat den stolt till precis alla jag träffat, kanske typ10 gånger åt samma personer tillochmed. SE PÅ DÄN!!!!

Jag har också druckit öl med elina, blivit fulla, gårr på bio, hatat det och gått hem, druckit kossu och hamnat på forte. Det var på lördan. Jättemys.

Okej, nu ska jag äta nått och sen dra hem. HoPPas på en PRommis senare idag för DET ÄR JU SÅ HUIMLA FUINT VÄDER.

Testade vappoutfitter och hade en pung-i-nacken-frisyr. välldigt fin.

bildnr1, måndagens outfit bildnr2 ända bilden på bara mig med hatten faktist. 3. LELLE TATUERINGEN


!!!!!!!!!! PÅ SÖNDAN SKA JAG TILL TIVOLI SARIOLAAAAAAAAAAAAAAA

Likes

Comments

Jag älskar sommar. Jag älskar allt som kommer med sommar förrutom insekter och dendär jävla hetsen om en *stort jävla suck* sommarkropp.

S.O.M.M.M.A.R.K.R.O.P.P.P.P.P.

Ämnet är sommarkropp och allt jag vill säga är att FUCK IT. JA TÄNKER INT ENS PRATA OM SOMMARKROPP för sommarkropp är inte en grej mera 2017. Jag tänker säga att 13reasons why är boring AF och jag har sovit över 3 avsnitt. Jag tänker hellre prata om perfekta hångel och genomskinliga tröjor. Om hur jag inte förstår varför i hela friden man skulle hålla händerna (och resten av kroppen) borta från snygga män jag älskar snygga män och vill helst röra ALLA på så många sätt som bara möjligt. Tills nån snygging ba tar hårt fast i min hand (alternativt hals) stoppar mig och säger bestämt, fuck jullebulle du är MIN TJEJ och så kan vi leva lyckligt livet ut. Fuck sommarkropp vettni. Vad har sommarkropp ens att göra med min/din lycka ?. Satan vad jag avskyr allt med hetsen sommarkropp, skärp er, komigen, glass förfan och människo-spaning genom mörka solglasögon eller människo-spaning utan solglasögon ba låt jappen veta att jag_satan_glor_på_dig_ tillika som man sitter där som dendär sexiga sig själv klädd i enbart självsäkerhet. Satan låt mig skriva en bok om saker som borde vara självklara.

Adios små rövnötter. Kämpa på och drick mycke øl.

Likes

Comments

HUR FINT VÄDER ????

OCH HUR SNABBT SUSADE PÅSKLOVET FÖRBI???? Fast påsklov var härligt. Can't complain.

På torsdan var jag såpass skitatrött att fast alla mina kompisar yrade runt och busade nånstans runt åbos gator så låg jag hemma hos parrents i deras megasäng och typ låg och log för den är så skön. Jag vill ha en dubbelsäng varför har jag ingen dubbelsäng. När jag flyttar är en dubbelsäng första jag ska köpa. På fredagen sen träffade jag upp Ronja på kvällsfika på fontana som ledde till 500drickor och en hyfsatfull jag som verkligen inte ville förstå varför folk tar studielån om man inte behöver de. Vi snackade också hundar, knipövningar och sex. Varför vill jag alltid snacka om sex helatiden. För sexsnack och sex är bäst helt enkelt.

På lörre firade vi Ronjas födelsedag vilket var helt fantastiskt kul???? Började med shotjakt, spel och babbel och slutade med sexsnack, (är inte förvånad om det var jag som började de igen) fullamänniskor (jag) och forte (<3). SÅ HIMLA MYSIGT.

Nu är det torsdag och denhär veckan är snart slut och imorgon ska jag träffa elina på sushimiddag och sen ärde lördag och ????????? älskar allt i mitt liv just nu???? Det måste ha nått med våren att göra att man blir och känner sig tokkär och pirrig vill bara gå på gågatan och LE.

Jag vill också köpa ruissibiljetter NU och ba fira VAPP NU och äta domdär konstiga hårda bullarna NU och bara klä mig i en liten ylletröja och mina rosa byxor somatt de sku vara en halvkylig sommarnatt när man redan måst ha på lång-kläder föratt klänning känns lite kyligt vettni ????

Om ca två månader börjar min lediga Juli? Så_himla_herjligt. Vad ska man hittapå för bus för en hel månad???? ( Fira ruissi och sitta på alla åbos Åbotar och fira spuffisens födelsedag och fira Kurts födelsedag och inte behöva höra på en väckarklocka alla mornar och fara till island och cykla till kakoka föratt äta glass och pussas)(i mina drömmar dedär med att pussas).

jag har blivit profs på att använda 100 frågetäcken efter allt jag säger jag vet, men det är bara så himla bra ??????????

byebye babygorillas.

1. bra låt 2 halvstörande närhetsbehövande kanin 3 bästa tröjan nojoke very serious here right now bye

Likes

Comments

HEJ BLOGGJÄÄÄÄÄVEEEEEELNNNNNN !!!!!
(hör ni i huvvet hur jag skriker ? jag hör iallafall) (eller de finns kanske nån här som aldrig har hört min röst, aja ni missar inget magiskt)

Det är torsdag vilket betyder veckans sista dag !!! För det är påsk !!!!! och vettni, hur o-troende jag än är så är jag så jävla glad att jesus typ tog och dog nu denhär helgen för fyfan vad skönt med ledigt. Jag älskar ledigt.

Jag har också älskat gånga 4 dagarna. Int varje sekund av dom, men dom flesta. Jag tex älskade måndagen när jag och Freja och Arnold for och hälsade på mormor och morfar och efter det slängde Arnold mig och freja hem till freja och så såg vi på film resten av kvällen ? SÅ_MYSIGT.

jag älskade också tisdagen när jag for efter jobbet hem till los parrents för dom drog utomlands så genast efter jobbet sprang jag och hoppade pladask i deras megastora dubbelsäng och somnade där som den kungen jag är.

Jag älskade också när jag på onsdagen träffade spuffisen på stan och vi käkade middag, snackade skit och slösade pengar. Eller jag slösa pengar. På en rock ettpar skor och ettpar trosor. Välldigt nöjd med alla mina inköp. Och ettpar rosa byxor ja.
Sen på kvällen for jag och fixade lelle fransarna så nu känner jag mig välldigt fin. Välldigt fin och välldigt trött och jag vill att klockan redan är kväll så att jag kan sova i dendär megasängen igen. När jag flyttar nångång i augusti så ska jag köpa den fetaste dubbelsängen jag bara kan hitta och aldrig lämna den. (fast mina planer är att jobba och plugga arslet av mig från augusti ->) (får se hur de blir, hursom så ska jag köpa en dubbelsäng. en megastor)

Idag är det torsdag och jag älskar denhär dagen också, delvis för påbörjande påsk, delvis för megasängen men främst föratt jag har på mig mina megafina nya skooooor. Jag älskar skor. Och rockar och klockor och solglasögon och kläder och mina kaniner och mig själv.

Hejdå.

Likes

Comments

Jag har haft en sån himla himla himla bra helg, så himla bra på så himla många sätt.

1. Jag har insett att jag vill bo i nousiainen eller mynämäki när jag är gammal. Jag vill bygga hus och den ska vara grå med jättegula brandsteg upp till taket. Jag vill ha en stor bil och en liten smidig bil på gården. Jag vill ha en körbar gräsklippare. Jag vill också ha alla djur i världen men jag klagar inte om jag bara kommer ha kurre och eddi (ja dom kommer leva ännu om ca 15år) för fast jag vill ha alla djur så trivs alla djur nog inte inträngt på min gård. Tyvärr.

2. Jag har hängt med pirre lö-sö. På lörre träffades vi och for och käka, 10 timmar senare stod vi och skakade på alla kroppsdelar på fortes dansgolv. Jag har ont i mina kinder för jag log hela kvällen hon är en sån himla mysbomb, bästaste tjejen. Idag när vi hade krigat oss genom värsta krabbisen så hoppade vi i bilen och for och hälsade på hundvalparna som befann sig hemma hos hennes föräldrar. Dom var så söta, så söta att ja får ont i hjärtat av faktumet att aldrig mera fåträffa dom.

3. Lilla mamma rakade min nacke-hår som har här vid sidan om hela livet hunnit bli lite väl lång så nu är det fint jag älskar min lilla skalliga nacke. Och min mamma, sån himla fin mamma.

4. Jag åt potatismos och köttbullar idag.

5. Jag har köpt en keps och jag ser så himla söt ut med keps, pannlugg och glasögon. Låt mig se ut såhär alla dagar i resten av livet.

6. Dethär har inget med gångna helgen att göra men jag ser så himla mycket fram emot kommande veckan med bara 4 arbetsdagar. Jag älskar korta veckor och långa helger, älskar älskar älskar.

Men föratt denhär helgen inte skulle få vara alltför perfekt så såg jag filmen Me before you, där satt jag och storgrät och nu (precis likadant som när jag såg filmen första gången) så bär jag på en jättestor ångest i min kropp för jag tycker slutet är helt ofattbart orättvist. Så nu ska jag börja sova lessen, jag känner en helt enormt stor krambehov jag saknar att kramas.

Bild 1bralåt2tränaintemedluggennerekäravän3söt!!!

Bild nr4 åh❤️ 5åh❤️ 6åh❤️

Likes

Comments