Denhär dagen är bra. Jag vaknade en halv timma före väckning, steg upp och morgonmyste sönder med kaninerna, gav pluttarna morgonmål och städade upp skit som inte riktigt nått vessalådan. Alltid kan man inte komma ihåg att skutta hela vägen till vessalådan, så är det bara och det är fullständigt okej.

Sen sminkade jag lilla nyllen och messade med syrran.
Syskon vettni, syskonrelationen är kanske den mest värdefulla relationen jag har. Och även fast jag stor-vantrivs med tanken om egna barn (egna barn i pluralform iallafall) (men jag kan inte föda en unge och inte föda en bästavän åt hen också), så känner jag att fyfan vad jag vill ha barn(om 30år) som får känna denhär tryggheten om att ALLTID ha nån vid sin sida. Nu vet jag att alla inte är lyckligt lottade med ett syskon som bästis men jag är nått satans glad över att ha fått göra det. Idag när jag stod och snurrade runt i min ärtsoppe kastrull (jag snurrade inte runt i den, utan jag snurrade på ärtsoppan som var i kastrullen) så kom jag på ett jätteknäppt barndomsminne som ledde till att jag stod och storskrattade i köket, messade Freja och hon skrattade minst lika mycket. Vårt barndom är helt fullproppat med dom knäppaste jävla minnen och fast jag lever välldigt mycket i nuet så längtar jag tills dagen vi är +60år och skruttiga som få, så kan vi sitta där nånstans runt nått bord och fortfarande snacka skit. För inget kommer ändras i ett syskonrelation, man vaknar inte bara en dag och inser att man inte bryr sig om sina syskon mera. Storebror och storesyster är välldigt uppskattningsbara saker. Älskar't

På lörre ska vi köra upp till Vasa med partner in crime shelly. Är taggad på att köra dit, snacka skit, lyssna på musik som man kan sjunga med och fundera ut hyss man kan göra i fristaden vasa. Fristad med tanke på att man kan fly därifrån om man fuckar ur, förr hade jag mariehamn som fristad som man kunde fara till och göra saker utan att behöva ta nå ansvar men jag känner faktist att jag gjort mitt där redan. Aja, är också taggad på att se spuffisens nya lya och dricka bål. Hemfärden vet jag inte om jag är så taggad på, hmm, kan uppdatera er om hur de gick. (säkert kommer det gå jättebra sålänge jag inte vill dricka en tequila klockan 3på natten)(vilket nån måste stoppa mig från att göra för jag kommer vilja göra det).

Idag såg jag också två tanter halka när jag cyklade till jobbet, haha. nått att skriva i dagboken.

Igår hade jag nagelklipps dag för båda kaninerna, ingedera uppskattar nagelsalong (förstår ej) men båda tar det lugnt ändå vilket är skönt, skulle vara jobbigt om dom sku försöka sparka sig bort helatiden. Var dehär onödigt att skriva på bloggen? Känns lite så.

Aja okej, nu drar jag.

NEJ, jag förstärkte mina fingerprickar häromdagen och slutade med att jag tatuerade ett hjärta på fingret. Som är nått bland de mest opersonliga för jag känner en som har det och följer tre på sociala medier som har det. Men det kändes ändå som nått jag också behöver, jag ville också höra till hjärtfinger klubben så nu gör jag det :)

Likes

Comments

Barn i skolan har sportlov och jag minns hur jag älskade sportlov för det var den första lediga efter jullov och man kunde bara ligga hemma och göra absolut ingenting och finns det nått som låter mer lockande än att ha helg i en hel vecka och göra absolut ingenting.

Okej nått som låter mer lockande skulle vara att vinna massvisa mängder pengar på nått triss och kunna bo med en kaninerna och typ en vän nånstans hyfsat stort och splitta på hyran så att jag inte själv behövde betala nått i lik med 650€ varje månad. Eller det kanske inte skulle kännas som en tråkigt stor hyra om jag hade skitmycket pengar. Aja jag skulle ändå villa ha nån person att bo med som älskar att laga mat. Typ att hens specialitet skulle vara lasagne vetni hur mycket jag älskar tanken av nygjord ostig mjuk lasagne. Helt sjukt mycket. Eller makaronilåda eller varma smörgåsar med tomat-ost-metwurst fyllning som kvällsmål. Eller ost och skinka bara. Fysatan jestas vad jag sen har nått livets bästa stunder om jag träffar en sån person.

Men det känns somatt tanke av sportlov nu är mer realistisk, eller lov överhuvudtaget det är ju nått lov kring påsken där om två månader. Vi satsar på den istället, enorma mängder pengar och matlagar-partner får vänta.

Matlagning är dessutom ganska kind-of-semi-omöjligt att göra just nu när jag inte har kylskåp. Fats vettni, man behöver kylsåp absolut ingenstans. Förutom att kall öl är godare än varm men sistochslutligen vem bryr sig.

Jag hade inbrottsförsök på natten mellan torsdag och fredag. Det är kanske det obehagligaste jag varit med om och denhär äcklighetskänslan i korppen nu efterråt är välldigt svår att inte tänka på, och vetenskapen (poliserna berättade) om att det skulle ha behövt ett till ryck i dörren så att inbrottstjuvarna skulle ha varit inne är helt vansinnig, (nu skedde int sista rycket föratt jag vaknade och trodde att det var kaninerna som busade, så jag skrek KÄFT DÄR NERE och så hörde jag ett smäll som jag trodde var kaninerna, men nu i efterhand visade sig vara min ytterdörr som slängdes fast)(omysigt), det är vidrigt att veta att inbrottstjuvarna sett att jag har säkerhetskedjan låst men dom tänker ändå komma in fast det helt tydligt visar att nån är hemma, jag stiger upp fem gånger före jag ska somna föratt checka att jag låst min dörr på alla möjliga sätt föratt känna mig just på gränsen till trygg föratt kunna börja sova, jag sover på soffan föratt tanken om att sova på loftet och vakna till att se att nån stå där nere är för obehaglig och att veta att jag nästa helg inte kommer sova hemma orsakar helt enorm ångest i mig för jag har absolut noll kontroll över nått då.
Så från en som inte har varit rödd föratt vara ensam i mörkret förr så vill jag bara säga att det kan ändras på en sekund, och plötsligt blir det mysigaste det omysigaste, och som meddelande till inbrottaren/inbrottarna kan jag säga att ni suger. Ni suger föratt ni inte fattade att mitt säkerhetslås var fel fastskruvat så ni skulle ha kunna med handen bara öppna den istället föratt stå där och riva i min dörr så att skruvarna flyger, men jag är jävligt glad över att ni är dumma i huvvet för annors skulle jag inte ha vaknat, men ni suger naturligtvis också på alla andra möjliga plan.

Aja, imorgon ska alla mina lås bytas till nya så ska känna efter om trygghetskänslan sen kommer tillbaka.

Jag är trött på människor. Människor är dumma i huvvet.

Jag känner mig såhär just nu och främst helatiden.

Likes

Comments

💓 Jag har en hel hög med roliga saker att skriva om 💓
Eller allt är inte roligt det kan jag inte säga
JAG HAR EN HEL HÖG MED SAKER ATT BERÄTTA OM
Första kan vara att jag har hittat emojiknappen på bloggen 🐰

🌵 På fredagen kom det inspringande en kund till restaurangen min, sprang till vessan och 5minuter senare kom hon ut från vessan, böjde sig över kassan föratt berätta att hon just skitit på sig och hennes skitiga trosor nu ligger i min papperskorg och det skulle säkert vara jättebra om jag fo och tömde papperskorgen så att de int börjar stinka skit i hela huset. No biggie. Lyssnade på denhär spellistan hela kvällen

🌵 På fredagskväll satt jag och pickade färdig min tatuering. Jag har gjort den själv, från början till slut. Och jag älskar den och jag vill göra några till nu på direkten, ta sjukledigt från jobbet föratt kunna sitta henna som en ostkrok och tatuera mig, säga till kompisarna att jag är sjuk och kan inte träffas, beställa hem mat via wolt och bara int existera annors. Att inte existera låter skönt på alla sätt som det bara är möjligt.

🌵 På lördagen vaknade jag och var taggad på livet, ja gick till butiken och köpte morgonmål och alkohol (klockan var nie och jag hade två flaskor vin, 6st crowmoors och 4apelsiner under armen)(livet var bra då). Klockan åtta på kvälln drog jag till emppu och firade hennes födelsedag, hon är fin hon. Och full som fan, så ja fick dricka hennes skumppaflaska vilket ledde till att jag också var full som fan efter en timma. Jag kände knappt ens hälften därifrån så jag bestämde mig föratt samla mina favoritmänniskor på sängen där föratt snacka sex. Varför vill jag alltid snacka sex i fyllan. Jag har dock kommit fram till att en fylla som baserar sig på skumppa blir alltid en flörtig- kåt- fylla. För mig iallafall. Flörtig-kåtfylla eller enorm snedfylla med däckande på en bajamaja. there's no between.
Hursomhaver drog jag från emppu till nästa fest typ tie tiden och där fortsatte min fyllas escalering, vetni när folk runtomkring en ger upp hoppet av att få kontakt med ens nästan exploderande hjärna. Det går inte. Låt tjejen explodera ifred. Nångång fyra tiden har jag ramlat hem, jag har hittat nån blond kille från kön till hesburgen som skulle hem samma väg som mig så ja tror vi har snackat livets djupaste saker under dom 4minutrarna före jag gått hem till min lilla lya och fyllesnappat när jag spytt. Eller jag intalar mig själv att tro att det har varit en snap på mig som säger "jag spydde ::((((" bara föratt inte behöva gå runt och skämmas över vad man påriktigt fyllesnappat. Jag borde skaffa fyllelås på telefonen, inte bara så att jag inte kan snappa men främst föratt jag tappar minnet så lätt så jag har ingen aning om vad jag snappat. Och det är ångestframkallande.

🌵På söndagen vaknade jag och hatade mitt liv. Ja trodde helt ärligt att jag var död. Jag skulle inte ha varit överraskad om jag hade varit död. Fy_satan vetni, krabbis är inget att leka med mera. Krabbis blandat med oro över sina skickade snaps är inget att leka med mera. Jag skulle träffa en gammal vän klockan 16 och jag vägrade ställa in de, klockan 15.45 spydde jag sista gången, messade att jag kommer 5min för sent (för när man tror att man ska dö känns 5minuter som en timme) men sen när jag kom ut och fick lite frisk luft så blev allt å kännas bättre, å när jag sen efter 4timmar gick hem kändes allt ännu bättre för det var så himla mysiga 4timmar. Vettni när det känns som att en vänskap aldrig ens haft 6års paus. Aja, fo och sova nöjd som en liten korv.
Bilderna är tagna från när jag vaknade på söndagen. Då var jag inte en nöjd korv, inte nått i närheten ens. Om mina öron skulle ha klarat av musik så skulle samma spellista kunna lyssnas på som på fredagen när jag städade tantskit från papperskorgen. Spykänslan var lika närvarande under båda stunderna.

🌵Idag är det måndag och det är verkligen skitfint väder, 100% vår. Jag mår lite dåligt i kroppen jag vet inte om det är svaghet från igårdagens krabbis eller om det är ångest men jag har inget som skulle ha kunna starta ångest, eller allt i livet kan ju starta de men jag vet inte. Anna messade och frågade om jag ville äta sushi med henne idag och herregud vad mycket jag vill äta sushi med just henne idag.

Imorgon är det vändag och jag känner att jag inte vill låta min hjärna deppas av saken, nångång får jag också fira en mojsig allahjärtansdag med en mojsig person, jag kanske drömmer om att få en blomma eller nått, kanske en hjärtformad bakelse, men änsålänge ska jag fira vändag med att ligga hemma och uppskatta vänner som på en måndag vill äta sushi med mig. Och uppskatta vänner som drar från skärgårdsbaren till forte föratt jag vet inte ens, forte är bäst. Uppskatta vänner som står upp för mig och uppskatta vänner som säger att man är så himla vacker. Hon vännen var dock skitfull men skitsamma, jag tar den komplimangen ändå. Jag ska uppskatta vänner som tar mig seriöst jag uppskattar vänner som messar helt meninglösa saker bara föratt dom vet att jag högstantagligen är jätteintresserad jag uppskattar vänner som inte klagar på att jag har kaninskit på golvet när dom kommer och hälsar på, jag uppskattar vänner som svarar på mina meddelanden och svarar om jag ringer och jag uppskattar vänner som tröstar från andra sidan finland/världen när jag messar och säger att jag har ångest och jag bara uppskattar. Uppskattar alla mina 5vänner. 4vänner + syster.

Jag uppskattar också min menskopp som just nu gör ett skitfint jobb med att fånga upp all min mens utan att torka ut mina slemhinnor.

Det är allt jag uppskattar, och sen uppskattar jag att jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Min kropp är också min vän jag uppskattar den med.

Okej, finns det andra ord i världen än uppskatta? Ni skulle säkert uppskatta om jag aldrig mer sa uppskatta. Nu drar jag, jag har sushi som väntar mmmmmmm

Likes

Comments

Jag har inte lust idag.

Jag har inte lust att jobba idag jag har inte lust att vara trevlig idag jag har inte lust att ens ha kläder på mig idag jag har inte lust att laga mat jag har inte lust att äta jag har inte lust att se ut från fönstret och veta att fast solen skiner så är det minus fucking TRETTON.

Hände nått speciellt när man fyllde tretton? Fick nån konstig flashback av att ja skrivit i min dagbok (för 8årsen då) JA E TRETTON med stora bokstäver? Kanske jag bara ville bli tonåring och få börja angsta utan att nån undrar varför man angstar. Jag skulle lätt villa vara tretton idag. Vara tretton och vardagsangsta utan att påriktigt känna av ångest, lajvet säger jag bara.

Jag har en kund jag tappar nerverna på varje gång jag ser han. Okej jag tappar nerverna med hälften av kunderna hela_jävla_tiden, vettni, människor är fan dumma i huvvet. Det finns så många kunder/människor som jag är så glad att jag inte behöver umgås med. Nu umgås(håller kontakt) jag regelbunder med typ 4 personer och jag är så jävla nöjd med det. Hursomhaver jag har så twisted feelings med att jobba i kundservice, jag är nämligen skitdålig på att leka glad och positiv när jag har en skitdag, det går inte. Smalltalk blir så stelt att jag inte ens vill försöka och helst vill jag visa mittfingret till kunder som kommer in klockan 14.00 och int ens frågar om det är okej. Ibland är jag verkligen skitdålig på dethär med allt socialt i livet typ. Jag kan på morgonen vara irriterad för aboslut ingenting, sen kommer pappa in och snackar nått och varje propp i min kropp går sönder av irritation. Och då har han kanske frågat hur jag mår. Och ibland märker jag att jag umgås med vän/vänner men jag säger ingenting för det går inte pga nånslags irritation (som högstantagligen int har nått med vännen att göra) så jag sitter tyst och märker hur pratande blir jobbigt och hur jag än försöker komma på nått kul att snacka om så frågar jag typ "hur går det med skolan".
Nå tillbaka till han kunden som irriterar sönder mig, han är gammal och dum i huvvet, han tycker att han är skitroligt och hans favvosyssla är att byta orning på ord när han pratar så idag sa han som vanligt nått jag fatta absolut noll om. Jag log och sa priset på hans lunch utan någo destomer kommentarer om hans "roliga" mening. Han tog åt sig och fnös ut "borde du int skaffa hit nån ung man och jobba med dig, han skulle pigga upp dina tråkiga dagar". Jag fnös tillbaka att han nog bara skulle vara ivägen precis som den förra unga mannen jag hade här som praktikant. Han såg på mig och sa "du borde nog tänka på saken" sen gick han å ta mat. Och jag hade lust att skrika ut VARFÖR TROR DU ATT MINA DAGAR SKU BLI BÄTTRE FÖRATT JAG HAR JUST SPECIFIKT EN främmande _UNG_MAN_ HÄR??? dessutom suger unga män????? ja tror inte jag har träffat en endaste "ung man" i min ålder som jag inte skulle tappa nerverna med????
Det finns en risk att dehär berättar mer on mig än om alla "unga män" men det finns också en risk att alla unga män är dumma i huvvet. Människor rent generellt är dumma i huvvet. Människor som tror att irriterade kvinnor har brist på kuk är dumma i huvvet.

Aja, jag har fått hem en stick&poke tattoo kit och jag har börjat sticka och pokea mig på benet, jag skissade upp nått rätt enkelt men som ändå hade prickar och raka sträck och kurviga sträck och sånt, bara föratt bli bekväm med nålen och med att följa linjer. Och helt ärligt så är jag lite stolt över mig själv, den ser ut att bli helt fin faktist. Eller jävligt ful. Jag har svårt att se skillnad på dom två sakerna, fint och fult, ja tycker allt i slutändan är fint pånåttsätt.

Såhär känner jag mig när jag ser tråkiga kunder. haha. jag älskar mitt liiiiiiiiv.

(riktiga frustrationen på bilden berodde på snapchatfiltret som inte alls ville sitta rätt)

okej nu ska jag stänga restaurangen här, höres säkert om en vecka med allahjärtansdagsångest HAHAHAhahahehehe e e ee e e ska sväpa några flaskor sprit föratt slippa känna nått.

Likes

Comments

Jag fick körkort igår ???? Å de känns som absolut ingenting??? Jag är främst lättad att körskola är (störstadels) över, har nån gruppkörning och nått sånt skit om några månader igen men annors. DoNe. Och är såklart glad att jag kom igenom inssi och teoriprovet på första så slapp jag behöva göra nåndera pånytt. Men annors känns det helt vanligt. Vikelt känns överraskande med tanke på hur äckligt mycket jag hatade tanken av bilskola för bara 6månader sen????? till att nu har fixat det och lyckats fint faktist?????
Kanske jag inte är jättebra på att fira mig själv i sånahär saker (missförstå mig inte, jag är jättebra på att fira mig själv i alla andra saker i hela världen) . Men det kanske känns jag inte ens gjorde det för mig själv helt, jag menar att jag kanske gjorde det föratt få det överstökat så att jag aldrig mer behöver föklara mig om varför jag inte vill ha körkort. Fast skitsamma det kanske int måst kännas som nått stort, jag ska fortsätta mitt liv vanligt nu, okej tack.

EDNA FYLLET ETT IDAG. Kan vi snacka om dehär??? ETT. Vem fyller ens ETT???? Vid ett års ålder ska en tjejkanins värsta pubertet vara över (håller tummarna så satans att det stämmer) och det känns helt otroligt att mitt tålamod bara några gånger inte räckt till med domdär busfröna ????Det känns helt otroligt att jag fått två tjejkaninen att bli bästisar (bästisar som fittas med varann nusomdå,, men vem skulle inte???). Jag kan ärligt säga att vid ett skede när vi ännu bodde på humlan så kändes saker så hopplöst att jag funderade på vemdera jag ska sälja om saker inte blir ens lite bättre, och då klurade vi ut att Edna skulle vara lättare att sälja för hon var nykomlingen och skulle lättare vänja sig med en ny familj????? . ÄCKLIG TANKE ??? EDNA ÄR JU I _MIN_ FAMILJ å man kämpar ju för sin familj????Tur att vi (jag och kurt) kämpade(jag kämpade) och försökte vänja oss(kurt försökte vänja sig) med edna för hon blev ju en så satans söt soffpotatis att jag nästan vill gråta varjedag för hon är så söt?????? förutom då när jag försöker äta på soffan då sku ja kunna typ skjuta hon.

Hursomhelst, jag är så jävla stolt över mig själv som tog beslutet 1,5år sedan att köpa Kurt och sen 6månader senare köpa Eddi. Och att jag ännu klarat av allt så fint, och att dom är så rum(p)srena som dom kan bli och att dom är snälla och reagerar på sina egna namn ?????? dehär om nått är en orsak att fira mig.

Fast idag firar vi edna(ochmig). Och imorgon elina och igår freja och ???? livet är en jävla fest.

<3<3<3<3

Hon är så söööööööt *emojin som storbölar*

Likes

Comments

Jag vet inte varför men jag kallar lördag för lörre och nu är det så och så är det, dealwitit. Finns saker som man bara måst acceptera att de finns bara ett rätt sätt, som det ända rätta sättet att fira lörrekväll är stupifyllan med vodkaflaskan under armen och pirriga fyllefingrar SoM BaRa MåStE Få SkiCka nÅgå FyllEmEsS TiLl NåN SnYGgINg hehehe.
Fast nu ser ju int min lörrekväll ut så, fast ja just sa att de e den ända rätta, just fucking with ya brain baby.

"Sen ska jag inte vara så dum mot mig själv, det handlar inte bara om 2017 utan alla dagar alltid, det är inge fel på mig nämligen", så avslutar jag mitt inlägg som heter *stjärnemoji*2016*stjärnemoji*. Jag har inte varit dum mot mig själv mer än bara en dag av hela januari, bara en dag som jag totalt vantirvdes med min spegelbild, bara en dag som jag med nästan tårarna i ögonen stod och svor att jag aldrig mer ska äta, en dag som jag på kvällen innan sovdags var så jävla hungrig så jag steg upp och slängde en örtsmörsfylld batong i ugnen och när jag satt och åt den och drack kall mjölk så kände jag att jag får väll vara världens fetaste människa då. Världens fetaste människa har ju värsta lyxlivet. Jag måste bara acceptera. Det är bara så. Om jag vill simma i samppalinna på sommarn så måste jag bara ringa i förväg och säga att ta bort alla människor från bassängen för jag vill simma och jag är faktist så ultrafet att ingen annan ryms dit när jag är där. Jag satt och åt på min (ajsåsatansgoda) varma örtsmörsbatong och jag var (är fortfarande varjedag) så glad föratt jag inte har en helkroppsspegel hemma. För det spelar ingen roll hur jag ser ut. För jag ser ut såhär. Jag bara gör de. Å jag måste tillåta mig själv att göra de. För jag är skitskön.
Jag vet inte vad som händer i hjärnan när man bara vaknar och vantrivs och hatar och är så elak mot sig själv som jag aldrig i hela jävla livet skulle vara mot någon annan. Jag vet inte heller vad som händer under natten så att man nästa dag vaknar och tycker att FYFAN GIRL YA BOMBBBBBB. Har lust att göra nån forskning på denhär, på knäppa hjärnors funktion och funktionsproblem.

Varför jag kom in på dehär är föratt vi kollade igenom ruisrock2015 bilder med elina igår, och vid ena bilden (ni ser den här under) sa ja "om ja int sku känna hondär sku ja tycka att hon ser ut som världens skönaste tjej" och pekade på ingen mindre än mig själv. För hon ser ju så satans skön ut, men jag vet att när jag såg den bilden för första gången så tyckte jag att hon enbart såg klumpig och stor ut och int en chans att jag lägger den på bloggen.
Men tack gud att en hjärna utvecklas och tack gud att den bilden är tagen och om det är nått jag vill att alla ska veta så är det att det inte bara är15åringar som är helt vilsna i livet och vilsna i hjärnan utan det kan också en 20åring vara, och det ska int förminskas för det. Och om det är nått annat jag vill tillägga i kategorin "jullans klyschiga meningar" så är det att, det blir bättre. Jag vill inte ens veta hur jävla bra vi är om två år.
Nuff said, nu kör vi med bild.

Pspsps. Nu vill jag btw inte alls förminska dom andra på bilden jag tycker dom är välldigt sköna och fina och roliga tjejer, men dehär inlägget handlar om mitt nyårslöfte och just denhär bilden råkade välldigt starkt påminna mig om den, från hur dendär tjejen i ljusblå discoklänning kännde att?hon??int????duger??????på???nått????mänskligt????sätt?!?!! till att jag nu faktist ser henne som nått välldigt fint. Men fuckat. Men fint ändå.
Och sen älskar jag att skriva och berätta om mig själv och om saker som sker inne mellan öronen, sådeså. Ja tror att alla som bloggar måst ha nå kärlek av att dela med sig halvonödiga saker. Det är ba sånt man födds med säker. Går i gener och sådär.
Hehe.

Hejdå:)
Jag älskar också att förra inlägget har fått så många kommentarer, hihi.
Kanske påriktigt, kanske stärv från nouws sida, jag vet inte. Hejdå

Likes

Comments

HEJ!
Det är fredagdentrettonde och allt jag vill göra är att efter en varm dusch hoppa i en varm famn under en varm filt, se på film och absolut inte prata. Bara kramas. Kanske prata lite. Typ "ska jag hämta mer godis från köket" och så svarar jag lite mumlande "ja tack" och sen hämtas godis från köket och soffan känns iskall i 40sekunder men sen när godisleverantören kommer tillbaka mumlar jag igen "tack du är bäst" och så äter vi(eller bara jag, jag vet inte) godis och så har vi nån film rullandes på som jag inte ens ser på för min hjärna är mos men ja vill inte sova för jag vill äta godis under en varm filt med en varm människa.
Vet ni den känslan?

Iförrgår hade jag körlektion (skrev först kärlektion)(skulle säkert också behövas), jag var på dåligt humör och det smittade på min körlärare så efter att vi kört och jag fickparkerat hundra gåger (gick jättebra) och sen ännu kört lite till så sa han "om du kör såhär i provet så kommer du int komma igenom". Hade lust att slå gubben men istället nickade jag och gick hem förbannad. Haista paska.

Igår halkade jag när jag skulle promenera till jobbet. Jag hade telefonen i ena handen för jag snapchattade och i andra handen hade jag en plastpåse full med smutstvätt (mamman min tvättar åt mig för vi bor typ tre kvarterer ifrån varann och jag har inte fått köpt tvättmaskin ännu, bara bott här i typ 5månader nu.........) så jag halkade och skrek ut WÄÄÄ, släppte taget om smutspåsen och pladaskade på vänstra rövhalvan och därifrån vidare å ligga raklång mittpå trotoaren. Med tre par smutstrosor runtomkring mig. Jag hade lust att gräva ner mig i en snöhög och vara där tills våren kommer. Bara låta hundar pissa på mig för så känns de när man halkar, jag kan förfan inte ens gå. Jag som borde vara van med dethär halkandet redan jag har ramlat säkert sju gånger sen första snön kom.

Imorgon är det lördag och jag ser framemot att vakna själv utan väckarklocka och koka en kopp te och göra absolut ingenting. Det drömmer jag om, ingenting.
Vad vill jag bli som stor ingenting
Vad vill jag jobba med ingenting
Vad vill jag ha på mig ingenting
He he he zzzz.

Klockan är tie nu prick tjugotvå, jag gäspar och jag ska en sista gång fa in på instagram och se om jag fått nå fler likes på min nyaste bild. Inte föratt de spelar nån roll, äh jag skippar de. Tack hjärnan föratt du tänkte två gånger och ifrågasatt sakens viktighet. Min hjärna är bra jag är jävligt glad över att ha den. Fin hjärna, den tänker klokt ibland.

Min hjärna är bra, jag är bra och du är bra och nu ska jag börja sova. Adios biatchios.

Haha stooryn bakom skobilden var att jag imorse var skittrött och frusen så ja drog långkalsonger på å sen drog jag snygga jeans dit på utan att ens tänka tanken att mina kalsonger syns. Så ja gick runt med asfina byxor med kalsongsnuttar som hängde längst ner, skönt och skitsamma

Likes

Comments

HEJ PÅ DIG SØTRØV !!!!!

Det är onsdag och jag skriver från jobbdatorn tillika som jag spionerar på människor som äter, mängden mat på tallriken, vart dom sätter servetten (knäet, kragen,ingenstans) (49% har den på borde, 1% runt kragen och resten på knäet)(så nu vet ni, ni behöver int göra en egen forskning), det är också intressant hur flesta favoriserar bordet i mitten fast jag lätt gillar bäst bordet mot väggen. Bäst gillar jag också kunder som tar en vettig mängd mat på tallriken, vetni när det är buffe så äter folk ofta helt enorma berg av mat föratt man kan, vilket är helt onödigt i slutändan för ens portionsstolekar blir bara större och större pga girighet och sånt tycker icke jag om. Dock så tycker jag att meningen med buffee är ju att man ska rullandes ut därifrån. Jag har helt tappat vad jag står för nu, jag älskar att rulla bort från en restaurang med buffee men jag ogillar att se folk göra det. Makes 100%sense. SEURAAVA AIHE OKEI

Jag började året med mens. Det är skönt, bortsett från att mens gör ont då. Jag har också skaffat en menskopp. Menskopp är bästa köpet jag gjorde 2016. Fast nu köpte jag inte den själv, Edna och min soffa är bästa inköpen. Mamma sponsrade koppen som jag bär på som bär på mitt mens åt mig. Sånt himla fint sammarbete mellan mig och koppen.
Ni kanske vill att jag ska sluta snacka om min kopp nu men nej, lite till för jag är så himla kär i den.
Höjdpunkten på mina halvjobbiga mensningsdagar har lätt varit kopptömning, inspektering av mängden mens jag producerat, kopp sköljning och kopp tillbaka stoppning. Jag vill bara tömma min kopp helatiden jag vill ha min kopp i nu på en menslös dag bara föratt de om den samlar flytningar.
Flytning är ett ord som jag får kalla kårar av att bara säga, flytning flytning flytning, okej NEXT SUBJECT.

NYÅR. Jag hade en sån himla mysig nyår ? Jag är fundersam föratt det har knapp nånsin hänt? Vi träffade med shelly på morgonen för häng och släng på en bassäng på en terräng med en äng åt gratäng och sjöng refräng.
Hälften av detdär var lögn men när det finns ord som rimmar så finns det. Efter att vi hängt en stund och hittat oss båda en finin outfit för kvällen så var det redan nästan typ kväll, vi käkade tortillamiddag med en gäng kompisar och det var så himla mysigt????? Det var så himla trevligt?? Jag drömmer om en rytm att man typ varannan vecka träffas och catchat upp med alla och snackar och äter. Men det är bara en dröm och dröm rimmar med öm vilket mina bröst just nu är pga dagarma efter mens. Mens rimmar med flens. Rimma simma limma. Jag kan förvinna.

ICKE, för nu kommer vi på punkt fyra i världens onödigaste lista (jag ska göra en lista i en lista nu, håll_i_hatten). MÅL OCH PLANER OCH SAKER JAG ÖNSKAR ATT JAG GÖR ELLER BLIR BÄTTRE PÅ TVÅTÖUSENSJUTTON.
- Jag ska få körkortet. Och en liten del av min hjärna viskar åt mig att jag vill köpa bil. Jag vill köpa en liten fiat500 och ha en bil helt enkelt. Får se om den rösten går att läggas på ljudlöst annors är jag nämligen en pank människa med bil ist för en halvpank människa utan.

-Jag önskar att jag skulle ta bättre hand om mig själv psykiskt och fysiskt. Jag önskar att jag börjar prioritera mig själv på ett annat sätt jag önskar att jag oftare stannar hemma en helg och jag önskar att utekvällarna vi sen kör med blir helt galna. Men inte varje helg absinth.
Jag önskar att jag oftare satt ansiktsmask eller hårinpackning jag önskar att jag likadant som kan ha findagar tillåter mig själv att ha fuldagar utan att direkt när jag träffar nån behöva säga "yoman jag har en fuldag". Ba låt dig själv se sliten och fettig och svettig ut ibland.

- Jag vill börja skänka pengar till djurens rätt och world animal protection. 25€per organisation. Efter sommaren vill jag skänka en lite större klönt pengar till nått katthem som har överdos av sommarkatter, om katthemmet ligger i närheten av åbo kan jag tänka mig att volontärjobba där i nån månad. Klappa katt.

-Jag ska försöka sälja saker som jag inte behöver. Jag är dålig på dehär för jag är lat och dålig på att möta upp en människa, ge en rock till hen, ta emot pengar och ända saken man säger är hej, 10€ och hejdå. Kanske jag kan tillägga punkten "sluta tycka människor är läskiga" på min lista. hmm,eller kanske nästa år.

-Jag ska ha en skitrolig Ruisrock, jag ska fullständigt skita i att söka människor helatiden, jag ska gå in på området klockan 14 om det är nån artist jag vill se. Jag ska inte ha en budget på 5€ per dag och jag ska ha så bekväma skor att det inte finns nått jag kan klaga på. Det är lov och sommar och jag håller tummarna så hårt att dom blir blåa föratt det inte ska bli storm just då.

-Jag måste bli bättre på att stå upp för mig själv och andra, jag är duktig på dethär nuredan men alltför ofta hittar jag mig själv stå där och snacka med nån som absolut inte vill fatta, då fäster jag blicken i nån lyktstolpe, sucka för mig själv och tänker att jag orkar inte ta denhär diskussionen med dig för du är dum i huvvet. Men jag måste orka ta den diskussionen för det stör skiten ur mig i efterhand när jag inte sagt hur jag känner eller tycker.

-Jag vill lära mig spela akustisk gitarr eller ukulele.

Kortfattat vill jag att 2017 går ut på att köra runt med min lilla bil, ha gitarren på baksätet, ha nått mjukisdjur som jag fått som gåva från nån välgörenhetsorganisation sittandes i i bakfönstret, lyssna på bra musik tillika som vi har tacomiddag i bilen parkerad nånstans i ruissalo med fin utsikt, med en massa gapskratt och dumma historier var man bjuder på sig själv och självpepp och peppande ord till kompisarna.DU ÄR BRA. TACK, DU MED ! HELT SATANS DUKTIG ! TACK, HÖRU DÄR I BAKSÄTET DU ÄR FIN PÅ ALLA VIS ! NÄMEN SNÄLLISEN DÅ, VETTU, DU MED !

*drömmen*

Nu drar jag, kul att vi började året med ett inlägg långt som en halv bok. Jag har sovit sammanlagt typ sex timmar två senaste nätter så jag känner mig lite mos i hjärnan men månne int min roman blev helt bra. Och om inte, så testar vi pånytt nästagång.
Ta hand om er och hoppas ni får ett fint och lyckligt tvåtusensjutton, jag ska satsa på det iallafall.

Näihin tunnelmiin, heihei

Likes

Comments

DET ÄR DAGS IGEN, DET ÄR DAGS IGEN DET ÄR DAGS DET ÄR DAGS DET ÄR DAGS IGEN.
Nu kör vi.
Jag orkar inte vänta.
Detdär med hur jag firar julafton är förutspått men jag är ganska säker på att det är så de kommer gå. Hoppas ni har allt bra, vi hörs kanske nästa år för jag känner mig själv och jag öppnar lillebloggen kanske en gång var tredjevecka. (nu när ja säger dehär kommer ja har skrivlust imorra, men då ede så, det är det som är så kul med livet, man vet aldrig, hejdå god jul gottnyttår ni är fina ni läsare jag tycker om er !

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?

Jag har flyttat till eget (så jäkla mysigt), jag har köpt Edna som kaninkompis till babykurt (sån bergochdalbana men främst SKITKUL), jag har varit på en dejt (inte alls jobbigt men inte alls intresant jappe så de blev inget sen), jag har börjat med bilskola (KUL) och jag har ätit på Karu med elina (GOTT). Jag har också varit ledsnare än nånsin förr men jag har också tagit upp mig med babysteg och här står jag, vissa dagar stark men andra dagar skakig med ändå på mina egna ben och det är så jävla BRA. Jag har också börjat trivas med levande ljus vilket är helt nytt för det är inte ens jättelänge sen jag som gäst hemma hos en kompis blåste ljusen i smyg för det var så obehagligt. Jag har också vaknat till panikattack och ringt ambulans till mig själv för ja fick int andan å ja trodde ja sku dö men vi slutar denhär listan med nått kul och det är att jag smakade på lutfisk och det är ju gott? Bra år, mycket nya saker har jag gjort.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag tror mitt nyårslöfte var att inte klaga på vädret (för om jag är bra på nått så ärde att klaga och speciellt på vädret) o jag tycker faktist jag har lyckats? Jag har såklart utpekat att aij satan vad det har blivit kallt nu, men det är med en annan tankesätt. Det är inte hatsamt, det är inte med ilska jag vill inte döda väderguden längre. Hen får göra vad hen vill så länge jag också får det.

3. Fick någon du känner barn?

Nej.

4.Dog någon som stod dig nära

Nej men det dog välldigt många för många under 2016. Känns som att flera kändisar dött och flera storstäder attackerats och krig hit och krig dit och kan folk bara satan sluta döda, that would be cool guys.

5. Vilka länder besökte du?

Vi var i sverige över en helg med shellynator, men annors har jag haft fullt upp med livet i finland å jag längtar faktist inte att slippa bort härifrån. Jag smygplanerar och drömmer om att jag och elina skulle kunna dra nånstans typ i februari-mars-aprill men det är bara föratt det låter skönt att få fa å andas nått annat luft vetni, att fly stan är skönt men det ska också vara skönt att komma tillbaka. Får se om vi lyckas spara ihop nån slant tills dess. Och om nån vill vara kaninmamma den veckan.

6. Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017?

Jag saknade mig själv där ett tag, jag bara hamnade i en grop som jag inte riktigt snackade om som ingen riktigt märkte som bara pågick och allt var tråkigt, jag kände mig tråkig jag klädde mig tråkig och min pengasituation var tråkig och jag gapskrattade inte. Det var kanske bara två tre månader sen jag hörde mitt (hemskt fula men sköna) gapskratt igen och det kändes så bra. Skratta är målet till 2017 skratta är så jävla skönt.

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?

jag minns allt, denhär listan skulle bli förevig. Men 13.8 när jag å elina drog till sverige föratt se på veronica maggion var skitkul, och måndagen efter de den 15.8 fick jag nycklarna till min lilla lya. Det var en bra helg.

8. Vad är det bästa som hänt dig under 2016?

Det bästa som hände mig var 4.7 när mitt sommarlov började, jag degade sönder i en månad, sökte lägenhet, gick på visningar, krafsade kaniner, firade ruisrockhelg, blev pirrig i magen, drack öl, däckade i en bajamaja och missade ca hela söndagen, drack sangria drack skumppa, levde livet och cyklade runt med söndriga knän men skitsamma.


9. Vilket var ditt största misstag?

Största misstaget var att jag var välldigt dum mot mig själv, jag har ju skrivit om hur äcklad jag var över min kropp när jag inte mer kunde gömma mig under stora ylletröjor och jeans utan man hamnade visa lite ben och armar föratt int svettas till döds. Det tycker jag är sorligt, men åandrasidan spännande också hur man helt plötsligt stilvis tappar bort sig i 21 års ålder. Ja hamna tänka om hur vill jag se ut vad trivs jag i vad måste förändras vad jag har för tanke kring dethär påriktigt, men kanske jag lärde mig nått av dethär.

10. Vilket var ditt bästa inköp?

Jag kanske inte betalade glasögonen med jag säger ändå glasögon. Så himla gulligt med brillor, och så himla smidigt att inte behöva ha huvudvärk längre. Soffan är jag också jävligt glad för.

11. Vad spenderade du mest pengar på?

Att bo ensam med en 650€ hyra tar nog vinstpallen här.

12. Vad gjorde dig riktigt glad?

Att få komma hem från jobbet och lägga sig rak på soffan och inte behöva prata med nån. Jag har lärt mig älska ensamhet och tystnad och just då är jag riktigt jävla nöjd. Men jag bli också riktigt glad när jag får sällskap. Men inte varjedag.

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Inte en endaste gång tänk på det ni.

14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2016?

Jag tror det är artiser som va på ruisrock(som man hörde före man blev skitfull och missade alla).

15. Mådde du bättre eller sämre under 2016 än vad du gjort tidigare ?

Jag mår betydligt mycket bättre nu i denna stund är vad jag gjorde för prick 365 dagar sedan och annat orkar jag inte tänka på.

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?

Kanske att prata. Att prata är satan nyckeln till allt, jag är jättebra på att prata om saker som jag har på hjärtat men småsaker sopar jag nog under mattan för jag tänker att det ändå inte är nån som bryr sig. Men nu märkte vi ju för några veckor sen att det inte funkar riktigt heller så ja måst väll ba börja prata om småsaker också. Förbered er vänner till detta år 2017.

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?

Åh jag önskar att jag hade lagt mindre tid på att tänka å vara förvirrad ist föratt bara fråga rakt och inte vara förvirrad längre. De måst ja bli bättre på, att fråga om det är nått ja undrar över eller är osäker på.

18. Hur firade du julafton?

Ensam hemma, likadant som förraåret. Jag ska fira så feta jul(ar?) sen när jag har en egen familj att jag lätt kan skippa jul några år nu i mina unga dar.

19. Blev du kär?

ja när lilla köttbullsEdna kom hem och första gången sniffade på mina tår. *emojin som storgråter och emojin med hjärtögon*

20. Vilken program har varit det bästa på tv?

Jag har ingen tv men har kollat game of thrones från HBO och den var bra, narcos också bra, orange is the new black trean kom dehäråret va? den va bra. Black mirror är förvirrande och ångestframkallande men den är bra.

21. Vad gjorde dig ledsen?

Världens orättvisor. Orättvisor mot djur, orättvisor mot människor, orättvist hur folk behandlas orättvist med för lindriga straff i jämförelse med brott, orättvist att nippelbilder på instagram blir borttagna, orättvist att pablo escobar blev skjuten i slutet av narcos kan ni skärpa er han var ju en söt tjock man som åt glass och sålde lite knark nu där vid sidan om.

22. Favoritplagg?

allt lurvigt och lent och varmt och mjukt och skönt. och fint och glittrigt och rufsigt.

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?

Min största musikaliska upptäck va säkert hur mycket jag gillar finsk musik. Älskar de, så jävla mysigt.

24. Önskade du dig något som du fick?

När jag för tre månader sen upptäckte att jag har nonstop huvudvärk önskade jag så inihelvete att det var pga min syn, och det var det ju, så ja fick glasögon TJOOOOOO.

25. Önskade du dig något som du inte fick?

typ hundra hundar, ett egnahemshus och allt från marimekko. :(

26. Vilken var årets bästa film?

inside out gjorde mig jävligt rörd, känns som att ja tjatar om dehär men den hade en sån bra lärdom och jag, åbos mest ostabila individ när det handlar om känslor, kände att ei saatana hur rätt dom hade där.
En annan favvo var bridget jones, SÅ JÄVLA ROLIG.
Ah annat minns ja int, de finns ju en massa bra filmer.


27. Vad gjorde du på din födelsedag?

jag bjöd några kompisar hem till mig och sen fo vi till koulu å sitta tror ja

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?

Mina kunder på jobbet är helt fantastiska, snackar dittan å dattan å frågar hur ja mår och är trevliga och tackar för maten och frågar om jag färgat håret. Åh så söta.

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?

skön med nått lite extra

30. Vad fick dig att må bra?

att få vara ensam men också att ha sällskap.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Jag är inte riktigt sugen på kändisar, men kylie jenners instagram är ju nog en sån som jag ibland går in på när ja känner att ja vill se på nått snyggt. Hon är ju en sån sakelis söt blandning mellan sött och sexigt och tufft.

32. Vem saknade du?

Kom inte denhär frågan redan ? hursomhelst, jag saknade freja helt i början av året för hon va i australien och jag behövde hennes sällskap.

33. Vilken var din bästa månad?

Juli. Eller förra eller denhär som pågår nu det känns som att jag har en flow å allt bara känns bra.

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?

Säkert allt, men jag är en som inte är så självkritisk med såntdär. jag är nöjd om jag klarade mig, sen om jag skulle ha kunnat göra det bättre bryr jag mig inte riktigt om.

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Jag kommer börja skänka pengar till två djurskyddsorganisationer och jag måste börja göra nått kreaivt och jag hoppas och öskar att jag skulle börja tycka om nån röra-på-mig-hobby. Men nu har jag int gjort de senaste tre åren så nu nästa låter också lite osannoligt men vi kan ju alltid önska. Sen ska jag inte vara så dum mot mig själv, det handlar inte bara om 2017 utan alla dagar alltid, det är inge fel på mig nämligen.


Hoppas ni har haft en ens på nått sätt rolig 2016 fast Trump nu blev amerikas president och isis har härjat sönder runt hela världen typ, jag tänker lämna 2016 bakom mig och ta emot 2017 med öppna armar, vad som helst kan ju hända och to be honest så är jag lite taggad.

Nu BiLdBoMb med bilder på MIG och mitt liv men främst bara mig i superblandad ordning. sori not sori:=)

Likes

Comments

HEJ PÅ ER! HÄJPÅ ÄÄÄÄR.
Hur ärde med er? Dig? Mig?

Jag mår toppen! Det känns bra med lördag. Det känns bra med glögg å det känns bra med att jag köpt hem en hårfärg som typ skiftar i rosa. Eee jag såg pirre ha ljusrosa hår å fyfan det är ju jättesnyggt. Så nu ska jullan den härmapan testa samma.
Kurt tror sig typ vara gravid för jag hittar stora högar päls som hon rivit av föratt bygga "bo" åt ungarna. Måst läsa lte om detdär så att jag vet hur ja ska vara med henne.
Edna mår som vanligt, sover och är tjock.
Om 3 dagar kommer skatteåterbäringen och om tre dagar ska jag köra runt i traffiken igen, om tre dagar ska jag högstantgligen också ta å snacka om när jag ska göra teoriprovet. Spännande. Det är inte ens en månad till julafton. Denhär gången har jag faktist köpt klappar, delvis föratt jag vet att jag inte köpt jul/födelsedagspresenter åt nån senaste åren men ändå har jag alltid fått nått av dom men delvis också föratt jag hittat så passande saker? Vetni, sockan flyttar så man vill ju köpa nått som hjälper kanske lite med det, engång råkade elina säga "ååå en såndär vill jag ha" så de va ju lätt och så vidare vettni. Ba jul.
Jag älskar att 2016 är över snart, jag har mått jättebra allt efter att jag flyttade och fick saker fixat här i nya. Såklart har jag haft jättebra stunder före det och jag älskade att bo med freja med men fördetmesta var allt en dimma bara. Tjock dimma, svårt att andas, svårt att vara, svårt att somna å svårt att vakna. Men nu har det börjat kännas bra, 2017 blir bra. Jag ska köpa en gitarr och lära mig spela den. Jag ska börja donera pengar till nått djurskyddahem/organisation, kanske i januari, det är så lätt att tänka att det är en ny start pånåvis.
Jag hoppas (tredje året i rad ja säger dehär) att jag hittar nått sätt att röra på mig som inte känns tråkigt. Sen vill jag skratta mera, jag är helt fruktansvärt dålig på att gapskratta. Så fruktansvärt dålig att jag minns när jag senast skrattat och det var när elina berättade om hennes dagen innan fyllo händelser. Och idag på morgonen till videon på youtube men fanockså jag kan inte tycka att livet är skutkul 2gånger i veckan. Annors ska jag nog bara fortsätta vara öppensinnade, lättsamma halvjobbiga mig.
Det är bra så.
Nu ska jag se filmen crybaby, ajöken fröken! Du är bra och jag med!
Och juste!! Ja köpte en soffa! Så himla smidig möbel??? Älskar't.

Likes

Comments