Jävlaranamma vad jag inte vaknade i tid idag. wau. sovd fint som en liten gris tills jag vaknade till att Edna klöser på dörren (tyder på typ "jävla människojävel upp med din tjocka röv och kom och mata mig"), ser på klockan och den visar en fin 8.49. Passlig paniksvåg dränker mig sådär nästan till gränsen till gråt (är ju sen till jobbet varjedag för mornar är det värsta jag vet, men burkar nog alltid vara på jobbet senast halv så nu blev det lite extra skön panik hihi). Aja, allt fo helt bra sen. Förutom att det var typ upp till knäna snö på min innergård, det var inte bra. Ville typ ta och gråta igen men svalde den också, skakade av cykeln och härmade alla vuxna som int gråter pga frustration av snö (ville dock, är ju en skitunge som hatar snö). Allt med imorse var tråkigt. Allt med imorgon morgon kommer vara tråkigt för kommer vara trött som en skitboll för har jobb sent till kvällen idag.
Jobb kan vara bland det roligaste och tråkigaste samtidigt. Magiskt. Kan ej bestämma vill jag fortsätta jobba eller börja plugga. Hade ju bestämt plugg redan men tror skola suger mer än jobb på längden, och kommer ju ändå jobba vid sidan om plugg så vet int va ja riktigt vill av framtiden. Ah orkar int tänka nått på längden nu. Kanske ändå hellre jobba. Ah fettefan.

Mamma och pappa drog utomlands idag, hoppas det är vår när dom (om en vecka) kommer tillbaka. Är trött på snön redan, snö är så jävla okul. Ska man ta och flytta utomlands med kaninerna, har ju alla dörrar öppna framför mig typ. Alla förutom att ta och dra utomlands ensam och vandra för har så svårt att lämna kaninerna på nån annans ansvar. Dock sku de va skitskönt att ba andas nått som typ smakar saltvatten eller regnskog. Ah får sluta drömma för tänker int bära 10kg extra i min backpack(9kg Edna, 1kg Kurt). Får ta och göra det är kaninerna har blivit stek.

Gudars vad jag inte har nått vettigt att säga nu, bara typ "ah ja kanske vill dehär" " eller dehär" "fast ändå int".

Send help.

Igår var alla gator så jävla hala, hade inte blivit överraskad om jag hade halkat, ramlat på huvvet och dött helt ärligt. Några joggare passerade mig (mig som gick min promenad typ som en pingvin med 10cm korta steg), hade lust att fråga om allt var bra? och varför dom var så självdestruktiva? Dom garanterar ju en hjärnskakning åt sig, eller en halkning när dom just spurtat ner för aninkaistenbackan (som en galen gjorde) och just framför bron ser jag framför mig hur hon kommer halka och ba glida i farten rakt ner i ån. Hur fattar folk int risken hur kan dom ta så långa lätta steg på is vad är hemligheten vad är det jag inte fattar? Kommer fan int alls snabbt frammåt gåendes. Eller alltså kommer knappt alls frammåt, vad är grejjen vad har ni under skon som jag inte har ???? Aja, ska cykla tills jag får veta hemligheten, bilvägarna är ändå alltid i bättre skick än gåvägarna.

Nu ska jag typ börja scrolla typ internet föratt typ hitta nått kul. Orkar ej med idag, orkar ej att idag inte ens nästan alls är slut snart, har bara avklarat 1/4 del nu när klockan är typ 12. Satan vad jag längtar till jullovet w_a_u vad ja ska mojsa under ett täcke då. Bara 10 dagar tills de. Mitt drömyrke sku vara att vara en semsterforskare. Fan va skönt. Utmana sig lite "hur länge orkar en människa ha semester" "vad kan man göra under en semester" hur många gånger stiger man upp från sängen under semester". Sku va bäst i gruppen på de jobbet.

Aja nu drar jag. Jag var _så_himla_söt_ på fredan serni?? fan wau If I was you I wanna be me too.
Fast såg sen ut som en häxa igår med spiklugg och pinfärsk finne på hakan, så ja tar alla mina ord tillbaka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ bloggjäveln !
och hej du !
Och hej jag! Jag = jules who rulez.

Det kom en kund in på restaurangen igår och såg välldigt beskymrad ut och frågade "int har du någo vegatriskt idag?" (vegetariskt sägs btw på finska _kasvisruoka_ vilket i den direktaste översättningen betyder _växtbaserad_mat_) Så hon fråga efter växtbaserad mat. Så jag skakade på huvvet och sa att vi tyvärr bara har det på måndag, onsdag och fredag. Hon fortsatte och se beskymrad ut och läste igenom min meny. Sen sa hon (halvft anklagande halft frustrerad) " men du har ju fisk idag???". Hade lust att fråga dumjäveln om hon påriktigt odlade fiskträd breve sina jävla fikonbuskar. Istället glodde jag på henne föratt telepatiskt skicka en "är du dum i huvvet"-signal men jag tror hon försökte samtidigt lika hårt telepatisera den signalen åt mig så den gick int fram åt nåndera. Krockade i mitten och blev bara där och sväva, båda irriterade föratt hon tycker att fisk är en växt och jag tycker fisk är ett djur.
Menmen, det sägs ju vara det fina med människor, att ha olika åsikter och synpunkter......

Iförrgår firade finland 100 års självständighets-födelsedags-dag! Helt härligt? Låg och drog mig i sängen tills det var alltför sent, steg upp, mornade kaninerna och käkade nått och typ såg på riverdale tills det blev dags att se på balen. Tog mig hem till systerdyster (ej dyster tho, är ba svag för alla ord som rimmar jag kan inget åt de)och det var så mysigt där ? Har aldrig förr satt tid på att verkligen se på balen, har bara typ skitit i de eller haft de som bakgrundsbabbel men nu satt jag där och såg alla klänningar. Alla handskakelser och efterrättsbakelser (gud i'm on fire med mitt ordförråd idag). Hursom, tyckte de va jättetrevligt. Ska dit nått år, för jag ska bli nått bra jag ska göra nått duktigt och sen när jag är typ 27 (alltså år 2022) ska jag göra nått revolunerande (27 känns som typ ens power ålder ? att man får skit gjort och har klurat ut livet lite redan? också blir jag färdig med studier typ nångång då)(om jag nu ens kommer in på skolan varför antar jag bara att jag ska göra det).

Igår kändes de som tisdag. Det är knäppt hur dagar kan ibland kännas som nån annan dag. Hur känns ens en tisdag varför känns idag inte som en tidag ?

Spotify har gjort igen dendär "domhär låtarna har du lyssnar skitmycket på under tvåtusensjutton så vi gör nu en lista på dom så du kan lyssna på dom tills du tappar arslet av dig" Jag är ju hon som hittar en låt och lyssnar bara på den i en vecka, tröttnar int på låten men hittar nån annan låt som jag sen hysteriskt lyssnar på, och då glömmer jag lätt dendär låten som jag lyssnat på veckan innan för jag är så kär i denhär nya låten. Så denhär listan är perfekt. Tack sportyfive, nu ska jag lyssna sönder på alla låtar som jag redan lyssnat sönder på <3

Idag är det dags för julfist med tomttelina. Så kul. Ska lyssna på alla julsånger i hela världen.
Före de har ja lite att göra tho, har ej orkat städa/diska på (no kidding) två veckor kanske. Så idag flöt de runt mögel i nått glas som stått i diskhon sen mitten av november så jag bestämde att jag kanske måst ta tag i de. Sku också städa på självstängihtesdagen men orka int. Allt är mer kul än städa, önskar att ja va en städfreak men jag är ej.

Aja, nu ska jag göra nått här och se viktig ut. Köpte så sköna bhn igår. Fast skönast är ju utan menmen.
Håller också på att låta min undercut växa bort (som ni ser på första bilden, har satt den i en pytteliten tofsing(bilden stal ja från freja, tyckte de såg så gullegull ut), har haft undercut i nått år och nu är de dags att gå vidare. Gör lite ont i hjärtat men ja tänker att jag vill ha vanligt tråkigt hår om 4 år så då måst jag ta tag i dehär nu. Eller kanske int vanligt och tråkigt men nåt annat? jag vill ju testa på allt som jag kommer på och får lust med. Just nu vill ja pierca medusan (mellan läpp och näsa) och tatuera hela ryggen (det kommer dock ske, måst ba få tiden bokad) samt tatuera bena samt raka mig skallig (fast freja just iförrgår sa att ja int alls sku passa). Ah, kanske jag bara har tröttnat på undercut, sluta göra allt så komplicerat julssanbulssan. Dessutom skulle du inte alls passa i skalligt.

Nu drar ja, ajökenlöken.

Likes

Comments

HEJ !!!!! de e jag !!! julle bulle rulle !
knulle

ehe.

Läget ? Jag sovd långt försent idag och drog mig halft i sömnen till jobbet. Hatar sånahära mornar, var igår hos gamlingarna och hälsa på och fattar inte hur skönt de ska bli att vara närmare 100 och ba se på tv och äta lite mandelfisk med potatismos.

(Har dock TIE dagar ledigt nu under julen, TIE det kan redan börja kännas som pension förfan)

Påtal om hundra ? På onsdan har finland vari självstängit i hundra år? Så jävla tufft? ska äta typ allt finskt då ? Ska också fira min lediga dag genom att typ sova mycket och klappa kanin och kanske ta mig hem till nån med tv så att ja kan se självständighetsbalen. ballen.

Påtal om ballen ? Skoja förfan.

Jag satt på nån finland top 50 spotify lista idag och möttes av världens vackraste sång. Blev så overwhelmad av nån vackerhetskänsla så ja tog och grät för den va så fin. Skickade den till syrran för hade hoppats på nått svar som typ " SATAN VAD VACKER " men istället har hon ignorerat mig sen igår kl 16.37. Känner ingen annan som sku uppskatta en finsk julsång så ska bara fa hem och sätta den på fullt i hörlurarna efter jobbet (hörlurar föratt kaninerna hatar allt som ens heter högmusik) (vilket känns jobbigt för jag vill ju vrålsjunga helatiden men måst lugna ner mig) (vilket känns jobbigt)(men man måst respektera håriga krabater). Låten heter Joulun kanssasi jaan av Haloo helsinki.
Drömmer om såntdär kärleksfullt lugnt jul med granpyntning och brasa och självbakade pepparkakor och röda tomtekläder och en massamassa kramar. Ska drömma lite vidare, älskar ju jul men har dränkt alla julkänslor för vi har ingen fet jultradition i familjen. Ska jula så hårt med min kommande familj akta er.

Drack vin med ronja på fredan, sku överraska hon med pizza men sen visadesig att hon hatar auraost och båda pizzorna hade auraost på sig. Ah, snackade skit tills kockan blev typ 2 och så däckade vi båda på hennes soffa, vaknade kl 5 och cyklade hem. Härlig kväll.

I min kalender står de "julfist med elina" på fredan. (Jag sitter och fnitrar till julfist jag vet inte när jag ska växa upp haha). Men de ska bli kul!! förra året byggde vi typ en pepparkaksigglo för grisar ? Älska de.

Aja, nu ska denhär tokbullen checka ut. Adios. Köpte en så jävla fin jumpsuit ska hoppa runt i den tills alla pärlot fallit av. dvs ca 3 minuter.

Likes

Comments

Hej!
Det är jullsen bullsen här! Det är söndagkväll klockan er 2357 och jag har inte gjort nått idag.
Eller igår.
Eller typ nånsin.

Känner mig en gnutta värdelös fortfarande men har accepterar det, alla kan inte skina helatiden dessutom har jag en kanin som fortfarande är lite dålig i magen så ja har faktist shit to clean. Jag har funderat på framtiden (ingens favoritsak att fundera på) och just nu ser de ut som att plugga i Åbo, tammerfors eller typ hämeenlinna? Käns som att alla som bott i hämeenlinna har typ dött för har aldrig träffat nån därifrån så hämeenlinna är lite osäkert ännu. Det ser fint ut på googel menmen va ska man göra.

Är typ otaggad på allt förutom att ligga i soffan och äta fryspizza, så det känns ju som en bra start på framtiden.
Men jag känner att jag inte kan bara ta och vara för då faller man ju från kärran? Man måste ju finnas med i pulsen, i svängarna, på marknaden, göra saker som ser bra ut på cv. Jag vet att om jag fick göra vad jag ville så skulle ingen längre veta att jag existsterar för jag skulle inte göra nått, och det finns ingen som vill anställa en 25åring som på senaste 3 åren bara legat på soffan? Eller ska man ta och dra utomlands 4 månader och se om man överlever? Önskade att nån hittade mig, sådär som nån främling från vogue gått fram till en skitsnygg man på gatan och ba ”hej du är skitsnygg är du intresserad av modelljobb”. Nu är modeljobb ju uppenbarligen ingenting nån sku villa anställa mig i men ja tänker varför kan int nån annan se på mig att jag är bra på yrke X och vill jobba med mig för jag är perfekt och verkligen just det dom behöver.
Vad ska man göra när man inte är bra på nått ja blir så _j_ä_v_l_a_f_r_u_s_t_r_e_r_a_d_d_d_d_d_d_d_d_d.

Finns det efterfrågan för använda trosor på marknaden måtro.
Tänk att folk gör pengar på att blogga, skiva litt skit om sin vardag ba bli litt sponsrad på kläder ba äta litt ute och ta litt fina bilder ba.
Ska man bli gravid och sen bli på mammaledig? Ogillar ju barn men tänker att de kanske sku va trevligt, ingen förväntar att en ska jobba som är på mammaledig.
Att jobba är inte ens problemet här jag kan jobba mer än gärna men mitt självförtroende som alltid skrikit ””””fyfan vad bra du är jullan””” inser nu att du är inte ens speciellt bra. På nått. Gå och gråt då, gråt då.

Började inlägget med starka drömmar i att studera, slutar med att jag vill jobba plus vara mammaledig plus bli uppskjuten i rymden i en rymdkapsel föratt se om man överlever de, om man överlever får man hundramiljoner om man dör så får man sin begravning betald av dom.
Kanske jag kan söka me ti paradise hotell och ba fucka ur. Vet inte ens konceptet på paradise hotell men de låter skönt, lite sol, fick senast idag höra att jag är en blekfis.

Skicka inte mig på nått psykakut, allt är helt bra, igenomgår bara en ultimat livskris. Har alltid identifierat mig som en som klarar sig fint och nu känner jag att jag levt i en lögn. Jag kanske vill bli en lokförare. Ba tufsa genom landet ba tuutuut.

Okej hejdå. Gud vad jag inte är på sprallig humör okej let’s be ho(e)nest, sprallig dog. Vintern kom och det gjorde inte jag.
Skoja.
Sluta skriva julssan fa o lägg dig.
Okej hejdå.

Likes

Comments

Imorra ärde den femtonde dvs mitten av november dvs jag har ingen aning vad som hänt i 15 dagar för det känns som igår som ja skicka ett mess till typ elina och lesamt skrev "det är november".
Har dock ingen aning vad som hänt i 16 veckor (förutom att jag fick min första fontänorgasm ?????????)(bryr nån sig? bara jag? Klappar mig själv fan på axeln nästan varje dag) sen den första augusti när ja började jobba efter lovet igen, ser bara från matlistan att det är vecka 16 och jagba ?????? hur kan 16 stycken jävla veckor bara fara?

Om en månad har jag redan haft min självständighetsdags-lediga ? om en månad ärde tie dagar till julafton ? jag hatar att tänka såhär ? fast om det om en månad och tie dagar är julafton så betyder de att det sen är bara 6mån TILLS JA FYLLER 23.
(orka tänka på din födelsedag redan jullebulle-.-)
Jag tycker bara om att fylla år, speciellt när de sker på en lördag. Längtar att få fylla typ 30, de kommer bli skönt. Ja hoppas att ja har nån koll på livet då, just nu känns det somatt jag håller på och flyter nånstans på östersjön med en flytmadrass med hål i sidan. Lite svårt att veta vad man ska göra liksom. Man kan ju hålla för hålet och ba vara? eller så kan man släppa hålet och simma med båda händerna och fötterna ? eller så kan man försöka å få de o funka genom att hålla i hålet och sparka sig fram men sen är man ju nog slut efter en stund? Osäker på vilket av allternativerna det ens är jag håller på med ? Hursom, vaknade imorse till känslan att jag vill gråta ? Härligt, tog och klappade kanin samt grät lite tills det kändes bra. Sminkade nyllan och var 45 min sen från jobbet, ibland suger det bara att vakna till en tisdag som man tror är en lördag. När ska jag nå dedär drömjobbet som int tvingar mig att vakna till 8.00 varje jävla morgon? Jag vill vara där _nu_ jag orkar inte vara ung och trött längreeeEEEEEEE.

Ja kanske vill studera? Jag kanske vill bli prostituerad ? Jag kanske vill va optiker ? Ja kanske vill vara psykolog? Jag kanske vill vara skomakare eller novellskrivare ? Eller göra ryamattor? Eller göra en självbiograf på netflix som är så relaterbar att alla kommer se på den, kommer heta typ "flickan som inte gjorde nått och typ dog".
Jag känner mig så ussel????
Drack en jävla redbull igår efter jobbet för min kropp höll på och ge upp? Drack den, orkade diska och sen däckade jag ? Vaknade till en liten lukt av kanindiarre och hittade edna sittandes på sitt skit med ansiktet i rumpan hysteriskt slickande och tvättande. Tog och tvättade hela rumpan på stackaren och nu har hon typ lockigt får-hår på rumpan ? Vill typ blöta hela kaninen om dedär händer med hennes päls när de blir blött? Ska ej göra det, men har en liten lust.

Önskar mig en nackemassage samt en låda noblesse apelsin crisp-choklad. Samt biljetter till Sam smiths konsär. Samt sol och hundra pussar av hundvalpar. Och små babykossor och grisar. Och ruisrock. Och att kramas och se på Stranger things.
Påtal om stranger things så är de en bra serie, rekommenderar't. Direkt efter min egna serie "Jag är så tråkig att jag inte vet vart jag ska ta vägen"
(det är redan andra avsnippan) (avsnittet)(Vet inte varför jag ville säga snippa)

Hesus send help to this little clueless girl whose life feels like a floatermadrasserine with a hole in the side.

Tack, där kom mr international love worldwide 305 igen. Saknat han litti, filkommin tillbike till min lilli bliggi lilli pittbilli.

Okej, dags att dunsta. Ajöken löken.

Dehär är den nya posen bara så ni vet, glöm int var ni såg den först.

Likes

Comments

KAN VI TA OCH UPPSKATTA SAM SMITHS RÖST EN STUND ???
tack. sam smitta är hel fantastiskt. varför måste jag blanda fult i allt han är ingen jävla smitta ??????

Jag har iallafall sträcklyssnat på hans nyaste skiva 3 timmar imorse och jag är kär. Kär.
Påtal om kärlek, drömde inatt att min kille (som i riktiga livet är en homosexuell jag följer på snapchat) var otrogen mot mig ???? (WHO DARES??????) MED EN 1000EUROS PROSTITUERAD PÅ EN UTOMLANDSRESA ?????????? Och nu hade han kommit hem och vi var på en fest och han berättade det till en av hans kompisar och jag råkade höra det och sen börja ja gråta och for in i en toalett och tänkte att han kanske springer efter mig (lol) och är jättelessen (lol) och jag kanske slår till han lite ??? Istället kom Kim kardashian (???) och tröstade mig ??? och sen börja vi snacka om att en prostituerad kan ta 1000€/kund av sig själv ? Och att min man inte ens värderade mig som 1000€? Vad är det för en man?
Fast värderar jag mig själv som 1000€? det är så jävla svårt att veta hur fin man är, hmh. måst jobba på de.
Kanske jag är enmiljon nollor. eller enmiljon. eller nolla. eller jättebra.

Vi fortsätter med ämnet kärlek fast tvärtom, hat :)
Jag fick igår uppleva en främmande mans (gubbjävelns) färvåning över att jag kunde bli arg :) vilket han responderade med meningen "äre den tiden av månaden ? äre därför du går så snabbt upp i varv"
:))))))))))))
Ville rita upp en noggrann tabell på min mencykel åt han och rita en stor röd pil som pekar på dagen när jag ska förgifta hans morgonmålsgröt med en menskoppsshot av menssylt rakt från fabriken.

Ibland undrar jag helt simpel varför människor är så okunniga i att tänka rätt? Att inte släppa ut såntdär från munnen ? Ibland sitter jag och scrollar igenom tjejjers instagram var dom skriver saker om typ kvinnokropp och andra jättesmarta saker men får massvist med äckliga kommentarer av kränkta män och jag känner, hur svårt ska det vara att bara hålla käftan ibland? att låta bli att kommentera ? Fattar inte?? Fatar inte ens hur nån kan ta åt sig av nån annans håriga armhålor? fattar inte hur nån kan ta ila upp av hur nån annan väljer att se ut/uttrycka sig ??? Så konstiga saker att lägga tid på?

Aja, ska skita i allt, ska träffa spuffesaur om fem timmar livet leker. Sen ska jag hem och sticka.
Andra sover med härliga partners, jag sover med två härliga garnnystor. i min härliga julpyjamas med härliga Sam i mina öron med härlig appelsinchoklad i min mage.
Jag har på senaste grott på frön att livet är för tråkigt för att vara mitt liv, och jag vill int att mitt liv ska snurra såhär likadant mera jag vill byta nått/allt. Men just då vettni, just då i min säng med mitt garn och choklad, just då är allt bra.

ifall nån stickarnörd undrar varför jag stickar på två projekt samtidigt så ärde för ena är men stora öglor och andra med pyttesmå. om jag stickar med eller utan glasögon ni vet. om jag vill koncentrera mig eller bara slösticka. Ja, okej. jag avdunstar nu.

Likes

Comments

Hej buskorv !


Det är novembär den förste idag vilket betyder att om en månad och fem dagar är det självständighetsdagen vilket betyder ledigt från jobbet. Längtarrrrrr't.
Kollade upp nu att det är på en onsdag, onsdag är bästa dagen att ha ledigt från jobbet. Tycker alla månader borde ha minst en ledig onsdag.

öppnade just sportyfive (som min pappa säger) och överraskades av detta:

n0ll % positiv överraskning. Det ända jag gillar med jul är att det är typ halva av mitt namn (som är JULia ifall ni råkat missa att det är jag som är JULia) och alla JULsånger går att göra till JULIAsånger. Sånt gör mig pirrig i magen. (fast det bara är jag ensam som sitter hemma och stickar och sjunger juliasånger JA saker om mig gör mig pirrig i magen).
(Är ju dock en svår person på de viset att jag också tar åt mig hela midsommarn för jag har födelsedag då och i mitt huvve firar alla bara min födelsedag och inte midsommarn) (brukar också byta ut ordet YOU till JULIA i sånger för sån är jag) (låt mig älska mig själv)

Påtal om älska sig själv så har jag gjort ett bra jobb på senaste. Har skippat gym i en vecka och ersatt det med godis och tubstickning om kvällarna. Drack också välldigt lite alkohol förra månaden vilket ledde till att jag spart lite pengar vilket var bra för fick typ 4 st överraskningsräkningar på 60€ var plusminus så nu är jag superpank igen. Men tack oktoberjullan som sparde ihop en slant, snällt av dig, novemberjullan tackar.

Fick hem kläder jag beställt idag, en mösse och en dungaree. Älskar båda. Nu är jag så trött att jag vill dö men ska kämpa vidare. Först tyckte jag hatten satt svinfult men nu har jag lallat runt med den halva dagen och den har börja lägga sig, sitter int så jävla styvt längre, 100poäng till hatten. Dungareen satt bra från första början. Skickade stolt en outfitbild på snap och skrev "du kan kalla mig emil i lönneberga frånochmed idag" fick typ svaret "kewl halloweenkostym"
-.-

Nu ska jag dra, imorra äre torsdag det betyder en dag till fredag. Livet går frammåt det är kanske det som är skönast, det är tröstande att veta att sen när det är som kallast ute så kan det bara bli varmare.

Nu har det inte ens varit "som kallast" men det spelar ingen roll. Livet går vidare, hur simpelt det än är denhär dagen är upplevd och packad och klar och jag är så jävla redo att inte leva denhär igen. Idag kunde ha varit månadens lediga onsdag vettni, hade inte problem att stiga upp idag men hade likagärna kunna skippa. Aja, nu är ju lediga onsdagar bara en dröm tills självständighetsonsdagen.

hejdå. ska fara å drömma.
borde duscha.
kanske skippar.

Likes

Comments

Avslutade förra inlägget med att säga att jag ska ligga 50 timmar på min soffa tills det blir måndag och man måste ta tag i livet igen.
Vet inte vad som hände men hoppade runt ganska långt hela lördagen?? Först kom freja hem till mig med morgonmål (för hon ville gräva igenom mina kläder och se om hon hittade nått fint, hittade inget fint men jag fick ändå en piispamunkki som morgonmål, winwinwin jag x1000). Sen cyklade jag till gymmet och tränade i 1,5H sen ringde mammisen och frågade om hon om 30 min kunde komma och lämna över en såndär trapp-grej så man räcks å byta lampa och då sto ja där med mina gymkläder så jag fick impuls föratt testa om jag kunde göra 100 magmuskler (för jag hade ju 30 min över jag skulle ändå inte hinna hem och duscha).
Ångrar det. Ångrar det gjorvt. Det är onsdag idag och att hosta känns som 1000nålar i hela magen.
AJA, behöver inte magmuskla i resten av året.
(fast nu har jag fått grova tvångstankar att testa göra 100 av allt för det gick ändå hyfsat smidigt) (kommer villa dö dagen när jag vill göra 100 deadlifts, minns att jag inte kunde gå normalt i 3 dagar efter att ja gjorde 20 med freja på gymmet engång).

Sen på lörrekväll for vi på _en_ med shelly och det var mysigt, sen for vi och såg på skräckis och jag vet fan inte. Senaste skräckisen jag sett var paranormal activity ettan (kom ut 2007) för jag tål inte skräckisar. NÅ vi for och såg the death day (nu skrattar ni skräckisprofsar säker höhö den är inte ens läskig jävla fegiz) NÄ okejdå skräckisproffs, gå hem och njut av sesationen att skita på dig av skräck HA SÅ KUL HÖRU! JAG SKIPPART!
Hursomhaver så överlevde jag den, den var ganska rolig i flera tillfällen och jag stängde ögonen alltid när det var dags att dö. Helt bra film, 4,7 poppers av 6.

Påtal om poppers IGEN. Har marathonlyssnat på podden "alla våra ligg" (har typ inget att göra med poppers, bara sex och sexualitet och poppers kopplas ju med sex såatteeee) och är så inspirerad av att snacka sex att det är helt sjukt??? Vem vill göra en perfekt kopia av den med mig men bara på finlandsvenska med kaalimato som sexleksakssponsor? Jag vill testa alla sexleksaker och sen berätta om de va nått att ha. Jag vill snacka sex och dumma tabuer hela livet ut jag vill att tjejjer bär på slampa-stämpeln som en jävla krona på huvvet för wtf ligg runt om du tycker de e kul mvh en penisonär i slampstämpelklubben. Blev också en väldigt stor supare som 18-19 with partner in crimelina så de finns ju svinmycket att berätta?? och om onsdagskvällarna när vi drog från internatet och festade med pirre??? OCH ALLT!! DE SKU VA SÅ KEWL!!! GUD jag vill ju bara berätta om hur knäpp i huvvet man varit för det är så härligt ?? Jag vill berätta om dåliga ligg och bra ligg och konstiga haffningsförsök och knäppa sängar man vaknat i? Älskar att vara 22 och se bakåt, visste ni ens att jag i fyllan dragit hem en kille med ett öga? NÄ. HAH.

Kanske den kan heta full och kåt kanske man kan dricka typ skumppa under hela inspelningen kanske man kan snacka allt man gjort i fyllan och allt som har med kåt att göra jag ska fortsätta drömma här. 

Mer om allti i framtiden om min sexpodds kopia nånsin släpps.
Ska tillsvidare bara nöja mig med att lyssna på alla våra ligg och heja klappandes alltid när dom säger nått smart.

Nu drar jag, ajöken sa göken. Skrik "sex är bäst" om du vill medverka i min drömpodd. Du kan naturligtvis skrika "anonym" först så vet ingen att du också är en kåt jävel. tack hej!

Likes

Comments

Ibland försvinner man för en halv månad sådärbara det händer alla ni kan sluta se på mig sådär jag gör mitt bästa faktist.

Jag önskar att jag kunde säga att jag varit på helkroppsmassage i hawaii och därför inte kunnat uppdatera på 16 dagar men jag har faktist tbh bara jobbat halva dagen och legat under täcket på soffan med kaninerna andra halvan av dagen. Påtal om kaninerna så är dom bäst. så himla himla bäst. Vem hade en aning om att det skulle finnas en kurt och en edna som slickar/värmer mina tår genom att lägga sig på dom när jag ligger på soffan och läser en bok. Vem hade en aning om att hesburger plötsligt börjar köra ut mat jag ÄLSKAR att jag kan sitta på min röv där på soffan och beställa hem hesburger jag tror jag_tror_jag_är_ganska_säker_på att mitt liv just då nådde den lyckligaste punkten på 16 dagar. Jag vet inte om er men jag får kalla lycko kårar som en stor kram runt hela min kropp när jag tänker på saken, nu finns det ju en chans att överleva vintern.

Vintern som jag redan hade gett upp hoppet på. Gett upp hoppet föratt jag en dag insåg att jag är inte dendär suomalainen-sisu-vikingen SOM KAN GÅ NAKEN I -30 fast jag skulle vilja, det skulle ju vara drömmen. Men jag är en pöl av svaghet som fryser så är det bara. Jag vet att jag till vintern alltid kan dubbla upp mängden kläder jag har på mig men det är en sån jävla moodkiller att vakna till en dag som inte ens kommer se solen. Det är en jävla moodkiller med slask och snö och is under slasket och snön.
Aja, nu har vintern int ens börjat så kanske jag låter den va en stund, kan ju hända att vintern känner sig snäll och ger oss väder på max -5 som kallast. Annors måste jag helt enkelt köpa en körbar badtunna att sitta i, en körbad badtunna med passligt hett vatten i eller så måste jag ha alla jon snows kläder. eller en kokhet badtuna med jon snow i utan kläder. Det finns alltid utrymme för kompromisser.

Andra kompromisser som också funkar bra är: om jag gymmar 60 minuter efter jobbet så får jag äta en platta choklad senare ikväll. Kan också låta: fa hem direkt efter jobbet för det är fredag och du har jobbat fint hela veckan du är värd en chokladplatta.

En hyfsat bra kompromiss är också: du får köpa dendär dyra prylen om du städar kaninburen idag. Win win alla förutom bankkortet men den har nu int så mycke å säga.

En ganska bra kompromis: du får äta en chokladplatta idag för du åt en igår också för du behövet lite balans i ditt liv.
Tror jag missförstått ordet kompromiss. Tror jag är helt okej med det. Man ska int vara så jävla sträng med sig själv. Gå ut och ha kul. Eller före du gör de, så definiera "kul".
Kul för mig är att endera ligga hemma och äta chips eller ligga på nån annans soffa och äta chips. Förra helgen slöade jag på ronjas soffa och åt chips, poppis (poppers) OCH 3/4 platta choklad. Skoja dedär me poppers, ja tycker faktist de e helt trevligt att ha känsel i min rumpis.

På tal om poppers och avslappnad ringmuskel, vad är dehär årets Harley quinn på halloweenfesten? Äre clownen från IT eller killen från IT eller ? Vad har hänt 2017 jag kommer int på nån figur som alla garanterat skulle villa vara likadant som med Harley förraåret? Grisen från okja kanske ? belle från skönheten&odjuret? det är typ dom ända filmerna jag sett på bio 2017? Tom från tom of finland? Baby från babydriver ? Donald trump? Alla karaktärer från got?

Ah, orkar int tänka desto mer. Om 15min börjar helg. Jag ska cykla via gymmet till butiken raka vägen hem på soffan och ba mewsa och jag ska ligga i dendär gropen min kroppsvikt har skapat under åren, jag ska ligga i den 50 timmar tills det blir måndag.

<3livet<3

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<33<33<33<33<3<3<3<3<3<3<3

Likes

Comments

När jag var nått 15 år så utveckla jag nånslags halknings-rädsla åt mig själv som var helt enorm. Jag var inte rädd för hur det skulle se ut när jag halkar utan bara rädd för att det skulle göra ont och att jag skulle glida ner för kaskisbacken som en bowlingboll och ta ihjäl 4 pers på vägen. Vi hade också en helt otroligt hal framgårds-stig i nousiainen var jag var säker på att jag skulle halka bakåt och slå huvudet och förblöda om jag inte gick ner för backen bokstavligen genom en gran som man kunde ta stöd ifrån. Som mindre (nu snackar vi typ 7år) var jag rädd föratt halka på en såndär pinne som finns bakom ytterdörrar vart man kan fästa dörren så den hålls uppe, vet ni? så jag var otroligt rädd föratt just halka nära en sån och att dendär pinnen skulle fara genom min utebyxa upp i rumpan på mig (var aldrig rädd föratt halka på rygg och få dendär pinnen nån annanstans, hade bara skräcksenariot var jag halkar på rumpan rakt på den).

Som 15 åring hade jag fejk uggs som vintersko och den var på alla sätt helt fantstisk förutom att den var svinhal, så jag bad mamma köpa sånadär halkskydds-grejjer man fäster på skobottnet (såna som alla 70+ har) MAMMA VÄGRAR????? Tycker det är helt rimligt att vara 15 år och ha såna om man seriöst tror att man ska dö varjegång man tar sig upp för kaskisbackens livsfarliga isbana varje morgon och ner varje eftermiddag. Uppenbarligen dog jag ju aldrig men att leva i den tron varje morgon när man först glider ner för hemmastigen och sen bestiger en evighetslång iskulle till skolan, man blir ju trött.

Lustigt nog så har jag aldrig ramlat, kanske föratt jag var så försiktig för jag ville inte dö. Förrän förra vintern (ville inte dö då heller men glömde vara försiktig), jag ramlade ca 10 gånger när jag gick och 7 gånger när jag cyklade och efter 3 första tänkte jag redan fuck this shit jag lär väll ramla då, jag slog mig aldrig pånåttsätt illa för isen var under snön så snön va som en stor kram som tog emot mig och min enorma vinterrock. Minns ni fan förra vintern ??? den va helt psykopms ????? först plusgrader sen -300 sen igen -0 sen lite sol sen snöstorm de var fan cocolocopoco. Hur överlevde man??? Är ju redan beredd på att dö denhär vintern vettni om de blir för kallt, det finns inget i hela världen som hjälper mig genom vintern föutom om man får ligga under ett täcke på soffan med kaninerna allt från december till april. Men de får man inte och jag använder redan min vinterrock.

Vad jag ville komma till med denne 454-ords långa storytime var att

jag halkade igår. den tredje oktober tvåtusensjutton det är 12 grader ute, jag ligger på marken och tänker int ens mera "fan ta upp dig" utan funderar bara att börjar dehär såhär tidigt i år. Ska jag verkligen slå rekord i nått så dumt somatt halka/ramla. Denhär gången gjorde de ont hela min högra kroppshalva är fan öm och imorgon ska jag servera med min högra hand som knappt kan dra ner byxan. (Seriöst, ku på toa och fick int ner legginssen vi snackar noll kraft vettefan va som gick snett).

Nu ska min granne lyssna på dunkadunk med sju av hans kompisar. Det var ju härligt. Vi klippte just kaninnagel! Eller jag klippte ednas nagel medans kurt slickade edna i rumppan och tvärtom när jag klippte kurts nagel så ska edna och ednas enorma kropp stå där på låret som stöd. Så himla härliga kaniner så himla härligt sammarbete? Älskar fan domdär två vad är ens ett liv utan husdjur? Härliga varelser 10 poäng åt båda två.

Nu tänker jag inte skriva så mycket mera för ni orkar ändå inte läsa. Här får ni bilder på mig, julez who rulez.

Gud ja ser ju inte ens ut sådär skärp dig jullebulle, jag ser ju ut såhär. Oftast som på bild 1, hyfsat ofta som bild 2 och ganska ofta som bild 3. Bild 3 speciellt när ja ser på vain elämää vet int varför ja blir så rörd av allt där och om allt i livet och söta djur och allt. Böla på säger ja ändå.

Likes

Comments