Vaknade på värsta möjliga sätt. Tänkte "varför har jag väckning när det är helg?" efter veckodags-check svalde jag mitt gråt och accepterade tisdagen. Igårdagen var 100 timmar lång, hann jobba hann ta en kaffe med brodern hann gå till butiken hann läsa en bok och starta på en annan, hann äta franskiar med bea-dipp hann äta en mango och klockan 19.30 hoppade jag på cykeln föratt fa till kauppan o köpa en telefonladdare och först då scrollade jag sociala medier. Fattar ni ens vad skönt. Ska va telefonfri i framtiden också. Somnade kl23.

Jag har hittat nått äppel-kanel-snabbgröt i skåpbottnet och den har gått ut ca 8 månader sen men så jävla go? 10poäng i gröt-poängpungen. Smakar höst vilket är ganska aktuellt för jag har bytt till vinterrock. Eller inte den varmaste vinterrocken men den vintrigare höstrocken.

Jackor, skor, klockor och solglasögon samlar jag på av nån orsak. Tycker klocka är skitviktigt i en outfit. Solglasögon måst man ha efter humören, det går inte att ha ettpar ljusrosa hjärtformade när humören är nått helt annat ja ni fattar. Resten av hur man ser ut är sen ganska skitsamma tycker jag, för om man har fina skor fin klocka och fin rock så är man redan voiton puolella och kan ha håret på en halvsmutsig bulle mittpå huvvet feel free du ser redan fab ut.

Imorse hade nån satt ut ett ämbare(?) en ämbare (?) med självplockade äpplen vid dörren på innergården. Jag blev så glad, tog ett och det smakade jesus morsa vetni finska äplen på hösten jag tror äpplen aldrig är så goda som just nu. Dom ser ju ut som skit med fläckar och knopor på skalet men smakar så gottsågott. Älskar att det bor nån i huset som tänker så snällt att hen plockar äpplen och lägger i en hink och ger till folk i huset. Blir kär vill veta vem det är och vill ge hen en enorm kram samt ta 4 äpplen till.

På frelle och lörre blev jag fotad med kläder på och utan kläder och med uppsatt hår och nersatt och kajal och utan kajal till sockans slutarbete. Var helt slut efterråt så på lörrekväll träffades vi med shellele och käkade och såg på film och snackade och tog de lugnt. Sån härlig helg 100 poäng till den samt 100 bonuspoäng av söndan för den var härlig.

Nu ska jag äta upp min gröt som stått på borde i en timme och svalnat.

hejdå små sockersmulor

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HÖST
(rimmar med bröst btw vilket är kanske det kuligaste som har med höst att göra)

HÖST. Tänk på ordet, låt de snurra volter på din tunga DU TÄNKER PÅ gult, mysigt, älda brasa, långa bad med podcast och doftljus. Du tänker på ylletröja, frisk luft, härligt, härligt, ligga under filt med en härlig stor hund, mysigt, lite mera gult, lite mera doftljus, en kopp te, soppa och läsa en bok.

Du kan ersätta alla "du" men "jullebulle" för det är min första tanke om just _höst_. Som nu helt tydligt rimmar mer med tråkigt än nåt annat.

Höst har ju precis samma jäva idiotkrav av samhället/filmer som vad en kvinna har????? Helt jävla omöjliga för oss flesta???? VEM har mysigt och äldar brasa och har badkar och härliga doftljus och stor varm hund och tid att läsa bok ? För mig är höst att klara av min vanliga vardan nu bara klädd i regnrock, ögonpåsar och konstant trötthet?

Det var allt jag ville säga ? Släppa ut lite frustration? Jag är helt ofattbart trött nu och min hjärna planerar på att fly? vartsomhelst över en liten period? Vad ska det hjälpa ens och vad ska jag göra här utan min hjärna?
He he..,,.,.
Jag vill ha en bil. Gratis i tre månader.
Jag vill också dricka glögg med kossu. Där får senhöst/vinter 10 poäng av 10 från mig.

Jag ska bli fotad. Jag och min dåliga hållning och konstigt stela ansikte. Allt jag kan referare med är när jag 2014 (?) blev fotad när jag blev färdigutbildad kockjävel och bilderna såg ut såhär.

Står stolt bakom dom ändå. Ser väll ut såhär då. Då hade jag iallafall int konstant ont i magen som jag har nu. Har googlat fram glutenintolerans åt mig som diagnos. Stämmer in på ca allt med betoning på ibland. Spyr int helatiden men har spytt. Har int blåsor i munnen helatiden men har blåsor i munnen ibland. Okej har absolut int gått ner i vikt vilket ska vara en symptom.
Skitsamma.

Har aldrig längtat efter en helg såhär mycket. Mensen min är också slut. Härligt på härligt. Åt glutenfria chokladkex igår och dom var helt sjukt goda. Vem köper ens chokladkex en vanlig onsdag?
Kanske många? kanske det är det som höst går ut på? För ganska härligt var det.

Juste, var på utomhusbio med pirre förra helgen ? de va så himla mysigt ? och så fick ja träffa hennes lillelillehund på måndan?? det var också så himla härligt ??
Mittersta bilden är pepp till mig själv för jag känner mig som på sista bilden. Bless ur tired fucking face yolojullan.

Likes

Comments

Okej jag vet att jag i typ tre senaste inlägg skrivit att jag är lessen och att jag gråtit för jag känt mig sämst i hela världen FUN FACT min mens börja rinna ner för låret idag vilket i vanliga fall är härligt men borde ha mens först om typ 2 veckor så nu överraska den lite. Men skit samma let it flow osv.

Annors mår jag trött. Skitatrött. Så trött att jag imorse ville sätta mig på golvet och gråta trött. Så trött att när jag skulle slänga ändan av löken i roskis och missa roskisen, lyfte upp lökbiten föratt slänga den igen men missa roskisen så ville jag dra hem. Ge upp. Skitdag. Skitlök.
Men allt har väll med mens att göra. Är jättetaggad på kommande helg det är helt sjukt vad jag int ska göra någo som kräver energi. Det är helt sjukt vad jag ska ligga i min säng, se på serier, klappa kaninios, mensa lite, beställa mat hem, fa på bio på lörre me pirre, skeda med mitt täcke, sova sönder, dricka varm te och stretcha på axlarna. Behöver absolut inte göra dessa saker ensam men helst i tystnad. Vetni när hjärnan får nog? Idag sa en 80år gammal tantkund åt mig att hon nästa vecka skulle på såndär tarm-filmning. Och vetni jag ville börja gråta för jag orkade inte höra det. Det var oviktig information som inte behövde ta plats i min hjärna men nu gör den det. Hon ska tarmcheckas på torsda morgon och jag hade lust att säga K.bry men istället såg jag orolig ut och sa att det säkert skulle gå bra.

En annan kund kom och berättade att hon gjort 5kg risotto på lördan när hon hade tuparit, jag sa helt rakt ut till henne att hon berättade det för mig igår redan och hennes min ändrades från fejkglad till helt jävla trött på 0sekunder. Hade lust o säga att jag är den sista människan i hela världen du behöver fejka pigg för because I feel you darling, go get some food och fejka sen glad för dina kunder istället, give yo self a break vännen.

Har också en ung kvinna som stamkund som blev så glad över maten idag att hon tjöt ut "har jag nånsin sagt att jag älskar dig, Julia" och jag vet inte men jag ville trött sätta mig under bordet och tänka på faktumet att första gången nån sa "jag älskar dig" åt mig var en kvinlig kund som blev så glad för maten. (Nog har mina kompisar sagt de också men ni fattar poängen). Tillika som jag blev helt glad över att hon uppskattar va jag gör så ville jag spy på mitt liv.

Känner mig som stans största pessimist men det är lugnt, livet är värre för vår gamla granne i Nousiainen som verkligen hette Pessi i förnamn. Bless ur soul mannen.

Om jag nu fick välja skulle jag ha en skål med kartanno chips och ett stort glas mjölk här framför mig samt härligt roligt sällskap som först hämtar burana åt mig från köket och sen lägger sig ner bakom mig med ansiktet snosat ner i min nacke helt tyst.

Tack godnatt. Här får ni en fin bild på mig där min kamera stärva, ser nästan ut som att det är meningen men det är inte, ibland är livet kul också vettni när sånthär händer.zzzzzzz

Likes

Comments

HÄJ!!!!!! 


Skojja, ja tänker inte blogga idag.


hejdå.

Likes

Comments

HEJ IGEN !!!! DET ÄR JAG !!!!
JAG LEVERERAR SOM NÅN SOM SKULLE FÅ LÖN MEN JAG FÅR INTE FÖR jag vet inte ens varför, fattar inte, borde ju definitivt få lön av att skriva halva evigheter om fisting och viktiga saker som sånt. Btw har ni nån aning om vad som händer om tre månader ????? JAG FÅR FYLLA I 2017 LISTAN ????? !!!!!!!

Älskar den listan, om jag fick välja skulle jag fylla i den efter varje månad men nu bloggar jag redan färdigt typ engång i månaden så det skulle bara komma upp en lista istället för onödigt skit. Nog föratt listan är onödigt skit. NÄHÄ står int sen alls bakom vad jag just skrev dendär listan är fantastisk och ska gräva fram den nu redan för jag vill att det ska bli sista veckan av december NUUUUU.

Nä vettni, jag ska gräva fram nån annan lista, fylla i de och leva mitt drömliv som maria motazami. Ända skillnaden är att hon intervjuas av en riktig människa i en riktig tv som folk ser på, jag intervjuar mig själv i en blogg som ingen läser. H Ä R L I G T att vara jag. Ska googla på "en lista om mig" för så självkär är jag. (VAU de finns en hel jävla blogg på nouw som heter blogglistor och är full med listor jag tror mina ögon explodera just)

NU TSÖR VI sa hillevi.

1. Tre guilty pleasures?
GUILTY vet ja fan int ja pleasurar mig själv hur jag vill men jag älskar i smyg
-att tugga chips och pressa dom mot kinden och när jag har ca 50 chips pressade mellan mina tänder och kinder så tar ja lite mjölk i munnen och blandar så att de blir chipsgröt. Helt fantastiskt funkar bäst med gröna pringles.
-Celine Dion - My love skivan och Anna Eriksson- sinusta sinuun skivan.
- blanda majonäs med kokt ris och hälla på soija. Smakar typ sushi utan fyllning och dendär gröna delen, alger? Låter skitäckligt smakar skitgott.

2. När grät du senast och varför?
På söndan för jag kände mig dålig och tråkig och sämst.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?
Alltid sku jag säga, känner inte att jag behöver bete mig nått helt annorlunda nånstans. Eller alltså, naturligtvis är jag inte yolofuckingletsdietonight-jullan på jobbet, hos mormor och morfan täcker jag mina tatueringar, med kompisar är jag inte tråkjävlajullan som jag är på jobb vetni. Nog formas ju "jag själv" lite enligt folke jag hänger med men jag är alltid bekväm så så länge känner jag mig som mig själv.

4. Tre saker du avskyr?
-Jogurt (också ordet, joghurt, joggurt, yogurt, jugurt, jugurtti,jukurtti hur satan skriver man jogurt)
-människor som inte tar situationen/andra människor i hänsyn och människor som saknar common sense. Alltså bless you och lycka till med livet.
-Att halva lönen går till att betala hyra. Vill gråta varje gång det sker.

5. Hur är/var du i skolan?
Helt okej. Aldrig skolkat, aldrig varit på eftersittning, aldrig fått en 9 eller 10 i prov/betyg, aldrig smygrökt på rasterna, alltid älskat skolmat och alltid varit tyst när det varit en tyst minut. Helt duktig liten jävel skulle jag säga, betedde mig helt bra.

6. Vad blir du stressad av?
Om jag hinner jag till alko innan de stänger ???? ??? ?? ???? ?

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Beror på min dag, jag kan uppfattas jätte tråkig och uppkäftig men också helt rolig. Jag kan vara helt rolig jag kan säga helt roliga saker folk brukar skratta. eller jag skrattar själv.

8. Hur uppfattar du dig själv?
Svinjävlarolig ???? Snackar högt för mig själv och gapskrattar ??? Också uppfattar jag mig själv ganska oegoistisk jag är ganska duktig på att ta andra i hänsyn och jag är ganska duktig på att höja rösten åt folk om jag känner att nån i min kompiskrets är orättvist eller dumt behandlad/bemött i en situation. Också uppfattar jag mig själv ganska trött och ganska busig och ganska passligt vuxen.

9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
Att vakna till att man själv pruttar och när man öppnar ögonen ser man att den som ligger breve dig är vaken och scrollar på mobilen så man fortsätter fejksova . Det är en hyfsat passlig jobbigpinsam situation värre än så vill jag aldrig ha det.

10. Tre otippade saker om dig själv?
-Jag har aldrig sett harrypotter, lotr eller nå andra sånadära spiderman/batman filmer.
- (i kategorin se på tv) när jag var liten såg jag hellre på naturdokumetärer än barnprogram.
-Jag älskar smycken med ingraveringar/namn på/ nått som påminner om nått, speciellt armband. Nu har jag en från elina var de står juliana, en från sockan där de står yolojullan, hade en från freja där de hängde en katt (den fo sönde </3) och nu har jag en från arnold som han hämtat från grekland. SÅ HIMLA HÄRLIGT <3<3<3

11. När känner du dig som vackrast?
På kvällen efter duschen känner jag mig vacker. Älskar nytvättade känslan samt rent ansikte och håret uppslängt i en turban, ser så himla härlig ut och är så himla härligt att kleta med krämer efter duschen. Blir så himla bekväm med kroppen just då vet int varför.

12. Något du funderar mycket över?
Om jag är lycklig i nuet? Varför folk nöjer sig? Hur nån kan sparka och riva i svansen på hemlösa hundar? Hur folk överlag kan göra illa andra varelser? Varför äter jag inte upp chokladplattan jag har i kylen? Nöjer jag mig ? Är jag okej med det? Ska jag ha mörkt eller ljust hår????????????

Tack för den listan,härligt att enbart prata om sig sjäv igen, nu ska jag ligga på soffan och tycka det är jobbigt att de först är tisdag :(((((

Likes

Comments

HEJ ! Det är tant kaos här. Tant kaos som vaknade och skämdes över att ha slängt ut sina känslor så svart på vitt på bloggen så jag raderade inlägget. Varför är man obekväm med att visa jobbiga känslor varför känns det som att jag är som besvär om jag inte alltid är glad ?

Jag hatar känslan att vara till besvär, det är ingen annans uppgift att lyssna på min ångest när jag känner mig värdelös jag borde klara av lilla livet själv precis som alla andra gör.

Spännande också att jag igår satt och grät för jag tyckte jag var så dålig och idag känner jag mig helt okej.

Spännande också att när jag var 18 år ville jag tatuera in ordea KAOS på inre sidan av undreläppen men av nån orsak blev det inte av. Älskar dock iden, kanske jag får uppfylla den nån dag.

Beställde hem två par örhängen för 70€ igår. Vetni när man druknar i att må dålig så vill man göra nån annan glad så jag bestämde att stöda en finsk tant som lagar smycken och kläder för hand. Handarbete är ju så himla härligt och att det är finskt känns bara bättre. Pga dehär ska jag äta gröt hela september men det är lugnt för septembrar kan suga balle. Tråkig månad, tråkig jävla månad NU VILL JAG BÖRJA GRÅTA ???? Vem fan fick snilleblixten att tillverka människor med obalans i känslokammaren det funkar ju fan inte ?? Dessutom är det ingen jävla fel på september det är ju en härlig höstmånad?? Ska hänga med pirre kommande helg och ska se på Narcos för nya season av den kom ut och ska äta fazers blåa chokladplattor och menstruera om 3 veckor och vadfan sitter jag här och skyller allt skit på september????

Älskar människor som har och kan visa sina känslor men problemet med mig är att jag kan ingendera så jag bara känner en massa och låser in det och skriver ner det i en jävla dagbok.

Måste sluta.

En min kund fyllde 70 år förra torsdan och hon fick 13 st kort på posten och denhär gumman har inga egna barn. När jag fyllde 22 fick jag två. Varför känns det värdelöst. Fast vad vet jag, kanske hon fick noll när hon var 22. Skärp dig jullan och var glad för hennes skull iställe.

Idag ska jag träffa Ronja och snacka skit.

Jag kanske har PMS jag tycker PMS är spännande, spännande hur det funkar hur det twistar i lilla hjärnan ba skriker PARTY POOPER IS IN THE HOUSE TONIGHT och manba juste dagen är körd.
Fun fact: jag trodde inte att pms va en grej förrän förra vintern när jag blev asförbannad utav ingenstans pga en pytteliten jävla grej. Jag skrev en A4 lång roman till elina där jag halvt förbannat grät ut hur orättvist och äckligt och fyfanigt hela skiten var.

Hon svarade " vad menar du med bögpinne?" "tycker du inte att dom ska få så bra betalt dom har ju helt enorm ansvar?" Vilket ledde till att jag blev sur för hon var så smart vilket ledde till att jag blev lessen vilket ledde till att hon ba " haru pms" o jaba "aldri haft nå jävla fittpms" vartav hon svarade "pms, precis som allt hormonellt, kan bli tydligare med åren" och jagba JAG HAR INTE FITTPMS.

Jag hade pms.

Funderar nu om jag vill färga håret HELT mörkbrunt som en fransk söt tjej med rött läppstift och prickiga tröjor eller om jag ska färga de HELT ljust som en blek finnbajsare som älskar gröt. Älskar båda lookken och vet inte om jag är tillfredställd med nått där imellan. Hjälp mig om ni har tid annors får ni skita i det: Nu drar jag. HEJDÅ !

Jättefint hår ändå ?????, jättefin tjej, jättefint kort som jag köpte till mig själv.

Likes

Comments

Det är den första september.


skulle kunna lämna inlägget så. första jävla september.


För prick ett år sen flyttade jag och Freja isär. För prick ett år sen fick jag min drömlägenhet och var _så_jävla_taggad_på_min_lilla_kub_ som skulle bli mitt hem. För prick ett år sen fick jag glasögon för jag märkte att jag fick huvudvärk av att sträckkolla game of thrones i 7 timmar på en lördag (noshit)(dock berodde det på synen också). För prick ett år sen hade jag inte ens börjat körskola ännu. För prick ett år sen gick jag på en dejt med en jappe som jag hade träffat på forte och han var faktist trevlig. Trots allt föll han inte mig alls i smaken och det blev inget andra dejt fast han som en kämpare försökte väcka mitt intresse med att fyllemessa mig ännu en månad efter att jag sagt att de it blir ti na :)

Vart jag kommit på ett år vet jag inte, flyttat bort från kuben till nått som känns som ett hem, går runt med samma glasögon men kollar fortfarande på game of thrones utan brillor (nuförtiden bara inte sju timmar på raken), har körkort i plomsan och har inte alls gått på dejter. Sådeså. Ospännande.

Nått som dock är spännande är att jag ska betala hyra idag.

Spännande up in my ass.

Jag känner mig lessen jag vet inte varför. Jag försöker hitta en hormonell förklaring till mina känslor för sånt har ibland med nått att göra och jag vill bara se på min kalender och jag vill att den säger " du har pms och du kan känna dig lessen då" men nu gör de inte det och jag känner mig bara nere.
Jag slo huvvet två gånger igår. Vad är oddsen. 1. brukar inte slå huvvet 2. när det händer så händer de två gånger samma dag. Engång i pannan och engång i bakhuvvet. Så jävla oskön känsla? Shit vad ont de gör alltså hade helt glömt. Röstar på hjälm på alla så att ingen beköver känna dendär smärtan. Eller så röstar jag på att sluta vara klumpig och akta huvvet.

Nu vet jag varför jag känner mig nere, somnade typ klockan tre igår så är trött. Det är så knäppt hur trött kan se ut som HALO HALO SE PÅ MIG JAG KAN STÅ PÅ HÄNDERNA OCH ÄTA AVOKADO SAMTIDIGT VILL DU SE SE SE SE SE KNULLERBYTTA SE PÅ MIG men också, jävlaranamma vad jag ska gråta när jag stänger restaurangen.

Eller inte gråta, ska äta potatis och svampsås. Så jävla gott. Svamp är så jävla bäst. Förutom när det befinner sig i muttan. Varför kallas det ens svamp? Det är fan en obalans som kan ske av precis vadsomhelst (om man har en känslig muttis) (säkert om man har en stentuff muttis också) (tuffa saker bryter också ner ibland) (varför måste jag förklara mig med sånahäna onödiga saker). Hursomhelst tycker jag det är smaklöst att kalla fifiobalans för svamp. Äckligt. Eller alltså, inte äckligt med svamp i fifin alla får ju ha vad dom vill där (vadfan skriver jag, sluta julia) men alltså äckligt med att kalla det svamp. För svamp (skogssvamp) är ju najs. Vau skrev jag just en roman om dehär, adlibris köp min bok "jullan borde hålla käftan".
SVAMP blev just mitt favvo svenskspråkiga ord, direkt efter sommarnatt, hångla, snöflinga och majskolv. Somatt " de liknar en korv men det är inte en korv" sen kommer Gunnar som inte kan uttala R och säger "kolv" och alla ba, ja gunnarr jävlar manneeeen, MAJSKOLV.

Escalerade min trötthet just från att villa gråta till att villa stå på händerna och äta avokado. Jag tror det. FANTASTISKT VAD ENS EGNA SÄLLSKAP KAN GÖRA.

Nu tänker jag sitta och se viktig ut i 50 min tills jag stänger restaurangen för helg. Funderar om jag har nått viktigt att dela med mig ännu. Hmm. Nä. [u wish, efterhandsläser detta och prepaire er för liten escalering] [ nedräkning till wtf: tre] Förutom att mamma gav mig en kaffebryggare såndär skitgullig som man pressar för hand. Så jävla kär. [:två] Så jävla härligt att vara tjugutvå, brygga kaffe, äta kanelbulle, klappa kanin, inte dricka starksprit, lyssna på tippaT och ha helg.
JAG ÄLSKAR ALLT. [:ett]
Mest min hjärna när den blir såhär harmonisk?? Jag vill bara fara ut på stugan och måla hyllor och ha enbart 100% bomullskläder på mig så allt är skönt och svalt och härligt. Ha en svampplockningsmorgon, hitta älgskit och bli pirrig i hela kroppen för det har funnits en älg i närheten. Älskar älgar, så himla fint djur. [:NU] Min chef sa att HAN HADE SETT EN ÄLG (!!!!) SIMMA (!!!!!!) nära hans stuga ?????? Det måste jag se före jag dör jag vill göra det på min bröllopsresa!! Inte dö då, utan se en simmande älg!! Jag vill gifta mig nånstans i naturen jag vill att min ring är en pytteliten simpel ring gjort av slipat träd. Eller jag vill ha två ringar, förlovnings och den man gifter sig med. Den andra ska vara en pytteliten simpel i guld eller silver. HUR ska man ens kunna bestämma såntdär. Tänker inte tänka på saken desto mer. Varför börjar jag ens tänka på sånthär när jag just skrev om älgskit????

Hejdå.
Tror inte att en ring gjort av trä är ens hållbar tänk realistiskt jullebulle om du nu tänker ens börja tänka. Dessutom vill du ha en grön jävla smaragd på din ring som en rysk jävla tsar hur ska du få ihop allt.

JAJA

ÄLSKAR första bilden ? Älskade dendär dagen? Tog min jävla chokladplatta som jag fick av en kund (<3), tog på mig skönkläder, lyssnade på musik (från hörlurar för kaninerna sov) och gjorde absolut ingenting ?? annat än åt choklad och lyssnade på musik och myste sönder. Så himla härligt tjej wau.

Likes

Comments

------------------jag vet det är tisdag idag men jag skrev dehär igår men glömde trycka publicera! sånt händer även för dom bästa! jag ber om ursäkt! jag vet inte hur jag tänkte eller ville jag bara snabbt hem och sova!--------------


WENT FROM 305 TO MR.WORLDWIDE ALL AROUND THE WORLD NOW WE'RE INTERNATIONAL SO INTERNATIONAL INTERNATIONAL SO INTERNATIONAL

HEJ! Nu lär ni tänka wtf har pitbull hackat sig in på jullebulles blogg ?? igen??? Eller försöker jullebulle vara cool? eller är hon bara besviken på sig själv för hennes alkoholfria augusti failade 100% och senast igår var hon full? och så slank de ner lite alkohol på lördan också? OCH FREDAN? Shit jullebulle is loosin it, trippin, drinkin and quoting pitbull.

Svaret är dock easy, ja. Ja på allt. Loosin it, trippin and quoting pitbull. Ja, försöker vara cool. Ja, besviken på mig själv.
Varför ska de int bara vara easy att säga JAG VILL INTE TÖMMA VINBOX MED ER PÅ EN SÖNDAG när man påriktigt vill. Jag tänker sluta alkoholfria augusti och jag tänker ta en alkoholSNÅLSEPTEMBER ! Bingo. Pang på rödbetan. rödbetanD. Så jävla konstig fras att ropa ut. "PANG PÅ RÖDBETAN!"
Nu var inte ens "rakt på sak" frasen som jag skulle använda.
Vad gör jag med mitt liv.

Jag tappade min telefon och den sprack, perfekt stund att citera Björn Afzelius: Allting kan gå itu, men en telefonskärm kan gå i tusen bitar.
Och direkt efter kan vi citerar Veronica maggio med -mitt hjärta blöder.

Tänker ibland hur min hjärna funkar. Vet vi va som rimmar me funkka ? tshi. klunkka!

Igen tar min hjärna mig till spåret alkohol. Igår BESTÄMDE jag mig att jag aldrig mer ska dricka alkohol för jag mådde så psykiskt dåligt. Alkohol är skit, ge mig alla forskningar från hela världen på hur skit alkohol är så att jag bli äcklad och vill inte röra drickan mera. På lörda kväll kände jag mig jättekonstig när min favvo alkohol smaka SKIT. Gick int ner. Blev så besviken på just de samt på mig själv som ändå försökte med tvång tränga ner min alkohol. Ska vara slutet av augusti alkoholfri.

hehe snackar om 3 dagar.

buusungeeee.

hejdå jag känner mig trött och konstig och hoppas att min blogg inte idag blir storkänd för det skulle kännas jobbigt. 
Jag har också sovit 3 timmar dvs HÅLL I HATTEN MED DENHÄR TSEIEN !!!

Jag köade btw gymkort med Freja i TRE timmar. De va easy like a pancake (översättning: lätt som en plätt) [ ;: ljett såm ein pljett] för mig men hon hade myror i brallan hela 2,5timmar. MYROR I BRALLAN VARFÖR VILL JAG SKRIVA SÅHÄR LÅT MIG VARA.

H_E_J_D_ÅÅ_^^_Å_^_Å_^_Å_^^^^_ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

BLRLRLRLRRL

så himla söt tjej där på bilden btw vem är det?? he he he

Likes

Comments

IT'S MR 305 CHECKIN' IN

skoja de e jag, jullebulle fattaniväll.

IMORRA ÄRE FREDA OCH JAG SKA INVIGA MIN _TREDJE_ ALKOHOLFRIA HELG hoppas jag. Hoppas att ingen vän tränger ner en tratt i käftan på mig och tömmer dit en finlandiaflaska. Det är väll just vad en _VÄN_ skulle göra så ska undvika vänner för ingen respekterar mitt beslut som nykterist. Förra SÖNDAN höll Ronja på att få mig till forte. Jævla smuts. Jævla alkkisgäng. Jævla skit nykteristbeslut jag tog. Men kan int ba ge upp nu, är inge jævla looser.

Läget annors ? Jag har läst på om poppers och fisting, inriktade mig på deepfisting vilket var en helt ny jävla värld för mig. Visste inte ens att man kan få upp en arm ända upptill armbågan in i nåns arsle. Så jävla tufft, så jävla omöjligt att föreställa sig ha 40cm arm upp i arslet och älska det, så jävla omöjligt att föreställa sig ha sin arm 40cm upp i arslet på nån och bli kåt på de men sitter ändå helt fascinerat och läser om de för de finns riktiga människor som gör sånt, de finns människor som fistar och dubbelfistar och deepfistar och alltså fast jag aldrig aldrig kommer tända på sånt ( jag hör dig justin bieber, never say never, men nu säger ja det ändå). Vill liksom bara säga wau och ge en high five åt folket. Eller nått annat, fick just jättekonstiga kalla kårar av tanken att high fivea med en turbofistare.

Annorsdå, har blivit helt tokkär i dehär modet med bredbenta sweatpants??

Så jag beställde hem 4 st. så himla härlig bralla?

Köpte också midikjolar för det var mode förra sommarn men här kommer jag med sentåget från synagoga. Är det ens ett ställe vettefan skitsamma men midikjolal. HÄRLIGT PLAGG JU!

ÄMNESBYTE FRÅN KLÄDER TILL GAMMAL GUBBE: (bakgrundsinformation: har höjt priserna på lunchen med 20 cent föratt passa bättre till lunchsedlar) OKEJ: en gammal gubbe blir så himla förbannad av 20cents prishöjning att han först argt fnyser i sitt skägg "nog har väll _kundbetjäningen_ och maten här blivit BETYDLIGT mycket bättre" (vi snackar fortfarande 20 cents prishöjning och jag vet inte om han skämtar eller ?????) ser på honom samt kunden bakom honom (försöker fortfarande klura ut om han skämtar) och innan jag ens hinner säga nått säger han att han ALDRIG MERA SKA KOMMA TILLBAKA, betalar och tar mat. Står fortfarande vid kassan helt stum och vill fråga om 20cent påriktigt ger han sådär enorma anuskramper isåfall rekommenderar jag honom att inte längre bo på planet tellus för DET HANDLAR OM TJUGO CENT DE FINNS FOLK SOM TAR 40CENTIMETER UPP I ARSLET LÄTT SOM EN PLÄTT OCH DU STÅR DÄR OCH SURAR ÖVER T.J.U.G.O. C.E.N.T.

AH människor, hatar vissas existens. Man vill ju bara säga happy to never see ur UGLY FACE AGAIN GUBBJÄVEL.

Okej, föratt flumma till inlägget ännu en gnutta vill jag berätta er några saker man kan sitta och ångra i efterhand:
Att powernappa i 5timmar. Det är ju HÄRLIGT men man känner ju sig död när man vaknar.
Att måla naglarna med glitter (tar ca hundra år) och inse att det ser förjävligt ut och sen försöka desperat få bort glitterlacket som sitter som spikat.
Att tacka ja till jobb fast man bara vill vara ung, ansvarslös och dum. Och är helt fine med att vara fattig.

OKEJ HEJDÅ. Här är jag med kläder på.

en till jag, delar fistingkunskap med elina en bra låt.

Likes

Comments

HÄRLIGT : att det är fredag. Typ Inget annat känns härligt med kommande helgen. Eller jo, att jag får hänga med olof och att jag int behöver vakna kl 7.20 är härligt fast de gör ja int nu heller idag steg jag upp från sängen 8.30 (jobbet börjar 8) för jag var så satans trött. Vet ni sådär förbaskat trött sådär att tillome 2 minuter snooz känns som jesus morsa under ögonlocken.

HÄRLIGT: keshas nya album??? älskar den förfan ??? Har lyssnat på den sen 8.45 när jag kom till jobbet (ja, rusade som satan) och klockan är snart 13.30. Alla låtarna är ju bra men ska ni lyssna på bara tre så ska ni lyssna Bastards, Let 'em talk, Woman, Hymn, Praying, Learn to let go, Hunt you down (min favvofavvo) och som fjärde kan ni lyssna rainbow för den är också fin.

HÄRLIGT: att jag just tyckte mig vara rolig

HÄRLIGT: nya skor. älskar fan skor. mest nya skor men älskar också domdär gamla favoriterna som man har gått med igenom härliga vårdagar och skitiga höstdagar och allt där imellan och domba är sköna och fina och härliga. Med detta sagt har jag 2 par skor påväg hem nu för nya skor är ändå dendär guldglimtet i vardagen (och jag har en bror som tipsar om fina skor så hur ska man motstå)

HÄRLIGT: när all smink tar slut samtidigt och man hamnar köpa nytt av allt. SKOJAR de suger. Så ohärligt att jag nästan vill gråta vem bestämde ens att smink ska vara dyrt. Synd att juli-månadens härliga semster-lyster försvann samma dag som jobbet börja och nu har ansiktet fått tillbaka sin dystra bleka färg igen annors skulle jag skita i att köpa nytt smink.

HÄRLIGT: kunder som säger trevlig helg före jag hinner tjuta ut de.

HÄRLIGT: att fara på bio. Att ta sig dit att ta bort skorna att krypa ihop i dendär stolen och sjunka dit med sina popcorns som tar slut långt innan filmen ens är halvvägs. Vem vill fara på bio med mig? Shelly hoppas jag för jag vill fara på bio med dig.

HÄRLIGT med att det snart blir höst/vinter: Bara några få saker är härliga men dom är 1. varm te (smakar fan så mycket bättre när de e kallt ute) 2. mössa 3. skrinna 4. mysa 5. fara o sova 6. beställa mat hem 7. nyår

HÄRLIGT: att denhär listan är slut nu.

får typ huvudvärk av att se på bilderna sådär.

Likes

Comments