HÄRLIGT : att det är fredag. Typ Inget annat känns härligt med kommande helgen. Eller jo, att jag får hänga med olof och att jag int behöver vakna kl 7.20 är härligt fast de gör ja int nu heller idag steg jag upp från sängen 8.30 (jobbet börjar 8) för jag var så satans trött. Vet ni sådär förbaskat trött sådär att tillome 2 minuter snooz känns som jesus morsa under ögonlocken.

HÄRLIGT: keshas nya album??? älskar den förfan ??? Har lyssnat på den sen 8.45 när jag kom till jobbet (ja, rusade som satan) och klockan är snart 13.30. Alla låtarna är ju bra men ska ni lyssna på bara tre så ska ni lyssna Bastards, Let 'em talk, Woman, Hymn, Praying, Learn to let go, Hunt you down (min favvofavvo) och som fjärde kan ni lyssna rainbow för den är också fin.

HÄRLIGT: att jag just tyckte mig vara rolig

HÄRLIGT: nya skor. älskar fan skor. mest nya skor men älskar också domdär gamla favoriterna som man har gått med igenom härliga vårdagar och skitiga höstdagar och allt där imellan och domba är sköna och fina och härliga. Med detta sagt har jag 2 par skor påväg hem nu för nya skor är ändå dendär guldglimtet i vardagen (och jag har en bror som tipsar om fina skor så hur ska man motstå)

HÄRLIGT: när all smink tar slut samtidigt och man hamnar köpa nytt av allt. SKOJAR de suger. Så ohärligt att jag nästan vill gråta vem bestämde ens att smink ska vara dyrt. Synd att juli-månadens härliga semster-lyster försvann samma dag som jobbet börja och nu har ansiktet fått tillbaka sin dystra bleka färg igen annors skulle jag skita i att köpa nytt smink.

HÄRLIGT: kunder som säger trevlig helg före jag hinner tjuta ut de.

HÄRLIGT: att fara på bio. Att ta sig dit att ta bort skorna att krypa ihop i dendär stolen och sjunka dit med sina popcorns som tar slut långt innan filmen ens är halvvägs. Vem vill fara på bio med mig? Shelly hoppas jag för jag vill fara på bio med dig.

HÄRLIGT med att det snart blir höst/vinter: Bara några få saker är härliga men dom är 1. varm te (smakar fan så mycket bättre när de e kallt ute) 2. mössa 3. skrinna 4. mysa 5. fara o sova 6. beställa mat hem 7. nyår

HÄRLIGT: att denhär listan är slut nu.

får typ huvudvärk av att se på bilderna sådär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja känner en enorm saknad i min kropp MEN JAG HAR INGEN ANING VAD JAG SAKNAR ?????
Jag vill lägga mig i min säng, krama kuddar men jag har ingen aning varför jag skulle göra så?? Saknar jag lediga lördagar? Saknar jag hem från jobbet? Förhands-saknar jag till tiden då jag påriktigt ska sakna såatt de kanske känns lättare sen?

Jag vet inte. Jag är tom på ideer och jag läser igenom mina notifications på telefonen (som i princip funkar som en akut dagbok när den riktiga inte är i närheten) (måste ju skriva upp ALLA TANKAR SÅ DOM INT GLÖMS FÖR ALLA TANKAR ÄR VÄRDEFULLA) och på tisdan står de: "Allt är så härligt och jag vet inte vart jag ska ta vägen" . GE MIG TILLBAKA DEN KÄNSLAN NU KROPPJÄVEL???? allt är ju härligt men jag sitter ändå och saknar????? På onsdag står de "que te pasa, calabasa?" snälla kan nån påriktigt sno min dagbok och bli överraskad av alla hemlisar som står där. not. Som tex fredag 28.7 "siinä kesä meni ohitse ja rakastuttiin". Lyriksen till en skitgammal finsk sång. Ska jag läsa igenom mina dagböcker när jag är 100år och läsa sånthär jag kommer ju undra vadsatan jullan 22, wtf what's wrong with ur brain. MEN DE SKITER JA I FÖR JA SKRIVER ALLT VA JA KÄNNER! Skriver seriöst, har 1 dagbok och 4 anteckningsböcker fulla med känslor och det är fan kaos att läsa igenom de för det går från väldigt kär till obegripligt ensam på 0,3 sekunder.

Vill ni veta vad annat är härligt i livet ? förutom tisdagsmorgonens känslor.
GODIS. Godis är fan gott. Och när man några kvällar på raken äter godis vill man ha godis _varje_jävla_kväll. Helatiden. Går inte att se på nått utan att käften tuggar på nått. Tar tillbaka dedär med att et är härligt, det är förjävla skit.

HÄRLIGT: kroppen. Köpte ettpar skitfula(men sköna) byxor som man kan dra långt över magen och kroppen är allt annat än sexig MEN DEN ÄR SÅ HIMLA HÄRLIG. älskar kroppar älskar att ha rätten till min egna kropp älskar min form som jag upptäck på senaste och älskar allt vad man kan göra tillsammans med kroppar.

HÄRLIGT: Färgen grå

HÄRLIGT: att de står HAVE A SUPER GAY DAY vid min ytterdörr ?? SÅ HÄRLIGT ? BLIR JÄTTEGLAD AV DEN WEEEHOOO LET'S HAVE A SUPER GAY DAY <3<3

HÄRLIGT: vädret ute just nu

HÄRLIGT : att vara mätt och få lägga sig på en liten (5timmars) powernap om 2h

Likes

Comments

För en månad sen var det ruisrocks första dag. tänk på det ni. tänk så satans. För en månad sen hade jag haft semester i 7 dagar och jag hade hunnit vara storpirrig i magen en gång, full 4 gånger och dö krabbisdöd allt där imellan. För en månad sen skulle det imorgon bli en lördag som börjar med krabbis, krabbisrumpan förflyttas till elina, vi sitter och dricker alltför starka drickor på elinas balle och när vi råkar på fel sekund titta ner över räcket ser vi en ambulandgubbe kärra ut nån med sprängt huvud ut från grannbyggnaden, hällde i ca fjorton dl mer kossu i drickan föratt radera den bilden från näthinnan, trotts konstig start på dagen så blev det en helt härlig dag med massa dans, HoDai, kramar och pussar.

Nog föratt idag också är helt härlig dag bara med jobb, potatismos, kramar och pussar (hoppas jag förfan)

ja tycker låten more than you know av axwell Λ ingrosso ÄR SÅ HIMLA FIN och när han sjunger you should know that baby you're the best det är så himla fint å säga, åh och nu kommer riippumatto av mikael gabriel och den är ju också så himla fin KU MÄ SAAN SUN HENGITYSTÄ KUUNNELLA SYDÄN VASTEN KORVAA, SYDÄN VASTEN KORVAA. Detta överflöd av fina känslor beror säkert på att jag jobbade på ett bröllop för några dagar sen. Och jag tänkte att hur sku ja ordna mitt egna. Jag kom inte fram till nått. Måste man ens gifta sig. ELLER OKEJ tanken längst på i hjärnan är ju att det är en så himla fin grej att göra ?? Att gifta sig att vara så satans mycket tillsammans att när man är 70 år och skrynkliga som få så är det fortfarande vi mot världen FÖRHELVETE SÅ MYCKET JAG ÄLSKAR DIG. Men sen pessimisthjärnan tänker att det bara är en ring och en del tomma förhoppningar? Tänk om man inte alls är tillsammans tills man är 100, det är ju en frihet att inte behöva vara det men också lite sådär varför ska vi ens börja om ingen kan garantera att det håller sen står man där med huslån, hund, kanske barn och ett obegripligt krossat hjärta. Hatar ju krossade hjärtan och gör allt i min makt föratt aldrig hamna där. Jag vet inte vad det ska bli av mig fråga helst inte ens, ska iallafall inte alls tänka på mitt bröllop mera det blir bara konstigt i hjärnan. Tro på kärlek vs. kärlek är för töntar-battle.

Jag stordrömmer ju om att få vakna upp varjedag breve en älskling och få väcka han genom att skrika JAG ÄLSKAR SKITEN UR DIG i hans öra och när vi är 70 så har han ingen hörsel kvar i andra örat. Stordrömmer om sånt tillika som jag är bombsäker på att en morgon när jag vaknar så finns det en lapp på hans kudde där det står "jag har tröttnat på dig" och han är borta.

Pessimisthjärna är fan ogräs som int tilllåter nån känsla blomma, aja, hellre majskex på hyllan än bajssex på fyllan.

Likes

Comments

HEJ !!! DET ÄR EX-SEMESTERINNAN JULLEBULLE !!!!!! wau call me ex-semesterinnan jullebulle and spank me. #fuckingoals

Går på högvarv ev energi. högvarv eller grov undervarv nåndera. ibland ryser det kalla kårar genom hela min kropp för jag är så trött? eller så pigg? AH VETTEFÆN.

Jag är så jävla sugen på mannagrynsgröt helatiden. Ändå går jag i butiken rakt förbi den hyllan till chipshyllan och glömmer helt att mannagryn är ens en grej. Att det ens exsisterar. Vettni jag borde ha nån i mitt liv som snällt tar hand om min hjärna sådär lite vid sidan om sin fastanställning på sitt jobb. Jag behöver en som väcker mig på vardagsmornarna för nu ligger jag och snoosar ännu 3 minuter över arbetstid, jag behöver en som påminner mig att dricka vatten, en som säger att jullan, nu är klockan 3.30 och du googlar på världens knäppaste sexställningar, sluta, fa o sova. ja behöver en som tar hand om min hosta som nu har börjat ha en sidosmak av blod samt en som tar tummen ur min röv och säger KLIPP KANINNAGEL JÄVLA KÄRRING DU ÄR 1 VECKA EFTER I RYTMEN JÄVLA KÄRRING TA ENS HAND OM DJUREN OM DU TÄNKER FULLSTÄNDIGT SKITA I DIN BLODHOSTA. haha blodhosta är överdrivet, de bara smakar lite blod efter en hostattack på 3minuter. Int så konstigt nog sku jag också blöda om ja sku va en halsstrup eller lunga eller nått annat som nån jävel försöker hosta upp mittpånatten.

Aja, jag har börjat jobba igen (därav EX semesterinna ja ni fattar) OCH MITT LIV ÄR HÄRJLIGT HELT HELT HÄRJLIGT (förutom att jag död tröttdöden ca varjemorgon klockan 7.01, 7.07, 7.13, 7.29 och kl 15.00 efter jobbet) men alltså snälla kunder ?????? Kan vi byta nummer och träffas utanför jobbet också????? syftar främst på några +70åringar ?? En gammal tant kom igår in bara föratt fråga hur mitt lov hade gått? och så stod vi och snackade typ en kvart och sen sa hon att jag har jätte_vackra_tänder_ ?????<3<3 Och en gubbe kom hit idag med en hög med tidningar för vi har nångång för länge sen snacka att ja int får någo tidningar hem (föratt ja läser allt från nätet) SÅ NU GICK HAN I REGNET FÖRATT LÄMNA 5 ST TIDNINGAR ÅT MIG ?? (vartav 3 handlar om golf, dags att lära mig om sånt tydligen) SÅ HÄRJLI GUBBE. Och direkt efterråt kom de en tant som kom rakt från vårdcentralen och hon berätta att hon int hade matlust längre och att hon nu vägde 52kilo och det är för lite och sen snacka vi lite om sommarn och vädret och SEX

skojja gudsatan vad smaklöst skämt okej ska försöka hålla inne impulser bättre OKEJ

Kom lige nu hjem fra vegematmässannn, var der med elina og spise Ho Dai og tjeck rundt lidt og tale lidt og se på hundene. Skal nu hoppe i vasken og derefter se en film, og derefter gå i seng. i morgen jeg skal arbejde i Salo, fordi jeg drikker ikke 3liter Koskenkorva i dag.

om 3 år ska jag bo i danmark, Holde i hatten
Her er hvad jeg lignede da jeg var en lille fyr🐶💓💜FARVEL

Likes

Comments

HEJ från MIG! Semesterjullan ännu i 2 dagar! Känns helt otroligt.

Känns också helt otroligt att sitta hemma min sista lomalördag, jobbade på dagen med menyplanering (har nu skrivit menyer till FYRA månader frammåt, ba å fråga va vi ska äta den 23.11 ja svarar), har också scrollat igenom ca hela worldwideweb samt klunkat i mig fyra koppar finrexin. Kroppen känns int helt i balans men det är lugnt, minns inte ens min senaste nyktra helg så kanske helt bra med liten flunssa.
Borde nog vara nykter hela augusti och halva september (förutom kräftis då) föratt min kropp mår anusskit. Har fått i mig typ max 4L vatten (för har koncentrerat mig på andra drickor :p ) under min semestermånad och då har min syster(som tar hand om sin kropp) druckit MINST 60 liter vatten under sin månad (om man räknar 2L per dag plusminus :p). Fattar inte ens hur min kropp fungerar. Har ätit bulle som middag och shottar som kvällis :P Just nu sitter jag här med snor i näsa samt hals, svettig som få med en mens som inte vill komma ut. Kan man torka ut sin livmoder så mycket att den slutar mensa? Alltså min största ångest är hur lite jag druckit vatten jag kan inte förstå hur jag inte kan ha druckit satan vatten, jag tog nu dagens första glas vatten har annors druckit finrexin. De innehåller ju iochförsig vatten kanske de räknas :p

Ah vettefan månne int kroppen blir normal sen när jobbet och rytmerna börjar.
HURSOM klämde just ut en obefintlig finne så hårt att jag garanterar er ett blåmärke där imorgon. Har suttit framför datorn hela dagen och sen for jag till vessan och (mitt ansikte blir iallafall ganska rött när man suttit flera timmar vid datorn) blev helt äcklad över hur mitt ansikte såg ut. Satt alla pormaskplåstrarna som bara kunde hittas samt ansiktsmask samt efter denhär perfekta rengöringen klämde jag ännu sönder högra kinden. Får ni ibland sådär att när ni börjar klämma finne så är ni i sån mindset att det inte ens gör ont? Det är typ ilska tror ja. Jävla finnJävel PainuVittuun mä Rutistan SuttVittuuuuUUUUUN och så hoppas man att man på alla sätt och vis skulle må bättre efter det fast påriktigt är man bara frustrerad och vill hämta en synål föratt gräva tomma alla porer i hela jävla kroppen. Och bättre mår man defintivt inte för nu är min högra kind så uppsvullen att jag ser den när jag tittar frammåt alltså skitboll kan man trycka ner satanet med en isbit eller kommer jag få frysskada då? Frysskada är det ända som fattas från mitt liv just nu. Samt allt annat man kan tänka sig :ppppp

Jag vet inte hur jag mår jag är kanske hungrig men klockan är ett orka börja laga knäckemacka klockan ett. Eller orkar man. Njah.

Har suttit inne hela dagen fast vädret var helt fantastiskt fint. Suttit inne. Ätit cheddar cheese balls som frukkost. Suttit vid datorn. Ätit potatis med smör. Jobbat med meny. Ätit 7st kiwifrukter. Sett en man cykla med en knasig cykel.
De va väll de.
Jag träffade två skolkompisar från amistiderna igår och har träffat ena typ 6mån sen sist och andra typ kanske 1,5år sen och jag hade inget att säga efter att man frågat mående och förhållandesituationen.
Har jag blivit en tråkig människa borde jag få mer innebörd i lilla livet mitt?

Hej ja heter julia, jag har två kaniner storeklump och lilleklump jag jobbar med matlagning och bor i en liten stad som tror sig vara stor men som faktist är helt lagom, min damsugare är sönder och jag väntar på den dagen när mina vänner säger att jag borde sluta klippa håret mitt själv.

ja ska bre en jävla knäckemacka nu, hejdå. [edit: åt en påse kanelbullar]

Ja det är snöflingor på min trosa fuck the police ja gör va ja vil vah vah vah dessutom är det en skön menstrosa sen när blodet väl bestämmer sig föratt rinna ner. Keep bleedin you know. Okej hejdå. [edit: min mens börja nu FEST HOS MANGE]

Varför är mina texter så innehållslösa.
Föratt jag är HAHA
it's funi cuz it's tru.
sluta mobba dig själv julia du är en fin person
OKEJ knäckemacka NU

this is confusing

:P:P

:P:P:P

:P

::P


;P

Likes

Comments

Ångest efter hejdlöst supande is a thing.
Ångest när en jätterolig helg tar slut is a thing.
Ångest inför/under/efter mens is a thing.

Ångest hit ångest dit, oro, 3.54€ på kontot tur så har man gröt i skåpen och kaninerna kan äta gräs från gården, en söndergnagad sladd, ett blåmärke på smalbenet som värker 10 cm åt alla håll, en vecka semester kvar, höst, vinter, jul, mörkt, sommar slut.

Har dock 6 lovdagar jag får ta ut så tänker att man kan ju satan dra nånstans under julen. Adios biatchios. Det är ju bra att se framemot saker har ja hört. Som typ en liten semesterresa? Ja vet int, eller kanske man ska se framemot den nästa röda dagen vilket blir självständighetsdagen i december. Jag tycker alla månader borde ha minst en röd dag, en förlängd helg, kräver jag för mycket av världen nu är jag bara lat varför känns de somatt jag vill gråta.

Det finns en såndär saltvattenbassäng (eller mer än tank med lock vart man far in å flyter) i helsingfors, den är typ 2m x 2m å man flyter där ensam och temperaturerna och allt är justerade så att det känns somatt man inte finns. De heter kellumo. Jag tror ja vill bo där. Eller bo där för en kväll kanske.

Varför har jag framtidsångest nu. De kom när ja såg tall ships race båtarna fara iväg från hamnen och jag skämtade ut en mening som löd "hejdå snyggingar ja blir kvar i denhär lilla skitstan". Å jagba fattar att åbo kanske är en skitstad? Eller är de ? Ja vet int ja har int ens bott en månad i min nuvarande lägenhet men de känns somatt jag tappar grepp tillika som jag håller fast i nått tryggt. Nått tryggt som inte är hållbart. Nått tryggt som inte kommer vara längre än nån månad. Nått tryggt som får mig att känna mig jättebra fast jag vet att de kanske inte gör de. Å ja kanske vill bort jättemycket jag kanske vill bo i ett annat land i en annan stad eller bara i helsingfors eller danmark men min säkerhetsbubbla som gillar åbo håller mig kvar. Och när man tänker realistiskt så måst den hålla mig kvar för jag har husdjur och fastanställning jag ska bo här nu ett år minst för vart sku ja fara o va sku ja göra där ensam.

Ja kanske måst resa nånstans i december.
Eller så ska jag tänka om allting efter mensen för nu känns de somatt jag inte ens vet vad jag tänker och vill.

Adios från semesterjullan som ska mensa om 3 dar

Här kommer några bra exempel bå hur ångest/irritation/krapula/mens/frustration har sett ut genom åren

Likes

Comments

GOKVÄLL FRÅN SEMESTERJULLAN!!!
Idag har jag varit 22år prick en månad och största skillnader än så länge från alla andra åldrar har varit att jag haft livets mest utmattande krabbis, varit omringad av välligt mycket bäbis-snack (och inte ens hatat de?!?!??!!), gråtit pga hård krabbis, fått höra att nästagång det är tallshipsrace så är det jag som knuffar runt störande barnvagn där (och inte ens hatat de?!!?!?????). Beror kanske på att ja ska mensa sönder om 4 dagar så är en liten känslig boll och faktumet att inte behöva ha mens i 9 månader när man är gravid låter så lockande att ja kanske skiter ner mig.

Att kombinera samtalsämne böbis (BÖBIS!!! Va gullit de låter?? Älskar vissa skrivfel) (som tex när kul blir kuk) ( HAHA ) (grow up) HURSOM att kombinera samtalsämne bÖbis med krapula känns oansvarsfullt vilket jag iochförsig är föratt jag själv just växt upp från babis till 22åring på typ 4 sekunder vad babblar jag. Jag vill bara säga att när ni far till dedär konstiga surfbaren vid aura å så beställ int "bartänders favoritdricka" för den är inte ens god men ändå beställde jag en till. Kan skylla lördagens megakrabbis på den, ja trodde jag skulle dö och först klockan 18 fatta ja att fyfan i'm a champion. Sen hoppade jag och kossuflaskan på cykelsadeln och rusade hem till elina föratt vetää perseet. Träffade upp Freja för dricka och tequila, gringo för shots, skärgårdsbaren för shots och tillslut terasshäng med cider i morgongryningen och snack om hur mycket timlön man skulle ta som avsugare. Sen totaldäckning hemma hos elina typ 5på morgonen.

Igår såg jag också fyrverkerier och FUN FACT BOUT JULLEBULLE ja älskar höga ljud, sådär otroligt höga sådär obeskrivligt höga att det nästan känns somatt öronen vilar? Så höga att en människa int ens räknas breve de ljudet? Är de bara jag? Jag vet int varför, blir helt lugn tillika som jag också blir helt pirrig i magen och vill hångla sönder.
Hursom, fyrverkerier ger mig denhär känslan. Känslan om att jag är liten och obefintlig och himlen är full med färger och höga pam ljud och just i den stunden kan man int göra nått annat och ingen gör nått annat alla bara fryser fast föratt se på. Ja vet inte men skitsamma, dehär upplevdes också igår.

IDAG vaknade vi klockan 13 och for ganska direkt å se på båtarna och satan vad fina dom var och satan va höga domdär tuut ljuden var och satan när dom skjöt någo kanoner där stog jag med denhär känslan över hela kroppen igen. Andra dagen på raken 100% härligt.
Nu låg jag redan i sängen men systeryster messade och frågade om vi ska ut så nu har jag stigit upp föratt lägga drickor i kylen och litt smink på nyllen. Tredje kvällen på raken let's fucking die tonight.
Dör kanske påriktigt. Jag tror min kropp så småningom ger upp. Känner mig också känslig pga kommande mens. Och myssugen så tusan. På en båt.

Hejdå småkrabater❤️

Likes

Comments

HEJ från semesterjullan! Har ni glömt mig?
Om ni har så är jag not surprised just dissaponited men om ni int har så är jag glad. Skönt att inte bli bortglömd fast man inte hör av sig på en halv månad eller någge sånt.

Läget med mig är bra. Jag har just nålat in en ny lelle tatuering, jag har varit på uittamostrand med shelina och ätit hesburger, jag har firat spuffisens födelsedag med fint folk på hennes stuga, jag har varit på brändöstugan, jag har varit i uhlu, jag har ätit ärtor och jordgubbar och jag har överlevt ruissi 3 dagar (fast hade krabbis också i 3 dagar det var fan tufft), jag har myst och jag har sovit långa mornar och jag har bränt hela ryggen. Nu saknar jag mamma och freja, ja har varit så hårt på loma att ja int träffat nåndera på evigheter.
Jag har också träffat på världens sötaste snigel samt uppfunnit välldigt fina kurvor i min kropp. Kanske tackvare simdräkten, kanske tackvare lomamode och lycklig hjärna. Älskar min semester och mina nyfunna kurvor, hur fan ska jag lyckas semestra i resten av livet.

Jag vill börja plugga, har semitappatlusten med iltalukio för jag vill göra nått handarbetigt jag vill sy jag vill snickra jag vill kratta löv och ta hand om jorgubbsplantor jag vill måla vägg samt måla badkar samt blåsa glas samt laga keramik och mosaik och tatuera in meningen "från puppa till fjärilsfisk" på min handflata VARFÖR? För det känns bra. För det känns somatt jullan 30/40/50/1160 år kommer alltid stå bakom puppor och fjärilsfiskar.

Nog föratt jullan 30/40/50/1160 kommer stå bakom alla tatraeringarna (varför tycker jag att de ordet känns skönt i munnen, tatraering tatra tatra tatra) (borde kanske sluta hittapå egna ord) (lärde mig häromveckan att nässesla inte heter nässesla utan brännesla) (och roar påriktigt heter åror) (vem har uppfostrat mig för jag vill ge medalj till den). Jag vill också i min livsplanslista äga/ta hand om/ha grannar med grisar och får och sånt jag kan fa och klappa på.

Inatt börjar gameofthrones igen KAN NI FATTA??? Adios livet och hello winter.

Imorra ska jag fa och hälsa på gamlingarna. Jag vill också hyra en bil och köra till landet, ska se om det är ekonomiskt möjligt. Vill køra till landet och mojsa med hundjäveln ❤️

Denhär helgen äre tall chips race, ser fram emot att se winnarchipset.

Hehe
Ser påriktigt bara fram emot dösnygga sjömän och metrilakritsi. Vad är de med dendär kostymen låt mig glo sönder.

Okej nu tror ja de blir dags för *bildbomd* och sen checkar jules who rulez ut, natten i hatten era småjävlar!

Likes

Comments

Jag skriver från telefonen nu, brukar alltid blogga från datorn så om nått ser ut som fan så ärde högstantagligen pga de. Fast allt ser ju ut som fan här och jag tycker ju om det, hela livet kan se ut som fan och ändå funkar de så nu kør vi.

OKEJ GODMORGON FRÅN SEMESTERJULLAN! Semestern började fint vi fo på sufo igår (eller före sufo gick vi till rumppalinna (samppalinna)(ska min/mina vänners humornivå nånsin bli normal)(nej) OKEJ först sushimaking hemma hos mig, sen samppalinna med två vinflaskor (och shelly och spuffi), sen håkan hellström vid ån, sen sufo (vilket förövrigt var SKITKUL???? Sufo bäst), sen storspy på trapporna utanför forte, sen en vän som joinar spykalast och en annan vän som fotar detta, sen halvdäckande på bordet utanför hesburger, sen hem och stordäckande i lyxsängen.

NU lomamåndag nr1, klockan är 13.10 och jag ligger i sängen och kan knappt andas för jag mår så kasst. Om jag vickar på stortån så kommer det utstråla kalla kårar över hela kroppen för det känns så äckligt. När jag överlevt dehär så klarar jag av allt.

Annat jag hunnit me på senaste, sett filmen OKJA. Storgråtit så hysteriskt att hela kroppen svettades, så hysteriskt att snor tårar och saliv blandades till en slemmig pöl med diameter på ca20cm på min kudde, så hysteriskt att genom mitt gråt kunde man tydligt höra hur mitt hjärta brast i tusen bitar tillika som jag kämpade med att andas in luft genom gråtet. Vettni dendär känslostormen som utbildas när du ser ett barn älskaälskaälska sitt djur(kanske den finaste relationen i hela världen) (direkt efter min mormors och morfars) och kämpar tills livet tar slut för djuret(aka bästavännen) och sen finns det vuxna(yäk) som inte alls förstår hur mycket kärlek det kan finnas mellan människa och djur och tar bara rätten till sig att skjuta ihjäl djuret. Aja, ja tror att mitt skrikgråt ekar i grannarnas öron fortfarande. Filmen finns på netflix.

Har också vari på en mysig prommis i ruissalo med elina, älskar mysiga prommisar i ruissalo.

Nu ska jag fortsätta spy galla, adios!

Likes

Comments

Jag vaknade klockan fem idag av mig själv. Sådär bara. VAKEN. Steg upp och pissade, klappade kanin, skrev igårdagens dagbok, började göra rumpmuskler i 30 min (???????), åt några chokladbollar, scrollade facebook och såg på söta djurvideon och klockan halv åtta däckade jag som en död fisk. Jättebra tid att däcka sådär 30 min före jobbet börjar. 5 över 8 vaknade jag och kände mig död, sådär megaultradöd som man bara gör efter ruisrock (eller en morgon när man vaknat klockan 5 och känt sig hurtig). VEM VAKNAR ENS KLOCKAN FEM. Okej min morfar, så att han hinner läsa morgontidningen innan mormor vaknar. Har ju alltid sagt att dom två är mitt favvopar i hela världen, #goals och hela köret. Aldrig träffat nått par som är lika fint som dom. Okej enough.

Vau hörde just att en kunds sån heter Peikko. Ett namn jag inte skulle ge till mitt barn. Eller varför skulle jag ens skaffa barn. Ungen visade mig sin splitternya mikroskop och jagba aha, evvk. Tanke nr2, aha evvk satan vad onödiga pengar av föräldrarna att köpa en mikroskop till en unge som knappt kan äta en ärta utan att kvävas. Men okeij, hade så kul med den. Vet barn ens hur man ska ha kul eller kan dom bara skrika och gråta och snora. Okej, enough.

Håkan hellströms låt - Nu kan du få mig så lätt är de finaste mina öron har hört idag. Eller alltså alla håkans låtar, jag älskar Håkan. Jag ska döpa nått djur till Håkan i framtiden, kom ihåg detta jullan. Okej. Försöker också dämpa en liten ångesklump i magen med Håkans musik. Han låter ibland lika patetisk som jag känner mig, sådeså bästaste Håkan.

Min midsommar var så himla mysig. Startade färden mot brändö på fredagen, packade med mig två kaniner och en söt kille. Väl framme firade vi _min_födelsedag_ (!!!!!), bastade, åt gott, drack gott, simmade, spelade, snackade skit och sjöng. Så himla ba helg ? Så himla bra midsommar? Spydde int ens, helt otroligt.

På tal om min födelsedag så hade sockan ordnat (för några helger sen?) en pre-födelsedags-överrasknings-födelsedags-fest åt mig så att mina lelle vänner sprang fram och överraskade mig och det var mysigt. Är dock inte den som släpper ett kvinligt "iih" skrik och sekundern efter börjar gråta av tacksamhet utan är mer den som låter som en skjuten björn när jag skriker för jag blir så rädd (samt beredd på att slå skiten ur folk). Hursomhelst de va mysigt. Myyyys Meeeeews.

Okej nu har ja inget att säga mera, eller jag kanske vill tillägga dagens tips: Bli inte förtjust i folk som inte kommer stanna. Det känns skit nu men det kommer kännas mera skit sen. Vilket kommer ju såklart gå över medhjälpav kossu och gråt men jag vet int om det är hållbart på långt håll. Livet är så jävla dumt jag hatar att jag inte kan påverka andras yrkesval och med andras yrkesval menar jag folk som tycker om att lämna staden mer eller mindre till förevight eller iallafall helatiden. Vem vill ens lämna staden från min 180 cm säng jag fattar int stanna kvar och kramas med mig förevigt. Jag försöker också följa mina egna livsråd vilket lyder KÖR BA KÖR VA HAR DU Å FÖRLORA (me att berätta hur de känns) fast sen sitter jag här i riktiga livet med gråten i halsen och tänker att jag har ju allt att förlora okej nu ska jag hålla käften jag hoppas ingen orka läsa ända hit. Ibland måst ångest ba ut fast jag vill säga att jag klarar av allt.


IKEAS köttbullar är bra och skumppa också. Och fina utsikter och matlagning och ansiktsmask och jag hade en fin klänning på min födelsedag. synd att dehär är den ända bilden jag har från den kvällen. Jag var jättefin den kvällen faktist.

Likes

Comments