Ångest efter hejdlöst supande is a thing.
Ångest när en jätterolig helg tar slut is a thing.
Ångest inför/under/efter mens is a thing.

Ångest hit ångest dit, oro, 3.54€ på kontot tur så har man gröt i skåpen och kaninerna kan äta gräs från gården, en söndergnagad sladd, ett blåmärke på smalbenet som värker 10 cm åt alla håll, en vecka semester kvar, höst, vinter, jul, mörkt, sommar slut.

Har dock 6 lovdagar jag får ta ut så tänker att man kan ju satan dra nånstans under julen. Adios biatchios. Det är ju bra att se framemot saker har ja hört. Som typ en liten semesterresa? Ja vet int, eller kanske man ska se framemot den nästa röda dagen vilket blir självständighetsdagen i december. Jag tycker alla månader borde ha minst en röd dag, en förlängd helg, kräver jag för mycket av världen nu är jag bara lat varför känns de somatt jag vill gråta.

Det finns en såndär saltvattenbassäng (eller mer än tank med lock vart man far in å flyter) i helsingfors, den är typ 2m x 2m å man flyter där ensam och temperaturerna och allt är justerade så att det känns somatt man inte finns. De heter kellumo. Jag tror ja vill bo där. Eller bo där för en kväll kanske.

Varför har jag framtidsångest nu. De kom när ja såg tall ships race båtarna fara iväg från hamnen och jag skämtade ut en mening som löd "hejdå snyggingar ja blir kvar i denhär lilla skitstan". Å jagba fattar att åbo kanske är en skitstad? Eller är de ? Ja vet int ja har int ens bott en månad i min nuvarande lägenhet men de känns somatt jag tappar grepp tillika som jag håller fast i nått tryggt. Nått tryggt som inte är hållbart. Nått tryggt som inte kommer vara längre än nån månad. Nått tryggt som får mig att känna mig jättebra fast jag vet att de kanske inte gör de. Å ja kanske vill bort jättemycket jag kanske vill bo i ett annat land i en annan stad eller bara i helsingfors eller danmark men min säkerhetsbubbla som gillar åbo håller mig kvar. Och när man tänker realistiskt så måst den hålla mig kvar för jag har husdjur och fastanställning jag ska bo här nu ett år minst för vart sku ja fara o va sku ja göra där ensam.

Ja kanske måst resa nånstans i december.
Eller så ska jag tänka om allting efter mensen för nu känns de somatt jag inte ens vet vad jag tänker och vill.

Adios från semesterjullan som ska mensa om 3 dar

Här kommer några bra exempel bå hur ångest/irritation/krapula/mens/frustration har sett ut genom åren

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

GOKVÄLL FRÅN SEMESTERJULLAN!!!
Idag har jag varit 22år prick en månad och största skillnader än så länge från alla andra åldrar har varit att jag haft livets mest utmattande krabbis, varit omringad av välligt mycket bäbis-snack (och inte ens hatat de?!?!??!!), gråtit pga hård krabbis, fått höra att nästagång det är tallshipsrace så är det jag som knuffar runt störande barnvagn där (och inte ens hatat de?!!?!?????). Beror kanske på att ja ska mensa sönder om 4 dagar så är en liten känslig boll och faktumet att inte behöva ha mens i 9 månader när man är gravid låter så lockande att ja kanske skiter ner mig.

Att kombinera samtalsämne böbis (BÖBIS!!! Va gullit de låter?? Älskar vissa skrivfel) (som tex när kul blir kuk) ( HAHA ) (grow up) HURSOM att kombinera samtalsämne bÖbis med krapula känns oansvarsfullt vilket jag iochförsig är föratt jag själv just växt upp från babis till 22åring på typ 4 sekunder vad babblar jag. Jag vill bara säga att när ni far till dedär konstiga surfbaren vid aura å så beställ int "bartänders favoritdricka" för den är inte ens god men ändå beställde jag en till. Kan skylla lördagens megakrabbis på den, ja trodde jag skulle dö och först klockan 18 fatta ja att fyfan i'm a champion. Sen hoppade jag och kossuflaskan på cykelsadeln och rusade hem till elina föratt vetää perseet. Träffade upp Freja för dricka och tequila, gringo för shots, skärgårdsbaren för shots och tillslut terasshäng med cider i morgongryningen och snack om hur mycket timlön man skulle ta som avsugare. Sen totaldäckning hemma hos elina typ 5på morgonen.

Igår såg jag också fyrverkerier och FUN FACT BOUT JULLEBULLE ja älskar höga ljud, sådär otroligt höga sådär obeskrivligt höga att det nästan känns somatt öronen vilar? Så höga att en människa int ens räknas breve de ljudet? Är de bara jag? Jag vet int varför, blir helt lugn tillika som jag också blir helt pirrig i magen och vill hångla sönder.
Hursom, fyrverkerier ger mig denhär känslan. Känslan om att jag är liten och obefintlig och himlen är full med färger och höga pam ljud och just i den stunden kan man int göra nått annat och ingen gör nått annat alla bara fryser fast föratt se på. Ja vet inte men skitsamma, dehär upplevdes också igår.

IDAG vaknade vi klockan 13 och for ganska direkt å se på båtarna och satan vad fina dom var och satan va höga domdär tuut ljuden var och satan när dom skjöt någo kanoner där stog jag med denhär känslan över hela kroppen igen. Andra dagen på raken 100% härligt.
Nu låg jag redan i sängen men systeryster messade och frågade om vi ska ut så nu har jag stigit upp föratt lägga drickor i kylen och litt smink på nyllen. Tredje kvällen på raken let's fucking die tonight.
Dör kanske påriktigt. Jag tror min kropp så småningom ger upp. Känner mig också känslig pga kommande mens. Och myssugen så tusan. På en båt.

Hejdå småkrabater❤️

Likes

Comments

HEJ från semesterjullan! Har ni glömt mig?
Om ni har så är jag not surprised just dissaponited men om ni int har så är jag glad. Skönt att inte bli bortglömd fast man inte hör av sig på en halv månad eller någge sånt.

Läget med mig är bra. Jag har just nålat in en ny lelle tatuering, jag har varit på uittamostrand med shelina och ätit hesburger, jag har firat spuffisens födelsedag med fint folk på hennes stuga, jag har varit på brändöstugan, jag har varit i uhlu, jag har ätit ärtor och jordgubbar och jag har överlevt ruissi 3 dagar (fast hade krabbis också i 3 dagar det var fan tufft), jag har myst och jag har sovit långa mornar och jag har bränt hela ryggen. Nu saknar jag mamma och freja, ja har varit så hårt på loma att ja int träffat nåndera på evigheter.
Jag har också träffat på världens sötaste snigel samt uppfunnit välldigt fina kurvor i min kropp. Kanske tackvare simdräkten, kanske tackvare lomamode och lycklig hjärna. Älskar min semester och mina nyfunna kurvor, hur fan ska jag lyckas semestra i resten av livet.

Jag vill börja plugga, har semitappatlusten med iltalukio för jag vill göra nått handarbetigt jag vill sy jag vill snickra jag vill kratta löv och ta hand om jorgubbsplantor jag vill måla vägg samt måla badkar samt blåsa glas samt laga keramik och mosaik och tatuera in meningen "från puppa till fjärilsfisk" på min handflata VARFÖR? För det känns bra. För det känns somatt jullan 30/40/50/1160 år kommer alltid stå bakom puppor och fjärilsfiskar.

Nog föratt jullan 30/40/50/1160 kommer stå bakom alla tatraeringarna (varför tycker jag att de ordet känns skönt i munnen, tatraering tatra tatra tatra) (borde kanske sluta hittapå egna ord) (lärde mig häromveckan att nässesla inte heter nässesla utan brännesla) (och roar påriktigt heter åror) (vem har uppfostrat mig för jag vill ge medalj till den). Jag vill också i min livsplanslista äga/ta hand om/ha grannar med grisar och får och sånt jag kan fa och klappa på.

Inatt börjar gameofthrones igen KAN NI FATTA??? Adios livet och hello winter.

Imorra ska jag fa och hälsa på gamlingarna. Jag vill också hyra en bil och köra till landet, ska se om det är ekonomiskt möjligt. Vill køra till landet och mojsa med hundjäveln ❤️

Denhär helgen äre tall chips race, ser fram emot att se winnarchipset.

Hehe
Ser påriktigt bara fram emot dösnygga sjömän och metrilakritsi. Vad är de med dendär kostymen låt mig glo sönder.

Okej nu tror ja de blir dags för *bildbomd* och sen checkar jules who rulez ut, natten i hatten era småjävlar!

Likes

Comments

Jag skriver från telefonen nu, brukar alltid blogga från datorn så om nått ser ut som fan så ärde högstantagligen pga de. Fast allt ser ju ut som fan här och jag tycker ju om det, hela livet kan se ut som fan och ändå funkar de så nu kør vi.

OKEJ GODMORGON FRÅN SEMESTERJULLAN! Semestern började fint vi fo på sufo igår (eller före sufo gick vi till rumppalinna (samppalinna)(ska min/mina vänners humornivå nånsin bli normal)(nej) OKEJ först sushimaking hemma hos mig, sen samppalinna med två vinflaskor (och shelly och spuffi), sen håkan hellström vid ån, sen sufo (vilket förövrigt var SKITKUL???? Sufo bäst), sen storspy på trapporna utanför forte, sen en vän som joinar spykalast och en annan vän som fotar detta, sen halvdäckande på bordet utanför hesburger, sen hem och stordäckande i lyxsängen.

NU lomamåndag nr1, klockan är 13.10 och jag ligger i sängen och kan knappt andas för jag mår så kasst. Om jag vickar på stortån så kommer det utstråla kalla kårar över hela kroppen för det känns så äckligt. När jag överlevt dehär så klarar jag av allt.

Annat jag hunnit me på senaste, sett filmen OKJA. Storgråtit så hysteriskt att hela kroppen svettades, så hysteriskt att snor tårar och saliv blandades till en slemmig pöl med diameter på ca20cm på min kudde, så hysteriskt att genom mitt gråt kunde man tydligt höra hur mitt hjärta brast i tusen bitar tillika som jag kämpade med att andas in luft genom gråtet. Vettni dendär känslostormen som utbildas när du ser ett barn älskaälskaälska sitt djur(kanske den finaste relationen i hela världen) (direkt efter min mormors och morfars) och kämpar tills livet tar slut för djuret(aka bästavännen) och sen finns det vuxna(yäk) som inte alls förstår hur mycket kärlek det kan finnas mellan människa och djur och tar bara rätten till sig att skjuta ihjäl djuret. Aja, ja tror att mitt skrikgråt ekar i grannarnas öron fortfarande. Filmen finns på netflix.

Har också vari på en mysig prommis i ruissalo med elina, älskar mysiga prommisar i ruissalo.

Nu ska jag fortsätta spy galla, adios!

Likes

Comments

Jag vaknade klockan fem idag av mig själv. Sådär bara. VAKEN. Steg upp och pissade, klappade kanin, skrev igårdagens dagbok, började göra rumpmuskler i 30 min (???????), åt några chokladbollar, scrollade facebook och såg på söta djurvideon och klockan halv åtta däckade jag som en död fisk. Jättebra tid att däcka sådär 30 min före jobbet börjar. 5 över 8 vaknade jag och kände mig död, sådär megaultradöd som man bara gör efter ruisrock (eller en morgon när man vaknat klockan 5 och känt sig hurtig). VEM VAKNAR ENS KLOCKAN FEM. Okej min morfar, så att han hinner läsa morgontidningen innan mormor vaknar. Har ju alltid sagt att dom två är mitt favvopar i hela världen, #goals och hela köret. Aldrig träffat nått par som är lika fint som dom. Okej enough.

Vau hörde just att en kunds sån heter Peikko. Ett namn jag inte skulle ge till mitt barn. Eller varför skulle jag ens skaffa barn. Ungen visade mig sin splitternya mikroskop och jagba aha, evvk. Tanke nr2, aha evvk satan vad onödiga pengar av föräldrarna att köpa en mikroskop till en unge som knappt kan äta en ärta utan att kvävas. Men okeij, hade så kul med den. Vet barn ens hur man ska ha kul eller kan dom bara skrika och gråta och snora. Okej, enough.

Håkan hellströms låt - Nu kan du få mig så lätt är de finaste mina öron har hört idag. Eller alltså alla håkans låtar, jag älskar Håkan. Jag ska döpa nått djur till Håkan i framtiden, kom ihåg detta jullan. Okej. Försöker också dämpa en liten ångesklump i magen med Håkans musik. Han låter ibland lika patetisk som jag känner mig, sådeså bästaste Håkan.

Min midsommar var så himla mysig. Startade färden mot brändö på fredagen, packade med mig två kaniner och en söt kille. Väl framme firade vi _min_födelsedag_ (!!!!!), bastade, åt gott, drack gott, simmade, spelade, snackade skit och sjöng. Så himla ba helg ? Så himla bra midsommar? Spydde int ens, helt otroligt.

På tal om min födelsedag så hade sockan ordnat (för några helger sen?) en pre-födelsedags-överrasknings-födelsedags-fest åt mig så att mina lelle vänner sprang fram och överraskade mig och det var mysigt. Är dock inte den som släpper ett kvinligt "iih" skrik och sekundern efter börjar gråta av tacksamhet utan är mer den som låter som en skjuten björn när jag skriker för jag blir så rädd (samt beredd på att slå skiten ur folk). Hursomhelst de va mysigt. Myyyys Meeeeews.

Okej nu har ja inget att säga mera, eller jag kanske vill tillägga dagens tips: Bli inte förtjust i folk som inte kommer stanna. Det känns skit nu men det kommer kännas mera skit sen. Vilket kommer ju såklart gå över medhjälpav kossu och gråt men jag vet int om det är hållbart på långt håll. Livet är så jävla dumt jag hatar att jag inte kan påverka andras yrkesval och med andras yrkesval menar jag folk som tycker om att lämna staden mer eller mindre till förevight eller iallafall helatiden. Vem vill ens lämna staden från min 180 cm säng jag fattar int stanna kvar och kramas med mig förevigt. Jag försöker också följa mina egna livsråd vilket lyder KÖR BA KÖR VA HAR DU Å FÖRLORA (me att berätta hur de känns) fast sen sitter jag här i riktiga livet med gråten i halsen och tänker att jag har ju allt att förlora okej nu ska jag hålla käften jag hoppas ingen orka läsa ända hit. Ibland måst ångest ba ut fast jag vill säga att jag klarar av allt.


IKEAS köttbullar är bra och skumppa också. Och fina utsikter och matlagning och ansiktsmask och jag hade en fin klänning på min födelsedag. synd att dehär är den ända bilden jag har från den kvällen. Jag var jättefin den kvällen faktist.

Likes

Comments

Hej pluttejullan 16 år (2011), jag är glad att du sto upp för dig själv på Malta när alla andra skulle festa men du inte ville så du stannade på hotellrummet. Jag är också glad för din skull när handär fransmannen pussade dig och sa nått, du förstod inte ett piss men pussade tillbaka. That's my girl.

Hej pluttejullan 17 år(2012), du tycker just nu att Pargas är världens bästa ställe men om bara 6månader kommer du få din första ordentliga panikattack pga nått jävla föredrad du hatade att ha. Du kommer också gråta ut frustration till mamma ca varje fredan när du kommer hem från internatet men om nått år kommer du få en jättefin lärare som förstår dig och då kommer en stor del av skiten vara över, håll ut. Och om inte annat så var du söt som få, synd att du aldrig fattade sånt.

Hej fortfarande-ganksa-pluttig-jullan 18 år (2013), dina fyllemisstag kommer int ta död på dig fast du just nu tror det, faktumet är ju bara att ditt fantastiska smeknamn yolojullan kommer från dehär perioden så fast det känns jobbigt just nu så älskar framtida jullan den 18åriga jullan. Jag önskar att du hade älskat det själv också.


Hej jullan-jag-är-19-år-och-äger-hela-världen (2014), jag har inget att tillägga. Du är bäst och älskling, deklart du äger hela jävla världen.


Jullisen 20 år (2015), du tror fortfarande att du äger världen, du tror att du nått den lyckligaste dig-självet i livet du tror att allt är som det ska och allt kommer alltid förevigt förbli såhär för allt är ju så himla himla himla bra.


Hej jullan 21 år (2016), hela din perfekta världsbild brister, och satan vad lessen du är. Så lessen att du struntar i allt, du struntar i att svara på mess du struntar i att le åt kunder du struntar i att putsa vessalådan i kaninburen tills din syster argt halvt skriker till dig att du MÅSTE, du sover alla dagar på soffan du vakar halva nätter, du festar helgerna och du äter en tub chips per dag och skiter i precis allt annat tills du väger 52kg och står i mammas toalett helt utmattad med ångest och gråt i halsen. På nått magiskt sätt orkar du ändå sopa allt under mattan och bara fortsätta med livet, du är stark du.


Hej till jullan om 4 dagar 22 år (jag är fortfarande 21, jagvet, förvirrande)(2017). Du säger att du har noll koll men vettu, du har mer koll än nånsin förr. Du har inte blondinbella-koll men de behöver du inte ha för du bryr dig int ett piss om sånt, du dricker hellre sprit på helgerna, klappar kanin och jobbar. Denhär andra halvan av att vara 21 har faktist gått fint, du klarar (ganska bra) av dehär konstiga saken som kallas livet. Du har bytt ut din pringlestub till nått bättre och du avskyr inte det lilla på din kropp som kallas fläsk/kärlekshandtag/mage längre för sånt ser ju bara så himla mysigt ut. Du har heller inte dött fast du ca 50 gånger varit bombsäker på att nu satan dör jag, ibland pågrund av panikattack, ibland ångest men oftast krabbis. Du klarar ju allt fint och du är ju så himla fin. Och du låter precis som din pappa som alltid och nästan enbart berömmer sig själv men ärde en dålig grej då? Du är ju så himla bra så why not. Och snäll och omtänktsam. Och står upp för dig själv och andra i din omgivning. Du är också skitjobbig och svår att hanteras med och ibland kan du bara inte släppa ilska så du är den mest långsintta människan i hela världen men sånt är livet vettdu. Ying och yang och balans och actimel. Varför tänker jag på actimel joghurt när ja tänket på balans, kanske nån actimel reklam har sagt att actimel har en bra balans. Jag vet inte, skitsamma.

Som en önskan till jullan 22 år så önskar jag att du skulle lära dig att lita på folk, ens lite. Du litar inte på nån och du är halvkall mot alla och berättar inget personligt om dig själv (att babbla öppet om mitt sexliv i fyllan räknas inte som prsonligt) så att det inte sen gör lika ont när personen väl bestämmer sig föratt lämna. Jag kan inte bombsäkert säga hur det har blivit såhär men jag har väll bara hittat mig för många gånger ensam i en situation där jag inte hade behövt vara ensam om allt hade gått som den andra lovat/låtit mig tro. Aja, en sista bild så är jag färdig med att prata enbart om mig själv för idag.

OKEJ vi hörs efter stormen !

(stormen= MIN FÖDELSEDAGSVECKAAAAAAAAAA)

Likes

Comments

Härliga saker :

💕En tjej på 6 år som är i restaurangen och äter nu med sin lillebror och mamma, hon har blinkande skor, kaniner på sina leggins, regnbågsfärgat jättelångt hår fastsytt i hennes keps så de ska se ut somatt hon har långt hår fast man helt tydligt ser hennes små egna lockar underifrån och som plusikanten så bär hon runt på sin nakna barbiedocka och visar upp den stolt till folk. Älskade främmande unge vad jag önskar att du får vara just precis såndär i resten av livet (om du vill).

💕Älskade regnbågsfärgadehårochblinkandeskor-tjejs lillebrorsa. Vetdu att du just nu har finare nikeskor på dina små fötter än jag. Lyxfjärt.

💕Ed sheerans senaste album, älskat den since day1 och älskar bara mer för varje dag som går

💕 Att jappen jag känt i 5 dagar viskar just före läggdags "you are pretty, you know that?"

💕 Sockan kommer till stan om bara 2 dagar och vi ska äta mozzarellapinnar tills vi exploderar (eller jag iallafall)

💕 Om bara några dagar borde jag få min säng vilket betyder 100% överflytt till mina stora fönsterbrädor och pastellgrönt kök

💕 nybakat bröd

💕 en kund som frågade om jag har efterrätt, vilket jag inte har, så sa hon "åh I'm gonna make my coffee my dessert then" och plumsade i ca10 bitar socker i koppen. Skön_tant_från_the_states. (De vet ja för hon ville berätta de åt mig)

💕 jag har köpt mina ruisrock biljetter

Så huimla huima härjligt vettni

Likes

Comments

MORJENS

klockan är halv12 och imorgon äre fredag vilket betyder HELG ohlala. Denhär helgen är så efterlängtad av lillejullan främst föratt min mens är slut och vad är bättre orsak att dricka en halv tunna öl än just de? Precis, att flyttet är almost done!!!!!

Har köpt en ny säng så den ska hemlevereras (eller den ska ytterdörrs-levereras men har snackat med två snyggingar som ska hjälpa mig med att bära upp den hihi) (älskar snyggingar) (och en säng som är HUNDRAÅTTI cm BRED OMGAAAA kommer aldrig lämna den skiten aldrig nånsin i hela mitt liv !!) har också köpt ett typ 240cm brett täcke??? Alltså JAG ÄR MARIA MONTAZAMI. Gimme a call om ni vill sova över, det kanske ordnar sig.

Jag vaknade idag med såna enorma ögonpåsar att jag blev riktigt stolt (jag vet elina, du får högstantagligen 5gånger större, jag vet, du har berättat hundra gånger, jag vet). Jag är ju en välldigt sleepy girl-type of girl och föratt jag är det så tycker jag att jag borde få ha ögonpåsar lite oftare bara föratt det skulle passa mitt ansikte. Precis som fräknar skulle passa. Men ingendera har jag. Livet. Är. Orättvist. Och sen går det runt folk som hatar sina charmina ögonpåsar och vackra fräknar </3

Hursomhavre, ska ta och lalla hem nu. Är faktist nästan på gränsen till dödstrött, har missat typ alla naps ja sku ha behövt denhär veckan menmen. Mamma skulle säga att jag ska sova hela helgen men jag svarar att jag ska sitta på en åbot hela helgen och vara skitpackad och flörta med alla männen jag ser.
Älskar mitt liv.

I woke up like this/ tycker synd om min uppsvällda menskropp som måst tränga sig i samma jobbyxor som min o-mensiga kropp💔 som att mens inte känns jobbigt nog så måste ännu byxor lämna klämningsränder på lille magen/ bra text mvh egoistfitta som vill att jappar ska sakna mig/ söt tjej/ fina skor/ söt tjej

Likes

Comments

Min tisdag sög inte.
Faktist inte alls. Jag hade en såndär härlig moment idag var jag såg en söt kille, gick förbi han och sen såg mig bakom föratt jag måste hinna se lite till före han är borta OCH SÅ SVÄNGER HAN OM SAMTIDIGT. Kanske föratt jag glodde sönder honom eller kanske föratt han tyckte jag också var så söt att han behövde ta en till titt.

Det har regnat hela dagen och jag har sagt upp min lägenhet. Min stora höga konstiga helt jävla underbart fina kämppä i form av en perfekt kub. Min kämppä var jag kännt ångest och kännt mig kär och börjat röra på mig och hånglat hejdå till snygga män, skrattat och lyssnat på musik och suttit så mycket på min soffa så att den nu främst liknar en grop. Sett på serier, suttit och glott ut från fönstret, bestämt att inte köpa in en helkroppsspegel för det är ingen skillnad hur jag ser ut utan det viktigaste är hur jag känner mig, har börjat fyllesnusa och har slutat sopa upp all kaninbajs som inte är inne i buren. Jag är så jävla NÖJD med mitt liv att jag tänker inte bjuda med nå partner i discot före jag är minst 32 år gammal. Easy livin. Så jävla soft.

Allt som jag ska ta med från denhär lägenheten till den nya är denhär känslan (och såklart alla mina prylar jag älskar ju mina prylar)(och kaninerna d44), men främst denhär känslan om att älska vara med sig själv. Jag är så jävla mysig ju????

Okej, bucketlist för sommar 2017:
- vara bäst

Bild1. Grovhånhel som ledde till blåmärke. Bild2 krabbis. Bild 3 snygg. Bild 4 vardagsfejs. Bild 5 snygg. Bild6 skrattade högt när jag skrev spekku, älskar ordet spekku.

Hejdå tisdag, förlåt att jag hatade dig före vi ens träffade men jag är lite sån, fördomsfull, full och härlig.

Likes

Comments

För 1 timma och 17 minuter sen tog måndagen slut och allt jag kan tänka på är att jag_inte_har_lust_med tisdag. Jag har inte lust med imorgon.
Jag har bara lust med avokado+ tofu + äggsushi med mycke mycke soija dipp, en dubbelsäng, håkan hellström och sommarlov. Håkan hellström behöver inte vara i min dubbelsäng, det går bra om han bara sjunger i mina speekers faktist.
Det känns knäppt att det är juni om 2 dagar, det känns knäppt att jag jättesnart flyttar bort härifrån (fast det känns inte konstigt sorligt längre, nu känns det bara bra jag ä.l.s.k.a.r min nya lya, den är så huimla huimla golliger. Om jag kunde nått om bra vinklar och fina foton skulle ni få se, men nu kan jag inte så vi skiter i de.) Om ni vill se så får ni ba pljinga pjå där de står * julez who rulez* så lovar jag bjuda på knäckemacka och roomtour.

Hursomhaver barnen kär, jag har bränt hela jævla nyllen vettni. Tyckte det var en bra ide att dricka kossu på lördan, bjuda över ronja samt trevliga män, stiga upp klockan 14 på söndan (när jag kände mig stark nog att stå på mina darrande ben) så jag släpa mig till parken för det var soligt väder, sovd i parken i 1 timma och 2 följande snackade jag skit med ronja som hängde på. Så HUIMLA HÄRJLIG DAG, förutom krabbis och bränd nylle MEN vi har snackat om detta förr; vad vore livet utan sina ups and down? Precis, helt jævla fantastiskt.
Har för mig att nån nångång sagt att man inte kan uppskatta det fina utan lite motgångar. Det kallar jag bullshit. En fet stor bullshit. Livet är fan en disco vettni. Tsör ba tsör med dendär snöplogen och släng alla teåkjävlar åt skogen som försöker förstöra discot. (Ser framför mig dendär scenen från GTA när man gjort en lastbil till en plog/ramp och ba kör i motkommarnas fil och slänger dom bilarna i himlen) (om ni inte sett den så har ni förmodligen levt under en sten) ( skönt det med).

Nu låter det som att det är nån jävla fasan-farm utanför mitt fönster. Eller så är de nån som ramlar hem från forte. Finländare är kungar på att skrika i fyllan. Okej nu hörde jag att nån skrek "EI VITTU" och "TOSA O BELLA CASA". Antar att det inte är fasaner men vad vet jag, kanske dom också gillar sexbutiker.

Rågbröd med leverkorv (heter de leverpastäjj?) är så jävla gott. Rågbröd med ägg också. Ägg och salt.
Fast främst vill jag ha sushi, alltid sushi. Fast lite sugen också på halloumi och färsk jordgubbar.

Flummar jag? Jag känner mig flummig. Ja drar nu så att jag orkar vakna till världens möjligtvis tråkigaste tisdag imorgon. Jag känner i min kropp att imorgon kommer bli så tråkigt att jag kommer drömma om att få sjunka ner i kvicksand. T(råk)isdag.

Har nån nånsin ens hört om nån som har sjunkit ner i kvicksand? Ärde liksom bevisat att nån har gjort de? Dehär kanske nu blir bara en myt jag inte tror på, precis som att jag inte tror på att nån varit på månen heller för det om nått är en fet lögn.
Aja, tycker om min egna värld. Och kom nu int och säga att det är vetenskapligt bevist att nån austin power har suttit på månen för jag kommer int tro på det.
Kom inte heller å säg att han faktist hette armstrong och int austin.
Kom inte å säga nått, jag har redan påbörjat min tråkiga tisdag fast jag inte ens ännu vaknat till den.

Adios små knäckesmulor på lakanet som känns som spikar undermin nakna rygg, ändå gör jag ingenting åt saken föratt ja, motgångar får höjdarna att kännas bättre. Kanske jag imorgon uppskattar med min morgonkaffe efter att jag sovit i smulor hela natten, kan uppdatera er om saken senare. Senare as in om 1 vecka när jag orkar tjecka in här/

HÄJJJJJJJJDÅÅÅÅÅÅÅÅP

Likes

Comments