Hej pluttejullan 16 år (2011), jag är glad att du sto upp för dig själv på Malta när alla andra skulle festa men du inte ville så du stannade på hotellrummet. Jag är också glad för din skull när handär fransmannen pussade dig och sa nått, du förstod inte ett piss men pussade tillbaka. That's my girl.

Hej pluttejullan 17 år(2012), du tycker just nu att Pargas är världens bästa ställe men om bara 6månader kommer du få din första ordentliga panikattack pga nått jävla föredrad du hatade att ha. Du kommer också gråta ut frustration till mamma ca varje fredan när du kommer hem från internatet men om nått år kommer du få en jättefin lärare som förstår dig och då kommer en stor del av skiten vara över, håll ut. Och om inte annat så var du söt som få, synd att du aldrig fattade sånt.

Hej fortfarande-ganksa-pluttig-jullan 18 år (2013), dina fyllemisstag kommer int ta död på dig fast du just nu tror det, faktumet är ju bara att ditt fantastiska smeknamn yolojullan kommer från dehär perioden så fast det känns jobbigt just nu så älskar framtida jullan den 18åriga jullan. Jag önskar att du hade älskat det själv också.


Hej jullan-jag-är-19-år-och-äger-hela-världen (2014), jag har inget att tillägga. Du är bäst och älskling, deklart du äger hela jävla världen.


Jullisen 20 år (2015), du tror fortfarande att du äger världen, du tror att du nått den lyckligaste dig-självet i livet du tror att allt är som det ska och allt kommer alltid förevigt förbli såhär för allt är ju så himla himla himla bra.


Hej jullan 21 år (2016), hela din perfekta världsbild brister, och satan vad lessen du är. Så lessen att du struntar i allt, du struntar i att svara på mess du struntar i att le åt kunder du struntar i att putsa vessalådan i kaninburen tills din syster argt halvt skriker till dig att du MÅSTE, du sover alla dagar på soffan du vakar halva nätter, du festar helgerna och du äter en tub chips per dag och skiter i precis allt annat tills du väger 52kg och står i mammas toalett helt utmattad med ångest och gråt i halsen. På nått magiskt sätt orkar du ändå sopa allt under mattan och bara fortsätta med livet, du är stark du.


Hej till jullan om 4 dagar 22 år (jag är fortfarande 21, jagvet, förvirrande)(2017). Du säger att du har noll koll men vettu, du har mer koll än nånsin förr. Du har inte blondinbella-koll men de behöver du inte ha för du bryr dig int ett piss om sånt, du dricker hellre sprit på helgerna, klappar kanin och jobbar. Denhär andra halvan av att vara 21 har faktist gått fint, du klarar (ganska bra) av dehär konstiga saken som kallas livet. Du har bytt ut din pringlestub till nått bättre och du avskyr inte det lilla på din kropp som kallas fläsk/kärlekshandtag/mage längre för sånt ser ju bara så himla mysigt ut. Du har heller inte dött fast du ca 50 gånger varit bombsäker på att nu satan dör jag, ibland pågrund av panikattack, ibland ångest men oftast krabbis. Du klarar ju allt fint och du är ju så himla fin. Och du låter precis som din pappa som alltid och nästan enbart berömmer sig själv men ärde en dålig grej då? Du är ju så himla bra så why not. Och snäll och omtänktsam. Och står upp för dig själv och andra i din omgivning. Du är också skitjobbig och svår att hanteras med och ibland kan du bara inte släppa ilska så du är den mest långsintta människan i hela världen men sånt är livet vettdu. Ying och yang och balans och actimel. Varför tänker jag på actimel joghurt när ja tänket på balans, kanske nån actimel reklam har sagt att actimel har en bra balans. Jag vet inte, skitsamma.

Som en önskan till jullan 22 år så önskar jag att du skulle lära dig att lita på folk, ens lite. Du litar inte på nån och du är halvkall mot alla och berättar inget personligt om dig själv (att babbla öppet om mitt sexliv i fyllan räknas inte som prsonligt) så att det inte sen gör lika ont när personen väl bestämmer sig föratt lämna. Jag kan inte bombsäkert säga hur det har blivit såhär men jag har väll bara hittat mig för många gånger ensam i en situation där jag inte hade behövt vara ensam om allt hade gått som den andra lovat/låtit mig tro. Aja, en sista bild så är jag färdig med att prata enbart om mig själv för idag.

OKEJ vi hörs efter stormen !

(stormen= MIN FÖDELSEDAGSVECKAAAAAAAAAA)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Härliga saker :

💕En tjej på 6 år som är i restaurangen och äter nu med sin lillebror och mamma, hon har blinkande skor, kaniner på sina leggins, regnbågsfärgat jättelångt hår fastsytt i hennes keps så de ska se ut somatt hon har långt hår fast man helt tydligt ser hennes små egna lockar underifrån och som plusikanten så bär hon runt på sin nakna barbiedocka och visar upp den stolt till folk. Älskade främmande unge vad jag önskar att du får vara just precis såndär i resten av livet (om du vill).

💕Älskade regnbågsfärgadehårochblinkandeskor-tjejs lillebrorsa. Vetdu att du just nu har finare nikeskor på dina små fötter än jag. Lyxfjärt.

💕Ed sheerans senaste album, älskat den since day1 och älskar bara mer för varje dag som går

💕 Att jappen jag känt i 5 dagar viskar just före läggdags "you are pretty, you know that?"

💕 Sockan kommer till stan om bara 2 dagar och vi ska äta mozzarellapinnar tills vi exploderar (eller jag iallafall)

💕 Om bara några dagar borde jag få min säng vilket betyder 100% överflytt till mina stora fönsterbrädor och pastellgrönt kök

💕 nybakat bröd

💕 en kund som frågade om jag har efterrätt, vilket jag inte har, så sa hon "åh I'm gonna make my coffee my dessert then" och plumsade i ca10 bitar socker i koppen. Skön_tant_från_the_states. (De vet ja för hon ville berätta de åt mig)

💕 jag har köpt mina ruisrock biljetter

Så huimla huima härjligt vettni

Likes

Comments

MORJENS

klockan är halv12 och imorgon äre fredag vilket betyder HELG ohlala. Denhär helgen är så efterlängtad av lillejullan främst föratt min mens är slut och vad är bättre orsak att dricka en halv tunna öl än just de? Precis, att flyttet är almost done!!!!!

Har köpt en ny säng så den ska hemlevereras (eller den ska ytterdörrs-levereras men har snackat med två snyggingar som ska hjälpa mig med att bära upp den hihi) (älskar snyggingar) (och en säng som är HUNDRAÅTTI cm BRED OMGAAAA kommer aldrig lämna den skiten aldrig nånsin i hela mitt liv !!) har också köpt ett typ 240cm brett täcke??? Alltså JAG ÄR MARIA MONTAZAMI. Gimme a call om ni vill sova över, det kanske ordnar sig.

Jag vaknade idag med såna enorma ögonpåsar att jag blev riktigt stolt (jag vet elina, du får högstantagligen 5gånger större, jag vet, du har berättat hundra gånger, jag vet). Jag är ju en välldigt sleepy girl-type of girl och föratt jag är det så tycker jag att jag borde få ha ögonpåsar lite oftare bara föratt det skulle passa mitt ansikte. Precis som fräknar skulle passa. Men ingendera har jag. Livet. Är. Orättvist. Och sen går det runt folk som hatar sina charmina ögonpåsar och vackra fräknar </3

Hursomhavre, ska ta och lalla hem nu. Är faktist nästan på gränsen till dödstrött, har missat typ alla naps ja sku ha behövt denhär veckan menmen. Mamma skulle säga att jag ska sova hela helgen men jag svarar att jag ska sitta på en åbot hela helgen och vara skitpackad och flörta med alla männen jag ser.
Älskar mitt liv.

I woke up like this/ tycker synd om min uppsvällda menskropp som måst tränga sig i samma jobbyxor som min o-mensiga kropp💔 som att mens inte känns jobbigt nog så måste ännu byxor lämna klämningsränder på lille magen/ bra text mvh egoistfitta som vill att jappar ska sakna mig/ söt tjej/ fina skor/ söt tjej

Likes

Comments

Min tisdag sög inte.
Faktist inte alls. Jag hade en såndär härlig moment idag var jag såg en söt kille, gick förbi han och sen såg mig bakom föratt jag måste hinna se lite till före han är borta OCH SÅ SVÄNGER HAN OM SAMTIDIGT. Kanske föratt jag glodde sönder honom eller kanske föratt han tyckte jag också var så söt att han behövde ta en till titt.

Det har regnat hela dagen och jag har sagt upp min lägenhet. Min stora höga konstiga helt jävla underbart fina kämppä i form av en perfekt kub. Min kämppä var jag kännt ångest och kännt mig kär och börjat röra på mig och hånglat hejdå till snygga män, skrattat och lyssnat på musik och suttit så mycket på min soffa så att den nu främst liknar en grop. Sett på serier, suttit och glott ut från fönstret, bestämt att inte köpa in en helkroppsspegel för det är ingen skillnad hur jag ser ut utan det viktigaste är hur jag känner mig, har börjat fyllesnusa och har slutat sopa upp all kaninbajs som inte är inne i buren. Jag är så jävla NÖJD med mitt liv att jag tänker inte bjuda med nå partner i discot före jag är minst 32 år gammal. Easy livin. Så jävla soft.

Allt som jag ska ta med från denhär lägenheten till den nya är denhär känslan (och såklart alla mina prylar jag älskar ju mina prylar)(och kaninerna d44), men främst denhär känslan om att älska vara med sig själv. Jag är så jävla mysig ju????

Okej, bucketlist för sommar 2017:
- vara bäst

Bild1. Grovhånhel som ledde till blåmärke. Bild2 krabbis. Bild 3 snygg. Bild 4 vardagsfejs. Bild 5 snygg. Bild6 skrattade högt när jag skrev spekku, älskar ordet spekku.

Hejdå tisdag, förlåt att jag hatade dig före vi ens träffade men jag är lite sån, fördomsfull, full och härlig.

Likes

Comments

För 1 timma och 17 minuter sen tog måndagen slut och allt jag kan tänka på är att jag_inte_har_lust_med tisdag. Jag har inte lust med imorgon.
Jag har bara lust med avokado+ tofu + äggsushi med mycke mycke soija dipp, en dubbelsäng, håkan hellström och sommarlov. Håkan hellström behöver inte vara i min dubbelsäng, det går bra om han bara sjunger i mina speekers faktist.
Det känns knäppt att det är juni om 2 dagar, det känns knäppt att jag jättesnart flyttar bort härifrån (fast det känns inte konstigt sorligt längre, nu känns det bara bra jag ä.l.s.k.a.r min nya lya, den är så huimla huimla golliger. Om jag kunde nått om bra vinklar och fina foton skulle ni få se, men nu kan jag inte så vi skiter i de.) Om ni vill se så får ni ba pljinga pjå där de står * julez who rulez* så lovar jag bjuda på knäckemacka och roomtour.

Hursomhaver barnen kär, jag har bränt hela jævla nyllen vettni. Tyckte det var en bra ide att dricka kossu på lördan, bjuda över ronja samt trevliga män, stiga upp klockan 14 på söndan (när jag kände mig stark nog att stå på mina darrande ben) så jag släpa mig till parken för det var soligt väder, sovd i parken i 1 timma och 2 följande snackade jag skit med ronja som hängde på. Så HUIMLA HÄRJLIG DAG, förutom krabbis och bränd nylle MEN vi har snackat om detta förr; vad vore livet utan sina ups and down? Precis, helt jævla fantastiskt.
Har för mig att nån nångång sagt att man inte kan uppskatta det fina utan lite motgångar. Det kallar jag bullshit. En fet stor bullshit. Livet är fan en disco vettni. Tsör ba tsör med dendär snöplogen och släng alla teåkjävlar åt skogen som försöker förstöra discot. (Ser framför mig dendär scenen från GTA när man gjort en lastbil till en plog/ramp och ba kör i motkommarnas fil och slänger dom bilarna i himlen) (om ni inte sett den så har ni förmodligen levt under en sten) ( skönt det med).

Nu låter det som att det är nån jävla fasan-farm utanför mitt fönster. Eller så är de nån som ramlar hem från forte. Finländare är kungar på att skrika i fyllan. Okej nu hörde jag att nån skrek "EI VITTU" och "TOSA O BELLA CASA". Antar att det inte är fasaner men vad vet jag, kanske dom också gillar sexbutiker.

Rågbröd med leverkorv (heter de leverpastäjj?) är så jävla gott. Rågbröd med ägg också. Ägg och salt.
Fast främst vill jag ha sushi, alltid sushi. Fast lite sugen också på halloumi och färsk jordgubbar.

Flummar jag? Jag känner mig flummig. Ja drar nu så att jag orkar vakna till världens möjligtvis tråkigaste tisdag imorgon. Jag känner i min kropp att imorgon kommer bli så tråkigt att jag kommer drömma om att få sjunka ner i kvicksand. T(råk)isdag.

Har nån nånsin ens hört om nån som har sjunkit ner i kvicksand? Ärde liksom bevisat att nån har gjort de? Dehär kanske nu blir bara en myt jag inte tror på, precis som att jag inte tror på att nån varit på månen heller för det om nått är en fet lögn.
Aja, tycker om min egna värld. Och kom nu int och säga att det är vetenskapligt bevist att nån austin power har suttit på månen för jag kommer int tro på det.
Kom inte heller å säg att han faktist hette armstrong och int austin.
Kom inte å säga nått, jag har redan påbörjat min tråkiga tisdag fast jag inte ens ännu vaknat till den.

Adios små knäckesmulor på lakanet som känns som spikar undermin nakna rygg, ändå gör jag ingenting åt saken föratt ja, motgångar får höjdarna att kännas bättre. Kanske jag imorgon uppskattar med min morgonkaffe efter att jag sovit i smulor hela natten, kan uppdatera er om saken senare. Senare as in om 1 vecka när jag orkar tjecka in här/

HÄJJJJJJJJDÅÅÅÅÅÅÅÅP

Likes

Comments

Nu är jag kär i alltför många personer samtidigt jag hänger int med mina känslor längre. Jag är kär i domhär 6 st från tidigare, anderson paak, bruno mars och hela hans band. Alla samtidigt. Jag vill krama alla.

Imorron ärde jobb och sen har vi torsdag ledig. Vad är ens kristihimmelfärds dag. Ska googla, brb.
Jaha okej, nått med att jesus flyger till himlen å shit. Vill tacka jesus för detta föratt JAG kommer NJUTAR SÖNDER om min LEDIGA torsdag. Jag blev bjuden och se på amerikansk fotboll och jag skrek ju ut YES PLS!!!!!!! utan att tänka att det kanske inte är kul ensam. Ska tvinga med nån vän. Behöver jag ens säga högt att där finns satans snygga spelare? Don't think så.

Jag drack just 1L nå citrondricka och jag ligger nu i sängen och väntar på att så hård pissnöda slår att ja nästan dör.

Ifall ni inte fattar varför jag är kär i bruno mars så är de föratt vi va på hans spelning igår i helsingfors. Det var kanske det sexigaste jag sett i hela mitt liv och jag använder sällan ordet sexig men det var fan sexigt.

Nu är klockan över midnatt så jag ska börja sussa, drömma om alla mina män och inte kunna bestämma mig om jag tycker att situationen är _jobbig💔_ eller _härlig❤️_ . Kanske mer härlig, älskar snygga män.

HÄJJ!

Likes

Comments

Vi är snart halvvägs 2017, vilket jag vet *håller i hatten* låter helt sjukt. Jag skriver ju 2016 fortfarande som datum när sånt behövs. Det snöade sista gången för bara 7 dagar sen och nu känns det som sommar för igår var det typ +25 på dagen. Och föratt det var så varmt igår så drack jag mycket kallt och blev full och mådde kasst idag, rikigt jävla anus. Vilket fick mig att bestämma att ja int ska röra starksprit på evigheter. Vilket fick mig också att bestämma att direkt när samppalinna öppnar så ska jag simma skitmycket varjedag som en jävla supersäl. Ba fram och tillbaka fram och tillbaka tills hela min kropp liknar ett russin. Sen ska jag basta sönder. Efter mitt enorma simmande ska jag sen smutta på lite öl och sånt, smutta på öl vid aura å med måsarna som sällskap. Jag älskar mina framtidsplaner. Jag älskar att om en vecka har jag påbörjat flyttet till det nya. Jag älskar att jag köpt hem en såndär som man gör sushirullar med så att dom blir fasta och fina, jag ska enbart äta sushi hela sommarn. Jag älskar också att jag köpt _guldiga_ bestick till mitt nya och jag har köpt en högtalare för typ 200€ föratt mina öron ska bara få lyssna på det bästa. Låt mig älska livet en stund här.

Hursom, det som jag skulle snacke om var att nu när vi kommt halvvägs 2017 (jag vet, låter fortfarande helt *hållihatten* galet) så kan vi ta en titt på listan jag skrev typ i december om saker som jag skulle göra 2017!!! Kewl!!! Kewl om jag nått ens någo av mina planer. Let's seee
Okej pun(g)t 1: jag ska få körkort. Lätt som en plätt den fick jag. CHECK
2: jag önskar att jag skulle ta bättre hand om mig själv. Det har jag gjort, jag äter och rör på mig och sover och tycker att jag sköter livet och är allmänt svinbra! CHÄCK
3:jag vill börja skänka pengar. De gick int så bra, jag kan inte bestämma vart ja vill skänka (vet bara att det är nått till djur, bryr mig ej om människor) (minns att när jag som typ 15 åring sa denhär åsikten högt i skolan så fick jag jätte dömmande blickar) (tur så kan int ni ge mig blickar via bloggen bara föratt jag tycker djur är viktigare än människor) (människan är en äcklig varelse som jag önskar att dör ut precis som mammuttarna) (som iochförsig i skillnad från människan var en välldigt vacker varelse) (är vi färdiga men parenteser och åsikter redan?) (fint)
4: jag ska sälja saker jag inte behöver. Gick inte heller sådär superbra, jag blir så fäst i mina sakerrrrr har svårt att sälja sånt vidare till främlingar. Ger kläder hellre till syrran eller mina kompisar, det känns tryggt när det är nån jag känner som tar hand om mina gamla saker.
5: jag ska ha en svinrolig ruisrock. De hoppas jag fortfarande.
6:jag vill lära mig spela akustisk gitarr. Nästan check, har en gitarr påväg hem till mig nu, sen jävlar skade spelas.

Är GANSKA nöjd med vad jag åstadkommit. Imorgon är det söndag och jag ska hälsa på gamlingarna och sen jobba kvällen, blir megabraa. På måndagen ska jag till hfors med systern för vi ska och se på bruno mars!!!!! Tagga lajf.
Gnatt peeps!

Likes

Comments

Borta bra med hemma bäst-tänker jag varjedag efter jobbet. Det är så jävla skönt att komma hem. Min nästa tatuering blir garanterat en bild på min soffa med dess 4 kuddar som hyllning föratt den är så fantastisk. Jag älskar min soffa.

Juste, hej på er! Det är jag, hartman hartman världens bästa hartman. Vackra fina lagomtjocka hartman.
Ja tror ja snodde just karlssons sång but yolo.

Jag kan ibland tycka att jag är en tråkig människa men jag läste just på min blogg i kanske 1h och jag skrattade högt. Jag är så jävla rolig med så jävla dålig humor, helt smaklös men så jävla klockren. Jag tycker om mig själv. Om jag inte kände mig så sku jag villa lära. Iochförsig är det just precis det ja håller på med helatiden, who the fuck am I och hur kan jag känna mig kär i 6 personer samtidigt. Är det normalt, är mina känslor normala eller är det nått inom mig som är rubbat. Ingen vet, bara 1-kvinna-6män-äktenskap löser detta problem. *emojimedhjärtögon*

Y'all need jesus står de på min tröja. Jag vet inte varför jag tycker jesussaker är kul, jag tycker om att tro att jesus är en tuff man med tufft hår som lallar runt i sina sandaler och klänning och ba makes water to wine like a madafakin starboy, uttalar sitt namn som hesus och när han kommer in på klubben så skriker folk EEEEY HESUUS MANNEN FRÅN OURTTENNNN. Och så dansar han till rytmerna av saksofoner och shit som fanns då. Oklart vad som fått mig att tänka såhär.

Jag har också köpt vita crocs som sommarskor. Hittills har jag bara fått negativ respons men de stoppar mig int, tänker gå med dom som en liten kung ändå.
Jag älskar mina små crocs. Där kom en mening jag aldrig trodde jag skulle säga menmen, never say never- citat från babeJustin.
Kan jag sluta skriva som en tönt.
Okej

Likes

Comments

Jag ska flytta. Och det känns faktist inte helt 100% jättebra för jag är ju välldigt kär i min nuvarande lägenhet men jag vet ju att jag kommer bli jättelikakär i min kommande lägenhet. Problemet med mig är ju bara att jag blir välldigt kär i saker och minnen, i platser var nått kul hänt, därför saknar jag ju tillbaka till nousiainen och dess röda stora soffa var vi alltid kollade på salatut elämät med hela familjen, speciellt saknar jag tillbaka till humlegårdsgatan för det var fan livet, det var helt galet kul. Och jag vet att man inte behöver äga alla platser som har roliga minnen i sig men jag vill ju, jag vill ju bara äga hela ruissalo så att ruisrock aldrig skulle ta slut. Jag vill ju äga humlegårdsgatans lägenhet så att jag kan ta dubbeltäcke och sova på balkongen jag vill ju så jättegärna bara, jag vill ju bara att det roliga aldrig ska ta slut. Hursom, föratt dehär int är möjligt och föratt jag ska våga ta ett steg frammåt igen och skapa nya svinroliga minnen så bestämde jag att jag ska ta bild på allt jag älskar i denhär lägenheten och försöka ta fram det på nått bra sätt i den nya, föratt det kanske snabbare blir och kännas som ett hem så? Nu ser på domhär bilderna på "saker-som-känns-som-mitt-hem" så är det faktist bara mina små inredningssaker som gör ett hem för mig. Också märker jag nu att jag har välldigt mycket text överallt. Vilket iochförsig är välldigt jag för 90% av mina tatueringar är också text. Inte dock live love laugh och carpe diem utan mer, kanske, personligt? Självpåhittat? Ah, jag vet inte. Jag älskar fina ord och sorliga texter och peppande citater och i mitt hem HITTAR MAN LITE AV ALLT :--)))

Nått som också känns väldigt hemm-igt är söndergnagade bordsben. Jag älskar mina söndergnagade bordsben. Det säger ju bara att det bor två gnagare här som _älskar_ att använda sina tänder. Och vad är skönare än friska och leksamma husdjur undrar jag? Precis, helkroppsmassage.

Hursom, tänkte visa med bilder mina favvosaker med denhär lägenheten. Sen när jag gjort det kan jag börja stortagga för min nästa för den är faktist as-fin. Helt otrolig. Stor med stora fönster och stora fönsterbrädor och har sovrum med dörrar och skåp och allt. Dehär blir bra vettni, jag känner de på mig. Dehär blir ett steg mot nått nytt och bort från nått gammalt och tråkigt rutinerat.
Framtid känns, just nu, int läskigt. Framtid känns bra. Ska flytta och lämna gamla tråkiga vanor. Hur bra som helst säger jag.
Nu ska jag äta pringles som kvällis, mitt liv är bäst.

Vet att det blir nått som förritiden kallades "bildbomb", men kunde inte välja, jag älskar allt med denhär lägenheten och är glad över att jag kan ta med allt annat än mina trappor till nästa ❤️

Pionerna jag kanske inte tar med, tror dom hinner dö tills dess tbh

Likes

Comments

Jag har blivit kär i 6st killar under senaste 48 timmarna. Har också sett JUPITÄR FÖRFAN JAG _SÅG_ JUPITER med mina pyttesmå ögonbollar jag såg en jävla planet från mitt fönster.

Jag har också snurrat i karuseller med systern min och skrattat så att tårarna rann. Jag har på senaste börjat tro att jag är ingen karuselltjej men FYFAN vad kul det var. Nu vill jag bara till lintsi och särkänniemi, jag vill inget annat i livet just nu än lintsi särkänniemi, ha domhär 6 snygga männen i mitt liv och se på jupiter varje kväll. Och juste, köpte såklart också dom obligatoriska metrilakritsin (som inte ens är 1meter långa lol). Jag älskar metrilakritsi.

Jag har också haft bilskolans allra fucking sista del så nu är jag officielt bra på att köra. Jag är faktist jättebra tycker jag. Vi var på en halkbana med hela bilskolegruppen och alla hade egna bilar och så skulle man sitta i sin bil och köra dendär banan (banan as in banana) (lol) och det tyckte vi att var så tråkig ide så jag och ronja facetimeade hela lektionen HAHA så jävla gött. Man fick nog inte göra det men vi gjorde det ändå. BÄST EVER.

Okej, nu ska jag fortsätta känna mig kär.

NÄÄ NU KOM MAMMA MED FUCKIN PIONER till mig på jobbet HON ÄR SÅ SÖT pioner är min favvoblomma ALLTSÅÅÅÅ ja har nog aldri älskat mit liv mer än va ja gör nuuuuu åååååååÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

pioner, jupiter, snygga män, tivoli och körkort. I'm speechless

OCH PÅ LÖRDAGEN ÅT JAG POTATISMOS JAG SATAN ÄLSKAR POTATISMOOOOOOOOOOOOOOOOS

NU DRAR JAG MVH *****JULEZ WHO RULEZ****

Likes

Comments