View tracker

HEJ!
Det är fredagdentrettonde och allt jag vill göra är att efter en varm dusch hoppa i en varm famn under en varm filt, se på film och absolut inte prata. Bara kramas. Kanske prata lite. Typ "ska jag hämta mer godis från köket" och så svarar jag lite mumlande "ja tack" och sen hämtas godis från köket och soffan känns iskall i 40sekunder men sen när godisleverantören kommer tillbaka mumlar jag igen "tack du är bäst" och så äter vi(eller bara jag, jag vet inte) godis och så har vi nån film rullandes på som jag inte ens ser på för min hjärna är mos men ja vill inte sova för jag vill äta godis under en varm filt med en varm människa.
Vet ni den känslan?

Iförrgår hade jag körlektion (skrev först kärlektion)(skulle säkert också behövas), jag var på dåligt humör och det smittade på min körlärare så efter att vi kört och jag fickparkerat hundra gåger (gick jättebra) och sen ännu kört lite till så sa han "om du kör såhär i provet så kommer du int komma igenom". Hade lust att slå gubben men istället nickade jag och gick hem förbannad. Haista paska.

Igår halkade jag när jag skulle promenera till jobbet. Jag hade telefonen i ena handen för jag snapchattade och i andra handen hade jag en plastpåse full med smutstvätt (mamman min tvättar åt mig för vi bor typ tre kvarterer ifrån varann och jag har inte fått köpt tvättmaskin ännu, bara bott här i typ 5månader nu.........) så jag halkade och skrek ut WÄÄÄ, släppte taget om smutspåsen och pladaskade på vänstra rövhalvan och därifrån vidare å ligga raklång mittpå trotoaren. Med tre par smutstrosor runtomkring mig. Jag hade lust att gräva ner mig i en snöhög och vara där tills våren kommer. Bara låta hundar pissa på mig för så känns de när man halkar, jag kan förfan inte ens gå. Jag som borde vara van med dethär halkandet redan jag har ramlat säkert sju gånger sen första snön kom.

Imorgon är det lördag och jag ser framemot att vakna själv utan väckarklocka och koka en kopp te och göra absolut ingenting. Det drömmer jag om, ingenting.
Vad vill jag bli som stor ingenting
Vad vill jag jobba med ingenting
Vad vill jag ha på mig ingenting
He he he zzzz.

Klockan är tie nu prick tjugotvå, jag gäspar och jag ska en sista gång fa in på instagram och se om jag fått nå fler likes på min nyaste bild. Inte föratt de spelar nån roll, äh jag skippar de. Tack hjärnan föratt du tänkte två gånger och ifrågasatt sakens viktighet. Min hjärna är bra jag är jävligt glad över att ha den. Fin hjärna, den tänker klokt ibland.

Min hjärna är bra, jag är bra och du är bra och nu ska jag börja sova. Adios biatchios.

Haha stooryn bakom skobilden var att jag imorse var skittrött och frusen så ja drog långkalsonger på å sen drog jag snygga jeans dit på utan att ens tänka tanken att mina kalsonger syns. Så ja gick runt med asfina byxor med kalsongsnuttar som hängde längst ner, skönt och skitsamma

Likes

Comments

HEJ PÅ DIG SØTRØV !!!!!

Det är onsdag och jag skriver från jobbdatorn tillika som jag spionerar på människor som äter, mängden mat på tallriken, vart dom sätter servetten (knäet, kragen,ingenstans) (49% har den på borde, 1% runt kragen och resten på knäet)(så nu vet ni, ni behöver int göra en egen forskning), det är också intressant hur flesta favoriserar bordet i mitten fast jag lätt gillar bäst bordet mot väggen. Bäst gillar jag också kunder som tar en vettig mängd mat på tallriken, vetni när det är buffe så äter folk ofta helt enorma berg av mat föratt man kan, vilket är helt onödigt i slutändan för ens portionsstolekar blir bara större och större pga girighet och sånt tycker icke jag om. Dock så tycker jag att meningen med buffee är ju att man ska rullandes ut därifrån. Jag har helt tappat vad jag står för nu, jag älskar att rulla bort från en restaurang med buffee men jag ogillar att se folk göra det. Makes 100%sense. SEURAAVA AIHE OKEI

Jag började året med mens. Det är skönt, bortsett från att mens gör ont då. Jag har också skaffat en menskopp. Menskopp är bästa köpet jag gjorde 2016. Fast nu köpte jag inte den själv, Edna och min soffa är bästa inköpen. Mamma sponsrade koppen som jag bär på som bär på mitt mens åt mig. Sånt himla fint sammarbete mellan mig och koppen.
Ni kanske vill att jag ska sluta snacka om min kopp nu men nej, lite till för jag är så himla kär i den.
Höjdpunkten på mina halvjobbiga mensningsdagar har lätt varit kopptömning, inspektering av mängden mens jag producerat, kopp sköljning och kopp tillbaka stoppning. Jag vill bara tömma min kopp helatiden jag vill ha min kopp i nu på en menslös dag bara föratt de om den samlar flytningar.
Flytning är ett ord som jag får kalla kårar av att bara säga, flytning flytning flytning, okej NEXT SUBJECT.

NYÅR. Jag hade en sån himla mysig nyår ? Jag är fundersam föratt det har knapp nånsin hänt? Vi träffade med shelly på morgonen för häng och släng på en bassäng på en terräng med en äng åt gratäng och sjöng refräng.
Hälften av detdär var lögn men när det finns ord som rimmar så finns det. Efter att vi hängt en stund och hittat oss båda en finin outfit för kvällen så var det redan nästan typ kväll, vi käkade tortillamiddag med en gäng kompisar och det var så himla mysigt????? Det var så himla trevligt?? Jag drömmer om en rytm att man typ varannan vecka träffas och catchat upp med alla och snackar och äter. Men det är bara en dröm och dröm rimmar med öm vilket mina bröst just nu är pga dagarma efter mens. Mens rimmar med flens. Rimma simma limma. Jag kan förvinna.

ICKE, för nu kommer vi på punkt fyra i världens onödigaste lista (jag ska göra en lista i en lista nu, håll_i_hatten). MÅL OCH PLANER OCH SAKER JAG ÖNSKAR ATT JAG GÖR ELLER BLIR BÄTTRE PÅ TVÅTÖUSENSJUTTON.
- Jag ska få körkortet. Och en liten del av min hjärna viskar åt mig att jag vill köpa bil. Jag vill köpa en liten fiat500 och ha en bil helt enkelt. Får se om den rösten går att läggas på ljudlöst annors är jag nämligen en pank människa med bil ist för en halvpank människa utan.

-Jag önskar att jag skulle ta bättre hand om mig själv psykiskt och fysiskt. Jag önskar att jag börjar prioritera mig själv på ett annat sätt jag önskar att jag oftare stannar hemma en helg och jag önskar att utekvällarna vi sen kör med blir helt galna. Men inte varje helg absinth.
Jag önskar att jag oftare satt ansiktsmask eller hårinpackning jag önskar att jag likadant som kan ha findagar tillåter mig själv att ha fuldagar utan att direkt när jag träffar nån behöva säga "yoman jag har en fuldag". Ba låt dig själv se sliten och fettig och svettig ut ibland.

- Jag vill börja skänka pengar till djurens rätt och world animal protection. 25€per organisation. Efter sommaren vill jag skänka en lite större klönt pengar till nått katthem som har överdos av sommarkatter, om katthemmet ligger i närheten av åbo kan jag tänka mig att volontärjobba där i nån månad. Klappa katt.

-Jag ska försöka sälja saker som jag inte behöver. Jag är dålig på dehär för jag är lat och dålig på att möta upp en människa, ge en rock till hen, ta emot pengar och ända saken man säger är hej, 10€ och hejdå. Kanske jag kan tillägga punkten "sluta tycka människor är läskiga" på min lista. hmm,eller kanske nästa år.

-Jag ska ha en skitrolig Ruisrock, jag ska fullständigt skita i att söka människor helatiden, jag ska gå in på området klockan 14 om det är nån artist jag vill se. Jag ska inte ha en budget på 5€ per dag och jag ska ha så bekväma skor att det inte finns nått jag kan klaga på. Det är lov och sommar och jag håller tummarna så hårt att dom blir blåa föratt det inte ska bli storm just då.

-Jag måste bli bättre på att stå upp för mig själv och andra, jag är duktig på dethär nuredan men alltför ofta hittar jag mig själv stå där och snacka med nån som absolut inte vill fatta, då fäster jag blicken i nån lyktstolpe, sucka för mig själv och tänker att jag orkar inte ta denhär diskussionen med dig för du är dum i huvvet. Men jag måste orka ta den diskussionen för det stör skiten ur mig i efterhand när jag inte sagt hur jag känner eller tycker.

-Jag vill lära mig spela akustisk gitarr eller ukulele.

Kortfattat vill jag att 2017 går ut på att köra runt med min lilla bil, ha gitarren på baksätet, ha nått mjukisdjur som jag fått som gåva från nån välgörenhetsorganisation sittandes i i bakfönstret, lyssna på bra musik tillika som vi har tacomiddag i bilen parkerad nånstans i ruissalo med fin utsikt, med en massa gapskratt och dumma historier var man bjuder på sig själv och självpepp och peppande ord till kompisarna.DU ÄR BRA. TACK, DU MED ! HELT SATANS DUKTIG ! TACK, HÖRU DÄR I BAKSÄTET DU ÄR FIN PÅ ALLA VIS ! NÄMEN SNÄLLISEN DÅ, VETTU, DU MED !

*drömmen*

Nu drar jag, kul att vi började året med ett inlägg långt som en halv bok. Jag har sovit sammanlagt typ sex timmar två senaste nätter så jag känner mig lite mos i hjärnan men månne int min roman blev helt bra. Och om inte, så testar vi pånytt nästagång.
Ta hand om er och hoppas ni får ett fint och lyckligt tvåtusensjutton, jag ska satsa på det iallafall.

Näihin tunnelmiin, heihei

Likes

Comments

DET ÄR DAGS IGEN, DET ÄR DAGS IGEN DET ÄR DAGS DET ÄR DAGS DET ÄR DAGS IGEN.
Nu kör vi.
Jag orkar inte vänta.
Detdär med hur jag firar julafton är förutspått men jag är ganska säker på att det är så de kommer gå. Hoppas ni har allt bra, vi hörs kanske nästa år för jag känner mig själv och jag öppnar lillebloggen kanske en gång var tredjevecka. (nu när ja säger dehär kommer ja har skrivlust imorra, men då ede så, det är det som är så kul med livet, man vet aldrig, hejdå god jul gottnyttår ni är fina ni läsare jag tycker om er !

1. Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?

Jag har flyttat till eget (så jäkla mysigt), jag har köpt Edna som kaninkompis till babykurt (sån bergochdalbana men främst SKITKUL), jag har varit på en dejt (inte alls jobbigt men inte alls intresant jappe så de blev inget sen), jag har börjat med bilskola (KUL) och jag har ätit på Karu med elina (GOTT). Jag har också varit ledsnare än nånsin förr men jag har också tagit upp mig med babysteg och här står jag, vissa dagar stark men andra dagar skakig med ändå på mina egna ben och det är så jävla BRA. Jag har också börjat trivas med levande ljus vilket är helt nytt för det är inte ens jättelänge sen jag som gäst hemma hos en kompis blåste ljusen i smyg för det var så obehagligt. Jag har också vaknat till panikattack och ringt ambulans till mig själv för ja fick int andan å ja trodde ja sku dö men vi slutar denhär listan med nått kul och det är att jag smakade på lutfisk och det är ju gott? Bra år, mycket nya saker har jag gjort.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag tror mitt nyårslöfte var att inte klaga på vädret (för om jag är bra på nått så ärde att klaga och speciellt på vädret) o jag tycker faktist jag har lyckats? Jag har såklart utpekat att aij satan vad det har blivit kallt nu, men det är med en annan tankesätt. Det är inte hatsamt, det är inte med ilska jag vill inte döda väderguden längre. Hen får göra vad hen vill så länge jag också får det.

3. Fick någon du känner barn?

Nej.

4.Dog någon som stod dig nära

Nej men det dog välldigt många för många under 2016. Känns som att flera kändisar dött och flera storstäder attackerats och krig hit och krig dit och kan folk bara satan sluta döda, that would be cool guys.

5. Vilka länder besökte du?

Vi var i sverige över en helg med shellynator, men annors har jag haft fullt upp med livet i finland å jag längtar faktist inte att slippa bort härifrån. Jag smygplanerar och drömmer om att jag och elina skulle kunna dra nånstans typ i februari-mars-aprill men det är bara föratt det låter skönt att få fa å andas nått annat luft vetni, att fly stan är skönt men det ska också vara skönt att komma tillbaka. Får se om vi lyckas spara ihop nån slant tills dess. Och om nån vill vara kaninmamma den veckan.

6. Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017?

Jag saknade mig själv där ett tag, jag bara hamnade i en grop som jag inte riktigt snackade om som ingen riktigt märkte som bara pågick och allt var tråkigt, jag kände mig tråkig jag klädde mig tråkig och min pengasituation var tråkig och jag gapskrattade inte. Det var kanske bara två tre månader sen jag hörde mitt (hemskt fula men sköna) gapskratt igen och det kändes så bra. Skratta är målet till 2017 skratta är så jävla skönt.

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?

jag minns allt, denhär listan skulle bli förevig. Men 13.8 när jag å elina drog till sverige föratt se på veronica maggion var skitkul, och måndagen efter de den 15.8 fick jag nycklarna till min lilla lya. Det var en bra helg.

8. Vad är det bästa som hänt dig under 2016?

Det bästa som hände mig var 4.7 när mitt sommarlov började, jag degade sönder i en månad, sökte lägenhet, gick på visningar, krafsade kaniner, firade ruisrockhelg, blev pirrig i magen, drack öl, däckade i en bajamaja och missade ca hela söndagen, drack sangria drack skumppa, levde livet och cyklade runt med söndriga knän men skitsamma.


9. Vilket var ditt största misstag?

Största misstaget var att jag var välldigt dum mot mig själv, jag har ju skrivit om hur äcklad jag var över min kropp när jag inte mer kunde gömma mig under stora ylletröjor och jeans utan man hamnade visa lite ben och armar föratt int svettas till döds. Det tycker jag är sorligt, men åandrasidan spännande också hur man helt plötsligt stilvis tappar bort sig i 21 års ålder. Ja hamna tänka om hur vill jag se ut vad trivs jag i vad måste förändras vad jag har för tanke kring dethär påriktigt, men kanske jag lärde mig nått av dethär.

10. Vilket var ditt bästa inköp?

Jag kanske inte betalade glasögonen med jag säger ändå glasögon. Så himla gulligt med brillor, och så himla smidigt att inte behöva ha huvudvärk längre. Soffan är jag också jävligt glad för.

11. Vad spenderade du mest pengar på?

Att bo ensam med en 650€ hyra tar nog vinstpallen här.

12. Vad gjorde dig riktigt glad?

Att få komma hem från jobbet och lägga sig rak på soffan och inte behöva prata med nån. Jag har lärt mig älska ensamhet och tystnad och just då är jag riktigt jävla nöjd. Men jag bli också riktigt glad när jag får sällskap. Men inte varjedag.

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Inte en endaste gång tänk på det ni.

14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2016?

Jag tror det är artiser som va på ruisrock(som man hörde före man blev skitfull och missade alla).

15. Mådde du bättre eller sämre under 2016 än vad du gjort tidigare ?

Jag mår betydligt mycket bättre nu i denna stund är vad jag gjorde för prick 365 dagar sedan och annat orkar jag inte tänka på.

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?

Kanske att prata. Att prata är satan nyckeln till allt, jag är jättebra på att prata om saker som jag har på hjärtat men småsaker sopar jag nog under mattan för jag tänker att det ändå inte är nån som bryr sig. Men nu märkte vi ju för några veckor sen att det inte funkar riktigt heller så ja måst väll ba börja prata om småsaker också. Förbered er vänner till detta år 2017.

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?

Åh jag önskar att jag hade lagt mindre tid på att tänka å vara förvirrad ist föratt bara fråga rakt och inte vara förvirrad längre. De måst ja bli bättre på, att fråga om det är nått ja undrar över eller är osäker på.

18. Hur firade du julafton?

Ensam hemma, likadant som förraåret. Jag ska fira så feta jul(ar?) sen när jag har en egen familj att jag lätt kan skippa jul några år nu i mina unga dar.

19. Blev du kär?

ja när lilla köttbullsEdna kom hem och första gången sniffade på mina tår. *emojin som storgråter och emojin med hjärtögon*

20. Vilken program har varit det bästa på tv?

Jag har ingen tv men har kollat game of thrones från HBO och den var bra, narcos också bra, orange is the new black trean kom dehäråret va? den va bra. Black mirror är förvirrande och ångestframkallande men den är bra.

21. Vad gjorde dig ledsen?

Världens orättvisor. Orättvisor mot djur, orättvisor mot människor, orättvist hur folk behandlas orättvist med för lindriga straff i jämförelse med brott, orättvist att nippelbilder på instagram blir borttagna, orättvist att pablo escobar blev skjuten i slutet av narcos kan ni skärpa er han var ju en söt tjock man som åt glass och sålde lite knark nu där vid sidan om.

22. Favoritplagg?

allt lurvigt och lent och varmt och mjukt och skönt. och fint och glittrigt och rufsigt.

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?

Min största musikaliska upptäck va säkert hur mycket jag gillar finsk musik. Älskar de, så jävla mysigt.

24. Önskade du dig något som du fick?

När jag för tre månader sen upptäckte att jag har nonstop huvudvärk önskade jag så inihelvete att det var pga min syn, och det var det ju, så ja fick glasögon TJOOOOOO.

25. Önskade du dig något som du inte fick?

typ hundra hundar, ett egnahemshus och allt från marimekko. :(

26. Vilken var årets bästa film?

inside out gjorde mig jävligt rörd, känns som att ja tjatar om dehär men den hade en sån bra lärdom och jag, åbos mest ostabila individ när det handlar om känslor, kände att ei saatana hur rätt dom hade där.
En annan favvo var bridget jones, SÅ JÄVLA ROLIG.
Ah annat minns ja int, de finns ju en massa bra filmer.


27. Vad gjorde du på din födelsedag?

jag bjöd några kompisar hem till mig och sen fo vi till koulu å sitta tror ja

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?

Mina kunder på jobbet är helt fantastiska, snackar dittan å dattan å frågar hur ja mår och är trevliga och tackar för maten och frågar om jag färgat håret. Åh så söta.

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?

skön med nått lite extra

30. Vad fick dig att må bra?

att få vara ensam men också att ha sällskap.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Jag är inte riktigt sugen på kändisar, men kylie jenners instagram är ju nog en sån som jag ibland går in på när ja känner att ja vill se på nått snyggt. Hon är ju en sån sakelis söt blandning mellan sött och sexigt och tufft.

32. Vem saknade du?

Kom inte denhär frågan redan ? hursomhelst, jag saknade freja helt i början av året för hon va i australien och jag behövde hennes sällskap.

33. Vilken var din bästa månad?

Juli. Eller förra eller denhär som pågår nu det känns som att jag har en flow å allt bara känns bra.

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?

Säkert allt, men jag är en som inte är så självkritisk med såntdär. jag är nöjd om jag klarade mig, sen om jag skulle ha kunnat göra det bättre bryr jag mig inte riktigt om.

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Jag kommer börja skänka pengar till två djurskyddsorganisationer och jag måste börja göra nått kreaivt och jag hoppas och öskar att jag skulle börja tycka om nån röra-på-mig-hobby. Men nu har jag int gjort de senaste tre åren så nu nästa låter också lite osannoligt men vi kan ju alltid önska. Sen ska jag inte vara så dum mot mig själv, det handlar inte bara om 2017 utan alla dagar alltid, det är inge fel på mig nämligen.


Hoppas ni har haft en ens på nått sätt rolig 2016 fast Trump nu blev amerikas president och isis har härjat sönder runt hela världen typ, jag tänker lämna 2016 bakom mig och ta emot 2017 med öppna armar, vad som helst kan ju hända och to be honest så är jag lite taggad.

Nu BiLdBoMb med bilder på MIG och mitt liv men främst bara mig i superblandad ordning. sori not sori:=)

Likes

Comments

HEJ PÅ ER! HÄJPÅ ÄÄÄÄR.
Hur ärde med er? Dig? Mig?

Jag mår toppen! Det känns bra med lördag. Det känns bra med glögg å det känns bra med att jag köpt hem en hårfärg som typ skiftar i rosa. Eee jag såg pirre ha ljusrosa hår å fyfan det är ju jättesnyggt. Så nu ska jullan den härmapan testa samma.
Kurt tror sig typ vara gravid för jag hittar stora högar päls som hon rivit av föratt bygga "bo" åt ungarna. Måst läsa lte om detdär så att jag vet hur ja ska vara med henne.
Edna mår som vanligt, sover och är tjock.
Om 3 dagar kommer skatteåterbäringen och om tre dagar ska jag köra runt i traffiken igen, om tre dagar ska jag högstantgligen också ta å snacka om när jag ska göra teoriprovet. Spännande. Det är inte ens en månad till julafton. Denhär gången har jag faktist köpt klappar, delvis föratt jag vet att jag inte köpt jul/födelsedagspresenter åt nån senaste åren men ändå har jag alltid fått nått av dom men delvis också föratt jag hittat så passande saker? Vetni, sockan flyttar så man vill ju köpa nått som hjälper kanske lite med det, engång råkade elina säga "ååå en såndär vill jag ha" så de va ju lätt och så vidare vettni. Ba jul.
Jag älskar att 2016 är över snart, jag har mått jättebra allt efter att jag flyttade och fick saker fixat här i nya. Såklart har jag haft jättebra stunder före det och jag älskade att bo med freja med men fördetmesta var allt en dimma bara. Tjock dimma, svårt att andas, svårt att vara, svårt att somna å svårt att vakna. Men nu har det börjat kännas bra, 2017 blir bra. Jag ska köpa en gitarr och lära mig spela den. Jag ska börja donera pengar till nått djurskyddahem/organisation, kanske i januari, det är så lätt att tänka att det är en ny start pånåvis.
Jag hoppas (tredje året i rad ja säger dehär) att jag hittar nått sätt att röra på mig som inte känns tråkigt. Sen vill jag skratta mera, jag är helt fruktansvärt dålig på att gapskratta. Så fruktansvärt dålig att jag minns när jag senast skrattat och det var när elina berättade om hennes dagen innan fyllo händelser. Och idag på morgonen till videon på youtube men fanockså jag kan inte tycka att livet är skutkul 2gånger i veckan. Annors ska jag nog bara fortsätta vara öppensinnade, lättsamma halvjobbiga mig.
Det är bra så.
Nu ska jag se filmen crybaby, ajöken fröken! Du är bra och jag med!
Och juste!! Ja köpte en soffa! Så himla smidig möbel??? Älskar't.

Likes

Comments

Hej.

Jag har kört bil idag. I rondeller o shit vetni. Wrum wrum. Jag tycker att jag är bra. Lugn å go med lite för mycket gas säger läraren men hellre för mycket än för lite svarade jag. Han skrattade den gubben. (Han kör typ rally som hobby så han höll väl med). Den gubben, var går gräns mellan man å gubbe. I hans fall tycker jag att mustachen gör de, men mustach på en ung man kan ju vara bland det snyggaste.

Imorgon ska jag fara å söka soffa med elina, soffa och soffbord borde jag ha, nya mattor också men det får väll bli till nästa år. NÄSTA ÅR. 2016 har susat förbi så snabbt att jag nästan tror att den inte alls hade 365 dagar, snarare typ 220.

Nu mår jag bra, trött men bra. Jag är så stolt över mig själv att jag inte känner stress eller press med körandet nu efter idag. Bilen rullar ju bara frammåt å när ja bromsar så rullar den int mer. Så jävla skönt.
En annan grej jag mår bra över är att det imorgon är torsdag vilket leder till fredag vilket leder till en väckarklockslös lördag. Så jävla lyx med lördag. Älskar't.

NU DRAR JA
1. Förra lö när vi drack glögg och gjorde sushin med elina
2. En kroppsdel jag grovt ogillat i flera år men i bodyn såg dom bara mysiga ut
3. Söt skurt

Likes

Comments

View tracker

Hej smuttingar! Hur gårde? Trivs ni med livet? Klarar ni er?

Jag klarar mig, det går bra. Jag har förändrats som människa dock för jag har inte köpt nya kläder från denhär lönen. Jag kanske har blivit nöjd på nåttsätt. Jag kanske trivs med vad jag har eller så ser jag bara att jag inte behöver så mycket mer. Jag har kläder så jag kan byta varje dag i en hel månad, det är skönt. Bra julia.
Nått annat som känns bra är att jag inte gjorde nått förra helgen. Jag får ofta lite panik i hjärtat när ja tänker att man supit sig under bordet varje helg i flera månader. Jag kanske är nöjd med att inte göra så mycket på helgerna. Eller är jag nöjd eller är det min människotrötthet som pratar? Jag hade bilkörarskola tre dagar på raken förra veckan, det om nått sög ur mig all min energi. Jag har googlar mig själv och jag har kommit fram till att jag är en stor introvert. Introvert är inget dåligt, det betyder inte att jag är osocial eller deprimerad, det betyder bara att jag behöver egentid. Och det har jag alltid gjort i mängder. Jag trivs med mina nya diagnos. Nått halvår sen diagnosiserade jag mig själv med storhetsvansinne och mindevärdeskomplex, det har jag fortfarande. Schitztztztofren håller jag också kvar. Det känns bra. Hej jag är julia och jag har precis börjat min resa att hitta mig själv :) kapitel1: självdiagnosering.
Kapitel 2 kanske får vara en öppen kapitel on tankar.
TANKAR.
Hur ska man ens skriva ner va man tänker. Jag har ofta dubbelröst i min hjärna. Två filmer på varann, jag kan stanna upp nångång å fundera hur satan det går till där i huvudet. Hur kan två tankar/tankeutredningar pågå samtidigt? Jag fattar inte, och hur ska man studera dehär för det är inte sådär bara nån far in i min hjärna o fixar å trixar. Nä hörni, vi skiter i kapittel 2.
Kapittel 3. Bilkörrskola!
Jag har börjat bilkörarskola, vilket är stort för jag har mer eller mindre varit rädd för det sen den dagen ja fyllde 18. Jag har kännt otrygghet, rädsla och obehag inom ämnet. Körskola är inte min grej. Skola är fan inte min grej. Då när min mindrevärdeskomplex slår igång så tror ju jag att jag är sämst, och skola triggar fram den tankesättet. Min mindrevärdeskomplex tillåter mig att vara skit, jag behöver bara klara kursen, det får vara sämsta vitsordet, skit i att ens försöka för du är sämst iallafall. Dehär händer alltid när det handlar om mig i en grupp där alla har smma mål. Jag har lust att gråta å fråga varför jag ens går i körskola för ja kommer ändå vara sämst. Jag ska aldrig mera gå nån skola, eller kanske en, men tills dess måste jag ha slutat tänka såhär. Hela livet är inte en tävling. (Fast jo) (och jag är sämst i den tävlingen). (Fast ändå inte, jag är bäst på mycket) (välkommen in i diskussionen, storhetsvansinne)
Kapitel 3 och en halv.
Jag måste sluta prata om mig själv som att jag skulle vara dum i huvudet. Det fanns fan folk på min klass som inte kunde koka potatisar och dom kör runt med en bil nu.
Kapitel fyra, godnatt.

Likes

Comments

Jag har sett färdigt game of thrones och mitt liv käns tomt. Jag har hört att världens sötaste björn Pedal har blivit skjuten av nån jävulskap med iskallt hjärta. Jag har haft en liten flunsa i min kropp nu i kanske 3 dagar och på måndagen joinade mensen och idag näsblod, jag ser inte fram emot imorgondagen. Jag har anmält mig till bilskola och det om nått ser jag inte fram emot, varken bil eller skola är grejjer för mig så kombinationen av båda rakt sagt terrifies me (kan gå bra, kan hända att jag kör över 5barn). Jag intensivsöker soffa och även fast bilskola suger åt sig mina sista pengar så tänker jag köpa soffa, hellre skitpank i 4månader är småpank i 12. Jag har insett att äta 6st knäckemackor som lunch orsakar magont åt mig. Min praktikantkille (mer som praktikLant) slutade förra veckan och 1. han var min praktikant i 5 veckor vart satan for mina 5 veckor??? 2. jag är glad att han är borta.
Snart ärde helg och jag har lust att ligga hemma och dega bort den och sen ärde halloween som jag just nu också har lust att ligga och dega, ser inte alls framemot alla idioter som klär sig till clowner eller alla som klär sig till harley quinn eller harambe eller till någo allmänt jätte jävla sexiga figurer. Sen kommer typ jul vilket låter mysigt för då får man sova sönder och sen ärde nyår vilket jag inte alls är sugen på just nu. Främst föratt min förra nyår gick halvt åt till att sitta inlåst i en skitliten toalett och andas ut ångest. Kanske bättre tur dehär nyåret, kanske inte. Ändå vill jag få slut på detta år det känns som att det bara suttit stilla i hjärnan i 365 dagar nu. Om jag minns rätt så var mitt nyårslöfte 2016 att inte klaga på vädret så mycket för det finns inget jag kan göra åt saken, och där tycker jag att jag lyckats ganska bra. Jag har klagat på allt annat än vädret istället. Nu blev jag sugen på att börja se på dendär listan jag publicerar alltid i slutet av året, shit blir typ femte året i rad nu. Fem år till utan nyårspuss utan vändagsblommor utan födelsedagsmorgonmål i sängen och sepåfan jag mår hur bra som helst. Bortsett från flunsa mens och näsblod.
Annors så tycker jag att jag är ganska duktig med livet, jag är bäst ingen protest.

Och ja, även fast man ligger och blöder från båda ändorna, har finnar över hakan och verkligen inte orkade borsta tänderna före man klättrade upp i säng, så är man värd kärlek som känns i hela kroppen. Tro mig, jag är dock ett livslevande bevis på nått som inte vill ha sånt i mitt liv just nu MEN nån dag mina vänner, nån dag ska nån få mig pirrig i magen hela resten av livet. Eller sen inte. Det är ju det som är så himla spännande med livet, att man aldrig vet vad som händer till näst :)))))) fml.

Likes

Comments

Hej bloggjæveln och bajsansikten och ärthjärnor o hela köret.

JAG ÄR HÄR. Jag har haft en tung helg skani veta. På fredagen var jag på vinkväll hemma hos ronja och vi tömde två flaskor vin och när jag höll på att somna på hennes soffa så vade dags att gå hem. (Vi snackade nog också, så himla möysigt så himla möysig människa). Igår sendå så vaknade jag pigg och hurtig och på.så.jävla.bra.humör (ej sarkasm)(fast dehär sku kunna va sarkasm för ja borde ha haft krapula och hela köret men ja hade int). Jag bombadermessade elina i hoppet att hon skulle vakna (kl8) till ljudet av mobilen och efer typ 3timmar fick jag äntligen svar. Några timmar efter de satt vi o käka på nån kina buffee och nån timme efter de hade elina hårfärg i håret och en ansiktsmask gjort av kaffe, honung och äggula på ansiktet. Vi började se nån film men minns it nå mycket för vi var mest babbliga. Efter nån timme fick vi mess om i skulle ta och packa oss i en bil föratt fira kvällen på mysstuga. Och det gjorde vi. Och allt var så himla roligt MEN här kommer vi in på vad jag vill prata om.

Jag är så himla dålig på att dricka med måtta. Riktigt jävla dålig. Riktigt sämst. Riktigt så jävla ussel att jag nu bestämt att jag aldrig mera ska ta med vodka nånstans. (Vet int om de kommer funka, jag o vodkan är ju trots allt bfff men jag ska försöka). Igår började mysigt med en massa snack och öl. Och sen när ölen var slut så börjar jag blanda vodkladrickor. Så med andra ord, när ölen är slut så ärde bara att börja sjunga på antti tuiskus-peto (yolojullan) on irti.
Och jag dricker tills jag spyr, ibland spyr jag på förfesten, ibland i baren och ibland bara hemma när festen är slut. Jag vet inte ens om JAG mår illa, jag får bara en sån himla obekväm känsla av tanken att jag lillejullan går just nu och bär på en magsäck full med kossu. Det får mig att må illa och jag måst måst måst måst få ut allt. Då är ungefär hela min hand i halsen och det finns inget stopp. Och efter att jag spytt i ungefär nått som känns som en evighet så däckar jag.
Och ibland när jag vaknar så skäms jag. Jag skäms att jag dricker så mycket, så snabbt, så tidigt på kvällen. Jag skäms att jag blir en pratande trashskit som jag själv knappast skulle orka hänga med. Men där sitter jag, och är skitfull och har klottat maskaran och har andedräkt som luktar spya. Och det är så konstigt för nu hemma när jag sitter och tänker så blir jag bara mest obekväm, obekväm med hur vidrigt jag måste ha vari att hänga med.
Men sen kommer yolojullan hjärnan o skriker VAFAN VEM BRYR SIG. Absolut ingen av mina vänner bryr sig(tror jag). Ingen tycker att jag är vidrig och ful och dum och förjävlig att hänga med, bara föratt jag spyr(tror jag). Och om nån tycker de så ärde väll deras problem. Och jag bryr mig oftast inte, nog kan jag nu sitta här och skratta till att jag hade nånformav bastuförbud och jag har blivit så arg att jag bitit ungefär sår på hans arm(han skrattar inte) men den lilla procenten av min hjärna(~2%) tycker att det är så himla pinsamt hur jag beter mig. Och det är den delen av hjärna som bestämt säger att jag aldrig mer får dricka vodka. Får se vilken dera av hjärndelarna vinner, 2% ALDRIG MER, 98% tsörbatsör.

Idag dock så vaknade jag kl8 utan krabbis, började städa och diska och putsa och klockan 12 drog vi redan hem. Då slog krabbisen, och föratt hela min kropp är öm av allt spyende så gjorde det dubbelt mer ont. Ah, nu e klockan snart elva och jag ska pussa sönder kaninerna och sen fa o sova.

Jag skulle skriva dagens tips:drick ej för mycket men vafan. Yolonderus säger jag, sup så att ingen missa vem som är en riktig viking.

Likes

Comments

När man var liten vettni, när man kollar tillbaka på tex förra bloggen eller förrförra bloggen (jag har bloggat i ca enmiljon år nu märkte jag när jag sökte efter gamla listor) POÄNGEN VAR att man fyllde i listor typ vart tionde inlägg? Alltså svara på frågor som i en intrevju fast det inte var en intervju för man är inte känd nog att nån sku vila intervjua en? Alla bloggare gjorde dethär, o vettni, den traditionen ska inte dö. Därför tog jag en lista (med svar på från 2013, jag kan lämna in några, jag var klok då redan) som jag ska fylla i nu om söndagens ära. Jag är så jävla taggad. jag älskar att prata om mig själv.


Har du bra självförtroende? - Jag har bra självförtroende med hur jag ser ut, jag har bra självförtroende i köket när jag lagar mat och jag har bra självförtroende med mina kompisar när vi hänger. Nått som dock alldeles för ofta lyckas bryta ner mitt självförtroende är min ensamma hjärna och dess spöken, när min hjärna säger att jag är den tjejen som är söt men helt jävligt dum och tråkig och korkad i huvudet, då tror jag på den. Och jag vet ju att jag inte alls är det, jag är jätte klok och bra på mycket, men just i den stunden blir jag liten och osäker och är helt säker på att alla hänger med mig för dom tycker synd om mig.
Äger du en onepiece? - Jag gör det faktist, för 3år sen måstad man ju leva upp till fjortisstandarden och gå till butiken med en. Nu måste jag faktist erkänna att den ligger i loppispåsen påväg bort.

Snusar eller röker du? - Jag gör faktist inte det, ja tycker inte det är tufft. När jag var liten och ganska långt alla runtomkring mig började röka så fattade jag i nån hjärndel att det inte var min grej. Kanske jag inte vågade men en stor del av mina beslut gör jag för att jag inte vill. Och jag ville helt enkelt inte. och jag är jävligt glad för det idag.

Beskriv ditt drömutseende.. - Nej, jag vill inte se ut som någon annan. Jag vill inte klassa nått till "drömutseende" för snabbare än blixten kommer jag börja sträva efter det, jag känner mig själv, det börjar med att klippa håret likadant som nån annan har, och där direkt på den sekunden har jag tappat taget från att vara mig själv. Om jag hade mer pengar skulle jag satsa mer på roliga kläder som lazy oaf, marimekko, sammetsbyxor och dr. martens, men nu har jag inte det och vetnivad, det är helt lugnt. Jus nu är yolojullan den bästa och mysigaste versionen av sig själv som hon kan bli.

Skriv namnet på någon du ser upp till - Jag ser upp till folk som skiter i vad man ska göra eller vad andra gör eller hur andra klär sig eller vad man förväntas göra. Folk som gör sitt helt enkelt, jävligt inspirerande.
Den du saknar - Mig själv som 19-20 åring som galendansade i alla åbos barer med vänner och främlingar och skrattade och sjöng med och var allmänt skitlycklig. Hade oregelbundna arbetstider och kunde supa arslet av mig en tisdagskväll och ja säger inte att det är det jag vill med mitt liv just nu, men fyfan så kul vi hade då. Och fyfan vad jag hatar denhär gropen som jag hamnat i nu.
Den du senast sov över hos - Ingen aning, det är jättelänge sen jag sovit över hos nån.
Är du nöjd med din profilbild på Facebook? - Ingen aning vilken bild det ens är men skitsamma, jag använder inte facebook till nått så.
Hur många har du haft sex med? - Så många som jag har känt för, så många som jag har haft lust med, så många som jag har varit kåt på och så många som jag tyckt om. Jag tycker inte sex är skammigt, jag tycker inte man stämplas som slyna om man legat med mer än 4 och jag tycker det är lika rätt att ha legat med noll som att ha legat med hundra. Så länge man själv är nöjd med sitt sexliv så spelar numer ligg ingen roll.
Skäms du över någon som du haft sex med? - Skäms kan jag inte säga men flera har varit helt jävla onödiga hemsläp, helt meningslösa. Men när man var 18år och var på krogen och märkte att man fick uppmärksamhet så hade jag önskat att jag inte tog all den uppmärksamheten så långt som sex. Jag hade inte behövt det, jag hade ändå vuxit upp till den 21 åringen jag är idag. Jag hade också önskat att jag inte hade använt sex som hämnd för det var ändå jag som led mest av det.
Har du rykten efter dig? Vad isåfall? - Äh jag är nog inte en så intressant person, jag har aldrig dragit åt mig drama och jag har aldrig varit speciellt intresserad i att skapa drama/sprida rykten/skvaller. Dock så gick det runt ett rykte i pargas att jag och några andra hade skabb, då fattade jag attIQ nivån var rätt låg i den byn men andra rykten har jag nog inte haft vad jag vet.
Din absolut sämsta egenskap? - Jag kan ibland få ryck och säga nått jätte elakt med flit. Jag brukar skapa jätte negativa första intryck av människor, tex att dom är störande, flaska, rövslickare, tråkiga eller too much och sepåfan där gav jag inte ens en chan till en människa som kanske är skitrolig.
Din bästa egenskap? - Jag kan prata upp för mig själv och andra, jag tar livet med en nypa salt och jag är snäll mot djur. Jag betalar hyran varje månad.
En låt du är beroende av just nu - Int en chas att jag kan välja en, men jag lägger bilder på låtarna under denhär listan, det är en del men älskar annas och ellinooras nya albums så lyssnar sönder på dom mest nu.
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? -nej för jag har nog aldrig gjort slut med nån.
Hade du kunnat ha distansförhållande? - Ingen aning, säkert. Eller jag tror att jag skulle tappa lusten direkt om jag skulle känna att den andra inte lägger lika mycket energi på skiten som jag skulle göra. Jag tror att jag skulle vara en ganska krävande distansflickvän. Men äh, int vet jag.
Vad väger du? Är du nöjd med det? - jag väger väll nåt mellan 60-65 tror jag, nått sånt har jag vägt senaste åren så månne det inte ligger i typ samma siffror nu också. Och om jag är nöjd? ja, det är inte som att jag går runt och tänker på min vikt nånsin. Jag skulle heller inte bry mig om jag nu skulle väga mig och den skulle visa 75-85-95kg för jag tycker det är viktigare att vara nöjd och känna sig nöjd och känna sig frisk och känna att man kan sitta och äta chips när man ser på tv och kunna ta efterrätt på restaurang och kunna ta en cykelrunda bara föratt det är skönt och inte föratt man känner att man måst bränna kalorier vetni, bara leva sunt med en skön balans.
Accepterar du okända som vänner på Facebook? - nej
Vem kramade du senast? - Kaninerna och mamma.
Någon du vill träffa - Jag vill träffa en människa som kommer med nytt innebörd till mitt liv, ny inspiration, nya synvinklar nya skämt och nya favoritöl. Kanske kommer med nya ställen att kramas på och nya soffor att hångla på. Jag går absolut inte runt och VILL HA POJKVÄN, men dedär lilla extrapirret i vardan är ju myspys.
När grät du senast? Varför? - jag grät senast igår för jag kollade videon från youtube som hette typ "10 best xfactor singers" eller nått sånt skit. Och jag har sett den tusen gånger förr, men sen kom upp Grace Vanderwalls uppträdande med "I don't know my name" och hon är så himla söt och hon har skrivit en så himla fin sång och alla i hennes familj är så himla jävla jättestolta och jag utbrast i gråt just främst föratt hennes föräldrar var så överrrivet jättestolta, och sen gjorde det ont i hjärtat för jag känner att jag aldrig gjorde mina föräldrar så stolta. Nog stolta, men aldrig sådär skrika-skutta-kramas-gråta stolta, och det är ju varje barns dröm att göra sina föräldrar SÅ stolta. När jag är förälder ska jag se till att skrika-skutta-kramas-gråta till varje jävla ritning hen ritar för det är så himla fint och duktigt. Jag menar inte att mina föräldrar aldrig sa att jag var duktig, jag var säkert duktig och jag fick säkert höra det men jag som en liten individ hade behövt höra det hundra gånger mer och hundra gånger mer med känsla, av föräldrar, lärare och dagistanter. Men man hörde det inte, och nu i vuxenåldern så märker jag att jag har svårt med komplimanger, jag har svårt att ta emot komplimanger och jag har svårt att ta komplimanger seriöst. Jag har betydligt mycket mer lätt att ge komplimanger och jag menar ju dom såklart. Men annors finns det liksom inte i min världkarta, och om nån säger att jag är duktig så tror jag nog knappast på det.

Likes

Comments

Under senaste tiden har jag lärt mig att:

-jag har tydligen haft ganska dålig syn och jag borde ha skaffat glasögon för ca100år sedan, men hur ska man veta om världen är påriktigt suddig för man har alltid sett den lite suddig. Nu har jag glasögon, jag tror ingen har missat de, men säger ändå. Mina glasögon är gulliga och elina sa att jag var söt i dom och elinas partner sa att jag passade. Så sa spuffisen och min mamma,pappa och syster också. Och edna och kurt såklart. Och några på snapchat. Det känns bra, kanske ja int ser ut som en tönt då. Nog föratt jag känner att jag kan rocka töntlooken också.

-kaniner kan tydligen byta färg på päls helt sådärbara med att helt fucking hysteriskt tappa hår i två veckor och sen plötsligt vara 100% mörkare och fläckigare. Kurt har kanske kommit till sin pubertet/emoperiod nu. Wau.

-jag tänkte idag på morgonen när jag låg i min säng och mådde krabbis att jag kanske ska gå ner och pussa kaninerna, sen kom jag ner och pussade kaninerna och råkade däcka, nån timmer senare vaknade jag till att Kurt BET mig i ryggfläsket föratt jag sov på hennes kudde och när jag skulle hoppa upp och skrika AJ SATANA så märkte jag att hälften av mitt hår återigen var avtuggat och låg prydligt på dendär jävla kudden. Så ja sket i att skälla ut nåndera, småttingarna lever ju bara rövare och jag måste definitivt börja leva mer som dom.

-igår hällde elina upp en halv satans vattenglas med minttu som vi skulle shotta, jag sa att dendär nog hade typ tre shottar i sig men elina tyckte att det bara var en. Om jag lärde mig nått? Ja att elina borde ha sina brillor på helatiden och jag borde sluta vara en sån jävla pussy.

-jag har lärt mig att det är vidrigt att borsta tänderna med bakpulver och citron i blekningssyfte. Hyj satana så vidrigt det smakade fick fan tårar i ögonen.

-en killkompis berättade om deep/dark web åt mig för längelänge sen och jag har alltid bara glömt att googla om vad det är (jag tror han sa till mig att jag nog inte ska ens försöka gå in på såna sidor, så jag försökte inte ens, jag höll mig på youtubes dokumentärer och skrivningar via google) OCH FY SATANA vad äckliga människor det finns. Själva grejen skulle jag säga att är ganska intressant. Att det finns så satans av internet som jag inte hade en jävla aning om. Att alla sociala medier och www sidor som jag bara kan tänka på, är bara typ 5% av allt som finns. Jag visste ju nog ytligt vad deepweb handlade om, men nog pngrar jag grovt att jag blev så nyfiken och grävde så djupt föratt jag vill inte veta om barnpornografi och dödande och filmer om våldtäckt och djurmisshandel och kannibalism och sånt, föratt när jag somnade mitt i en dokumentär jag lyssnade på så drömde jag enbart hämska saker och vaknade svettig och ångestfylld och äcklad av människor som gör såntdär. Nu måste jag se typ frozen före jag kan börja sova pånytt. Jag måste också tro att allt kanske inte är helt sant heller. Hoppas på det.

Det var alld jag lärt mig. MORO.

Likes

Comments