Høydepunkt - Høydepunktet denne måneden var at jeg endelig fikk startet ordentlig med en kalender. Jeg lagde meg en personlig almanakk og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte det. Er utrolig greit å vite hva jeg skal gjøre av ting hver eneste dag og er mye lettere å holde styr og orden på ting.

Innkjøp - Mitt favoritt innkjøp denne måneden må bli det nye lyserosa skjørtet mitt som jeg kjøpte på Bik Bok for litt siden. Elsker skjørt med få detaljer på, som gjør outfitet enkelt men fint.

Produkt - Favoritt produkt denne måneden er Anastasia Dipbrow pomade. Veldig ofte når jeg ikke orker å ta på så mye sminke kjører jeg kun bryn. Rett og slett for å se litt freshere ut.

Drikke/mat - Sushi. Dette er faktisk en av favoritt matrettene mine! Tempura Maki er min favoritt, og dette bestiller jeg alltid hvis sushi står på menyen.

Sanger - Favoritt sangene mine denne måneden er listet under.

Urettferdig - Hkeem, Unge Ferrari

Boys In The Street - Seeb, Greg Holden

Film/serie - Denne måneden kom American Horror Story sesong 7 ut, så da måtte jeg se ferdig sesong 6 før jeg begynte på sesong 7.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Merker det bare går lenger og lenger tid mellom hver gang jeg oppdaterer her, så nå er det virkelig på tide med et innlegg. Skal prøve å være flinkere til å publisere innlegg, men når jeg føler alle innleggene blir halvveis så gidder jeg rett og slett ikke publisere de. For jeg er en utrolig perfeksjonist når det gjelder bildene jeg tar og det å fullføre ting. Det skal være 110% fullført og se bra ut før jeg kan si meg godt fornøyd.

Men, idag tenkte jeg å vise dere min hverdags sminke. Nå sminker ikke jeg meg hver dag når jeg skal på skolen, men hvis jeg sminker meg så er det dette jeg bruker av sminke. Dette er for en helt naturlig look som ikke blir for dramatisk.

Likes

Comments

Skolen har jo startet for fullt nå, og det merker jeg veldig godt. Nå som jeg går 3. året på MK krever det veldig mye. Vi har nesten ikke mediefag lenger, men fått igjen matte og naturfag. Samtidig som vi har fått historie. Så på skolefronten merker jeg at jeg virkelig må jobbe godt med alle fagene for å kunne gå ut med karakterer jeg blir fornøyd med.

Nå er vi kommet inn i høstmåneden - september. Skrev jo i forrige innlegg at jeg farget håret mitt mørkt. Samtidig når jeg farga det tok jeg også å klippet håret mitt kort. Jeg føler alltid for en liten forandring hver gang det nærmer seg høst og hvorfor ikke endre frisyren litt? Var deilig med en liten forandring hvertfall! Bladene på trærne har allerede begynt å skifte farge, så nå gleder jeg meg ordentlig til høsten. Elsker denne årstiden, for den er så sykt koselig. Det å kunne sitte inne, se en film med en te eller kakao kopp i hånden, det er koselig det.

Likes

Comments

Høydepunkt - Høydepunktet denne måneden var at jeg fikk farget håret mitt mørkt igjen. Det hadde blitt så utrolig lyst den siste tiden og når jeg så tilbake på gamle bilder fra ungdomsskolen, merket jeg at jeg savnet det mørke håret. Derfor bestemte jeg meg raskt for å farge håret og klippe det.

Innkjøp - Mitt favoritt innkjøp denne måneden må bli den nye buksen min fra Zara. Jeg har alltid et lite problem når jeg skal på bukse shopping. Enten så passer de perfekt i livet, men er ALT for lange i beina, eller så passer de i beina og er ALT for stor rundt livet. Nå når jeg var på shopping i Oslo prøvde jeg en bukse fra Zara, som satt HELT perfekt i både bein og rundt livet. Så da måtte den bare bli med meg hjem.

Produkt - Hårolje som er fra Moroccanoil. Dette er en olje jeg bruker i håret mitt etter hver gang jeg dusjer. Du trenger kun noen få pump av oljen og den påføres nederst på tuppene av håret. Denne hjelper meg for å unngå floker og krusete hår etter man har dusjet. Samtidig lukter den utrolig godt. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har fått spørsmål om hvor godt håret mitt lukter, og hva slags produkt jeg har brukt i håret mitt. Svaret er så enkelt som Moroccanoil oil. Vurderer å skrive et eget innlegg om hårprodukter og produkter jeg bruker, så det kommer nok snart på bloggen.

Drikke/mat - Iste. Skal ærlig innrømme at jeg velger iste ovenfor brus i helgene om det står iste på bordet.

Sanger - Favoritt sangene mine denne måneden er listet under.

Film/serie - Her tar vi en liten tb til en gammel Disney film. The paraent trap, eller foreldrefellen som den heter på norsk. Da jeg var mindre elsket jeg denne filmen, og da jeg fant den på Viaplay måtte jeg bare se den! Den handler om to jenter som treffes på en leir. Jentene finner ut av at de er tvillinger og at de har vokst opp hos hver sin forelder. Skal ikke si så mye mer om filmen, bortsett fra at den er utrolig morsom.

Likes

Comments

Idag var det tilbake på skolebenken etter to måneder med sommerferie. Denne sommeren har virkelig flydd av gårde. Tror det har gått så fort fordi jeg har hatt planer så og si hver dag i ferien. Merker det skal bli greit å komme tilbake i hverdagen igjen. Få døgnrytmen ordentlig på plass (den må virkelig jobbes med), trening, skole, lekser, familie og venner. Kanskje jobb i nærmeste fremtid? Har nemlig tenkt å søke etter jobb nå som skolen har startet igjen.

Er helt sykt hvor fort to år på videregående har gått, og nå har jeg bare et år igjen så er jeg ferdig med 13 års skolegang. Jeg aner ikke hva jeg vil studere etter vgs, men vet jeg skal ha et friår. På det friåret skal jeg finne ut av hva jeg vil studere videre, jobbe mye og det beste av alt - reise.

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen