Høsten er helt klart en av mine favoritt årstider. Det er en veldig fin mellom årstid, hvor vi pakker oss inn med skjerf og varmere klær. Det eneste negative med høsten er at det begynner å gå mot kaldere og mørkere tider og det er jeg ikke helt klar for merker jeg. For de som kjenner meg vet at jeg er en person som aldri klarer å gi slipp på sommerklærne mine. Nå som det er såpass kaldt ute må jeg nesten snu om klesskapet mitt og legge sommerklærne på hylla for i år.

Jeg var så uheldig at jeg våknet med migreneanfall i går natt, så jeg ble hjemme i går. Ble også hjemme idag i og med at jeg fortsatt ikke føler meg helt i hundre. Har vært småsyk noen dager nå, så håper at det snart går over, for det er så utrolig mye som skjer nå om dagen, både på skolefronten og ellers.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Er det bare meg eller går alltid helgene så fort? På fredag var jeg med Mathilde og Thea etter skolen. På kvelden var jeg med Sofie og vi dro ned på butikken for å kjøpe litt ting og tang. Vi møtte på Helene, så hun ble med opp til Sofie. Vi satt å snakket og så film, så det var en veldig koselig fredagskveld. På lørdag dro jeg i bursdag til fetteren min og på søndag hadde vi familiebesøk.

Nå er det mandag og starten på en ny uke. Heldigvis slutter vi rundt 1-tiden på mandager, så skal ikke klage der. Akkurat nå sitter jeg å drukner i lekser. Jeg har en bildeoppgave i norsk som må redigeres ferdig til imorgen, og så flink som jeg er har jeg så vidt fått startet på den. Jeg må lese et kapittel i norsk og skrive sammendrag og det samme i samfunns fag (dette fordi jeg ikke gjorde leksene forrige uke, ops). Samtidig sitter jeg med en stor medie oppgave hvor vi skal lage en barnebok. Oppå alt skolearbeid har jeg masse annet jeg skulle fått gjort, men tiden strekker ikke til. Skal se hvor mye jeg får gjort i løpet av kvelden og håper jeg blir ferdig med alt, haha.


Likes

Comments

I dag sluttet vi på skolen litt tidligere enn det vi vanligvis pleier å gjøre. Så når jeg kom meg hjem lagde jeg meg en super god lunsj. Lunsjen idag ble avocado toast og det er helt klart en av mine favoritter når det kommer til frokost eller lunsj. Lagde meg også en kopp te og satt meg ned for å se litt på serier. En av bestevenninnene mine anbefalte meg en serie som heter "Stranger Things". Det er en serie på 8 episoder, og det er ikke så mange episoder for å være en serie. Jeg så ferdig denne serien i løpet av to dager og kan anbefale den veldig!

Likes

Comments

Jeg har i lengre tid vært usikker på om jeg vil starte med å lage Youtube videoer eller ikke, men nå har jeg bestemt meg for å endelig prøve det ut. Dette er bare sånn for å se om det er noe jeg liker å drive med eller ikke. Jeg går jo på MK og jeg synes det er morsomt å filme og redigere, så hvorfor ikke teste det ut som en hobby ellers på fritiden? Skal prøve å få satt meg ned en dag og prøvd å filme og se hvordan det blir.

Da jeg var yngre (5. klasse) husker jeg at jeg og hun ene venninnen min filmet videoer med kameraet på pc-en. Vi hadde laget navn til "kanalen" vår og hadde ulike temaer hver gang. Dette var videoer vi aldri delte med noen, men som vi bare hadde på pc-en min. Det er veldig morsomt å se på disse videoene den dag idag, haha :))

Likes

Comments

I sånn ett år nå har jeg ønsket meg nytt objektiv og jeg fikk endelig kjøpt det! Jeg har to venninner av meg som har samme objektiv, så det var de som anbefalte det til meg. Etter at jeg så hvordan bildene ble med det objektivet fant jeg ut at det skulle jeg selv kjøpe meg en dag. Nå gleder jeg meg super mye til å få testet det ordentlig ut!!

Istad var jeg å øvelseskjørte med broren min. Så flink som jeg var klarte jeg å kræsje i postkassene som står utenfor huset, så nå har bilen fått noen fine riper på siden (OPS). Nå skal jeg spise middag, før jeg må ut døra, skal nemlig overnatte med to av bestevenninnene mine.

Likes

Comments

Herregud som tiden flyr, jeg får jo nesten ikke tid til å gjøre det jeg faktisk vil gjøre. Skolen har jo startet for fullt igjen, med oppgaver og innleveringer. De dagene hvor vi har lange dager, er jeg rett og slett utslitt når jeg kommer hjem, så jeg orker faktisk ikke gjøre noe som helst når jeg først er hjemme. Innerst inne vet jeg at jeg har masse skoleting som burde blitt gjort ferdig, men det frister så ekstremt mye å bare sove når jeg kommer hjem etter en lang skoledag.

Senere i kveld skal jeg møte de folkene jeg skal være russ sammen med for å begynne å planlegge litt på den fronten. Ellers vet jeg ikke hva som er planene resten av helgen. Blir nok til at jeg slapper av for det meste, for det merker jeg at jeg trenger.

Likes

Comments

Jeg tror de fleste har hørt om redigeringsappen VSCO. VSCO er favoritt appen min når det kommer til bilderedigering på mobil, og er den appen jeg bruker til å redigere alle Instagram bildene mine.

Likes

Comments

I går var jeg i Oslo med 3 stykker for å se på kino. Vi skulle se "Lights out", men den gikk ikke i Asker eller Sandvika lenger, så vi måtte dra til Oslo istedenfor. Jeg og bestevenninna mi dro rett fra skolen i og med at vi slutta ganske sent på skolen. Etter at kinoen var ferdig gikk vi litt rundt i Oslo og tittet i butikker. Jeg og hun ene ble igjen, så vi satte oss på kafé og satt og snakket, noe som var veldig koselig.

Nå skal jeg til en venninne av meg, og planen er at vi skal bake noe og se film :))

Likes

Comments

Hei og god onsdag alle sammen! På lørdag feiret jeg 17-års dagen min og det var utrolig koselig! To av bestevenninnene mine kom litt før til meg fordi de skulle hjelpe meg med å ordne til bursdagen, samtidig som vi skulle ordne oss sammen.

Dette året valgte jeg å ha tema på bursdagen min, nemlig Coachella. Jeg lover dere, en vakker dag, da skal jeg på Coachella in real life. Vet ikke hvor mange år jeg har villet dra på denne festivalen, men det er definitivt noe jeg vil oppleve! Tenkte bare å vise dere noen bilder fra lørdagen :))

Likes

Comments

Det å prøve å finne den rette balansen på ting i hverdagslivet er ikke alltid like lett. For min del, eller kanskje ikke bare min egen (?), er jeg en person som liker å få unnagjort alt jeg skal, så fort som mulig. Dette fordi jeg vet jeg kan slappe av i etterkant, så man slipper å stresse med å få ting unnagjort i siste liten.

Jeg kan ærlig innrømme at jeg sliter litt med å finne en god balanse når det kommer til det å rekke alt jeg skulle ønske. Det å ta seg tid til både familie, venner, skole, lekser, trening, og sist men ikke minst, seg selv! For ja, vi mennesker trenger virkelig å slappe av og ta ting med ro en gang i blant, og det er det veldig mange av oss glemmer! Glemmer å sette livet på en pauseknapp i ny og ned. Glemmer å finne en balanse på alt av oppgaver vi har å gjøre i hverdagen. Det dummeste av alt, vi glemmer å sette av tid til oss selv.

Livet handler ikke bare om å løpe rundt som en sprettball fra det ene stedet til det andre og være opptatt til en hver tid på døgnet. Nei, vi må faktisk lære å gi oss selv mer egentid. Det er en tid hvor vi kan gjøre det som får oss til å slappe av, senke skuldrene og få tankene på noe helt annet. Den tiden skal være som en pauseknapp. En pause fra alt det stresset som påvirker oss i hverdagen.

Det å prøve å finne den riktige balansen når det kommer til alt av det hverdagslige er ikke alltid like lett, men vi klarer det? Gjør vi ikke? Selv hvor mye vi har på agendaen, selv hvor stressa vi er over alt som skal bli gjort, selv hvor mye vi pusher oss, klarer vi faktisk å finne en balanse på ting. Og dette er noe hver enkelt av oss klarer. Utrolig nok klarer vi det på en eller annen måte.

Vi mennesker må lære å høre på hva kroppen vår sier og forteller oss, og samtidig hva kroppen har ork til å gjøre. For det er ikke sånn at du må rekke alt her i livet, for du har uendelig masse med tid. Poenget er at du selv finner en god balanse i hverdagen når det kommer til dette med familie, venner, skole, lekser, trening og viktigst av alt, deg selv!

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen