Hei alle sammen og godt nyttår! Håper dere alle hadde en strålende feiring, for det hadde hvertfall jeg.

Nå har skolen startet for fullt igjen, og dette halvåret er jeg virkelig nødt for å jobbe og gjøre det bra på skolefronten. Skal love dere at det var tidlig å stå opp idag, og med skole fra 08-16 gjorde dagen enda tyngre. Så det var veldig deilig å komme hjem fra en lang skoledag og sove et par timer.


Likes

Comments

På skolen idag har vi hatt mediefag hele dagen, noe jeg synes er veldig deilig. For da kan du sitte å jobbe med det samme fra morgningen til skoledagen er slutt. Når jeg kom hjem spiste jeg middag og satte meg rett opp på rommet med mac-en foran meg. Har ikke gjort annet enn å sitte å se på Youtube og Netflix i hele dag. Jeg bare elsker dager som dette! Det å sitte inne med en kopp te og se på serier, det er virkelig noe av det beste jeg vet!

Likes

Comments

I dag sluttet vi på skolen litt tidligere enn det vi vanligvis pleier å gjøre. Så når jeg kom meg hjem lagde jeg meg en super god lunsj. Lunsjen idag ble avocado toast og det er helt klart en av mine favoritter når det kommer til frokost eller lunsj. Lagde meg også en kopp te og satt meg ned for å se litt på serier. En av bestevenninnene mine anbefalte meg en serie som heter "Stranger Things". Det er en serie på 8 episoder, og det er ikke så mange episoder for å være en serie. Jeg så ferdig denne serien i løpet av to dager og kan anbefale den veldig!

Likes

Comments

I sånn ett år nå har jeg ønsket meg nytt objektiv og jeg fikk endelig kjøpt det! Jeg har to venninner av meg som har samme objektiv, så det var de som anbefalte det til meg. Etter at jeg så hvordan bildene ble med det objektivet fant jeg ut at det skulle jeg selv kjøpe meg en dag. Nå gleder jeg meg super mye til å få testet det ordentlig ut!!

Istad var jeg å øvelseskjørte med broren min. Så flink som jeg var klarte jeg å kræsje i postkassene som står utenfor huset, så nå har bilen fått noen fine riper på siden (OPS). Nå skal jeg spise middag, før jeg må ut døra, skal nemlig overnatte med to av bestevenninnene mine.

Likes

Comments

Herregud som tiden flyr, jeg får jo nesten ikke tid til å gjøre det jeg faktisk vil gjøre. Skolen har jo startet for fullt igjen, med oppgaver og innleveringer. De dagene hvor vi har lange dager, er jeg rett og slett utslitt når jeg kommer hjem, så jeg orker faktisk ikke gjøre noe som helst når jeg først er hjemme. Innerst inne vet jeg at jeg har masse skoleting som burde blitt gjort ferdig, men det frister så ekstremt mye å bare sove når jeg kommer hjem etter en lang skoledag.

Senere i kveld skal jeg møte de folkene jeg skal være russ sammen med for å begynne å planlegge litt på den fronten. Ellers vet jeg ikke hva som er planene resten av helgen. Blir nok til at jeg slapper av for det meste, for det merker jeg at jeg trenger.

Likes

Comments

Jeg tror de fleste har hørt om redigeringsappen VSCO. VSCO er favoritt appen min når det kommer til bilderedigering på mobil, og er den appen jeg bruker til å redigere alle Instagram bildene mine.

Likes

Comments

I går var jeg i Oslo med 3 stykker for å se på kino. Vi skulle se "Lights out", men den gikk ikke i Asker eller Sandvika lenger, så vi måtte dra til Oslo istedenfor. Jeg og bestevenninna mi dro rett fra skolen i og med at vi slutta ganske sent på skolen. Etter at kinoen var ferdig gikk vi litt rundt i Oslo og tittet i butikker. Jeg og hun ene ble igjen, så vi satte oss på kafé og satt og snakket, noe som var veldig koselig.

Nå skal jeg til en venninne av meg, og planen er at vi skal bake noe og se film :))

Likes

Comments

Det å prøve å finne den rette balansen på ting i hverdagslivet er ikke alltid like lett. For min del, eller kanskje ikke bare min egen (?), er jeg en person som liker å få unnagjort alt jeg skal, så fort som mulig. Dette fordi jeg vet jeg kan slappe av i etterkant, så man slipper å stresse med å få ting unnagjort i siste liten.

Jeg kan ærlig innrømme at jeg sliter litt med å finne en god balanse når det kommer til det å rekke alt jeg skulle ønske. Det å ta seg tid til både familie, venner, skole, lekser, trening, og sist men ikke minst, seg selv! For ja, vi mennesker trenger virkelig å slappe av og ta ting med ro en gang i blant, og det er det veldig mange av oss glemmer! Glemmer å sette livet på en pauseknapp i ny og ned. Glemmer å finne en balanse på alt av oppgaver vi har å gjøre i hverdagen. Det dummeste av alt, vi glemmer å sette av tid til oss selv.

Livet handler ikke bare om å løpe rundt som en sprettball fra det ene stedet til det andre og være opptatt til en hver tid på døgnet. Nei, vi må faktisk lære å gi oss selv mer egentid. Det er en tid hvor vi kan gjøre det som får oss til å slappe av, senke skuldrene og få tankene på noe helt annet. Den tiden skal være som en pauseknapp. En pause fra alt det stresset som påvirker oss i hverdagen.

Det å prøve å finne den riktige balansen når det kommer til alt av det hverdagslige er ikke alltid like lett, men vi klarer det? Gjør vi ikke? Selv hvor mye vi har på agendaen, selv hvor stressa vi er over alt som skal bli gjort, selv hvor mye vi pusher oss, klarer vi faktisk å finne en balanse på ting. Og dette er noe hver enkelt av oss klarer. Utrolig nok klarer vi det på en eller annen måte.

Vi mennesker må lære å høre på hva kroppen vår sier og forteller oss, og samtidig hva kroppen har ork til å gjøre. For det er ikke sånn at du må rekke alt her i livet, for du har uendelig masse med tid. Poenget er at du selv finner en god balanse i hverdagen når det kommer til dette med familie, venner, skole, lekser, trening og viktigst av alt, deg selv!

Likes

Comments

I løpet av sommerferien har jeg hatt masse ting jeg skulle ha gjort, men som ikke har blitt noe av. Med andre ord, jeg er verdensmester i å utsette ting. Nå som det er helg tenker jeg at jeg er nødt til å få satt meg ordentlig ned å få alt gjort, eller hvertfall få startet på de tingene jeg skal gjøre. Må blant annet gå gjennom klesskapet mitt, skrive søknad/CV, øvelseskjøre og få laget en ordentlig treningsplan. I tillegg må jeg begynne å redigere en video fra da jeg og vennegjengen var på hyttetur i Sandefjord. Planen var egentlig at jeg skulle vært ferdig med redigering av videoen nå, men så flink som jeg er, har jeg ikke fått startet på den enda.

Nå må jeg nesten gå ut døra, for jeg og hele vennegjengen min skal ha surprise party for en venninne i gjengen, for hun skal på utveksling til USA i et helt år! Så denne kvelden blir nok kjempe hyggelig!

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen