Header

Sommeren har virkelig kommet merker jeg, og jeg håper virkelig at norsk sommer blir bra i år! Jeg og Sofie gikk innom Fuji sushi og bestilte sushi idag. Etter at vi fikk sushien gikk vi opp til Sofie og satte oss ut siden været var så bra. Det var utrolig deilig å kunne sitte ute på hverandaen i det fine været. Vi satt og spiste og skravlet i timer og det var utrolig hyggelig <3

Tenk at nå er det ca. en måned igjen av skolen og det er deilig å tenke på det. Har vel så og si tatt feriemodus allerede, men vet at jeg har eksamener som står på tur denne siste måneden før ferien. Har medieeksamen som er obligatorisk å ha siden jeg går på Medier og Kommunkasjon, men den eksamenen tror jeg kommer til å gå bra.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hvor fantastisk fin er ikke denne solnedgangen da dere? Jeg får hjerter i øynene bare å se slike bilder! Jeg og Fredrik gikk en tur i Sverige for å spise på brygga helgen som var, og da vi gikk fra hytta hadde vi denne utsikten hele veien. Da vi kom ned på restauranten vi skulle spise på var kjøkkenet stengt for dagen, men de lagde allikevel en tallerken med tortilla chips ogsånt til oss, noe som var veldig godt. Er kanskje ikke så rart det var stengt når vi var der i halv 10-tiden? haha.

Likes

Comments

Er fortsatt en del bilder jeg ikke har delt siden forrige helg da jeg og Fredrik var i Sverige. Så tenkte jeg kunne legge ut noen bilder i løpet av dagen og morgendagen. Jeg savner denne turen masse og håper på mange fler turer med kjæresten min i fremtiden! Når jeg ser gjennom disse bildene merker jeg at jeg har et stort savn på sol og fint vær, selv om dette var forrige helg. Den siste uken nå har været i Norge vært så opp og ned, så nå håper jeg at vinteren forsvinner, og sommeren faktisk kan komme litt på ordentlig.

Likes

Comments

Lørdagen som var da Fredrik og jeg var i Sverige dro vi innom Smögen, som var 20 min med kjøretur fra hytta. Der kjøpte vi oss en is hver mens vi vandret på brygga i det fine sommerværet. Denne helgen var det utrolig varmt ute og jeg klager ikke! Dette været var en fin smakebit på sommeren, og nå gleder jeg meg utrolig mye til sommeren kommer!

Uheldigvis våknet jeg til full snø ute idag. Forstår meg virkelig ikke å på dette været i Norge. Den ene dagen er det sol og varmt ute og den andre dagen er det kaldt og snør.

Likes

Comments

Hei alle sammen! Denne helgen som var dro jeg og kjæresten min på hyttetur til Sverige. Vi dro rett etter skolen på fredag og brukte ca. 4 timer til hytta. Samtidig dro vi innom Nordby senteret for å kjøpe med oss litt mat, sånn at vi hadde for de dagene vi skulle være på hytta. Alt i alt tok vel turen ca. 5 timer.

Vi var så heldige at vi fikk låne hytta til tanten hans, og gjett om det var fint der! Hytta var stor og fin, hadde masse vinduer, fine møbler og fint dekor. Sjøen var sånn 5 min unna hytta, så dit var det ikke langt å gå (drømmehytta spør du meg!). Fredrik og jeg har aldri vært på noen som helst tur sammen før, så dette var første gangen. Dette er en av de koseligste turene jeg har vært på!

Likes

Comments

På skolen har vi hatt en oppgave pågående en liten stund nå hvor vi skulle lage et book cover inspirert fra en tidsepoke. Tidsepoken jeg valgte meg var Pop Art, rett og slett fordi det var denne epoken jeg syntes hørtes mest spennende ut. Selvfølgelig, sluttresultatet ble jo ikke seende slik ut, men dette var bildene jeg tok til oppgaven. Jeg måtte redigere det i Photoshop slik at jeg gjorde om et bilde til å få det til å se Pop Art inspirert ut. Grunnen til at jeg også valgte denne tidsepoken var for at jeg kunne lære meg noen nye triks og mer av Photoshop nå før vi skal ha medie eksamen.

Likes

Comments

Håret mitt hadde vokst en del siden jeg sist klippet meg og denne gangen bestemte jeg meg for å klippe meg kortere, istedenfor at håret skulle vokse å bli langt. I en stund nå har så og si alt håret mitt hatt samme lengde, så derfor synes jeg det var på tide med en liten forandring på håret!

Jeg er så heldig at jeg har en tante som jobber som frisør, så hun vet akkurat hva jeg ønsker når jeg forteller hvordan jeg vil ha det! Denne gangen formet hun håret som en "U" bak og dette gjorde at jeg fikk litt mer liv i håret. I tillegg skrå vi håret foran, slik at håret nærmest ansiktet er kortere en resten. For mange er kanskje ikke dette håret så kort, men for meg er det kort for jeg alltid har hatt langt hår. Skal si det var deilig med en forandring på håret!

Likes

Comments

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og tenkte virkelig at det var på tide igjen! Når jeg ser tilbake i arkivet var det siste innlegget jeg la ut i september, noe som vil si at det er over et halvt år siden jeg sist postet et innlegg! Den siste tiden har gått i ett kjør for min del. Veldig mye som skal bli levert på skolefronten og mye som skjer ellers. Dagen i dag går til å få gjort ferdig en del skoleoppgaver og få levert det. Senere ikveld skal jeg på middag hos kjæresten og hans familie.

Ellers driver jeg å skriver søknad, CV og lager portfolio, og dette gjør jeg fordi jeg faktisk skal søke ut i læra til neste år! Jeg er så og si ferdig med alt, mangler kun noen siste smådetaljer så er alt i boks!Likes

Comments

I dag sluttet vi på skolen litt tidligere enn det vi vanligvis pleier å gjøre. Så når jeg kom meg hjem lagde jeg meg en super god lunsj. Lunsjen idag ble avocado toast og det er helt klart en av mine favoritter når det kommer til frokost eller lunsj. Lagde meg også en kopp te og satt meg ned for å se litt på serier. En av bestevenninnene mine anbefalte meg en serie som heter "Stranger Things". Det er en serie på 8 episoder, og det er ikke så mange episoder for å være en serie. Jeg så ferdig denne serien i løpet av to dager og kan anbefale den veldig!

Likes

Comments

Herregud som tiden flyr, jeg får jo nesten ikke tid til å gjøre det jeg faktisk vil gjøre. Skolen har jo startet for fullt igjen, med oppgaver og innleveringer. De dagene hvor vi har lange dager, er jeg rett og slett utslitt når jeg kommer hjem, så jeg orker faktisk ikke gjøre noe som helst når jeg først er hjemme. Innerst inne vet jeg at jeg har masse skoleting som burde blitt gjort ferdig, men det frister så ekstremt mye å bare sove når jeg kommer hjem etter en lang skoledag.

Senere i kveld skal jeg møte de folkene jeg skal være russ sammen med for å begynne å planlegge litt på den fronten. Ellers vet jeg ikke hva som er planene resten av helgen. Blir nok til at jeg slapper av for det meste, for det merker jeg at jeg trenger.

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen