I julegave av kjæresten i år fikk jeg et armbånd jeg har ønsket meg utrolig lenge! Dette armbåndet er fra Thomas Sabo, og det jeg elsker med det er at man kan feste på charms, noe som gjør smykket ganske unikt og personlig. På mitt smykke fikk jeg et charms som hadde to hjerter, og i romjulen kjøpte jeg et charm med et snøfnugg. Senere har jeg planer om å kjøpe et par charms til for å fullføre armbåndet. Fikk også noen produkter fra rituals og en utrolig deilig genser.

 Julie

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heihei alle sammen og godt nyttår! Håper dere alle hadde en kjempe fin feiring i går! Nå har jeg ikke fått blogget på utrolig lenge, for alt har gått i ett i desember måneden. Alt fra London-tur, julegave shopping, pynting av hus og alt annet julen bringer med. Så ble en lang pause fra min side, men skal prøve å være flinkere til å komme med oppdateringer her!

 Julie

Likes

Comments

Yeeeey, nå har det endelig blitt desember! Jeg vet ikke med dere, men for min del er julen den aller beste og koselige høytiden! Jeg elsker absolutt alt som følger med julen og er i like ekstase hvert eneste år. Tror jeg elsker denne måneden fordi desember måneden bringer alltid så god stemning med seg. Med julelys ute på trærne, pynting av juletre, baking og så masse masse mer. Jeg har en del ting jeg ønsker å få gjort i desember måneden og tenkte jeg kunne dele det med dere!

// Alle bildene er hentet fra WeHeartIt //

Dra på julemarked i Oslo´s gater
Dette er noe jeg alltid har villet gjort, men alltid blir for sen til dessverre. I fjor skulle jeg dra med søstrene mine, men da var vi en dag eller to for sene, og fikk derfor ikke opplevd julestemningen der eller paris-hjulet som vi ville ta. For da var alt tatt ned, men i år, da skal jeg dra dit.

Bake julekaker
Det å bake julekaker har alltid vært en felles tradisjon i familien vår. Hvert år samles familien med tante, fetter og kusine fra mamma sin side. Vi setter av en hel dag hvor vi hører på julemusikk dagen lang og baker masse typer julekaker. Det er så koselig det.

Se mine favoritt julefilmer
Julefilmer følger så klart med til julen, og jeg har mange favoritter som må bli sett hvert år for å føle at "nå er det jul". Tenkte jeg kanskje kunne skrevet et lite innlegg senere med mine absolutt favoritt julefilmer.

Reise til London
Hovedgrunnen til at jeg reiser til London er fordi lillesøsteren min skal opereres der i starten av desember. Så hele familien skal dit får å besøke henne etter operasjonen. Kommer nok til å shoppe en del når jeg er der også.

Dra på juleshopping tidlig
Dette er noe jeg sier til meg selv hvert eneste år, som alltid ender opp med det motsatte - å kjøpe julegaver i siste liten. Skal prøve i år å kjøpe julegavene tidlig, og det tror jeg at jeg får til også i og med at jeg skal kjøpe gaver når jeg reiser til London.

Følge med på en julekalender
Jeg ble så utrolig lei meg da jeg fant ut at NRK hadde fjernet alt spor av Jul i Blåfjell på nettet, så det resulterte i at jeg ikke fikk sett noe julekalender på TV i fjor. Jul i Blåfjell har vært en del av livet mitt siden jeg var bitte liten, så tro om jeg ble lei meg da alt var fjernet fra nett. Heldigvis var jeg raskt ute med å kjøpe DVD-en på Platekompaniet, og nølte ikke et sekund med å kjøpe det.

Stå på skøyter
Det å stå på skøyter med venner var heller noe jeg ikke fikk tid til i fjor. Så i år skal jeg prøve å sette av tid til dette også. Enten om vi drar til en skøytebane i nærheten av her jeg bor eller om vi drar til Spikersuppa i Oslo. Begge ting er like koselig så lenge du er med gode venner.

Tilbringe tid med de jeg er glad i
For meg er det utrolig viktig å kunne sette av tid til de rundt meg og de jeg er glad i - familie, kjæreste og venner. Synes det er like koselig hver gang familien samles til julemiddager i julen. Det å sitte rundt middagsbordet og skravle i flere timer, og spise så mye god mat at du føler at du sprekker. Jeg skal i hvertfall nyte julen min med de jeg er aller mest glad i.

 Julie

Likes

Comments

Merker det bare går lenger og lenger tid mellom hver gang jeg oppdaterer her, så nå er det virkelig på tide med et innlegg. Skal prøve å være flinkere til å publisere innlegg, men når jeg føler alle innleggene blir halvveis så gidder jeg rett og slett ikke publisere de. For jeg er en utrolig perfeksjonist når det gjelder bildene jeg tar og det å fullføre ting. Det skal være 110% fullført og se bra ut før jeg kan si meg godt fornøyd.

Men, idag tenkte jeg å vise dere min hverdags sminke. Nå sminker ikke jeg meg hver dag når jeg skal på skolen, men hvis jeg sminker meg så er det dette jeg bruker av sminke. Dette er for en helt naturlig look som ikke blir for dramatisk.

 Julie

Likes

Comments

Høydepunkt - Høydepunktet denne måneden var at jeg fikk farget håret mitt mørkt igjen. Det hadde blitt så utrolig lyst den siste tiden og når jeg så tilbake på gamle bilder fra ungdomsskolen, merket jeg at jeg savnet det mørke håret. Derfor bestemte jeg meg raskt for å farge håret og klippe det.

Innkjøp - Mitt favoritt innkjøp denne måneden må bli den nye buksen min fra Zara. Jeg har alltid et lite problem når jeg skal på bukse shopping. Enten så passer de perfekt i livet, men er ALT for lange i beina, eller så passer de i beina og er ALT for stor rundt livet. Nå når jeg var på shopping i Oslo prøvde jeg en bukse fra Zara, som satt HELT perfekt i både bein og rundt livet. Så da måtte den bare bli med meg hjem.

Produkt - Hårolje som er fra Moroccanoil. Dette er en olje jeg bruker i håret mitt etter hver gang jeg dusjer. Du trenger kun noen få pump av oljen og den påføres nederst på tuppene av håret. Denne hjelper meg for å unngå floker og krusete hår etter man har dusjet. Samtidig lukter den utrolig godt. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har fått spørsmål om hvor godt håret mitt lukter, og hva slags produkt jeg har brukt i håret mitt. Svaret er så enkelt som Moroccanoil oil. Vurderer å skrive et eget innlegg om hårprodukter og produkter jeg bruker, så det kommer nok snart på bloggen.

Drikke/mat - Iste. Skal ærlig innrømme at jeg velger iste ovenfor brus i helgene om det står iste på bordet.

Sanger - Favoritt sangene mine denne måneden er listet under.

Film/serie - Her tar vi en liten tb til en gammel Disney film. The paraent trap, eller foreldrefellen som den heter på norsk. Da jeg var mindre elsket jeg denne filmen, og da jeg fant den på Viaplay måtte jeg bare se den! Den handler om to jenter som treffes på en leir. Jentene finner ut av at de er tvillinger og at de har vokst opp hos hver sin forelder. Skal ikke si så mye mer om filmen, bortsett fra at den er utrolig morsom.

 Julie

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen