Ble noen endring i planene angående teltturen jeg skulle på. Venninnen min som skulle være med var blitt syk og jeg hadde litt problemer med foten, så det ble ikke noe av teltturen. Istedenfor teltturen skal jeg til Fredrik og være der med fler folk, så kvelden blir nok koselig for det. Neste uke skal jeg og Fredrik dra til Smögen igjen, som ligger i Sverige. Vi hadde det så koselig forrige gang vi var der, så tror det blir like bra denne gangen også.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I dag kom kjæresten min hjem fra Slottsfjell, så var veldig hyggelig å se han igjen, siden han har vært borte i en uke. Det er ikke bare bare å være borte fra en person som man tilbringer mest tid sammen med. Så skal ærlig innrømme at det var godt å ha han tilbake i armene mine :)

Neste uke som kommer er timeplanen min så og si fullbooket. Jeg skal faktisk på telttur med et par venner til uka. Jeg vet enda ikke hvor vi tenker og telte eller hvor lenge vi blir, men jeg tror nok det blir koselig uansett. Bursdagen min er på søndag, så den dagen tilbringer jeg tid med både venner og familie.

Likes

Comments

Hva passer vel ikke bedre med god sommermat til middag når det er sol og fint vær? Middagen i dag ble caesar salat, og det er virkelig en av mine favoritt sommer retter! Mamma har ofte bestilt caesar salat når vi har vært ute og spist på restauranter, og når hun har bestilt det ser det alltid like delikat og godt ut. Jeg har alltid vært litt skeptisk i å prøve ut nye middagsretter, men i fjor da mamma laget caesar salat hjemme for første gang elsket jeg matretten!

Likes

Comments

En ordentlig shorts har jeg savnet i sommer garderoben min og jeg kjøpte denne Levi´s shortsen for ikke alt for lenge siden. I min garderobe finnes det bare shortser som er i helt andre stoff en denim, så var på tide med en ordentlig shorts syntes jeg. Så masse fine shortser da jeg og Fredrik var innom Levi´s, og endte opp med denne. Synes den er superfin og den passer til så og si hva som helst. Dette er en sommer favoritt som blir mye brukt denne sommeren hvertfall.

Likes

Comments

Hvis jeg skal være ærlig så er jeg ikke den beste på å få i gang en treningsøkt. Jeg har prøvd meg på 30 day challenge før og det funket veldig bra, så hvorfor ikke starte opp treningen igjen? Sist gang da jeg hadde 30 day challenge printet jeg ut noen ark som jeg fant på Blogilates sin side. Dette var øvelser for flat abs, sleek arms, thigh slimming og butt lift.

Øvelsene på disse arkene er ikke alt for vanskelige og er lette å gjennomføre. Så hvis dere skal teste ut 30 day challenge, så vil jeg virkelig anbefale å gå inn på Blogilates, for hun har mange bra øvelser. Hun har også Youtube kanal hvor hun viser øvelser hvor du kan trene "sammen" med henne. Dette har også funket bra om jeg vil ha en liten treningsøkt i ny og ned.

Likes

Comments

Å, som jeg elsker jentekvelder! Igår møttes jeg og to kjempe gode venninner av meg og lagde middag sammen og hadde en liten jentekveld.

Middagen ble hamburger, med båtpoteter og salat og det var super godt. Synes det er så koselig å stå på kjøkkenet sammen med flere når man lager middag. Vet ikke hvor mange timer vi satt ute jeg, men det ble noen. Jeg bare elsker å sitte å skravle i flere timer med venninner, det er så koselig det.

Likes

Comments

Da var juli måned endelig kommet, og været er på topp. Er meldt bra vær hele neste uke, så håper at værmeldingen plutselig ikke snur, for har noen planer neste uke. Jeg skal blandt annet en tur til Vollen og Oslo med to gode venninner av meg, noe jeg tror blir veldig koselig.

Her om dagen kjøpte jeg med en olajakke som jeg tidligere nevnte. Har ønsket meg en oversized olajakke i mange år nå, og nå fikk jeg endelig kjøpt en. Når jeg har vært å sett etter olajakke har det alltid vært noe jeg ikke har likt med de, og derfor endt opp med å ikke kjøpe noe. Så når jeg var innom Zara, og så denne måtte jeg bare prøve den. Oljakken var perfekt, og det jeg digget med den var at det var rifter i den, noe som gjorde det lille ekstra på jakken. Så den olajakken ble raskt med meg hjem!

Likes

Comments

På fredag tok jeg og Fredrik en tur til Oslo. Da vi var i Oslo gikk vi ut for å spise, og denne gangen dro vi på et sted som het Villa Paradiso. I og med at vi begge ikke var sånn kjempe sultne delte vi en pizza og brød med aioli. Gjett om det var god mat der! Det er absolutt et sted jeg skal dra å spise igjen i løpet av sommeren.

Etter at vi hadde spist dro vi en tur innom søsteren min som bor i Oslo. Det endte med at vi sov over der fordi vi skulle ut å shoppe dagen etter (lørdag). Fikk kjøpt masse nye fine ting til sommeren, blant annet en olajakke. Jeg aner ikke hvor mange år jeg har vært på jakt etter den perfekte olajakke og endt med å ikke kjøpe noe.

Noen venner av meg skulle på VG-lista, så det ente spontant med at jeg og Fredrik ble med dem. Vi satt først i Slottsparken og koste oss ute i sola til VG-lista startet. Gjett om jeg var sliten da jeg kom hjem i går etter å ha gått i Oslo fra halv 1 til nesten halv 11 på kvelden.


Likes

Comments

Da var endelig skoleåret over for denne gang og jeg kan ta meg en velfortjent sommerferie! Synes det er helt sykt å tenke på at jeg er ferdig med 2 år på videregående, for disse to årene har gått så alt for fort. Denne sommeren har jeg ikke så mye planer, i og med at jeg skal være hjemme hele sommeren. Så får prøve å være så sosial som mulig når jeg har venner som er hjemme i ferien.

Likes

Comments

Da var juni endelig kommet da! Skulle håpet på at været var på topp med varmegrader og sol i og med at juni er en sommer måned, men slik har det ikke vært de siste tre dagene. På torsdag hadde jeg og kjæresten vært sammen i et halvt år, så vi bestemte oss for å dra ut å spise. Vi ville prøve et nytt sted som vi aldri hadde spist på før, så vi dro til Texas BBQ og de hadde veldig god mat der. Etter dette dro vi på Egon og spiste dessert der.

Igår skulle vi dra til Stavern, så dagen min bestod av å pakke og kjøre dit. Det tar ikke så lang tid å kjøre, men vi stoppet på veien for å spise hamburger. Kvelden igår gikk til å snakke og være med familie og kjente som bor ved siden av tanten min her nede i Stavern.

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen