Håret mitt hadde vokst en del siden jeg sist klippet meg og denne gangen bestemte jeg meg for å klippe meg kortere, istedenfor at håret skulle vokse å bli langt. I en stund nå har så og si alt håret mitt hatt samme lengde, så derfor synes jeg det var på tide med en liten forandring på håret!

Jeg er så heldig at jeg har en tante som jobber som frisør, så hun vet akkurat hva jeg ønsker når jeg forteller hvordan jeg vil ha det! Denne gangen formet hun håret som en "U" bak og dette gjorde at jeg fikk litt mer liv i håret. I tillegg skrå vi håret foran, slik at håret nærmest ansiktet er kortere en resten. For mange er kanskje ikke dette håret så kort, men for meg er det kort for jeg alltid har hatt langt hår. Skal si det var deilig med en forandring på håret!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og tenkte virkelig at det var på tide igjen! Når jeg ser tilbake i arkivet var det siste innlegget jeg la ut i september, noe som vil si at det er over et halvt år siden jeg sist postet et innlegg! Den siste tiden har gått i ett kjør for min del. Veldig mye som skal bli levert på skolefronten og mye som skjer ellers. Dagen i dag går til å få gjort ferdig en del skoleoppgaver og få levert det. Senere ikveld skal jeg på middag hos kjæresten og hans familie.

Ellers driver jeg å skriver søknad, CV og lager portfolio, og dette gjør jeg fordi jeg faktisk skal søke ut i læra til neste år! Jeg er så og si ferdig med alt, mangler kun noen siste smådetaljer så er alt i boks!Likes

Comments

I dag sluttet vi på skolen litt tidligere enn det vi vanligvis pleier å gjøre. Så når jeg kom meg hjem lagde jeg meg en super god lunsj. Lunsjen idag ble avocado toast og det er helt klart en av mine favoritter når det kommer til frokost eller lunsj. Lagde meg også en kopp te og satt meg ned for å se litt på serier. En av bestevenninnene mine anbefalte meg en serie som heter "Stranger Things". Det er en serie på 8 episoder, og det er ikke så mange episoder for å være en serie. Jeg så ferdig denne serien i løpet av to dager og kan anbefale den veldig!

Likes

Comments

Herregud som tiden flyr, jeg får jo nesten ikke tid til å gjøre det jeg faktisk vil gjøre. Skolen har jo startet for fullt igjen, med oppgaver og innleveringer. De dagene hvor vi har lange dager, er jeg rett og slett utslitt når jeg kommer hjem, så jeg orker faktisk ikke gjøre noe som helst når jeg først er hjemme. Innerst inne vet jeg at jeg har masse skoleting som burde blitt gjort ferdig, men det frister så ekstremt mye å bare sove når jeg kommer hjem etter en lang skoledag.

Senere i kveld skal jeg møte de folkene jeg skal være russ sammen med for å begynne å planlegge litt på den fronten. Ellers vet jeg ikke hva som er planene resten av helgen. Blir nok til at jeg slapper av for det meste, for det merker jeg at jeg trenger.

Likes

Comments

Jeg tror de fleste har hørt om redigeringsappen VSCO. VSCO er favoritt appen min når det kommer til bilderedigering på mobil, og er den appen jeg bruker til å redigere alle Instagram bildene mine.

Likes

Comments

Det å prøve å finne den rette balansen på ting i hverdagslivet er ikke alltid like lett. For min del, eller kanskje ikke bare min egen (?), er jeg en person som liker å få unnagjort alt jeg skal, så fort som mulig. Dette fordi jeg vet jeg kan slappe av i etterkant, så man slipper å stresse med å få ting unnagjort i siste liten.

Jeg kan ærlig innrømme at jeg sliter litt med å finne en god balanse når det kommer til det å rekke alt jeg skulle ønske. Det å ta seg tid til både familie, venner, skole, lekser, trening, og sist men ikke minst, seg selv! For ja, vi mennesker trenger virkelig å slappe av og ta ting med ro en gang i blant, og det er det veldig mange av oss glemmer! Glemmer å sette livet på en pauseknapp i ny og ned. Glemmer å finne en balanse på alt av oppgaver vi har å gjøre i hverdagen. Det dummeste av alt, vi glemmer å sette av tid til oss selv.

Livet handler ikke bare om å løpe rundt som en sprettball fra det ene stedet til det andre og være opptatt til en hver tid på døgnet. Nei, vi må faktisk lære å gi oss selv mer egentid. Det er en tid hvor vi kan gjøre det som får oss til å slappe av, senke skuldrene og få tankene på noe helt annet. Den tiden skal være som en pauseknapp. En pause fra alt det stresset som påvirker oss i hverdagen.

Det å prøve å finne den riktige balansen når det kommer til alt av det hverdagslige er ikke alltid like lett, men vi klarer det? Gjør vi ikke? Selv hvor mye vi har på agendaen, selv hvor stressa vi er over alt som skal bli gjort, selv hvor mye vi pusher oss, klarer vi faktisk å finne en balanse på ting. Og dette er noe hver enkelt av oss klarer. Utrolig nok klarer vi det på en eller annen måte.

Vi mennesker må lære å høre på hva kroppen vår sier og forteller oss, og samtidig hva kroppen har ork til å gjøre. For det er ikke sånn at du må rekke alt her i livet, for du har uendelig masse med tid. Poenget er at du selv finner en god balanse i hverdagen når det kommer til dette med familie, venner, skole, lekser, trening og viktigst av alt, deg selv!

Likes

Comments

Den siste uken har flydd avgårde. Eller med andre ord, hele sommerferien har flydd avgårde. Kan umulig være den eneste som synes det?

Jeg trodde ikke at jeg hadde noen planer denne siste uken i sommerferien, og tenkte at det skulle bli deilig å slappe av en uke uten så mye planer. Litt senere fant jeg ut av at jeg hadde planer frem til skolestart, så det ble ikke noe slappe av uke for min del. Skolen starter allerede imorgen og det at sommerferien har gått så fort er bare helt sykt å tenke på.

I går var jeg i Oslo med Anna og Gine, noe som var kjempe koselig. Vi gikk innom flere butikker og spiste senere på Aker Brygge på Olivia. Det var en kjempe koselig dag i Oslo sammen med dem! Da jeg kom hjem hadde vi fått gjester fra Bergen på besøk.

Likes

Comments

Nå sitter jeg å pakker, for jeg reiser til Kristiansand og Stavanger med bestevenninna mi imorgen tidlig. Imorgen må vi stå opp kjempe tidlig, for vi drar i rundt 7 tiden. Jeg kommer sikkert til å være stuptrøtt, for døgnrytmen min er virkelig ikke på det beste, men vi kan heldigvis sove i bilen på vei til Kristiansand. Vi skal innom Kristiansand dyrepark, så hele dagen imorgen går til å være der.

Jeg lagde meg foresten en supergod smoothie idag. Smoothien var frisk og smakte kjempe godt, noe som er perfekt for sommeren!

Likes

Comments

Siden jeg nylig har startet å blogge, tenkte jeg å kjøre i gang en "get to know me" tag. Noen av disse spørsmålene fant jeg på nettet, noen har jeg skrevet selv.


#1 - HVA ER DITT FULLE NAVN?

Mitt fulle navn er Julie Must Ellingsen.

#2 - NÅR HAR DU BURSDAG?

Jeg har bursdag midt i sommerferien, den 23. juli.

#3 - ØYENFARGEN DIN?

Jeg har grønne øyne.

#4 - HAR DU NOEN SØSKEN?

Ja, det har jeg, 3 stykker faktisk! Jeg har en storebror, en storesøster og en lillesøster.

#5 - FAVORITT MAT OG DRIKKE?

Favorittmaten min må nok bli hjemmelaget pizza. Det er nok fordi det finnes så mange ulike kombinasjoner når du kan lage pizza. Når det kommer til drikke er jeg veldig glad i iste, men drikker for det meste vann.

#6 - FAVORITTSANG FOR ØYEBLIKKET?

.Åj, dette ble vanskelig, hvis jeg er nødt til å velge en må det bli "Cold Water (feat. Justin Bieber & MØ) - Major Lazer".

#7 - HVILKEN TID PÅ DØGNET LIKER DU BEST?

Tiden jeg liker aller best på døgnet må nok bli kvelden. Dette fordi jeg føler jeg jobber mer effektivt når det gjelder ting jeg skal gjøre. Jeg liker også kvelden best, for da kan jeg sitte å se på serier eller Youtube og bare slappe av og ta det med ro.

#8 - HVA ER DIN BESTE EGENSKAP?

Jeg vil si min aller beste egenskap er at jeg er omsorgsfull. Jeg er en person som bryr meg veldig mye om alle rundt meg og gjør alt for at de skal ha det bra.

#9 - FAVORITT APP?

Favoritt appen min må nok bli enten Instagram eller Snapchat.

#10 - HVA ER FAVORITTFAGET DITT PÅ SKOLEN?

Jeg valgte å gå linjen Medier og kommunikasjon, så jeg synes helt klart at alle mediefagene er favoritt fagene mine. Da jeg gikk på ungdomsskolen likte jeg veldig godt kunst & håndverk, musikk og valgfag.

#11 - FAVORITT FILM/SERIE?

Min all time favorite movie må vel være "The Last Song". Når det kommer til serier elsker jeg "Gossip Girl" og "Friends".

#12 - FAVORITT BUTIKK?

Jeg har faktisk ingen favoritt butikker. Jeg kjøper det jeg synes er fint, enkelt og greit.

#13 - FAVORITT PARFYMEN DIN?

Favoritt parfymen min nå må nok bli Daisy fra Marc Jacobs. Elsker denne duften, for den er lett og frisk. Den perfekte sommerparfyme med andre ord.

#14 - FAVORITT HØYTID?

Favoritt høytiden min må helt klart bli julen.

#15 - FAVORITT ÅRSTID?

SOMMER! Helt klart sommer! Grunnen til at dette er favoritt årstiden min er nok fordi det er varmt ute, man er ute å reiser, du kan være med venner til langt på kveld, og du kan gjøre ting du ellers ikke hadde hatt tid til i en vanlig ukedag.

#16 - HVA ER DET FØRSTE DU LEGGER MERKE TIL NÅR DU MØTER NYE PERSONER?

Det første jeg legger merke til når jeg møter nye personer er øynene, smilet og utstrålingen til personen. Jeg er en person som elsker å møte nye mennesker, men vet selv at jeg er ganske sjenert i starten.

#17 - HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ Å GJØRE DEG KLAR OM MORGENEN?

Dette vil jeg si varierer fra dag til dag. Når det kommer til ukedager når jeg har skole, liker jeg å ha god tid før skolen starter. Det verste jeg vet er å stresse med å gjøre seg klar, så jeg tar den tiden jeg trenger. Så jeg vil nok si alt fra en time til en og en halv time.

#18 - HAR DU PIERCING/TATOVERING?

Ja, jeg har en piercing og den har jeg i navlen. Nei, jeg har ingen tatoveringer.

#19 - FAVORITT KLESPLAGG?

Favoritt klesplagget mitt må nok være kjole. Jeg er en jente som er veldig glad i å pynte meg, men jeg liker også veldig godt å gå i jumpsuiter.

#20 - HVA VIL DU BLI NÅR DU BLIR STOR?

Vet du hva, jeg har faktisk ingen anelse om hva jeg vil bli når jeg blir stor. Dette er et spørsmål jeg får veldig ofte av familie og familievenner og jeg har null idé om hva jeg vil bli. Jeg tror jeg er den personen som må teste ut ulike ting, for å så se hva jeg liker best å drive med.

Likes

Comments

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Stavern. Planen var egentlig å dra hjem onsdag kveld, men det ble heller til at vi dro hjem idag formiddag. Disse dagene i Stavern har vært kjempe koselige. Jeg synes det alltid er like koselig å være nede i Stavern. Har solt meg masse, badet, spist is og vært med venner og familie.

Nå skal jeg være hjemme to dager før jeg drar videre igjen. Jeg skal nemlig være med bestevenninna mi til Stavanger, og på vei ned dit drar vi en tur innom Kristiansand. Vet ikke hva planen er for de dagene jeg er hjemme, men jeg tar det litt som det kommer tenker jeg. Nå skal jeg dra å få stelt neglene mine, og senere ikveld skal jeg kanskje møte noen folk på Holmenskjæret.

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen