Merker det bare går lenger og lenger tid mellom hver gang jeg oppdaterer her, så nå er det virkelig på tide med et innlegg. Skal prøve å være flinkere til å publisere innlegg, men når jeg føler alle innleggene blir halvveis så gidder jeg rett og slett ikke publisere de. For jeg er en utrolig perfeksjonist når det gjelder bildene jeg tar og det å fullføre ting. Det skal være 110% fullført og se bra ut før jeg kan si meg godt fornøyd.

Men, idag tenkte jeg å vise dere min hverdags sminke. Nå sminker ikke jeg meg hver dag når jeg skal på skolen, men hvis jeg sminker meg så er det dette jeg bruker av sminke. Dette er for en helt naturlig look som ikke blir for dramatisk.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skolen har jo startet for fullt nå, og det merker jeg veldig godt. Nå som jeg går 3. året på MK krever det veldig mye. Vi har nesten ikke mediefag lenger, men fått igjen matte og naturfag. Samtidig som vi har fått historie. Så på skolefronten merker jeg at jeg virkelig må jobbe godt med alle fagene for å kunne gå ut med karakterer jeg blir fornøyd med.

Nå er vi kommet inn i høstmåneden - september. Skrev jo i forrige innlegg at jeg farget håret mitt mørkt. Samtidig når jeg farga det tok jeg også å klippet håret mitt kort. Jeg føler alltid for en liten forandring hver gang det nærmer seg høst og hvorfor ikke endre frisyren litt? Var deilig med en liten forandring hvertfall! Bladene på trærne har allerede begynt å skifte farge, så nå gleder jeg meg ordentlig til høsten. Elsker denne årstiden, for den er så sykt koselig. Det å kunne sitte inne, se en film med en te eller kakao kopp i hånden, det er koselig det.

Likes

Comments

Høydepunkt - Høydepunktet denne måneden var at jeg fikk farget håret mitt mørkt igjen. Det hadde blitt så utrolig lyst den siste tiden og når jeg så tilbake på gamle bilder fra ungdomsskolen, merket jeg at jeg savnet det mørke håret. Derfor bestemte jeg meg raskt for å farge håret og klippe det.

Innkjøp - Mitt favoritt innkjøp denne måneden må bli den nye buksen min fra Zara. Jeg har alltid et lite problem når jeg skal på bukse shopping. Enten så passer de perfekt i livet, men er ALT for lange i beina, eller så passer de i beina og er ALT for stor rundt livet. Nå når jeg var på shopping i Oslo prøvde jeg en bukse fra Zara, som satt HELT perfekt i både bein og rundt livet. Så da måtte den bare bli med meg hjem.

Produkt - Hårolje som er fra Moroccanoil. Dette er en olje jeg bruker i håret mitt etter hver gang jeg dusjer. Du trenger kun noen få pump av oljen og den påføres nederst på tuppene av håret. Denne hjelper meg for å unngå floker og krusete hår etter man har dusjet. Samtidig lukter den utrolig godt. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har fått spørsmål om hvor godt håret mitt lukter, og hva slags produkt jeg har brukt i håret mitt. Svaret er så enkelt som Moroccanoil oil. Vurderer å skrive et eget innlegg om hårprodukter og produkter jeg bruker, så det kommer nok snart på bloggen.

Drikke/mat - Iste. Skal ærlig innrømme at jeg velger iste ovenfor brus i helgene om det står iste på bordet.

Sanger - Favoritt sangene mine denne måneden er listet under..

Film/serie - Her tar vi en liten tb til en gammel Disney film. The paraent trap, eller foreldrefellen som den heter på norsk. Da jeg var mindre elsket jeg denne filmen, og da jeg fant den på Viaplay måtte jeg bare se den! Den handler om to jenter som treffes på en leir. Jentene finner ut av at de er tvillinger og at de har vokst opp hos hver sin forelder. Skal ikke si så mye mer om filmen, bortsett fra at den er utrolig morsom.

Likes

Comments

Idag var det tilbake på skolebenken etter to måneder med sommerferie. Denne sommeren har virkelig flydd av gårde. Tror det har gått så fort fordi jeg har hatt planer så og si hver dag i ferien. Merker det skal bli greit å komme tilbake i hverdagen igjen. Få døgnrytmen ordentlig på plass (den må virkelig jobbes med), trening, skole, lekser, familie og venner. Kanskje jobb i nærmeste fremtid? Har nemlig tenkt å søke etter jobb nå som skolen har startet igjen.

Er helt sykt hvor fort to år på videregående har gått, og nå har jeg bare et år igjen så er jeg ferdig med 13 års skolegang. Jeg aner ikke hva jeg vil studere etter vgs, men vet jeg skal ha et friår. På det friåret skal jeg finne ut av hva jeg vil studere videre, jobbe mye og det beste av alt - reise.

Likes

Comments

Da var August måneden kommet, noe som vil si at det ikke er så lenge igjen av sommerferien. Synes denne sommerferien har gått veldig fort, selv om jeg nesten har vært hjemme hele sommer. Heldigvis er det to uker igjen til skolestart, så jeg skal virkelig NYTE de siste feriedagene jeg har igjen.

Igår stelte jeg negler, noe som virkelig var på tide. Jeg har hatt fransk lenge nå og ønsket derfor en forandring. Det endte med at jeg tok ensfarget akryl istedenfor fransk. Denne fargen digger jeg, så simpel og fin på samme tid.

Likes

Comments

Nå har jeg ikke fått blogget på utrolig lenge, i og med at jeg har vært utrolig opptatt. Den siste tiden har jeg har vært med venner, feiret 18-års dagen min og vært på en hytte i Sverige i nesten en uke. Har mange innlegg som venter på å bli publisert, så de kommer nok fortløpende tenker jeg.

Siden Juli måneden er på slutten tenkte jeg å sette i gang en "måneden som gikk". Tenkte at dette kanskje kan bli en fast greie jeg har når måneden er over. Tenker da og ha de samme spørsmålene hver måned.

Høyepunkt - Høydepunktet denne måneden må helt klart være at jeg fylte 18. Bursdagen min var utrolig koselig, for jeg var omringet av mange herlige venner og familie.

Innkjøp - Beste innkjøp denne måneden er helt klart new balance skoene mine. Ikke bare er de deilige å gå i, de er stilfulle på samme tid og det digger jeg.

Produkt - Favoritt sminkeprodukt er Too faced sitt Chocolate Soleil matte bronzing powder. Dette er et must i min sminkemappe nå om dagen om jeg sminker meg.

Drikke/mat - Pizza, helt klart pizza! Det er en matrett jeg aldri blir lei faktisk, for det er så mye variasjoner du kan gjøre med pizza. Favoritten må vel være italiensk med rucola, parmasan, pinjekjerner og parmaskinke.

Sanger - Sanger, wow. Det er ikke lett å velge en favoritt her altså, her er det mange! Nå som det er sommer har jeg alltid noen sommerfavoritter som jeg aldri blir lei av. Under er mine favoritt sanger at the moment.

I Like Me Better - Lauv

Savannah - Diviners

Blissfull Tropical Pop Beat - JMK Instrumentals

Film/serie - Modern Family. Den serien digger jeg bare. Jeg trodde først dette var en serie jeg overhodet ikke kom til å like, men det viste seg å være helt feil. Jeg så ferdig alt utrolig fort i og med at en episode kun varer i 20 min. Så denne serien vil jeg virkelig anbefale til alle som trenger en ny serie å se på!

Likes

Comments

I dag kom kjæresten min hjem fra Slottsfjell, så var veldig hyggelig å se han igjen, siden han har vært borte i en uke. Det er ikke bare bare å være borte fra en person som man tilbringer mest tid sammen med. Så skal ærlig innrømme at det var godt å ha han tilbake i armene mine :)

Neste uke som kommer er timeplanen min så og si fullbooket. Jeg skal faktisk på telttur med et par venner til uka. Jeg vet enda ikke hvor vi tenker og telte eller hvor lenge vi blir, men jeg tror nok det blir koselig uansett. Bursdagen min er på søndag, så den dagen tilbringer jeg tid med både venner og familie.

Likes

Comments

Hva passer vel ikke bedre med god sommermat til middag når det er sol og fint vær? Middagen i dag ble caesar salat, og det er virkelig en av mine favoritt sommer retter! Mamma har ofte bestilt caesar salat når vi har vært ute og spist på restauranter, og når hun har bestilt det ser det alltid like delikat og godt ut. Jeg har alltid vært litt skeptisk i å prøve ut nye middagsretter, men i fjor da mamma laget caesar salat hjemme for første gang elsket jeg matretten!

Likes

Comments

En ordentlig shorts har jeg savnet i sommer garderoben min og jeg kjøpte denne Levi´s shortsen for ikke alt for lenge siden. I min garderobe finnes det bare shortser som er i helt andre stoff en denim, så var på tide med en ordentlig shorts syntes jeg. Så masse fine shortser da jeg og Fredrik var innom Levi´s, og endte opp med denne. Synes den er superfin og den passer til så og si hva som helst. Dette er en sommer favoritt som blir mye brukt denne sommeren hvertfall.

Likes

Comments

Hvis jeg skal være ærlig så er jeg ikke den beste på å få i gang en treningsøkt. Jeg har prøvd meg på 30 day challenge før og det funket veldig bra, så hvorfor ikke starte opp treningen igjen? Sist gang da jeg hadde 30 day challenge printet jeg ut noen ark som jeg fant på Blogilates sin side. Dette var øvelser for flat abs, sleek arms, thigh slimming og butt lift.

Øvelsene på disse arkene er ikke alt for vanskelige og er lette å gjennomføre. Så hvis dere skal teste ut 30 day challenge, så vil jeg virkelig anbefale å gå inn på Blogilates, for hun har mange bra øvelser. Hun har også Youtube kanal hvor hun viser øvelser hvor du kan trene "sammen" med henne. Dette har også funket bra om jeg vil ha en liten treningsøkt i ny og ned.

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen