Fredag er endelig her og helgen min er stappet med planer. Nå driver jeg å sminker meg og krøller håret på badet med musikk på full guffe. Om under en time skal jeg i bursdag til en av bestevenninnene mine. Det blir super koselig å se hele gjengen igjen!

I morgen skal jeg være med hele vandregruppa og på søndag har jeg en del lekser som jeg er nødt til å få gjort. Siden den forrige mac-en min ikke ville samarbeide, henger jeg etter i å levere store medie oppgaver som skulle vært levert. Så hele søndagen min går så og si til skole.

Ha en super helg alle sammen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

På skolen idag har vi hatt mediefag hele dagen, noe jeg synes er veldig deilig. For da kan du sitte å jobbe med det samme fra morgningen til skoledagen er slutt. Når jeg kom hjem spiste jeg middag og satte meg rett opp på rommet med mac-en foran meg. Har ikke gjort annet enn å sitte å se på Youtube og Netflix i hele dag. Jeg bare elsker dager som dette! Det å sitte inne med en kopp te og se på serier, det er virkelig noe av det beste jeg vet!

Likes

Comments

Endelig har jeg fått kjøpt meg ny mac! Jeg har hatt mye problemer med den forrige mac-en pga lite lagringsplass i lang tid, og er noe jeg har irritert meg over siden jeg startet på vgs. Den forrige mac-en er snart 3 år gammel, og på den tiden visste jeg ikke at jeg skulle starte på media og kommunikasjon. For hvis jeg hadde visst det hadde jeg kjøpt en annen mac.

I tillegg til at det er lite lagringsplass kom jeg ikke inn på noen programmer, bilder eller internett. Så er ikke bare bare og bruke en mac hvor jeg ikke har mulighet til å gjøre noe som helst.

Likes

Comments

I dag stod jeg opp super tidlig, rett og slett fordi jeg har en del ting jeg skal få gjort. Siden jeg hadde så utrolig god tid ble det en ordentlig frokost på meg i dag. Så jeg lagde meg avokado toast. Tidlige morgener som dette er faktisk utrolig avslappende. Jeg fikk spist en god frokost med en kopp te, samtidig som jeg fikk gjort det jeg skulle av ting. Siden jeg har i underkant av en time før jeg må ut døra skal jeg se en episode av American Horror Story før jeg drar på skolen!

Likes

Comments

Jeg kan umulig være den eneste som synes vinteren kom som et sjokk i år. Klarer ikke helt å bestemme meg for om jeg liker at det er snø eller ikke. Tro meg, jeg er utrolig glad i vinteren, for det er en kjempe koselig årstid, men den kom kanskje litt raskere enn det jeg hadde trodd.

Jeg har hatt utrolig mye problemer med mac-en min i det siste, og derfor har jeg bestemt meg for å kjøpe en ny mac. Håper den kommer raskt, for den jeg har nå fungerer så vidt lenger.


Likes

Comments

I dag sluttet vi på skolen litt tidligere enn det vi vanligvis pleier å gjøre. Så når jeg kom meg hjem lagde jeg meg en super god lunsj. Lunsjen idag ble avocado toast og det er helt klart en av mine favoritter når det kommer til frokost eller lunsj. Lagde meg også en kopp te og satt meg ned for å se litt på serier. En av bestevenninnene mine anbefalte meg en serie som heter "Stranger Things". Det er en serie på 8 episoder, og det er ikke så mange episoder for å være en serie. Jeg så ferdig denne serien i løpet av to dager og kan anbefale den veldig!

Likes

Comments

Jeg har i lengre tid vært usikker på om jeg vil starte med å lage Youtube videoer eller ikke, men nå har jeg bestemt meg for å endelig prøve det ut. Dette er bare sånn for å se om det er noe jeg liker å drive med eller ikke. Jeg går jo på MK og jeg synes det er morsomt å filme og redigere, så hvorfor ikke teste det ut som en hobby ellers på fritiden? Skal prøve å få satt meg ned en dag og prøvd å filme og se hvordan det blir.

Da jeg var yngre (5. klasse) husker jeg at jeg og hun ene venninnen min filmet videoer med kameraet på pc-en. Vi hadde laget navn til "kanalen" vår og hadde ulike temaer hver gang. Dette var videoer vi aldri delte med noen, men som vi bare hadde på pc-en min. Det er veldig morsomt å se på disse videoene den dag idag, haha :))

Likes

Comments

I sånn ett år nå har jeg ønsket meg nytt objektiv og jeg fikk endelig kjøpt det! Jeg har to venninner av meg som har samme objektiv, så det var de som anbefalte det til meg. Etter at jeg så hvordan bildene ble med det objektivet fant jeg ut at det skulle jeg selv kjøpe meg en dag. Nå gleder jeg meg super mye til å få testet det ordentlig ut!!

Istad var jeg å øvelseskjørte med broren min. Så flink som jeg var klarte jeg å kræsje i postkassene som står utenfor huset, så nå har bilen fått noen fine riper på siden (OPS). Nå skal jeg spise middag, før jeg må ut døra, skal nemlig overnatte med to av bestevenninnene mine.

Likes

Comments

Herregud som tiden flyr, jeg får jo nesten ikke tid til å gjøre det jeg faktisk vil gjøre. Skolen har jo startet for fullt igjen, med oppgaver og innleveringer. De dagene hvor vi har lange dager, er jeg rett og slett utslitt når jeg kommer hjem, så jeg orker faktisk ikke gjøre noe som helst når jeg først er hjemme. Innerst inne vet jeg at jeg har masse skoleting som burde blitt gjort ferdig, men det frister så ekstremt mye å bare sove når jeg kommer hjem etter en lang skoledag.

Senere i kveld skal jeg møte de folkene jeg skal være russ sammen med for å begynne å planlegge litt på den fronten. Ellers vet jeg ikke hva som er planene resten av helgen. Blir nok til at jeg slapper av for det meste, for det merker jeg at jeg trenger.

Likes

Comments

Jeg tror de fleste har hørt om redigeringsappen VSCO. VSCO er favoritt appen min når det kommer til bilderedigering på mobil, og er den appen jeg bruker til å redigere alle Instagram bildene mine.

Likes

Comments

Instagram@julie_ellingsen