Postad i: Allmänt

Hallå där! Vet ni vad jag gjorde igår?

Jag bokade studieår hos EF! De har nämligen ett program där man kan åka till upp till tre städer eller länder. Jag och min pojkvän Jonatan bestämde oss nästan direkt för att åka hälften av tiden till San Diego och hälften till Honolulu (Hawaii). Båda städerna är varma året runt, man kan snorkla, åka på turer och massor annat roligt!

Vi åker i början av juni nästa år och är borta fram till mitten av mars 2019. Att bestämma oss var självklart ett stort beslut men vi känner oss så taggade nu och vet att vi har gjort rätt beslut!

Jag har tänkt börja skriva mer här inför studieåret, och sen när vi väl är där kommer jag skriva om vad vi har för oss och vad som händer där jag är.

Innan studieåret i USA ska vi backpacka i Asien. Vi börjar i Bangkok, åker ned till Koh Chang, sedan vidare in i Kambodja där vi ska till en liten ö några nätter och sedan några nätter i Phu Quoc som ligger i Vietnam. Sedan ska vi in i Kambodja igen och spendera mer tid på fastlandet.
Så detta är något jag också kommer skriva om här på bloggen.

Jag kommer även lägga upp en hel del matlagning och om vegansk/vegetarisk kost.

Ska bli kul att börja skriva här igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I måndags var jag ute på vid sjön och hade massor med picknick. Jag var där med Adam och hade det väldigt mysigt! Det var sjukt kallt i vattnet men hoppade i till slut ändå! Jag sov sedan hos honom och nästa dag gick vi till en annan sjö och åt upp resten av picknicken. Andra dagen var finast eftersom det var så vackert väder ute och allt kändes perfekt!


  • 158 Readers

Likes

Comments

Imorse gick jag upp tidigt för att ta bedövning för min P-stav som jag skulle sätta in. Var inte alls nervös eller något sånt vilket var ovanligt av mig, jag är alltid rädd innan jag ska sprutor och sånt. Jag åkte dit två timmar senare efter att jag hade satt på bedövningen och kollade på nålen som skulle in i min arm. Blev väldigt nervös och sa nästan till om att jag hade ångrat mig och inte ville ta P-stav. Sedan var nålen inne i min arm och jag kände det knappt. Det gick hur bra som helst! Kändes lite ömt efteråt men inte längre! Har nu bandage runt armen och ska ha det ett dygn.
Vill gärna slita av bandaget och kolla hur det ser ut men jag får hålla mig 😉

  • 157 Readers

Likes

Comments

Spegeln och lamporna är ifrån Ikea. Lamporna heter ledsjö och spegeln heter kolja. Glasburken som jag har borstar i är ifrån rusta. Lådan med smink i är ifrån märket guru, finns på Åhléns city i Stockholm. Läppstiftshållaren är ifrån eBay. Ljuset är med lock är ifrån löfstadslott. Har ni några frågor om t.ex priser så är det bara att ställa dem.😊

  • 184 Readers

Likes

Comments

  • 173 Readers

Likes

Comments

Adam var i Turkiet en vecka och köpte med sig några fina grejer till mig 😊  • 174 Readers

Likes

Comments

Frågorna:

1. När slutade du skolan?
2. Ska du åka utomlands i år?
3. Vad är ditt favorit sommar-minne?
4. Favorit sommar-nagellack?
5. Favorit sommar-sminkprodukt?
6. Favorit sommar-plagg?
7. Är du en solglasögonperson?
8. (Bonus fråga) Kommer du göra videos som har med dit du ska på semester på?
9. Hav eller pool?
10. Vattenmelon eller jordgubbar på sommaren?
11. Gräddglass eller isglass?

Likes

Comments


Den mörk blå blusen och den röda är från märket Stockholm. Den ljus blå blusen är från Filippa K. Jeansen är från Cubus (det är bara de svarta som är nya) (199:-). Den svarta spets toppen är från Cubus och kostar 179:-. Skjort/tröjan (299/399:-), "games captain" tröjan (299:-/399:-) och den svarta toppen med volang (299:-) är från bikbok.

Likes

Comments


mössan är ifrån jfr.se, jackan är från hm, tröjan från Gina tricot, byxorna från bikbok, skorna är vans, väskan är Louis Vuitton och mobil skalet är ifrån jfr.se

Likes

Comments