Header

I måndags var jag ute på vid sjön och hade massor med picknick. Jag var där med Adam och hade det väldigt mysigt! Det var sjukt kallt i vattnet men hoppade i till slut ändå! Jag sov sedan hos honom och nästa dag gick vi till en annan sjö och åt upp resten av picknicken. Andra dagen var finast eftersom det var så vackert väder ute och allt kändes perfekt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Imorse gick jag upp tidigt för att ta bedövning för min P-stav som jag skulle sätta in. Var inte alls nervös eller något sånt vilket var ovanligt av mig, jag är alltid rädd innan jag ska sprutor och sånt. Jag åkte dit två timmar senare efter att jag hade satt på bedövningen och kollade på nålen som skulle in i min arm. Blev väldigt nervös och sa nästan till om att jag hade ångrat mig och inte ville ta P-stav. Sedan var nålen inne i min arm och jag kände det knappt. Det gick hur bra som helst! Kändes lite ömt efteråt men inte längre! Har nu bandage runt armen och ska ha det ett dygn.
Vill gärna slita av bandaget och kolla hur det ser ut men jag får hålla mig 😉

Likes

Comments

Spegeln och lamporna är ifrån Ikea. Lamporna heter ledsjö och spegeln heter kolja. Glasburken som jag har borstar i är ifrån rusta. Lådan med smink i är ifrån märket guru, finns på Åhléns city i Stockholm. Läppstiftshållaren är ifrån eBay. Ljuset är med lock är ifrån löfstadslott. Har ni några frågor om t.ex priser så är det bara att ställa dem.😊

Likes

Comments

Likes

Comments

Adam var i Turkiet en vecka och köpte med sig några fina grejer till mig 😊Likes

Comments

Frågorna:

1. När slutade du skolan?
2. Ska du åka utomlands i år?
3. Vad är ditt favorit sommar-minne?
4. Favorit sommar-nagellack?
5. Favorit sommar-sminkprodukt?
6. Favorit sommar-plagg?
7. Är du en solglasögonperson?
8. (Bonus fråga) Kommer du göra videos som har med dit du ska på semester på?
9. Hav eller pool?
10. Vattenmelon eller jordgubbar på sommaren?
11. Gräddglass eller isglass?

Likes

Comments

Jag köpte nyligen denna foundation som jag har testat lite. Det är Maybellines nya "Superstay better skin foundation". Den har SPF 20 så den skyddar alltså mot solens UV strålar, vilket är bra om det finns i en foundation. Jag använde Maybellines FIT ME! foundation och foundation stick innan denna, foundationen fick min hy se glansig ut och min foundation stick lyste på något konstigt upp mina rödheter. Men när jag testade denna foundation märkte jag ingenting negativt. Jag är supernöjd med denna och jag använder Maybellines FIT ME! puder till den här och det blir en helt perfekt kombination. Haha nu tror ni säkert att jag bara använder Maybelline produkter men ja det är inte riktigt så. Har däremot en positiv inställning till Maybelline som ett budget smink märke. Här nedan ser ni en bild på den nya foundationen som jag rekommenderar och den sista bilden är en före och efter bild, där första bilden är när hon är osminkad och på andra bilden använder hon Maybellines "superstay better skin" foundation. Ett riktigt positivt resultat tycker jag verkligen!

Likes

Comments


Den mörk blå blusen och den röda är från märket Stockholm. Den ljus blå blusen är från Filippa K. Jeansen är från Cubus (det är bara de svarta som är nya) (199:-). Den svarta spets toppen är från Cubus och kostar 179:-. Skjort/tröjan (299/399:-), "games captain" tröjan (299:-/399:-) och den svarta toppen med volang (299:-) är från bikbok.

Likes

Comments


mössan är ifrån jfr.se, jackan är från hm, tröjan från Gina tricot, byxorna från bikbok, skorna är vans, väskan är Louis Vuitton och mobil skalet är ifrån jfr.se

Likes

Comments