övrigt

Hej allihopa. Trevligt att ni har hittat till denna jukebox. Som man självklart hörpå namnet (och om man är ännu mer intelektuell,läst beskrivningen) så kommer jag då och då lägga upp låtar som ni inte får missa. Jag lovar att ni kommer att hitta en nya favorit eller ett par.

Eftersom en jukebox bara innehåller musik ska jag bara säga lite snabbt om mig själv. Jag är en tjej på 16 år,bor i skåneland och lever för musik,film och annat som inspirerar mig. Allt som på något vis är konst till mig. Har svårt för att veta vem jag egentligen är,det är väl därför jag hämtar så mycket inspiration från alla jag ser på internätet.

Kommer nu nämna diverse band eller artister jag älskar och avgudar med hela mitt hjärta. Listan är lång och det är ofantligt svårt att välja ett par favoriter.

The Velvet Underground,Nirvana,Jimi Hendrix,Janis Joplin,The Doors,Led Zeppelin,Lou Reed,Pink Floyd,The Rolling Stones,Kendrick Lamar,Kanye West,Paul Simon,Bob Dylan,Meat Puppets,Thåström,Hole,The Beatles,Sex Pistols,Ramones


Likes

Comments