Contains affiliate links Products

Vill tipsa om en läpp penna som jag använder som ger lite lagom färg på läpparna, perfekt om man vill piffa upp sig lite men inte vill använda en utstickande färg. På bilderna ser ni steg för steg hur jag använt pennan.

✖️ På första bilden har jag ingenting på läpparna.
✖️ På andra bilden har jag målat med läpp pennan runt om läpparna.
✖️ & på sista bilden så har använt Carmex läppsyl för att återfukta läpparna och blanda ut läpp pennan.

Pennan kommer ifrån Max Factor i färgen 06 mauve moment. Klicka på bilderna för direkt länk till produkterna💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Food

Måste dela med mig av min middag som jag gjorde igårkväll. I USA använder de sig mycket av koriander i maten, framförallt i mexican food. Jag har alltid hatat det, men sist jag flög hem från LA så serverades det mat med koriander i på flyget & jag tyckte faktiskt att det var gott! Så häromdagen fick jag cravings efter koriander, så sjukt att det kan bli så, så jag gick till affären efter jobbet & köpte med mig lite hem. Sen slängde jag ihop:

Ris smaksatt med koriander & vitlök

Kycklingfilé kryddad med salt & peppar

& Broccoli som tillbehör (jag hade även lite turkisk yoghurt till)

Klart! 💋

Likes

Comments

Contains affiliate links Products

Mina favorit dofter från The Body shop är definitivt Vanilla, Shea & Coconut (som tyvärr är slut at the moment..😢). Jag tycker att de alla doftar så fräscht & jag blandar de gärna med varandra eller med andra parfymer. Det som är så bra med just de här flaskorna är att det är så små & lätta att ta med i väskan, om man skulle behöva mer under dagen 😌

Klicka på bilderna för länkar till produkterna 💋


Likes

Comments

Other

Har legat sjuk sen i fredags & äntligen mår jag bättre! Så tråkigt och vara hemma när man inte kan göra annat än att ligga i sängen för ens kropp är helt slut. Men nu äntligen känner jag mig mycket piggare så imorgon är det back to work!

Likes

Comments

En liten presentation om mig själv:

Mitt namn är Julia och jag bor i en liten håla i södra Sverige. Jag jobbar inom vården och nu till hösten börjar jag studera till min karriär som sjuksköterska 💉. På fritiden tycker jag om att träna och dagdrömma om mina stora planer för framtiden 🌟. Eftersom min kärlek befinner sig alldeles för långt ifrån mig, i Los Angeles, reser jag dit så ofta jag bara kan! ✈

Välkommen! 💋

Likes

Comments