igår skrev jag något jag ville dela med allihopa, inte för att jag är någon psykolog eller något men det hjälper! av egen erfarenhet.

måste bara dela med mig en sak! alla som fått gå igenom ett helvetet redan som unga, va glada för det, ha ett starkt psyke bara. för skulle något senare i livet dyka upp, då hade ni säkert klarat av det o hanterat det bra. för det kommer jag att göra! det är så mycket man lär sig varje dag, mycket man får hantera som ung. men vet ni vad? , är glad för det, för det är värt det! kärlek & respek

Jag & min bror har hjälpt min mamma,  tagit hand om henne eftersom hon var väldigt sjuk, spenderade skit mycket tid med henne,vi gjorde allt vi kunde göra. Men vi kunde inte ta hand om hennes hjärta, den var alldeles för svag. i nästan 3 år! hennes hjärta pallade inte trycket mera och idag finns hon längre inte.  Bror och jag trodde att saker och ting skulle förändras, men det gjorde det inte tyvärr. Efter hennes bort gång fick vi kämpa otroligt mycket, stå ut med en person som utnyttjade oss till max, som manipulerade oss i 3 år nu, men de slut med det, med tiden som gick blev vi mognare och förstod saker och ting ännu mer, vi förstod vad som egentligen pågick, vi fick reda på mycket sanning som vi inte såg för 3 år sedan, och undrade varför ingen ville ha med oss att göra längre. men nu så vet vi, och nu är det slut. 

jag tror nog nästan alla människor behöver gå igenom helvetee för att sedan må bra. det har jag själv märkt.

nästan alla människor har blivit av med boende och fått bo på en massa hem!
nästan alla människor har levt fattigdom!
nästan alla människor har förlorat någon!
nästan alla människor har blivit sårade!
nästan alla människor har blivit utnyttjade!
nästan alla människor haft svårt för att ha mat på bordet!
nästan alla människor har mått jävligt dåligt!

Jag är endast 19 och min bror 22, och vi har fått känna på allt de där jag skrev om nyss, i nästan 3 år! 
men vet ni vad? allt de har gjort oss starkare & mognare. så skulle någonting dyka upp senare i livet så hade vårt psyke klarat av det! vi gör saker å ting varje dag, vi lär oss något nytt varje dag. vi har fått ta otrolig ansvar! och se vart de ledde till? här sitter jag i mitt egna hem nu, endast MITT och brors hem! nu fattades det bara att fixa jobb men det är på G, sen kommer jag må bättre någonsin. sen är de lite saker å ting som man måste bearbeta med, men det fixar sig, ALLT tar sin tid... jag skriver inte detta för att någon ska tycka synd, aboslut inte! men vet att de finns människor där ute, speciellt unga som mår jävligt dåligt, det har jag fått se med egna ögon, och hört med egna öron! försök att lösa era problem, sitt inte bara där. BÖRJA med någonting. för annars kommer du alltid vara fast! 

 

Kärlek och respekt!Zorica Kostic ..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Han hade världens finaste fru som gjorde allt för honom.
Han hade två uppfostrade barn, som haft respekt sedan barndom.
Han
hade lycka och pengar..


han visade ingen tacksamhet, ingen uppskattning.

Man ville ha så mycket mer.
En kvinna som täckte över frugan & barnen.
En kvinna som endast var ute efter en rik man.
En kvinna som lämnade hela sin familj för en rik man som hon utnyttjade.

vad hände? . De fick vad de förtjänade! ett helvete till liv.
Synd bara att vissa får ta smällen för de, menmen inte länge till ;)

 

saknar dig älskade ängel .. vi ses en vacker dag mother of angel <3


Likes

Comments

hej min älskade ängel ..
Vill börja med att säga att jag saknar dig grovt mycket, saknaden dödar mig, jag saknar så mycket att jag inte vet vad jag skall ta mig till & ingen förstår alls. ingen kommer förstå. tills den själv upplever det, (hoppas inte). en obeskrivlig smärta är det som aldrig kommer att ta slut. Saknad som man resten av livet kommer att bära på. 
Varje gång jag drömmer om dig min älskade ängel så har jag inte ens lust & vakna upp. vill bara spendera all tid med dig, vill inte sluta gråta i din famn, krama dig, pussa dig, prata med dig, bara se på dig! enda sättet att spendera min tid med dig är i mina drömmar, därför vill jag inte vakna upp.. Satt för några dagar sen och kollade på en gammal video från år 99.. Tårarna bara rann när jag såg hur du dansade, hur lycklig du såg ut, ditt leende som lyste upp, ditt långa svarta hår med lugg. så änglalik! så vacker.. jag saknar dig oehört mycket. saknar tiderna med dig min älskade mor, tiderna ja brukade gå upp på kvällarna för att hjälpa dig & göra dig sällskap när du inte kunde sova om nätterna, nätterna jag brukade stoppa om dig, pussa dig på pannan & säga godnatt, dagarna jag brukade hälsa på dig i sjukhuset och tog ut  dig på rökpaus som varade i flera  timmar, dagarna du brukade bomba mig med godsaker.. kvällarna vi brukade prata i telefon när du var på sjukhuset och jag hemma! dagarna vi brukade prata om kärlek, framtiden, lyckan! du är min förebild mami, du är min ängel, du är mitt hjärta, du är mitt allt, duuu är mitt liv! önska du förstod hur tomt det känns utan dig.. jag behöver dig i mitt liv, du är den enda människan på jorden som fattas...

Mycket pågår just nu. och vi skall klara det! vi ska stå på våra egna ben, min bror&jag! vill bara säga en sista grej, uppskattar mina underbara flickor, uppskattar min älskade bror, uppskattar min älskade mert! hade jag inte haft dom med mig idag och inte haft min mor, vet jag inte hur jag skulle klara av livet .. dom är anledningen till att jag kämpar och ger mig styrkan..


Likes

Comments

 

Det var en gång en liten flicka som hette Lilly.
Hennes familj var väldigt rika, hennes mamma och pappa var kung och drottning över hela landet. De bodde i en jätte stor by som låg jätte långt bort från staden, och de bodde i världens finaste slott.
Lilly kände sig oftast ensam, även ifall hon fick allt hon ville, men det var inte samma sak, hon hade inga vänner alls att leka med.
Lillys mamma var väldigt sjuk, och på den tiden hade de inte så starka botmedel som kunde läka, men Lillys mamma var endå kärleksfull och en bra kvinna.
En dag så gick Lilly ut för att plocka blommor till sin mor, Lyllis pappa sade till henne att inte vara borta för länge och komma hem innan det blev mörkt.
Lilly promenerade och plockade jätte fina röda och vita rosor, hon gick vidare och letade efter fina rosor, plötsligt såg hon små nallebjörnar som kunde tala, hon blev jätte rädd och bara stannade till av chock, detsamma med nallebjörnarna, Nallebjörnarna var jätte goda djur som hade hjärta av guld, hos dem fanns bara lycka, och de kunde känna av hur människorna var.
Lilly var i en skog som man kallade ”den ljusa skogen”
Eftersom Lilly blev så rädd från nallebjörnarna så gick hon vidare i skogen, ju djupare hon gick desto mörkare och mörkare blev det, plötsligt stannade hon upp, och där såg hon bara ett litet hus, och vägen slutade där, man kunde inte gå längre bort eftersom det bara var gamla grottor, från förr i tiden och dit vågar ingen gå.
Lilly bestämde sig för att ta en titt på vad som fanns i det lilla huset. Hon började knacka två gånger, men ingen öppnade, då bestämde hon sig för att bara gå in, eftersom dörren inte var låst, Lilly öppnade dörren försiktigt och långsamt gick in och sade
”hallå, finns det någon här”
Ingen svarade, I huset så var det jätte mörkt och läskigt, det var jätte stökigt och så rann det vatten från taket, och det var ganska dimmigt också.
Plötsligt så kom det en gammal kärring från ingenstans och tog tag i Lilly, Lilly skrek ”HJÄÄÄÄLP”
Och så blev hon inlåst i en bur av den elaka kärringen!
Nallebjörnarna kunde känna efter Lillys skrik, de kände på sig att hon var i fara, så de började springa mot huset, när de väl kom fram så gick dom försiktigt in huset och gick på tå, så inte kärringen skulle höra dom, den elaka kärringen hatade nallebjörnarna, eftersom de alltid kunde besegra henne.
I huset så fanns det nycklarna till buren, och Lilly hjälpte nallebjörnarna att hitta nycklarna, hon pekade på dom, och de log på en skrivbord.
Den eleka kärringen var inte riktigt smart som hon såg ut att vara, hon bara lämnade dom på skrivbordet. Nallebjörnarna fick tag på nycklarna, och låste upp buren, de fick ut Lilly från buren och började då gå mot dörren, de skulle precis öppna ytterdörren men så kom den elaka kärringen fram från ingenstans och ställde sig framför dörren och sade:
”NI SKALL INGENSTANS!”
En av nallebjörnarna höll om Lilly, medans de tre andra fick kämpa mot den elaka kärringen. De 3 nallebjörnarna hoppade på den elaka kärringen och blåste rosa sand mot hennes ögon, så hon inte kunde se så bra, eftersom hon inte tål färg glada färger. När den elaka kärringen inte såg någonting så gick de 4 nallebjörnarna ut med Lilly och sprang mot det så kallade ”ljusa skogen” När de väl kom fram så lade sig Lilly och nallebjörnarna ner.
Det började bli mörkt och Lilly var tvungen att röra sig hemåt, innan hon gick så frågade hon nallebjörnarna
”Tack så jätte mycket för att ni räddade mig, det var jätte snällt av er, skulle ni vilja följa med hem och leka”
Då svarade de 4 nallebjörnarna
” varför inte, vi har endå inget att göra”
Lilly blev jätte glad, och nallebjörnarna gjorde så att de flög hem. När de väl kom fram till gården så sade Lilly till nallebjörnarna att gå in genom fönstret för att komma fram till hennes rum, och de 4 nallebjörnarna gjorde det, de flög upp genom fönstret och gömde sig i Lillys garderob.
När Lilly kom hem så pussade hennes far henne på pannan och sade:
”gå upp och tvätta händerna och kom ner till matbordet”
Lilly gick upp och tvättade händerna, hon gick förbi rummet och sade till nallebjörnarna
”jag kommer snart vänta på mig, jag ska bara äta”
När Lilly kom ner till matbordet och satte sig så märkte hon att hennes mor inte satt där, utan bara hennes far. Lilly frågade hennes far ” fader, varför är inte mor här”
Då sade hennes far
”Lilly det är en sak som jag måste berätta, det är så att din mamma ligger i rummet och är döende, var stark och snälla gråt inte framför henne”
Lilly sprang in till hennes mor, hon kom in i rummet och där såg hon hennes mor ligga, hon gick fram och la ner sitt huve mot hennes mors mage, och sade:
”snälla mor, lämna oss inte! Vi behöver dig” Då sade Lillys mor
” Jag kommer aldrig lämna dig, den dagen jag lämnar dig, är den dagen då gud tar mig."
Nallebjörnarna hörde precis allt, och de visste att Lillys mor var döende, så de tog fram de rosorna som Lilly hade plockat i skogen, och lade in botmedel. Lilly sprang in till rummet och hämtade rosorna, och sade till hennes mor: ”lukta på dom, dom har jag plockat till dig”
Lillys mor började lukta, och då började saker att hända, Lillys mor blev plötsligt jätte pigg och steg upp från sängen och gav Lilly massor med pussar och kramar. Det Lilly inte visste om var att det var de 4 nallebjörnarna hade lag in en speciell doft i rosorna som Lilly hade plockat, som gott gjorde allt!

 
Lillys mor blev frisk och gick aldrig bort.
Lilly fick nya vänner, de fyra nallebjörnarna.
Och de levde lyckliga i alla sina dagar

Likes

Comments

har alltid varit den typen som är stark, jag har gått igenom så mycket dom här senaste åren! framför allt ett liv utan en mor. Alla har verkligen sagt "du är stark som fan, fortsätt så" , men just nu orkar jag inte längre, orkar inte med någonting, orkar inte vara stark längre, så mycket som jag klarat av genom att jag vart stark har gjort att jag blivit svag. Jag har inte viljan till något längre! allting är så jävla trist. Vädret äcklar mig, det enda jag vill är att bara sova ut. vila ut ordentligt! Ingenting ser ljust ut just nu. känner mig så jävla nere så att det inte är sant. tänker & tänker, har ingen aning om vad jag vill. det är så jävla svårt! hatar den här perioden. mår så himla dåligt & gjort det ett bra tag. har mina perioder då jag mår jätte dåligt, det är okej & må dåligt, alla kan må dåligt, man kan inte alltid vara stark. ibland måste man få gråta ut. den här perioden har jag för att jag saknar för mycket & det gör så att jag tappar lusten för allt ..

Jag saknar min mamma, vill bara hålla om henne. jag saknar henne otroligt mycket. jag behöver henne! ingen kommer någonsin förstå :( . endast gud vet hur mkt jag saknar henne. det är så jobbigt, går inte ens & beskriva.. så ni där ute, var glada att ni har en mamma & respektera henne, ta hand om henne, gör allt för henne! för en vacker dag kommer ni förlora henne & det är då ni kommer få känna på riktig smärta. en mor kommer alltid vara en mor, ingen kan någonsin ta deras plats/roll. hade gjort allt för att få tbx min underbara ängel!


 måste ta tbx viljan & då kommer jag igång igen! just nu vill jag bara vila ut ...
 


Likes

Comments

Jag har lärt mig att aldrig sluta kämpa för något man verkligen vill av hela sitt hjärta. Jag trodde aldrig att det var möjligt, jag trodde att det bara var något jag bara kunde drömma om, men nej! så var det egentligen inte. Jag slutade aldrig kämpa, jag kämpade för varje dag som gick. Jag hade verkligen viljan & jag tog i den. så people? ge aldrig upp era drömmar, kämpa ifall ni verkligen brinner för den/det, allting handlar egentligen om tron&viljan!

Visst kan livet gå upp och ner ibland, alla mår dåligt, alla går igenom någonting, det är helt normalt! ingen har det perfekt, ingen är perfekt. sitt inte & klaga på livet, du förlorar bara tid! istället kan du försöka ta steget & gott göra det åtminstonde lite iallfall sen med tiden så kommer det ordna sig, Så allting handlar bara om att tro på sig själv & ha viljan! för utan det så kommer man ingen vart, man är fast! tills man tar tag i det..

Vill bara säga en sak till! Jag älskar mina underbara änglar. Vet inte vad jag hade gjort utan dom, dom är alltid där för mig lika väl som jag är där för dom, dom finns alltid vid min sida, lika väl som jag är vid dom, dom gör mig så glad & bevisar för mig att vänner är det allra finaste man kan ha.. det gäller bara & hitta dom äkta vännerna, jag kan hålla med er om att det är skit svårt, men allt tar/har sin tid.

 

ta hand om er people / Z.K

 

 

Likes

Comments

förstår mig inte på vissa människor, förstår mig inte på dagens människor helt seriöst. Inte bara dagens människor, utan människor överhuvudtaget. förstår inte hur människor kan vara så jävla onda, hur människor kan såra med meningen, jag menar inte kärlek & såra. utan jag menar vara så jävla falska, hugga allt som rör sig, hugga sina nära&kära. sådana människor borde inte ens existera! människor leker så snälla, härliga & oskyldiga, men bara gud vet vad dom gör bakam din rygg. att dom ens har mod för det helt seriöst. hur orkar dom leva med sig själva? hur orkar man vara en mytoman? hur orkar man gå på sina egna lögner och sedan leva med dom? alltså fyfan, har så mycket ilska i kroppen när det kommer till sådana människor.. HUR kan människor ha så stor mun? så stor mun att det kommer så mycket skit ur munnen på dom, det är som att dom gillar bajs, för att dom är ju vana att sitta & äta bajs varje dag, hur kan man snacka så mycket skit? hur kan man bara krydda sådär? hur kan man ljuga överhuvudtaget. jag får damp. förstår mig bara inte på vad människor kan syssla med. seriöst alla har ett liv, har dom inget liv så att dom sitter och snackar skit om allt och kolla, kommer med massa rykten.

Jag har lärt mig mycket, jag har lärt mig utav mina misstag, jag har aldrig upprepat dom. Jag har lärt mig så mycket. Ni förstår bara inte. Hur skall man kunna lita på främlingar i framtiden när man inte ens kan lita på sina egna nära och kära? då menar jag inte bara vänner. utan familj, nära "kusiner&släkt" Det finns en man som jag ser upp till, till en viss del. han har gjort så många misstag men bara ibland lärt sig utav dom. men något han verkligen ville övertyga mig om var att man inte kunde lita på sina nära & kära, att allihopa är så falska, dom leker så snälla & underbara, men bakam ryggen snackar dom fullt med skit, kryddar massor & hittar på massor. jag vägrade att inse det och hatade honom bara för att han sa sådär. Sedan med tiden som gick så började jag inse hur falska allihopa egentligen var, jag började bli äldre & mognare och märkte saker & ting. jag var yngre då, jag visste inte om allt som pågick men senare så insåg jag att han hade rätt, han hade rätt om allihopa. Nu så vet jag, nu så vet jag hur verkligen alla fungerar. Det enda jag har kvar att säga är att jag inte bryr mig om dom ett piss, jag skiter fullständigt i dom. jag behöver inte sådana människor i mitt liv. jag dör inte utan dom. jag klarar mig så perfekt! jag håller mig till min storebror&pappa. ingen mer. vi 3 klarar oss själva. vi behöver ingen annan..

Så people? Va försiktiga med vem/vilka ni har med & göra. SLÄNG dom falska i väggen, vad skall ni med dom till? prata inte med dom. bajsa snett på dom, ni klarar er fint utan smutsiga människor som snackar skit.

Världen skulle vara så mycket bättre ifall allihopa var mogna. men tyvärr så finns det så många omogna människor så att det inte är sant. Jag som trodde att endast vuxna var mogna, hahaha årets skämt säger jag bara. Till och med ungdomar är mycket mognare än vad en 50 åring är..  ta hand om er allihopa! pusspuss :)

P.S .. Till alla er skitsnackare där ute, SUG MIN BALLE!

 


 

Gud finns, han ser & hört allt..
en vacker dag kommer ni alla få tbx.. vänta och se!!
 

Likes

Comments

Grattis grattis grattis på födelsedagen min underbara mother of angel .. hoppas du haft en underbar dag uppe i paradiset tillsammans med en massa andra änglar. Idag skulle du fyllt 39! fattar inte riktigt hur tiden kan gå så jävla fort, minns din förra födelsedag som igår ..

Idag har det vart en jobbig men härlig dag som sagt .. en dag med mycket värk i magen, mycket skratt & även massor massor med tårar. Det är idag jag insett vilka som är äkta och vart där för mig hela vägen. jag vet inte riktigt vad jag hade gjort utan dom, mina älskade underbara godhjärtade vänner. Amaal , Leonora, Laureta, Anna, Josse & Ylly. Dom var med mig hela vägen, dom var där för mig! dom var där för min mor. dessa människor är vad jag kallar för äkta. Det är idag jag insett vart jag har mina "vänner" .. vilka som verkligen var där för mig & vilka som inte var där. ganska dålig resultat blev det, men vem fan bryr sig? det räcker med att jag har mina älsklingar som jag nämnt.
Det var så härligt att besöka dig älskade mor, med dom underbaraste! det var så härligt att bara stå där och kolla på ljusen vi tände. kände mig så varm fast än det var iskallt ute! där stod vi alla och tänkte, vet inte riktigt vad dom andra tänkte på, men de jag hade i tankarna var att prata med dig, få ut allting & det gjorde jag älskade ängel och jag vet att du var där och lyssnade på oss alla. jag vet att du vakar över oss varje dag och är med oss hela tiden. Jag älskar & saknar dig så mycket mor, det enda jag begär av gud är att du är med honom, att du är på en bättre plats! där du inte får lida mera, där du mår bra, där du är lycklig och har det bra tillsammans med dom andra änglarna..

 

vill ännu en gång tacka mina underbara vänner som ställt upp idag för mig, ni är så guldvärda! ni fattar inte hur mycket jag älskar er & hur mycket ni betyder för mig, är så glad att ha er med i mitt liv, och uppleva livet varje dag med just er. Det roliga är att folket aldrig tar upp hur fina och underbara vänner det finns .. utan dom tar bara upp de negtiva ..

stor kärlek till Amaal, Leonora, Laureta, Anna, Josse & Ylly! , tack för en underbar dag! jag är glad att det just var ni. älskar er jävligt mycket, ni förstår bara inte..

 

1971/10/13 - 05/12-2008 ..
rest in peace, mother of angel
iloveu ..

 

Likes

Comments

hej min älskade kära mor.

dagarna börjar närma sig, snart är det din födelsedag älskade ängel.
glömmer aldrig din sista födelsedag vi firade. vi gjorde tårta till dig och köpte massor med gott. vi överaskade dig som fan och du var så glad&lycklig. leendet på dina läppar glömmer jag aldrig.

timmar,dagar,veckor & månader har gått fort. för snart har det nästan gått 2 år sens du lämnat oss mami, jag saknar dig jätte mycket, du finns i mina tankar. jag ber för dig varje kväll innan jag lägger & hoppas från hela mitt hjärta att du har det bra, att du längre inte lider.

snart blir jag 19 , snart tar jag studenten & har min bal. önskar bara du kunde stå där och se på när jag springer ut med lycka&glädje. men det gör inget mami, för jag vet att du finns vid min sida hela tiden. jag älskardig!

 

en sjukdom kan förändra en helt och hållet .. 
ni ser vilken skyllnad, så kan de gå ..
så ta hand om er och era nära&kära ..
så som min mor har tagit hand om mig när jag var baby
så tog jag hand om henne när allting hemsk hände henne .

Det sägs att änglar finns,
uppe någonstans i de ljusa himeln.
Jag vet att du är uppe någonstans där.
Jag vet att en, en vacker dag
kommer vi att träffas där.
Jag vet att du just nu vakar över oss.
Och jag hoppas verkligen du har det bra
För det förtjänar du verkligen.
Du&minnerna är ristade i hjärtat, för all tid!
Vi ses, en vacker dag ..
mother of angel ..


by: Zorica Kosic ..
 

Likes

Comments


mother of angel , I miss u so ..
You've flown away, so far away ..
Never had I imagined, living without your smile ..
I feelin' and knowing you hear me.
It keeps me alive.

 I know you're shining down on me from heaven.
And i know eventually we'll be together.
One sweet day.

You will alawys be there and I miss the love we shared.
the sun will never shine the same, I'll always look to a brighter day.
God i know, when i lay me down to sleep, you will always listen, As i pray

iloveu mother of angel, you're the queen of my heart <3 ..


rest in peace mother of angel .. & aco? jag älskar dig världens bästa storebror ..

 


Likes

Comments