Nu var det riktigt länge sedan jag skrev något här. Har helt enkelt inte haft tid eller känt något behov av det. Tänker iaf skriva några rader.. 

Nu är det inte länge kvar av skolan, nämligen 56 dagar kvar. Tiden går fort och det känns som att man inte riktigt hänger med i denna ruskigt snabba farten. Det ska pluggas en massa, ett par seminarium kvar, redovisningar ska göras, inlämning av uppgifter och det allra viktigaste, SÖKA JOBB. Måste även rensa lägenheten på skit som jag samlat på mig genom åren och det är MYCKET skit. Måste flytta ut ur lägenheten och in i en annan, har ingen aning om vart ja ska bo, där det finns jobb. Framtiden är väldigt oviss nu och det tär lite på mig. Vill ha allt färdigt. Vart ska jag bo, får jag jobb? Jag kan ju inte skaffa boende utan arbete , blir ja hemlös? Nej huvva va jobbigt det är att inte veta. Mycket tankar, funderingar och en enorm stress för framtiden, det är min vardag just nu. 

Men livet är väl så, man får försöka ha tillit till att allt löser sig. 

Sen har jag folk runt omkring mig som stöttar mig och finns där för mig. Min familj, min pojkvän och mina vänner. Så jag är väldigt lycklig lottad att få ha så fina människor i min närhet!

Har iaf något att se fram till, ska fotografera mitt första bröllop inom en snar framtid, skräckblandad förtjusning. Ska även utomlands med familjen i en vecka så det ska bli skönt. 

Nu är det bara att hålla tummar och tår för att jag får mig ett arbete och någonstans att bo. 

Ha det gott! 

Gillar

Kommentarer

Vad länge sedan man skrev något, som vanligt !

Men kan väl uppdatera lite här då.. Har börjat med C-uppsats , tråkigt och jobbigt.. men det går bra ! Snart är denna termin slut .. EN KVAR , guuud vad jag längtar!

Annars rullar det väl på som vanligt! Snart är det jul också, vill dra fram julpyntet redan nu men kanske ska vänta ett par dagar ändå? hehe ..

I helgen är jag helt SJÄLV.. passar på att njuta till fullo! Skönt med egentid och bara kunna tänka på sig själv :)

I morgon är jag bortbjuden på middag hos Vanessa, hon lagar middag och jag bakar efterrätten ;) Sen blir det väl kanske ut och kika på stan , se om det är nå ösigt.. så det kommer att bli trevligt :)

Nu ska jag ta och krypa till kojjs..

Ha nä fint nu!

Gillar

Kommentarer

Nu var det länge sedan igen ;) Nåmen, i morgon blir det sista seminariumet för detta moment och hemtentan skickas in i morgon .. Känns fint att första momentet är färdigt. Nu är det två moment kvar av denna termin, c-uppsats och en till. Sen har jag min sista termin på socionomprogrammet och då får vi välja kurser själv utifrån en lista. Känns inte så där jätte roligt på grund av att dom tagit bort socialpedagogiken.. hade varit så otroligt roligt .. men nä!! Så nu blir det väl att välja barn,ungdomar och familj och en till kurs.. har dock inte bestämt mig ännu. Barnrätt hade ju varit intressant, men hmm.. en massa juridik.. inte mitt favoritämne precis! Annars så kan man ju faktiskt välja andra kurser, åh gud vad kul det hade varit om man kunde välja beteendevetenskap.. måste undersökas!! :)

Och i morgon blir det som sagt att bege sig till Umeå för sista seminariumet och efter det blir det att fira lite på stan kanske :) yeey!

Och i helgen blir jag helt själv så jag hade tänkt att gå igenom bilderna som jag tog på Rosie och städa ur frys, kyl och skafferiet ! haha spännande, men det måste faktiskt göras.. bäst att passa på när tiden finns!

hmm, jo har köpt ricinolja i dag på apoteket.. Måste ju faktiskt testa och se om det verkligen får håret att växa ;P Hade dock bara tänkt ta ögonfransarna och brynen .. Får testa i en månad och se om det händer något.. resultatet kommer om en månad ;)

 

Nu ska jag och syrran lära oss några nya coola dancemoves haha .. men ni får ha det så bra.. ta hand om varandra ! :)

 

 

 

Gillar

Kommentarer