Tränigen går inte som tänkt, nä. Men jag skaaaa ta tag i de ja lovar mig själv de.
idag ska jag ha inpackning i mitt hår och tvätta löshåret och styla det tills imorgon
för tänkte va extra fin imon bara för att de är måndag och alla kommer bli extra
glada för att jag är så fin imorgon hiihi, skoja nu var jag ganska ego

meeen jag har hittat min kameraladdare men sadfacet jag fick när jag insåg att batteriet var utaget från kameran så måste börja leta efter den nu oxå, cry cry baby..
jag har städat och möblerat om mitt rum sååå ifall jag hittar batteriet får ni bild på det, okok

Haaade 👋😘

juste jag toppade mig igår, så otroligt sköööööntttttt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag vill ändra min frisyr! Tips? Får typ panik för jag älskar att ändra saker ganska ofta och är less på detta utseende nu 😖

Likes

Comments

Jo jag har tänk på en sak, det är verkligen skitkul att kolla på gamla idol autitions å melodifestaveln låtar, asså det gör mig så glad av nån anledninng haha.
Kom nyss hem från skolan iaf, blir att plugga idag för har prov imorgon och känner bara att jag vill skita i skolan & allt är så jäkla trött på att vara efter i allting.. Men får väll försöka ficksa det.
Sen har jag ingen lust att blogga heller så det förstörs också, helvete 😠
Men en rolig sak som händer snart är... ATT JAG BLIR 16 PÅ MÅNDAG!! Grattis till mig 👏 Önskar mig inget särkilt heller haha, får ju åka till Kina så är lika glad för det😉

Likes

Comments

Hej! Nu är det så att jag inte kan sova.. Det är alldeles för mycket att tänka på så sömn är förbjudet, nejnej! Haha

Vad kan jag göra? Ge gärna några tips! Ska upp kl. 07:00 så ah, vill inte ruttna här precis 😒
Sen har jag funderat på en sak..Varför klagar alla på skolan för? '' ååh fuck skolan '' Ja jag vill inte heller lära mig vad jesus faster heter i mellannamn eller arean på ett blåbär men nog är jag hellre där än att få kämpa hårt som fan när jag ska söka jobb sen och vara halvt invalid.. Ah men min poäng är, klaga inte! Gå tiden du måste sen är det över! Klart! Då har du resten av ditt liv som du slipper att gå till den där skolan. Smart va?

Bjussar på lite bilder från stan.​

Likes

Comments

Hejsan bloggisen. Är i stan och chillar hela helgen, skönt att göra lite annat nångång!
Igår var jag med Sebbe & terese, vi tog de lugnt och typ pratade bara hehe, idag vet jag faktist inte vad vi ska göra! Gå och sola mest troligt sen kanske träffar agnes eller nåt.
Vad ska ni göra under helgen då? Åh ett tips, gör whisper challenge med någon! Så himla kul jag kanske filmar när vi gör det som jag lägger upp här sen!

I mitt rum där vi ''spådde'' hur min drömkille såg ut haahah ;-)​

Likes

Comments

Asså ni vet den där känslan.. då det känns som att man svävar på moln? Man är jätte glad och samtidigt sårbar för att man öppnat upp sig med någon, som man gillar. Man är blind för det dåliga pga att man är så kär. Då man skiter i allt annat, man fokuserar bara på det bästa, som är hela personen. Så känner jag just nu! Känslor 💓

Likes

Comments

Fick en fråga på ask om jag har några tankar kring adhd så jag svarar på det i detta inlägg.
Adhd är inte som alla tror, det är INTE
Agressiv
Damp
Hela
Dagen
Det är något som inte ens syns utanpå, adhd hjärnor har mycket mer livligare hjärna än dom utan adhd. Man har svårt att koncentrera sig, pga att det är otroligt mycket som finns i lilla huvudet som man tänker på. Huvudet blir varmt och helt slut för att man försökt att koncentrera sig men det går inte så bra. Man är ganska impulsiv och har starka känslor! Sen brukar man oftast göra saker och säga saker innan man tänker efter och sen ångra det när det väl är gjort. Jag brukar bli arg när fok tror att bara för att man får utbrott har man adhd, alltså, DET ÄR INTE DET VAD ADHD ÄR. Man Kan ha svårt att kontrollera ilskan men ändå, den största biten är Koncentrations svårigheter och uppmärksamhetssvårigheter.
Många kan känna igen sig att man har adhd men man ska aldrig säga att man har det förens man gjort en utredning. Samma med depression, man ska aldrig gå runt och självdiagnotisera sig själv utan att ha gjort en riktigt utredning.

När man har Adhd kan man verka '' trög '' eller så kan man vara otroligt klok och smart. beror helt på om man är intresserad i det man håller på med, det går verkligen inte att göra nånting om man inte är intresserad i ämnet. ADHD är INGET man ska skämmas över. Ingenting man ska behöva dölja, för man är så som person och man är inte jävla invalid eller en mördare bara pga av diagnosen så nej man får tänka om där.

När man har adhd kan man ha väldigt svårt att vilja sitta still för kroppen vill röra sig hela tiden och något som brukar vara ett problem i vardagen är dessa punkter;

* Är allmänt slarviga i skolan och i hemmet

* Är konsekvent sena med uppgifter

* Konstant glömmer saker som läxor

* Är lättdistraherad med ett kort uppmärksamhetsspann

* Ofta kommer för sent till skolan

* Gör allting som har en deadline först i allra sista minuten

*Kommer med många ursäkter för saker som inte blir gjorda

* Ger intryck av att inte lyssna vid tilltal.

Ens tålamod är åt skogen, asså det finns så otroligt mycket bra saker och även jobbiga saker men INGEN kan ''förstå sig på'' hur det är att adhd om man själv inte har det, och jag har själv det så jag vet hur jobbigt det kan vara.

Likes

Comments

Till nästa person jag träffar 😘

Likes

Comments

Varför suger jag alltid på sånt här? Aja hejsan iallafall!! Tänkte börja med att berätta att jag har gjort Monroe piercing. Min läpp är ganska svullen men det går säkert ner snart, gjorde igår kväll!
Juste.. Det är ju ett nytt år också! Känns jätte bra, pga att jag vet att detta år kommer bli kanon. Ska ficksa skolan, mig själv och sprida glädje. Jag skulle åkt in till stan idag för att umgås med några vänner men orkade inte, valde att va hemma och sova istället. 😉
​Jag i rosa byxor och vit tröja som man inte ens ser haha men detta är från en sleepover..

Likes

Comments