Header

Nämen halihallå!
Som jag skrev i inlägget innan, för några månader sen haha.. så använder jag min kära blogg när jag känner för det.
Medtanke på att den handlar om mitt liv som trans, så tänkte jag bara meddela om att jag har fått min diagnos nu. Så jag ska få åka till Sahlgrenska om ca 3 månader och få börja med allting, vilket känns så otroligt underbart. My life is in movement!
Well, jag är arbetslös.. vilket är så skönt just nu haha, förutom att man kanske inte får några pengar meeen sökte jobb idag så får se vad som händer med det.
Var la bara detta jag ville meddela.
Jag kommer kanske använda bloggen till att skriva ut mina innersta och djupa tankar, hehe men ni får bara lida egenom det 😉

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan nu. Men jag tänkte att jag använder min blogg när jag känner för det, när jag har något att skriva eller bara vill få ut.
Men nu ville jag bara skriva för min underbara syssling gav mig inspiration. Det är verkligen underbart att få höra positiva saker.
Om man har något snällt att säga, så varför inte säga det? Man förlorar ingenting på det!
Min utredning går också framåt, för dom som bryr sig haha. Jag väntar nu på att få möte med läkare, efter det så blir det psykologen. Så jobbigt med väntan, men iaf skönt att det går framåt.
Jag har också varit på Sahlgrenska sjukhus, och fått massa information om att frysa in ägg. Vilket jag ska göra, förhoppningsvis någon gång i höst. Känns så skönt!

Likes

Comments

Hej på er!
Har då inte bloggat på ett tag, på grund svart jag inte orkat, inte tänkt på det och haft no inspiration..
Tänkte i alla fall börja igen, sakta men säkert haha.
Kan i alla fall berätta att utredningen börjar gå snabbare och snabbare nu, och det känns så skönt. Nu är allt bara jobbigare med skolan på grund av vårat gymnasiearbete.. Men det löser sig, har bara ca 8 månader kvar, sen tar man studenten och blir arbetslös!

Likes

Comments

hääj alla söta o fula läsare! jag har klippt min killes mobil för han uppdaterar ju fan aldrig bloggen... men ba så ni vet så är min pojkvän den gulligaste o finaste killen på denna jord och jag älskar honom över allt annat! men iaf just nu sitter vi ute på hans balkong o chillar på livet, hans söta föräldrar köpte kinamat till oss innan o de va fett gott!!! och annars har vi inte gjort så mycket förutom att jag köpte cigg till han innan o sen åkte han hem med Hanna o träffade Kimberly, medan jag va kvar i stan med Erika o shoppade lite, sen åkte jag till Tuve o mötte upp honom så gick vi till min "lillasysters" mamma i chillade lite där. och de va våran totalt ointressanta dag som ni inte alls bryr er om egentligen, ni ba läser för att ni inte har något liv typ.. fast de har typ inte jag heller men aa.. ha D gött :)


Likes

Comments

En till fråga då; "Hur gör du när du går på toa ute?" Ja, jag går på killarnas, för att jag är en kille. Gick på tjejernas för kanske.. 2-3 årsen, men inte längre. Känns bara väldigt fel liksom, så ja.
Kommer antagligen blogga mer denna vecka för att jag kommer vara uttråkad, för min älskade är i Norge hehe. Och jag är ganska sjuk, kan knappt andas för har förkylningsastma haha as jobbigt.. Imorgon ska jag på krök hemma hos Hanna och fira hennes födelsedag, får se om jag orkar dock för mår bara sämre.
Hoppas ni har ett skönt lov!


Likes

Comments

Fick en fråga igår om jag kunde berätta om min flickvän, hur hon är osv, och om hon är haffbar. Haha, du som ställde frågan måste vara totalt efterbliven för det är väl ganska uppenbart att hon inte är haffbar när hon är min flickvän?
Men min flickvän heter Nanna, och är allt för mig. Hon är riktigt efterbliven men det är gulligt och är en av anledningarna till varför jag föll för henne. Hon är sig själv, hon tar mig för den jag är och accepterar mig. Hon är otroligt vacker, hon är givmild, omtänksam, snäll, rolig (ibland), gullig, och bara helt underbar. Hon är fett kort, men det är ganska gulligt att hon måste stå på tå för att pussa mig hihi. Hon är en riktig drömtjej. Världens bästa flickvän är hon.
Ska btw hälsa från henne till dig som ställde frågan att du kan äta bajs :) Hon är min, och bara min så hon är definitivt inte haffbar.
Nanna, jag älskar dig mitt lilla hjärtegull.
Och du kommer hata mig för dehär... Men du är världens vackraste hihi, det vackraste jag har!

Likes

Comments

Shoo alla gulliga människor som läser min blogg.
Alltså, grupptryck. Varför? Vad tjänar det till? Alla kan falla för grupptryck. Till exempel folk som börjar röka, man gör det för det är så 'coolt' och alla andra gör det. Men egentligen är det inte så 'coolt' så är man 'fast' sen. Så var det för mig, kanske inte är så för alla men dom flesta antagligen. Man lyssnar på andra, gör som andra säger. Man tänker inte på det, men det är så. Jag vet, för jag är sån. Om någon säger något till mig tillräckligt många gånger så gör jag det tillslut, eller tar åt mig av det eller vad som helst. Vi säger någon skulle kalla mig ful, om den personen säger det tillräckligt mke så tror jag på det själv sen. Fast det är lättare att ta åt sig av elaka saker än vad det är att ta åt sig av komplimanger. Varför ska det behöva vara så? Jo för att samhället är så jävla fuckat som det är idag. Varför kan inte alla bara få vara som dom vill, se ut som dom vill utan att människor ska klaga eller kommentera det?
Tar som ett exempel nu, om någon skulle säga till mig att jag inte ska göra könskorrigering för det inte är bra för mig, så skulle jag lyssna tillslut om den personen fortsatte. Därför är jag så trött på haters, visst det kommer alltid finnas haters men det finns väl en gräns eller? Jag är trött på att falla för grupptryck. Men jag kan inte stå upp för mig själv, för jag vågar inte. Har blivit bättre med tiden nu dock men vågar inte stå upp för mig själv så när det gäller grupptryck. Varför är samhället så jävla fuckat som det är? Snackade om det häromdagen med Kimberly, och tänkte på när fan det började vara såhär egentligen. Kimberly sa att det var nog fjortistiden. Det kan faktiskt vara så, för samhället har ju fuckat totalt sen 2008 typ. Det var ju då fjortistiden började i princip. Alltså helt stört att det ska behöva vara såhär. Om Sverige hade kunnat vara lite som USA hade det vart as bra.
Men ska sluta babbla om mina funderingar nu och sova eller något, ha de gött!


Likes

Comments

Hej på er!
Förlåt att jag inte har bloggat. Men jag har verkligen ingen ork, jag har ingen ork till något, så jag kommer blogga när jag känner för det. Men ni får ställa frågor, om ni vill veta något men kanske inte svarar direkt.
Jag vill bara skriva av mig just nu känner jag.
Jag orkar på riktigt ingenting längre. Allt känns så jobbigt. Vissa förstår inte varför jag inte går till skolan på grund av att jag mår så dåligt. Det är ganska svårt att förklara om jag
tänker efter faktiskt, vilket bara gör det jobbigare. Jag vill ju gå i skolan, vill klara alla kurser osv men allt som snurrar i mitt huvud just nu är könskorrigeringen, utredningen och allt. Hur ska jag kunna tänka på att jag måste lämna in en uppgift, vi ska ha prov då och då, vi ska ha en redovisning osv. Jag är så otroligt skoltrött att det finns ju inte. Sen så frågar ju mina nära varför jag går ut och träffar min flickvän till exempel när jag mår så dåligt att jag inte orkar gå till skolan, och grejen är att när jag kommer till skolan så kommer pressen och stressen med en gång, och det är så fucked up jobbigt. När jag träffa min flickvän så kommer det ingen press eller stress, och jag kan prata med henne. Inte för att jag inte kan prata med mina nära då, men det är ingen som förstår. Det gör inte min flickvän helt heller och det fattar jag ju att hon inte gör. För dom enda som förstår är ju andra transsexuella människor.
Jag är bara så otroligt trött på allting. På att det ska vara så jobbigt att vänta, på att få sitt rätta kön. Varför ska man behöva göra det? Jo för att dom måste vara 'säkra' på att det är dehär man vill, det fattar ju jag med. Men det är sjukt jobbigt att behöva vänta på något som man vill ska hända direkt. Man vill mke här i världen, men att få sitt rätta kön är nog det jobbigaste att vilja när man inte kan få det direkt. Det är ju inte direkt så att man kan köpa det och sen är det klart. Det tar ju några år liksom.
Men just nu, känner jag att jag inte mår så jätte bra av att vänta. Men jag har min flickvän och mina vänner som hjälper mig att orka.


Likes

Comments

Hej!
Fick en fråga igår, om mina bröst igen. har redan svarat på den men kan svara på den igen för att vara snäll.
"binder du dina bröst för dom syns ju inte eller är dom naturligt små?"
Jag binder inte mina bröst, för det är fett jobbigt. Jag använder sport bh och jaaa dom är naturligt små vilket jag är jävligt glad för. Hade inte vart lika kul om jag hade haft bomber direkt, så jag ser det bara positivt! :)
Likes

Comments

Shooo!
Tänkte börja med att säga grattis till mig och min fina flickvän som har 2 månader idag! Jag älskar henne över allt annat.
Fick en fråga igår kväll, och måste bara säga att det är kul när ni frågar frågor. Men iaf, frågan är då "har du haft sex med en kille?"
Svaret är ja, tyvärr. Om det är okej så tänker jag inte skriva om det, för ångrar det grovt. Det kändes liksom inte rätt överhuvudtaget. Men kände att jag iaf kunde svara på frågan!


Likes

Comments