God morgen!


Morgonpigg?...njae.

Idag ringde alarmet vid 6-tiden, dock gick det enklare att gå upp idag, då jag la mig ganska skapligt igår.

Fixa mig och frukost och nu är jag på väg till skolan. Tillbaka till verkligheten så att säga.


Hoppas ni får en bra måndag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att ett lov kan vara så efterlängtat som det den har varit nu. Äntligen, får man andas ut ett tag. Det har vart prov in i det sista och jag lyckades få godkänt i fysiken, själv fatta jag inte hur jag kunde få det, men YES! En tidig julklapp.

Det har gått knappt en vecka in i jullovet, och jag gillar det fortfarande, ser fram emot fler sovmorgon och bara ta' det lugnt. Har dock inga planer inför lovet, troligen kommer jag jobba lite.

Idag var jag ute på en långpromenad med hunden. Man kan knappt tro att det är vinter och snart julafton, solen skiner som om det vore sommar och djuren betar fortfarande i hagarna. Kul för oss, men vad händer med isbjörnarnas framtid?


Peace out!Likes

Comments

Just nu sitter jag i pain. Idag fick jag min mens och på det mensvärk. Ibland är det inte kul att vara tjej. Är det värre än en pungspark? Jag vet inte, men just nu gör det skitont. Men nog om mensprat.

Idag har jag försökt att skriva lite på inlämningsuppgifter. Inget speciellt som har hänt idag. Jag har ikväll suttit mest vid Ipaden och kollat youtubers som tipsar eller vlogar om deras liv.

Eftersom det är lördag idag har jag även vart i godisskåpet, det var gott det. 

Imorgon, om ni inte visste om det, händer musikhjälpen. Nu i Linköping. Kanske om man ska åka dit och kolla?


Likes

Comments

Mätt på julmat och nöjd med kvällens avsnitt av Skavlan. Nu ska jag snart göra mig ordning för läggdags. Imorgon blir det inget mindre än plugg, vad annars? (Kalla mig pluggmänniska, men det är endast på det sättet jag lyckas i skolan).

GodnattLikes

Comments

Skoltrött. Trött hela veckan lång, trots det har jag gått och lagt mig ganska skapligt (?)

Idag gjorde jag matteprov, vilket kändes skönt att bli av med. Matte är inte mitt favoritämne precis. Det känns som man kan, men när det gäller att bevisa det, då kraschar det. Men så ska väl matte vara, komplicerat. Som livet?

Imorgon väntas lucia, och äntligen får man lite sovmorgon. Efter luciatittande, väntas en håltimma! Nice.


Likes

Comments

Blåsigt värre

Det är nu två veckor till ett härligt jullov. Men ännu är vi inte där än. Skolan har rullat på som vanligt. Igår hade vi temadag om det som mest är aktuellt idag, Flyktningskrisen. En chans att få en bättre bild om vad detta innebär.

Efter skolan drog jag mig hem, hem. 

Denna helga-stormen här i Östergötland. Det riktigt blåser i fönsterna, träden blåser nästan sönder. Stormen har redan tagit skada, då ett av hinder-förråden har rasat. Ingen gillar storm, och troligtvis kommer det ta mer skada, typ att träd här och där rasar. Vilket vanligtvis brukar hända efter en storm. Vi kan bara hålla tummarna att ingen kommer till skada.

Ikväll  är mina planer att bara ta en chill fredagskväll


Likes

Comments

Spontant blir bättre

Hej alla ni som tar er ens tid och läsa min blogg.

Jag har, som ni kanske märker, lite pauser här och där med bloggandet, jag skriver helt enkelt nör jag känner för det. Funderar dock på att skaffa mig en egen hemlig bok, en såndär som var så populär för några år sen,  med lås och sånt, eller?


Jag har iallafall några dåliga nyheter som jag är villig att dela med mig med er. Ni vet '' det kommer att bli mitt år''- repliken. En sån har jag till år 2016. Men, redan innan året har börjat, börjar mina planer att falla. Ni vet rihanna, hon r&b och pop-sångerskan. Jag skulle med några kompisar beställa biljetter till hennes konsert, som hålls i sommar, år 2016. Dock är inget  gratis, och,,  en plan gick till fallo.

En annan sak. På sista tiden har folket i min omgivning haft otur med sina mobiler, skärmen går sönder, och mobilen måste in på lagning. Såklart, händer det även mig. Nu är jag mobilfri i några dagar. Det går relativt bra, känner mig typ lite fri. Jag kan nog erkänna att jag är en sån där ''mobilzombie'', som nu botas för stunden iallafall. Märker att dagens samhälle består mestadels av ''mobilzombies'', verkligen! Man sitter klistrad i sin mobil, på raster, med varandra och kanske även på toan. Jo, erkänn, ni gör det också.

Det ser så hemskt ut, att inte kunna kommunicera utan att mobilen ska vara med, känns ju nästan som tredje hjulet, när man ska prata med någon. eller?

Så nu har jag ingen bra och fungerade mobil. Det börjar ju bra.

Jag planerar även för mycket, vad som ska (fast jag inte vet än) göra och hända. Sånt kan man inte planera i förväg. Allt kan ändras, vilket jag redan märkt.

Ska nog börja tänka mer spontant härdanefter, det borde fungera. ?!

Likes

Comments