Hej på er. Dagen började med att jag vaknade vid 9 och kände mig inte alls frisk. Har varit så i några dagar nu, tror att jag är påväg att bli förkyld.. iaf, jag kämpade mig till jobbet och jobbade till 17:00. När jag slutat åkte jag och hämtade ett paket. Nailmail 👏🏻 beställde hem 3 nya färger. Bilderna är inte alls rättvisa men men..

Likes

Comments

Just nu: bad med mina favoriter. Förmodligen blir min tisdag lite bättre då. Har haft världens sämsta dag på jobbet, kommer hem och börjar känna mig sjuk och inte nog med det så regnar det ute också. Wiho. Så ett bad nu gör ju inte något värre iaf 😤

Likes

Comments

Jag som person är väldigt eftertänksam. Det kanske inte alltid syns utåt, för oftast i offentliga sammanhang så blir jag väldigt tillbakadragen. (Något jag kommer skriva om senare här på bloggen)
Somsagt, det syns kanske inte utåt, förståeligt, men så är det.
Jag tycker att det är så häftigt hur vi människor fungerar och beter oss gentemot varandra. Tycker det är fascinerande att bara stå och kolla och lyssna när två eller fler personer pratar. Det sägs så mycket mer än det muntliga. Kroppsspråk, gester och blickar.
Speciellt nu när jag dagligen jobbar med barn och andra vuxna. Då tänker jag på detta extra mycket. Hoppas jag inte låter konstig, utan missförstå mig rätt. Jag kan ibland vara väldigt högljud men jag är minst lika tyst för att jag tänker så mycket.. 

Detta inlägg blev inte riktigt som jag tänkt mig, önska jag kunde uttrycka exakt som jag tänker men det skulle bli så rörigt. Hoppas att just du som läser detta förstår vad jag menar :) 

Likes

Comments

Hej, vad händer hörni? Jag lovade att bli bättre på att uppdatera och sen sket sig det, haha!
Iaf,
Denna vecka har gått fort och jag klagar inte. Det ända man kan klaga på är väl snön som kom i förrgår, alltså hörni.. jag höll inte på att se vart min bil stod parkerad efter jobbet då jag slutat 😂 i helgen så ska jag och Pelle städa ur lägenheten och det ser jag INTE framemot.. usch vad tråkigt.

Likes

Comments

Hej. Har varit dålig på att uppdatera känner jag. Tycker det är så svårt att veta vad jag ska skriva. Menmen, ska försöka blir bättre!
Förra vecka fick jag förlängt på jobbet & det känns så skönt!
Just nu sitter jag iaf och käkar frukost, börjar inte förrän kl 13:00 idag 👍🏻
Gjorde även nya naglar igår

Likes

Comments

Idag har vi ätit pannkaka ute med jobbet och barnen, väldigt gott men kallt! Sen har jag och Pelle varit och hittat en liten kompis som flyttar in här om 3 veckor, ska bli så spännande 🐾

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt produktiv dag kan jag säga. Man får passa på medan man är ledig. Jag har bockat utav 6 utav 7 punkter som var nedskriven i min kalender. Varit på stan och banken bl.a.
En punkt som stod på listan var att köpa schampo och balsam för mitt nuvarande håller på att ta slut. Passade även på att lyxa till det med en lyxig hårinpackning från Moroccanoil. Den luktar såååååå ljuvligt

Likes

Comments

Nu de senaste dagarna så har jag och Pelle suttit och klurat ihop ett ställ åt mina penslar och idag blev det klart 👍🏻

Likes

Comments

Igår så gick jobbdagen något bättre! Jag använde inte ens mitt armbandsur igår, haha. Jag jobbade till halv fem, sen hämtade Pelle mig på jobbet och vi åkte direkt till mina föräldrar för att äta middag. På kvällskvisten så kom Johanna förbi med ett pris som jag vunnit. Jag och Johanna har varit fotbollstränare för kb65 f 07 nu denna säsong. Då varken jag eller Johanna var på avslutningen så var vi helt ovetandes om att vi båda vunnit ett pris. Men roligt att vi vunnit något! Inget dåligt pris heller.
I kuvertet fanns 2000:-. Blir så glad, vet inte hur detta gått till som, om några röstat på oss eller om styrelsen kommit fram till detta.. Men kul iallafall!

Likes

Comments