Header
Postad i: EVERYDAY LIFE, SUMMER, TRAVEL & ADVENTURES

I am currently starving since I´ve been awake for like 3 hours, but I want to wait for my sister and her boyfriend to get here so we can enjoy breakfast together.
They are on their way and will arrive in about one hour, so I am going to make some blog posts in the meantime.

I hope you all have an amazing day and enjoying your summer break!
(Btw, make sure to check my Instagram story to see a little haul of what I bought yesterday, it is only available for a few more hours...)

Hugs.

//

Jag är i skrivande stund vrålhungrig eftersom jag har varit vaken i ca tre timmar, men jag vill vänta med frukost tills Hedvig och hennes pojkvän kommer hit, så kan vi njuta av en fantastisk frukost tillsammans.
De är på väg hit, men är inte framme förrän om en timme ungefär, så jag ska passa på att skriva lite blogginlägg under tiden.

Jag hoppas ni alla har en fantastisk dag och ett riktigt härligt sommarlov!
(Förresten, glöm inte att kika in min Instagram story för att se en liten haul på vad jag köpte i stan igår, blad annat kläderna på bilden... Den är bara tillgänglig i några få timmar till. Så skynda in och kika!)

Puss & Kram.

Likes

Comments

Postad i: EVERYDAY LIFE, SUMMER, Instagram, TRAVEL & ADVENTURES

Godmorgon hjärtan!

Jag hoppas att allt är bra med er och att ni sovit gott inatt.
Jag ska strax ta spårvagnen in till Nordstan och kika i några butiker, men jag tänkte slänga ihop ett kort inlägg till er först.
Som jag nämnde i gårdagens inlägg, är det lite problem med vloggandet och fotandet eftersom minnet är fullt på kameran och datorn. Jag har tagit bort hur många bilder som helst på datorn imorse så nu borde det iallafall finnas lite minne där. Kameran kommer få följa med mig idag och jag ska försöka filma och fota så mycket som möjligt.

Men jag kan inte lova att minnet räcker till redigeringen så istället tänkte jag tipsa er om att följa migInstagram ( Juditnordstrom) och snapchat (Judddis) där jag uppdaterar dagligen. Snapchatkameran är lite för dålig för min smak så jag laddar inte alltid upp där, men Instagram kommer jag uppdatera dagligen. T.e.x kommer ni få följa med mig nu under shoppingrundan om ni kikar in min Instagram Story under dagen!

Det var allt, nu ska jag till spårvagnen.
Vi ses på min Instagram..... ;)

Likes

Comments

Postad i: EVERYDAY LIFE, SUMMER, TRAVEL & ADVENTURES

Hej på er!

Just nu sitter jag på tåget mot Göteborg som är nästa stopp på semestern.
Pappa skjutsade mig till tågstationen och morfar och lillasyster följde med. När vi sagt hejdå, och de hjälpt mig bära väskorna, gick jag på tåget mot Göteborg.

Tåget lämnade Nässjö station vid 8-tiden imorse och jag kommer fram till Göteborgs Centralstation vid lunchtid.
Anledningen till att jag inte bloggat på flera veckor är att jag helt enkelt valde att ta en paus från bloggen medan jag var på semester och verkligen njuta till max av de veckorna som vi var hemifrån.

Det har varit fantastiska veckor på Hönö, i Danmark och hemma hos mormor och morfar i Småland.
Även podden har legat på paus under semestern eftersom både jag och Tova är på semester största delen av sommarlovet.

Men när vi båda är tillbaka kommer vi börja spela in som vanligt igen och det kommande året kommer bli väldigt intressant på många sätt. I podden, på bloggen och på min Youtubekanal (som jag kommer börja ladda upp regelbundet på inom en snar framtid), kommer ni få följa med mig och Tova genom årskurs nio och sedan upp i gymnasiet. Det kommer bli många spännande avsnitt, videos och inlägg om det.

Ni kommer få se massor av bilder från min semester så fort jag köpt ett usb minne att ladda över alla bilder och videor på, för just nu är både datorns och kamerans minne fullt *suck*.

Snart börjar skolan och jag är en av dem som älskar skolan, så jag är hur taggad som helst hahah.

Jag kommer även göra DIY School Supplies till mig och mina syskon i år och jag tror att jag kommer filma det faktiskt, ni kommer iallafall få se mer utav det i framtiden. Jag har redan beställt lite grejer till det och kommer shoppa mer i Göteborg.

Jag skulle ju egentligen vlogga hela sommaren men eftersom minnet på datorn och även kameran blev fullt så har jag inte hunnit filma så jättemycket. Men jag hoppas att det kommer bli bättre nu i Göteborg!

Hoppas ni har ett bra lov och att ni haft lika tur med vädret som jag haft!

Kram.

//

Hi loves!

I am currently on a train to Gothenburg, which is the next and last stop on this adventure.

My dad gave me a ride to the station and my grandpa and little sister joined us.
After we said goodbye and they had helped me carrying my bags to the train, they left, and I went on my train.

The train left the station around 8 a.m this morning and I will reach Gothenburg around lunch time today.

The reason to why I haven´t been updating the blog in a couple of weeks is that I wanted to spend time with my family and enjoy my summer break to the fullest while we are on vacation.

If you listen to the podcast I have with my friend Tova, you might have noticed that we haven´t been uploading there either, and the simple reason is that we want to enjoy our summer break and we are both traveling during the summer so it would be difficult to keep up with our regular uploading schedule when we are apart.

This year will be so interesting and I have so much going on, like going to India in November, starting 9th grade (Swedish system) and then also starting high school next year.

I will start uploading youtube videos more as well, and I will do some Back To School DIY´s, which I think I am going to film.

As soon as I buy a flash drive I will upload a lot more pictures and videos from my vacation.

The plan was to log this vacation, but since I ran out of space on both my camera and computer, that haven´t really been easy.

I hope all of you are having an amazing summer and that the weather is nice where you´re at.

Hugs.

Likes

Comments

Postad i: EVERYDAY LIFE, PHOTO, photobomb, SUMMER, TRAVEL & ADVENTURES

Bilden ovan är tagen under en liten roadtrip jag åkte på tillsammans med min storasyster Hedvig och hennes pojkvän. Vi åkte ut till klipporna och gick en promenad där, jag passade på att fota lite eftersom kameran var med.

Barnmöte i konferenstältet.

Lunch ute på altanen.

Bilden ovan och även de kommande åtta bilderna tog jag när vi åkte ut till klipporna. Hönö är verkligen så fint och utsikten från klipporna är helt magisk! <3

Likes

Comments