Här sitter jag just nu i min favorit-tröja från adidas. Sängkläderna köpte jag i helgen på ikea, super mysiga!

Känns jätte tråkigt att skriva men har bara varit i skolan idag igen:( . MEN imorgon är det fredag och först ska jag träffa Tora, inte sett henne sen jullovet(!!) så super kul och sen ska jag träffa några andra kompisar på kvällen. Sen blir det jobbhelg, vilket faktiskt känns kul. Förhoppningsvis även sleepover med bästavännen imorgon också.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har varit hemma i 6 dagar och saknar redan detta stället, eller har saknat det sen dagen efter jag landade. Åh vill tillbaka.

Likes

Comments

Ekade tomt här igår, hände dock inte så mycket. Jag träffade Wilma efter skolan och tränade sen åkte jag hem och pluggade. Idag har jag inte heller gjort så mycket, drunknar i plugg så det är la det min vardag går åt till. Kul. Förresten så testade jag gel nagellacket från essie och det är SÅ bra! TIPS!

Detta hade jag på mig idag, jeans och kappa från Zara, skor från Steve Madden, skärp från two angels och en svart blus från vila.

Likes

Comments

Slutade tidigt idag så kom hem vi 14 ungefär. Bästa med måndagar! Jag och Sofia sprang in på Åhlens och där köpte jag detta gel top coat, hoppas verkligen det fungerar! Nagellack håller knappt en dag på mig.. det jag har på bilderna målade jag igår kväll. Syns kanske inte men det är redan lite avskavt.

Likes

Comments

Har inga bra bilder från idag alls. Har tagit det lugnt, sov länge och sedan var jag på Ikea en stund. Köpte några hyllor till min garderob, inte hundra på hur jag vill ha den än. Har den som heter PAX, man väljer alltså själv alla hyllor, lådor etc.

Första bilder är ett par skor jag blev KÄR i i London. Sedan är det från igårkväll, träffade min bästavän! Saknat henne så mycket i Thailand. Sista bilden är från Hongkongs flygplats där vi bytte flyg igår natt.

Likes

Comments

Godmorgon från London! Vi har flygit sedan 13 igår, svensk tid och är snart äntligen hemma. Längtar!

Denna goda frukost åt vi precis, jag tog granola och en latte.

  • RESOR

Likes

Comments

UTSIKTEN !!
Detta är från skybar 360 i China town som vi var i sista dagen på resan. Själva China town kändes inte så annorlunda mot resten av Bangkok men detta bar/resturang som vi åt på var så cool. På 25e våningen var det glas åt alla håll och hela våningen snurrade en gång timmen (tror jag). Sen var de fräsch mat och jätte trevligt i övrigt också!

Sitter på flyget tillbaka till Sverige när detta kommer upp.

Likes

Comments

Inne på MBK fanns detta glasställe som vi åt på igårkväll. Glassarna var SÅ goda och stora. Ett stort tips om ni åker till Thailand.

  • RESOR

Likes

Comments