Vet knappt vart jag ska börja. Men i Måndags var min första jobb dag, tror det är första gången sedan skolan som jag klev upp halv 7 på morgonen. När jag kommer fram så har dom anställt mig och 3 till, alla är i samma ålder & har precis tagit studenten, det är vi 4 som ska gå kursen tillsammans, jag, 1 jätte härlig tjej till och 2 sköna snubbar. Alla på arbetsplatsen är sjukt snälla och jag trivs verkligen där, men sen finns det ju saker som är mindre bra också, som det är på alla jobb. Nu råkar det vara så att just det som är ''mindre bra'' för mig är att just göra jobbet, att ringa människor och följa ett manus på 5 sidor klarar jag inte av med mina läs och skriv svårigheter. Men ibland kanske man bara måste bita i det sura äpplet tills det kommer upp något bättre, ett jobb är ett jobb.

Andra arbetsdagen kom, Tisdag & jag tog upp det med min chef och han skulle kolla vad han kunde göra för att hjälpa mig,. Klockan blir 10.30 då min telefon ringer och då var det en härlig gubbe som hörs i andra sidan utav telefonen, han pratar om en annons på blocket som jag hade skrivit till och han ville att jag skulle komma och kolla på rummet redan IDAG? Så på eftermiddagen följer Ralph med mig på min första visning på Hisingen/Lundby. Så det slutade med att jag skrev kontrakt och nu delar jag en övervång på en villa med 2 grabbar som pluggar på Chlamers, jag har ett eget rum på 17-18kvm och det är huuuur fräsht som helst. Sedan delar vi på vardagsrum, kök, toalett OCH BALKONG. precis vad jag behöver. så jag inte sitter helt ensam dygnet runt.

Så jag har nu eget boende & är officiellt Göteborgare. Från att inte veta något alls, till att ha en lägenhet på 4 timmar. Från att vara arbetslös och bo kvar hemma i norrland till att ha jobb och bostad i Göteborg på 2 veckor, pls, hur grym är jag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments