Idag vaknade jag 10.30 och klev upp och diskade, mitt i disken ringer det på min mobiltelefon och jag svarade och kortfattat så lät det väl '' Hej Judith, Jag har bestämt mig nu & du är en väldigt härlig tjej och jag skulle jätte gärna vilja att du började jobba hos oss, vill du ha jobbet? '' jag får en chock och svarar ' jajaja absolut, åh tack så mycket'' då var det platschefen på stället där jag var på arbetsintervju. Dom hade valt ut mig utav alla andra som sökt tjänsten. Dom hade valt mig, jag hade fått ett jobb men det var inte så ja såg det, jag såg och ser det som en seger. Jag var på EN arbetsintervju här nere, EN & jag fick napp på första försöket. Säga vad man vill men hur stor boost är inte det för självförtroendet? Jag ska inskolas redan på måndag. Jag har ett jobb nu, jag är inte längre arbetslös, jag har kollegor, något att kliva upp varje morgon för, en anledning till att åka spårvagn med alla andra svensosns varje morgon. Det är nytt för mig, men nytt är så bra och spännande. Jag längtar verkligen.

Efter att jag haft det där samtalet ringde jag mamma, hon blev lika glad som mig och därefter stod många andra på tur som jag var tvungen att berätta för. Jag gratulerade mig själv med att gå och göra nya naglar på en studio och efter det så åkte jag hem till Lena och åt middag med henne och Ralph. Lena gratulerade mig sedan genom hon bjöd mig på bio och såg Papertown, det var den mysigaste kvällen på länge & för övrigt en JÄTTE bra film.

Det var någon gång där under filmen som ''Re:stacks'' spelades utav Bon iver, har aldrig hört den låten spelas utanför min spotify innan. Men när den låten spelades så kom det liksom upp för mig, att jag har precis börjat ett nytt kapitel i mitt liv. Jag tillhör inte längre Sundsvall och dess händelser, jag har startat något nytt och eget här nere, något som jag kommer att fortsätta utveckla dag för dag. Nu när jag har jobb, så är nästa sak som står på listan: Lägenhet. Jag kommer snart ha en egen bostad med andra ord, jag har snart nått mitt mål.


Det är så häftigt när man kommer på sig själv att tänka i dom banorna, bara genom en låt eller några få ord. Att man kan komma på sig själv att tänka ''Judith, du är 19 år och du är exakt vart du önskade att du skulle vara i denna ålder när du gick i 9an'' det är så underbart att upptäcka att man snart har nått sin dröm & efter det är det bara att skapa nya för man vet att man kommer att nå dom drömmarna, bara man vill. Det är som pappa säger, man ska tänka '' jag är bäst och jag klarar det'' så kommer man dit, bara man lägger manken till. Denna dag var så mycket, jag tror att jag är lyckligast i världen. godnatt och tack för att ni läser,. Här kommer ni att få fortsätta följa resan mot mina drömmar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments