Blev lite mycket under helgen så hade inte tid att skriva hehe. Men på fredagen låg jag bara hemma, sökte lite jobb som pappa hade letat fram åt mig, det var lite olika jobb inom lager,dagis och diskning som jag sökte! Sedan framåt kvällen åkte jag och Max hem till Lena och Maja och åt tacos, dodden kom förbi också, det var en mysig kväll med några öl,,godis och Doobidoo!

På lördagsmorgonen åkte jag och Max och hämtade upp Dennis för en shoppingtur i Kungsbacka, dom skulle köpa en present åt Alex som vi skulle till senare på kvällen. Jag köpte ingenting med Dennis åkte därifrån nöjd med sina så kallade ''fynd''. Vi lunch på Ölstugan Tullen innan vi åkte hem från stan, tror aldrig att jag beställt pyttipanna när jag varit ute och käkat innan men detta var fantastiskt gott! Väl hemma bytte vi om och sedan åkte vi mot Alex och Helena i Hilderdal där dom bjöd på middag. Vi var kanske 10 pers, ett jätte härligt gäng! Det var en väldigt trevlig kväll med drinkar, kortspel och jag och Max gick hem runt 3 tiden väldigt nöjda efter allt ståhej!


Söndagen kan jag beskriva med 3 ord: Soffan, ,Pizza & Netflix. Vi har börja kolla på den nya serien Narcos som handlar om Pablo Ecsobar, helt sjukt vilken grym serie det är. Så förutom att vi tog en promenad runt dammen ovanför han så var vi bara inne och tog det lugnt.


Idag, Måndag skulle jag ha min FÖRSTA arbetsintervju, så jag tog bussen härifrån vid 15.oo sedan bytte jag till en spårvagn mot järntorget. Det tog ett tag innan jag hittade dit jag skulle men tillslut kom jag rätt, jag tog hissen upp till våning 3 och när hissen öppnas så hör jag HÖG housemusik spelas och jag tänker '' jag måste ha kommit fel'', men det visade sig vara helt rätt, sjukt härligt ställe med jätte trevlig personal. Jag sökte ett säljarjobb, så förstod inte riktigt hur dom kunde sitta och prata i telefonen i den höga musiken. Men intervjun gick faktiskt jätte bra tyckte jag, lite förvånad hur bra det gick med tanke på att det var min första arbetsintervju någonsin(??) Han skulle höra av sig senast Fredag om jag fick jobbet eller inte, så tills dess ska jag springa omkring inne i stan med mina cvn, imorgon drar jag in till stan och gör det uppdraget, samt att jag ska kika in på Telia och fixa min mobil då bakkameran har lagt av helt utan anledning.

Nu ska jag och Max spela GTA i väntan på Paradise Hotel. Vi hörs när vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments