Igår lämnade jag mamma gråtandes i Lillys famn på tågstationen i Sundsvall. 9 timmar senare var jag framme i Göteborg med Max & Lena, sekunden vi kom fram till centralen kom världens leende fram på mina läppar, det var nog först då jag fattade det, att jag faktiskt kom iväg utav 4 år utav längtan, detta har ju på något sätt alltid varit drömmen! Douglas hämtade oss på tågstationen och jag och Max åkte hem till hans lägenhet där jag nu ska bo och pröva mina vingar och se vart jag kommer.


Idag när jag vaknade hade Max redan åkt på jobbet, jag gjorde i ordning en kopp kaffe och satte mig på balkongen, egentid är så otroligt mysigt när man är på rätt ställe! Sedan tåg jag bussen och mötte upp Lena i backa för att sedan ta spårvagn till stan, dagen i det hela handlade om att se mig omkring, lära känna stan och området lite närmare för att sedan klara mig själv. Jag och Lena tog en mysig fika inne i stan och sedan strosade vi bara omkring i spöregnet men jag klagade inte, Göteborg har sin charm även i spöregn.


Efter att vi varit på stan letade vi upp ett gym som jag ska börja på (???) och sedan åkte hon hem till sig och jag till mig för att invänta Max. Efter 2-3 timmar i soffan med Familyguy tog jag återigen bussen mot Backa för att äta middag med Lena och Max. vi skrev ut ett X antal cvn också som jag ska gå och lämna in lite överallt imorgon & vet ni vad det sköna är? att jag inte ens är nervös! Jag är så otroligt taggad och inställd på den här staden att jag kommer att göra allt jag kan för att få det att funka här. Nu ska jag sova, imorgon är ännu en dag utav möjligheter och framgång. godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments