Header

Grattis till finaste killen! Du är min bästa vän och stora kärlek, tack för att du alltid står vid min sida och alltid får mig le. Du är världens bästa kille och jag är världens lyckligaste tjej som har dig. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte köra en liten update sedan sist. Det var ju ett tag sedan och under tiden så har jag blivit tillsammans med finaste Adam, varit i Milano, gått ur 9an, kommit in på Ekonomi och börjat sommarjobba. Såklart har det hänt mycket mer men här kommer många bilder från fina dagar.

Likes

Comments

Längesen nu men här kommer ifl lite bilder från idag. Jag Alice och pappa är i Sälen tillsammans med Irma, Idde, Toffe, Emmi och Nike. 🌞❄️❄️

Likes

Comments

Ja det gick ju lite sådär med blogga varje vecka.... Men har faktiskt inte haft tid! men det kommer att vara såhär ett tag att det inte blir så många inlägg, men när jag väl har uppdaterat och skrivigt ett nytt inlägg så kommer jag att skriva det på Snapchat eller Instagram så håll utkik där! snap: juditk Instagram: judithkarlssson

Men ja en liten livsuppdatering sedan sist! Jag har flyttat! Jag bodde förut i ett hus uppe vid Sighusberg typ och nu bor jag i en lägenhet på långgatan vid vettren typ. Det känns jätte konstigt men jag blir nog van snart. Just nu så är det väldigt rörigt, vi har inte riktigt kommit iordning med alla grejer än men när allt är klart så kan jag försöka att ta lite bilder så att ni får se.

Idag så har jag varigt i skolan obviosly, och onsdagar är riktigt sega då vi har 3 timmar teknik.... Nu kom jag iallafall just hem från gymmet och nu så ska jag gå och ta något att äta och sedan plugga. Har 2 prov på fredag och ett på tisdag.

Imorgon så åker jag till Göteborg med mitt fotbollslag! vi ska kolla på fotbollsmatch, em-kval Sverige - Slovakien. Så det kommer nog att bli as kul!

Här kommer även lite bilder som är nya från sist!


Likes

Comments

Som ni märkt så har jag inte skrivigt ett enda inlägg denna veckan. Och det har berott på att jag inte riktigt har orkat, det har känts typ som en jobbig läxa som man bara skjuter på att göra. Och så vill jag ju inte att det ska kännas för jag har ju inte bloggen för att jag måste utan för att jag vill och tycker att det är roligt. Så för att det inte ska kännas som något jobbigt som jag måste göra så kommer jag bara att skriva ett inlägg i veckan nu. Vissa veckor så kanske det blir fler men inte varje dag längre.


Men här kommer lite bilder från min vecka.

Likes

Comments

Idag så har jag tränat och badad jacuzzi. Det var super mys och att spendera det sista dygnet på sommarlovet med mina bästa vänner var ju 10 av 10.

Men imorgon så börjar ju skolan, och sommaren är över. Såklart as tråkigt men det är bara att göra det bästa utav det, och alla har säkert något att se fram emot under hösten.

Men nu måste jag sova, godnatt och lycka till imorgon!

Likes

Comments

mysig taco-kväll med mina tjejer ikväll!

Likes

Comments

Idag så åkte jag och Agnes in till Skövde, vi tog bussen vid halv 12. Vi började med att kolla lite i affärer och sedan så gick vi och åt på en kinaresturang, vi köpte lunch buffé för 90kr. Jag tyckte att det var jätte gott och det var ju ändå ganska billigt för buffé så det var bra. Sedan så shoppade vi lite, vi tog bussen hem vid ungefär hav fyra.

kl 5 så tränade jag fotboll, och nu så har jag presis ätit och ikväll så ska jag självklart kolla på os finalen! Sverige-TysklandDessa byxor köpte jag inne på Styled by me typ bara ett par sköna fräscha byxor. De var på rea så de var as billiga så jag tänkte varför inte? länk finns HÄR

Dessa byxor köpte jag inne på HM och jag tycker att de är as balla! De är lite annorlunda och jag vet att det är många som inte gillar när de är så vida utan som vill ha dem tighta jeansen som alltid funkar. Men jag tycker att det är snyggt att ha lite annorlunda kläder, jag tycker att det är så himla tråkigt när exakt alla ser lika dana ut. länk finns HÄR

Likes

Comments

Idag så har jag träffat Ebba, och vi chillade lite i hamnen som vanligt. Och imorgon så ska jag in och luncha i skövde med Agnes, och sedan förhoppningsvis fotbollsträning på kvällen. Men godnatt sov gott! 

Likes

Comments