Header

Grattis till finaste killen! Du är min bästa vän och stora kärlek, tack för att du alltid står vid min sida och alltid får mig le. Du är världens bästa kille och jag är världens lyckligaste tjej som har dig. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänkte köra en liten update sedan sist. Det var ju ett tag sedan och under tiden så har jag blivit tillsammans med finaste Adam, varit i Milano, gått ur 9an, kommit in på Ekonomi och börjat sommarjobba. Såklart har det hänt mycket mer men här kommer många bilder från fina dagar.

Likes

Comments

God jul på er! ja imorgon är det ju julafton, som jag förstår att alla är jätte taggade på. Jag vet inte men jag har aldrig vart så super taggad på julen. Jag tycker inte att det är en så stor grej egentligen, utan jag längtar nog mest bara till sommaren. Julgran, Snö på julafton, julkalender, kalle Anka och julklappar spelar inte så stor roll för mig. Jag kanske låter jätte tråkig nu. Men jag tycker ju såklart att julen är mysig och bra för då tänker man till och blir lite extra snäll och tacksam, vilket alltid är bra.

Däremot så är det snart nyår vilket jag tycker är sjukt kul! Jag älskar nyår, man får klä upp sig i fina glittriga klänningar! och massa fina fyverkerier och alla har bara jätte roligt och det är alltid skönt att känna att det är ett nytt år! I år så ska jag nog fira med ett gäng kompisar, så det blir nog jätte kul!

Igår så träffade jag Irma, vi gick och fikade och bytte julklappar. Jag fick en jätte fin box från ett av mina favorit märken, "rituals" BOX . Jag har haft en sån här box tidigare i en annan doft, och jag tycker om produkterna så mycket! Hudkrämen som finns med i boxen är min favorit, det jag älskar med den är att man behöver inte ta mycket och krämen sjunker in i huden så man är inte sådär jobbigt klibbig efter. HUDKRÄM Duschtvålen som finns med är också jätte bra! det jag gillar med den är att den är jätte skummig, det blir som en rakkräm typ. Duschtvål

God jul och Gått nytt år om det inte blir något mer inlägg förens dess.

Likes

Comments

Längesen nu men här kommer ifl lite bilder från idag. Jag Alice och pappa är i Sälen tillsammans med Irma, Idde, Toffe, Emmi och Nike. 🌞❄️❄️

Likes

Comments

Ja det gick ju lite sådär med blogga varje vecka.... Men har faktiskt inte haft tid! men det kommer att vara såhär ett tag att det inte blir så många inlägg, men när jag väl har uppdaterat och skrivigt ett nytt inlägg så kommer jag att skriva det på Snapchat eller Instagram så håll utkik där! snap: juditk Instagram: judithkarlssson

Men ja en liten livsuppdatering sedan sist! Jag har flyttat! Jag bodde förut i ett hus uppe vid Sighusberg typ och nu bor jag i en lägenhet på långgatan vid vettren typ. Det känns jätte konstigt men jag blir nog van snart. Just nu så är det väldigt rörigt, vi har inte riktigt kommit iordning med alla grejer än men när allt är klart så kan jag försöka att ta lite bilder så att ni får se.

Idag så har jag varigt i skolan obviosly, och onsdagar är riktigt sega då vi har 3 timmar teknik.... Nu kom jag iallafall just hem från gymmet och nu så ska jag gå och ta något att äta och sedan plugga. Har 2 prov på fredag och ett på tisdag.

Imorgon så åker jag till Göteborg med mitt fotbollslag! vi ska kolla på fotbollsmatch, em-kval Sverige - Slovakien. Så det kommer nog att bli as kul!

Här kommer även lite bilder som är nya från sist!


Likes

Comments

Som ni märkt så har jag inte skrivigt ett enda inlägg denna veckan. Och det har berott på att jag inte riktigt har orkat, det har känts typ som en jobbig läxa som man bara skjuter på att göra. Och så vill jag ju inte att det ska kännas för jag har ju inte bloggen för att jag måste utan för att jag vill och tycker att det är roligt. Så för att det inte ska kännas som något jobbigt som jag måste göra så kommer jag bara att skriva ett inlägg i veckan nu. Vissa veckor så kanske det blir fler men inte varje dag längre.


Men här kommer lite bilder från min vecka.

Likes

Comments

Idag så har jag tränat och badad jacuzzi. Det var super mys och att spendera det sista dygnet på sommarlovet med mina bästa vänner var ju 10 av 10.

Men imorgon så börjar ju skolan, och sommaren är över. Såklart as tråkigt men det är bara att göra det bästa utav det, och alla har säkert något att se fram emot under hösten.

Men nu måste jag sova, godnatt och lycka till imorgon!

Likes

Comments

mysig taco-kväll med mina tjejer ikväll!

Likes

Comments

Hej! idag så har jag varigt i högaliden och sprungit. Jag sprang 5an två gånger så altså en mil, och usch vad trött jag är nu! Jag har nog inte sprungit på ungefär 5 månader för det var ca 5 månader sedan som jag skadade ryggen och sedan dess så är nog det längsta jag har sprungit ca 3-5 km. Men jag har ju spelat fotboll typ hela tiden så jag har ju såklart hållit uppe konditionen genom det. Men jag tyckte ändå att det gick helt okej, även om jag inte var så nöjd med tiden men det går ju att träna upp.

Likes

Comments