Postad i: mammarollen

Hej på er! Jag fick ett ryck idag efter jobbet. Jag gick in på coop och skulle handla middag för dagen, då såg jag pepparkaksdeg. TACK! Jag roffade även år mig risgrynsgröt och clementiner. köttfärssåsen fick bli middag imorgon istället, för nu skulle det bli julmys. Risgrynsgröt till middag/kvällsmål och göra pepparkakor. Sonen uppskattade det, helt klart. Mitt barn i alla fall älskar att bara vara med mig när jag gör något. Se och lär! Han gjorde faktiskt pepparkakor (jag trodde att han bara skulle äta upp degen) med småtuggor emellanåt. Julmusiken var i bakgrunden.

Måste bara tillägga, Det händer så mycket i mitt huvud just nu och jag vet inte riktigt varför, jag vill nog bara få vardagen att gå ihop och därför krockar det ibland. Jag är helt enkelt virrigast i kungsängen. Jag går in i affären och köper hem deg när jag egentligen borde ha köpt blöjor och välling. sista blöjan är på och vatten till välling. Inga klagomål bara massa suckar från mamman. Var är hjärnan när jag behöver den, jag visste ju att jag bara hade en blöja kvar.

Min och Amos dag har varit jättebra och allt har flytit på. Älskar att man inte tänker på klockan på jobbet, då är det bra alltså. Jag är ovanligt pigg efter jag har lagt sonen vilket gör att jag kan göra vett, fantastiskt.

Hoppas ni har haft en bra dag!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag skulle aldrig komma för mig att klaga på mammalivet MEN... haha skoja. Det är sant. Jag älskar detta liv, älskar att vara mamma och jag älskar att jag kan urskilja mamma och Judith. För jag är ju faktiskt inte bara mamma, utan syster, vän osv. och jag älskar att vara mamma. Den pojken på bild ovan är min fantastiska son. Han fyller åtminstone mig med glädje och kärlek i varje andetag han tar. Den energin och den självklara öppenhet som finns hos honom beundrar jag. Något jag bara fått WOW upplevelse av honom är den där naturliga ärligheten om att bara älska och vara glad. Tänk om vi vuxna hade lika lätt för att ge ett skratt, lysa upp av glädje i det lilla. Tänk om vi bara kunde behålla den delen. DÅ hade livet varit snäppet lyckligare och uppskattande.

JAg har nog aldrig suckat för att livet är som det är just nu. Att jag är singelmamma med en tvååring. Jag kanske är snygg, men hallå, räck upp en hand som skulle inleda ett förhållande med kvinna som har en tvååring. exakt. Allt är inte lika självklart längre, inga val är inte lika enkla längre. Varje val jag tar påverkas det dubbla för min son. MEn jag suckar inte, det är bara en utmaning.

En av mina mål som jag länge haft sen många år tillbaka, "jag ska aldrig ge upp mina drömmar pga mina barn, mina barn ska vara en anledning att uppfylla dem." Och det står jag för. Det kanske ser svårt ut just nu men nä, mitt mål är detsamma. Om vi ska fortsätta med tråden män, ja då får han ha den viljan att vara med mig med barn. (åh han finns väl?)


Som sagt, jag har inte suckat. joo, Jag har suckat då han... fast nää. Stunden kanske var omöjlig DÅ men efteråt rinner det av en lika fort som den kom. Känner ni känslan, ni mammor och pappor? man liksom ångra att man ville att barnet skulle somna lite fortare för att få sin egentid. ja ni andra fattar inte, men de är guldminuter vi talar om. Jag ångrar mig varenda gång. Jag kan fortfarande sakna honom när han sover. ändå gör jag samma visa igen.


Jag lär mig mer av han än vad han lär sig av mig. Så är det, ren fakta, varje dag är en liten utmaning och varje dag (än så länge) har sonen en vilja att vara med, vilja lära sig och viljan att vara arg och sur. Allt är så tillgjort så att han måste bygga upp en fasad som syns igenom den energiska glada individen. Han är många ggr svaret på allt i livet, för mig.


Mycket text om min son,men jag vill bara ge en sida på hur stor kärleken kan vara och att brister och ärlighet gör den helt fullständig. Och hur mycket Amos har gjort för mig. Han kommer nog alltid vara den. Den som lyfter andra. 

HAN ÄR MED I VARJE STEG JAG TAR! VI ÄVENTYRAR. 

Om du bara visste vilken stor plats du har i mitt hjärta, jag vet inte om jag får plats med mer än dina (framtida) syskon.

Bjöd på ett fåtalbilder på oss, framför allt min son.

Likes

Comments

Postad i: skräppost

den enkla outfiten som fick mig att känna mig snygg!

Dålig start på veckan men fick ändå ett bra ryck denna tisdag. snö och dunder energi på morgonen efter en god frukost. arbetsdagen gick kanon och snön var nog höjdpunkten. En extra trött Amos då han tog morgon kl 03 inatt.. tacka kaffe.

Fanny kom över en stund. kanontrevligt och vi smed ihop lite planer för framtiden. mysigt.

jag är helt slut efter jag har lagt amos och jag har inget ork att plugga efter 20. det är jättedåligt då jag börjar bli stressad över den grejen.... men de löser väl sig.
ha det bra.

Likes

Comments

Postad i: skräppost

Inatt så kom första snön som landa på kungsängens gator. Äntligen, om du frågar mig. Känns inte lika skevt att tända ljus och ha julmusiken på... Äntligen är det inte lika grått ute. Snön hjälper oss att hålla ut i den mörka tiden på året. Sonen min blev överlycklig, första snön för honom, eller ja, första snön som han kan uppfatta som rolig. Förra året var han ett..

Nog om snö.

Jag har hamnat i en höst-svacka. Precis som ni alla andra. Men min svacka är "orkar inte bry mig"- svacka. Jag hoppar över tvättiden, jag lägger mig klockan 19:00 med min son, jag Låter disken stå framme och städa "hinns" inte med. Plugget vet jag inte vad som har hänt med, tappade motivationen någonstans på vägen.. Juldepressionen smyger sig på. Allt är bara sådär kasst. Oroligt och omysigt. Irritationen läggs över mig för att jag inte gör något, för att jag inte riktigt bryr mig. Usch. Låt denna svacka försvinna typ nu.


Nog om svackor.

Juldepressionen som aldrig funnits hos mig tidigare, skrämmer mig, att den är här nu. inte konstigt, men jobbigt att den existerar i mitt huvud just nu. Jag är just nu i en bearbetningfas, där att jag ska lära mig att tycka om att vara ensam. Singel tror jag att det heter. Det är en sjukt jobbigt bearbetning, jag drömmer om självständighet, men jag valde inte det på detta vis. Att ovälkommet bli skadad och ovälkommet bli övergiven och ovälkommet kraschad av allt som stod framför mig. Efter allt de ovälkomna så ska man stå upp och vara stark och "njuta" av att vara själv, ensam och självständig. Prutt på det. Men det är min bearbetning just nu. Jag drömmer om en man, en stor familj på en gård, det gör jag. Men han eller de kommer inte komma upp nu, för varken mannen eller gården ser jag framför mig. Jag, på något vis, stänger mig ute omvärlden men jag drömmer samtidigt om den kärleken att få av en annan person.

Juldepressionen kommer in i denna bearbetningsfas. Det är inte bara min familj som har gått itu. Utan Min andra familj, föräldrar och syskon så att säga, har gått itu. på två år har tre seperationer skett i vår familj. främst, mina föräldrar har gått skilda vägar. Absolut, all respekt med sorg i hjärtat så har vi hanterat situationerna på de bästa sättet vi har kunnat. Men sår finns kvar som har rubbat relationerna till varandra, mer eller mindre. Samtidigt som vissa av oss i familjen kommit närmare varandra efter dessa händelser.

Sååå, Juldepressionen kommer in här. Jag kanske låter kall när jag skriver. Jag kanske ser ut som om jag är oberörd. Jag är nära till gråt så fort jag tänker på julen. Julen som fick vår familj att samlas med glädje och kärlek. varannan jul samlades vi alla syskon m familj ihop och det var så det var. Det andra året var man med sina respektive, såklart. Jag kom aldrig dit. Det hann krascha. Vår familj har försökt få ihop bra jular trots de händelser som har skett, cred.

Min lilla familj skulle firas med respektive, Alltså hos min exmans familj. Så i år firar alla med deras respektive och jag, som inte har någon längre, utan är en halv familj nu, firar själv. Alltså, Många i min närhet kommer ställa upp och jag är välkommen i säkert ett flertal familjer för att inte känna mig ensam, absolut. Det är bara känslan, att allt är förstört.. Den där längtan som finns inom julen, den där spänningen man har sen barnsben, den där familjära kopplingen, finns inte längre. Det är nu jag gör nya traditioner och det får mig att gå in i någon juldepp. Jag vill inte att något ska förändras, när det kommer till jul.


Nog om juldepression.

Nog om nedstämdhet.

I helgen åker jag ner till min barndoms församling med många av mina syskon och pappa, för att äta julbord. Det hjälper att jag inte gräver ner mig totalt.

Likes

Comments

dagarna flyger iväg. listen att ge lite extra tid till att fota och redigera har inte funnits där. riktig periodare. haha. nä.

den här helgen är däremot spännande. har precis lämnat min son hos sin pappa. tomt. ja. får se vad helgen blir. hörs.

  • 88 Readers

Likes

Comments


Hej på er, måste uppdatera att i måndags åkte jag och två till, till Steam Hotel i Västerås, på en spa dag. Alltså, min fantastiske vän hade ordnat upp detta och dte är jag så otroligt glad och tacksam för. Maten var kanon, Baren på 18:onde våning var fantastisk och Spaet ska vi inte ens parta om. En sådan avkopplad miljö och de olika rummen på spaet gjorde det lite extra. Från utomhuspool till Eldstad inomhus med relaxsängar. Jag älskar poolen med den kyla som var då, säkert minus 5 ute och varmt bad.. Måndagskvällen fastnade jag vid pingisborden med random sällskap, det uppskattades.


Likes

Comments

Hallå på er, det har varit en bra helg med både äventyr och chill i soffan. Amos pappa kom på besök på fredagen, lördag blev det kalas för 2 årige Alexander och syster m Sambo kom och sov över till söndag. söndagen blev det Ikea besök och mys hemma med målning och tv.

Nu sover sonen och jag har egentid. blev ett glas rött, glömde bort att man blev påverkat av det, då jag endast tog det för smakens skull.. tok det kan bli.

  • 153 Readers

Likes

Comments

Idag är jag mindre nöjd med hur jag ser ut. Tur att det bara är ytligt och jag inte ser mig själv hela tiden...

Känns inte som fredag och jag är osugen på allt... hallå, jag har min fredagsfeeling! Jag vill bara hem å kolla serier hela dagen och kvällen. Nope. Nu är det plugg på G och sen kan jag ta helg.

  • 884 Readers

Likes

Comments

En enkel slapp outfit blev det. Lite smink med läppstift (det gör så mycket) , stor skön tröja och svarta jeans. Jag lätt håret självtorka och bara hänga. Så Enkelt, så snyggt 🙌🏼 eller vad tycker ni?

  • 913 Readers

Likes

Comments