Jag kommer inte sitta och förklara ordagrant för er vad som har hänt. Och jag vet att ni alla undrar var Daniel har tagit vägen?! Det som har hänt har hänt och jag tänker varken sätta mig själv eller Daniel en stämpel på oss eller "titel" för det beslut och misstag man har tagit.

Jag försöker acceptera allt med mitt liv just nu, att det inte är bra med allt. Att jag är förvirrad. Och jag tar mina myrsteg mot att bli bra igen. Det går i min takt.

Så i dagsläget försöker jag dra mig upp och Daniel är inte med i den matchen. Han finns i mitt liv, han är pappa till Amos och det är jag tacksam för.

Jag önskar att jag hade orken att skriva mer, men ni får nog leva med detta ett tag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det kommer och går.. inredningen. I mina tankar. Denna vecka som har varit har jag arbetat på mitt nya jobb. Förskola, i två dagar i sträck satt jag å tänkte på inredning.. jag kom på mig själv, huur jag satt och tänkte på inredning. Jag blir tokig! Samtidigt som jag älskar det! Jag måste någon gång i mitt liv hålla på med de jag älskar att göra. Så är det bara.


Likes

Comments

24 januari, 13 dagar efter Amos blev ett år så blev det hans tur att inskolas på Förskola. Det har varit blandade känslor. För både han och mig. Det var lite halvt bra att det skedde just de datumet. Eftersom allt hände den 14 januari. Men vad gör man? Själva inskolningen gick bra. Daniel tog någon dag och min mamma tog en två dagar. Sedan var det att testa att vara där utan mamma och pappa.

Alltså jag kan bara säga att det har gått jättebra! Dom har berättat att det har gått jättebra, han är ledsen i 30 sek efter jag har gått och sedan är det frid och fröjd. När jag kommer sen och hämtar honom så gråter han en skvätt. Som om att han saknat mamma massor. ❤

Nätterna däremot var mindre kul. Dåliga nattningar, dåliga nätter. Matvägran. Trött mamma.

Nu sover han bra igen, trots att han sovit mycket bredvid mig på en madrass så går hans säng att sova i. Nu har två "tuggtänder" växt ut och de rinner dregel hela tiden.. tror det är fler påväg.

Tanken att han är på förskola och är utan mamma i 7 h i sträck är fortfarande skrämmande. Jag tycker egentligen att han är lite för liten. Hade gärna velat ha honom på förskola halvtid istället. Han är stor nog att gå och det funkar superbra. Han är så självständig. Men hade jag bestämt, och inte min ekonomi så hade jag haft honom till åtminstone efter sommaren.
Ibland så går det bara inte, och jag är glad att det funkar ändå för honom!

Lite kort om inskolningen. Har ni frågor om detta så ställ dom, jag svarar på dom gärna!

Likes

Comments

Det var längesen jag var ensam. Själv i en hel lägenhet. Sonen somnade vid 18, jag lyssnar på lovsång med tända ljus och ostbågar.

Jag sitter själv i soffan. Denna vecka kommer jag att ha lägenheten. Overkligt men så bra. Jag kommer få sitta i soffan hela veckan.

Det är så. Jag har varit lite överallt. Jag har inte haft ett hem sen januari. Utan jag (och Amos) har haft flera "hem" ... har säkert bott på ca fem ställen under denna tid.. jag är tacksam att människor har öppnat sitt hem för mig och Amos. Stor kärlek.

Det är jobbigt ändå. Att behöva veta att man inte riktigt har ett fast hem. Jag bryter ihop i mig när jag tänker på detta. Jag har ingen fast hem. Amos får flytta runt med mig och vad vi kånkar runt med båda vagn, leksaker och kläder.. det har gått, det har det.

Och Amos, alltså w o w, vilken kille vi har. Det har gått bra dessa veckor att flytta runt för honom. Det var tufft när inskolningen var och att han inte kunde sova i sin egna säng, och vara i sitt egna hem då. Allt var väldigt otryggt, både förskola och nätterna.. Men jag har varit hans hem, hans trygghet. Han är så stark. Om jag vill Amos bästa!


Gud är mitt hem. Som Amos har mig som sitt hem, sin trygga plats.
Så har jag Gud som mitt hem, min trygga plats. Trots alla omständigheter runt omkring så kan jag luta mig mot Jesus, för han förändrar sig inte.

Det tycker jag är det bästa med Gud. Allt annat kan förändrads, med tiden osv, men Gud, han består, han är densamma igår och idag.
Därför kan jag vara TRYGG hos honom.

Min tryggaste plats är hos Jesus. Han älskar mig trots att det blir en liten förändring i mitt liv. Han är mitt hem.

Denna vecka bor jag och Amos hemma i den lägenheten som vi flyttade in i november.

Likes

Comments

Inatt blev det att sova hos mamma/mormor. Det har varit en mysig dag där två av mina syskon kom på besök. Kunnat prata ut och även bara slappna av. Så glad att helger finns! Dom är till för att slappna av och koppla bort ett tag.

Likes

Comments

Jag har egentligen ingen ork att skriva, tänka eller att uppdatera på bloggen. Jag har aldrig känt en sådan "osug" att blogga förut men samtidigt har jag aldrig mått såhär dåligt tidigare.

Ja, jag kan vara ärlig. Jag mår inte bra. Jag mår piss. Och mitt liv just nu är k a o s. Allt är en enda röra. Det jag gör är att få vardagen att gå ihop. Att gå ihop, för min sons skull. Amos skull. [ Att gå ihop - rutiner, tankar, känslor, ekonomi, boende, arbete, förskola, social osv ]

Jag kan säga att jag aldrig har mått såhär dåligt tidigare. Men sen måste jag säga att jag aldrig har känt mig så omhändertagen av vänner och familj som jag gjort tidigare. Jag hade aldrig klarat mig utan dom. Dom har hjälpt mig med a l l t. Och a l l t har jag lämnat åt Gud trots att det har varit så så svårt, så är det enda jag har kunnat göra..
Därför står jag upp idag. Jag tar igenom dag för dag.


Jag mår bra samtidigt som jag mår dåligt. Jag är bara mitt i smeten och stundvis så sjunker jag ner till botten. Just nu är en sådan stund. Men jag vet att jag kommer komma ut ur denna feta bubbla..

Jag kommer allt eftersom berätta kort vad som händer i mitt liv, men jag kommer tyvärr ta det i min takt! Så vi får se när nästa inlägg kommer. Jag kommer säkert inflika med bilder som jag har tagit..

Likes

Comments

Amos och Gunvald. En fin relation.

  • 1624 readers

Likes

Comments

  • Amos
  • 1672 readers

Likes

Comments

Hej!
NU har jag gjort de sista beställningarna innan jul! Nu ska jag ta det ledig från allt och bara fokusera på jul och familj! Vilket jag behöver, alla behöver nog det, koppla bort allt med "jobb" att göra OCH sociala medier.
Speciellt nu när vi har en sjuk pojk här hemma så blir det extra fokus på bara honom!

  • 1925 readers

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw