I helgen blir det mini semester i norrköping! Vi är taggade. Vi har sett fram emot detta mycket och det är redan på topp! Vi är batnfria för första gången tillsammans. Vad jag tycker honom där på bilden! ❤️ Fler bilder kommer under helgen!


Likes

Comments

Vilken dag det var igår! Jag är så glad att jag inte jobbade, jag tog vara på varje minut av solen. Jag solade hela förmiddagen, efter lunch åkte vi iväg ich handlade mat och hämtade barnen. Vattenspridaren fick komma fram till barnen. Åh vad Amos älskade det, han skrattade hela tiden. Framåt kvällen blev det grill och umgänge. A gjorde det igen, han grillade och gjorde världens godaste middag. Vi satt ute hela kvällen och bara umgicks. Det blev en sjukt lyckad kväll.

Likes

Comments

Hej på er! Snart är det fredag igen! Jag tog helg idag och jag kände verkligen att jag behövde det. Solen sken som en perfekt sommardag och det verkar vara så imorgon också. Just denna torsdag har det varit en riktigt bra torsdag. Jag känner att jag behöver en en extra dag ledig denna vecka för att vila upp mig. Har haft ont i kroppen hela veckan.


Jag tog en stund ute på uteplatsen och tog ett glas och virkade med musin till. Riktigt mysigt, vad jag längtar till alla sena sommarkvällar! Jg bjuder på nån bild från veckan och idag!

Likes

Comments

Nu vecka och nya tag! Målet för denna vecka är att min son ska hålla sig frisk! Inte en dag till vill jag se min son sjuk. Men jag är medveten om att de kommer mer sjukdom. Sen ser jag fram emot solen och värmen, men idag var det kallt.
Det blev en kort natt för min del. Jag slockna 23:30 och Juno kom in runt 03 å somna om skulle jag tro och Amos ville gå upp för dagen kl 05.. så jag är väldigt trött idag. Blir en tidig kväll idag. Jag saknar A extra mycket idag. Så bra att man får träffa honom efter jobbet. Varje dag.

Det var dock lite jobbigt att lämna Amos imorse. Han var extra mammig imorse, fick han inte vara på mig så blev han sur. Så hela morgonen var han en liten citron och ville inte alls gå till förskola, det märkte jag. Så han grät ju så fort vi passerade dörren. Men jag är medveten om att han blir glad snabbt. Men han har varit hemma så mycket det är därför han blir så ledsen. Så tråkigt!

  • 601 readers

Likes

Comments

Barnen är hämtade och jag älskar när bilen är full! Vi gjorde en utmaning och åkte iväg och handla med tre barn. Det gick jättebra, var bara tråkigt att panta burkar. Det har varit en lugn söndagseftermiddag med barnen. En lugn dag. En sån dag att kunna samla sig inför en jobb vecka. Jag ser fram emot denna vecka och att jobba. Amos mår jättebra och hans bajs är fastare än någonsin tidigare. Så veckan avslutas på ett bra sätt och förhoppningsvis börjar bra!

  • 607 readers

Likes

Comments

Fredag blev Vab för mig. Min unge älskar bajsa diarré... på måndag tar vi nya tag för jobb å förskola!
fredagen blev grym! Solen sken å jag tog en lång promenad på en mil. Minst. Sen tog jag ett liten minipass för magen. Skulle vas så skönt om jag kom igång med träningen. Men jag förväntar mig absolut ingenting. På kvällen så gjorde A skit god middag, biffstroganof. Sen kom det över 5 pers spontant, astrevligt, Kvällen blev lyckad. Idag blir det roadtripp till uppsala.

  • 677 readers

Likes

Comments

I 2 år har jag levt i en lögn. Den lögnen byggde jag upp själv, och den växte. Jag byggde upp allt på en lögn. Jag blev kär. Jag blev verkligen kär. Men levde inte i sanning och nutid. Jag byggde upp hur det skulle vara. Byggde upp ett så kallad perfekt kristet liv. Jag byggde upp ett lyckligt liv. Jag lurade mig själv.

Jag tycker det är ganska läskigt när jag tänker tillbaka på det. Att hur fast man kan bli i sin egna lögn. Jag inbillade mig att det var bra när det inte var bra. Det var inte ens bra första månaden vi träffades. Hur jag visade omvärlden hur bra vi hade det när det inte var det. Att jag på något sätt till slut trodde på detta själv. jag trodde på min egna lögn som jag byggde upp. Läskigt. Nu var det "bara" två år och jag kom ut ur denna röra. Lögnen består inte därför bröt det ut. Ljuset är starkare än mörkret.

Idag lever jag i sanning. Jag kommer aldrig någonsin låta mig själv att bygga upp en lögn, bygga upp en bild som inte existerar. Idag lever jag i sanning. Jag släpper alla "måsten", "ideal" och vad alla andra säger att det ska vara. Jag har släppt de perfekta kristna livet. Jag har börjat lyssna på mig själv, tillåta mig själv att känna, vara Judith. Tillåta mig själv att våga vara den jag vill vara. våga.

Det är skönt att vara ute.

Likes

Comments

Amos har blivit sjuk igen, denna gång inte så allvarligt. men jag är trött på hans bajsandet. Han har länge bajsat dåligt och förskolan är medvetna om det. Och Amos är pigg och glad som vanligt. Men han får inte vara på förskola om han har diarré. Förståeligt. jag har lyckas jobba mån-ons och fixat att andra kan ha Amos men idag och imorgon VABar jag. så segt, jag märker att jobbet har tröttnat.. men vad ska man göra?

Och vet ni? jag jobbade endast 4 fulla arbetsdagar förra månaden pga av Vård Av Barn... Jag antar att detta ingår.


Tillbaka till diarré... Jag funderar på att kolla upp detta hos läkaren. För känslig i magen måste han vara eller så är det tänderna.. Något han inte tål.. Så svårt tanke på att han är pigg och glad annars. Han dricker en flaska vällning (210 ml, mild havre från 6 mån) om dagen till nattning så det vet jag att det påverkar mer lösbajs.. men inte diarré.

Vad tror ni att det kan vara?Likes

Comments

Hej på er!

mitt förra inlägg skrev jag i fredags och vad vi gjorde då. nu ska jag beskriva helgen kort. det var första helgen på läänge som jag inte hade min son. jag lät sonens pappa ha honom den helgen för att han skulle träffa sin far (sonens farfar) hela helgen, och jag kunde inte säga nej. Jag kände mig trygg att han skulle dit för Daniel har en fin familj. Det var tomt hela helgen men jag var inte orolig alls. jag var väldigt trygg. Det enda som jag oroade mig för om Sonen skulle känna sig otrygg med sin pappa efter allt som har hänt. Men allt hade gått superbra! Den helgen var jag mycket med A:s två barn och med A såklart. Det var en mysig helg och jag kände att jag behövde några dagar utan att vara mamma. Södagskväll var vi utan barn och du anar inte hur tomt det kändes.. vi cyklade iväg och fiskade en stund och njöt den kvällen, samtidigt som man saknade sina barn.


Jag har tyvärr inga bilder på helgen så ni får ett endast en text.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw