Header
Amos

​Jag är helt såld. Det går inte beskriva hur mycket kärlek jag har för honom. Min son. Allt med honom beundrar jag. Hur han mer och mer förstår vad mamma och pappa menar. Hur han busuttryck kommer titt som tätt. Hur hans starka vilja o f t a övervinner mammas vilja.. Hur h ö g röst han har, som får oss alla häpna. Men vi ska inte tala om hans charmör. En blick och han fick främlingen på fall också hans smile snålar inte av utan den ger han till alla som han ser. Social och busglad.Energin som får både mamma och pappa på nerverna ibland. Dom få men uppskattade mysstunderna i knät är priceless. Att se honom med pappa får en att smälta. Att många drag av honom är från sin får, gör mig ännu mera glad. Och jag vet så mycket väl att jag kommer måånga gånger vara måltavlan för dom där två grabbarna, så mycket bus och retsama stunder dom kommer ha mot mamma. Att han är Amos, just han älskar jag, just han är jag så fruktansvärt kär i. 

Likes

Comments

Amos

Idag har vi bara varit. Så skönt. Men jag längtar till imorgon. Ny vecka nya tag. Känna att det är vardag. Helger får allt att stoppa tiden. Det är skönt i tre dagar men sen vill man komma igång med rutinerna igen!

Amos går nu, men inte mer än 7 steg. Otroligt häftigt och se hans första steg. Han är så duktig.

Jag spelade bingolotto för första gången i mitt liv. Haha jag kände mig stressad att hinna markera alla siffror. Haha seg tjej! Men det var mysigt, tog bara slut för tidigt. Vi vann 50kr 👆🏻
Nu har Amos äntligen slocknat. Nu måste jag jobba/virka.
Kram!

Likes

Comments

---> T Ä V L I N G <----

Var med och tävla om två söta produkter från jolipetit. Tävlingen finns på instagram inne hos @Lovelybycotton (instagram.

Klicka på länken längst upp "tävling" så kommer du direkt in i tävlingen. Två enkla steg och du har chans att vinna!

Vill du se mer av jolipetits produkter gå in bla in på deras instagram@jolipetit_ där finns även deras hemsida för webbshop.

LYCKA TILL!!
Tävlingen avslutas imprgon klockan 21:00
✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨

  • 93 readers

Likes

Comments

Amos, Fotografi

Så mycket kärlek i denna pojk! han har kämpat på såå bra denna vecka. vår solstråle och busfrö! hans ögon lyser bus och glädje och det är så fint att se. Energin är på topp. Idag är han sig själv och det är å skönt att se. Han har myror i brallan och mammas famn duger inte längre, hehe. 

Jag vet inte hur ni gör men det är så roligt att han lyssnar när man säger NEJ till honom (att inte röra). Att han lyssnar och tvekar varje gång om han ska röra den saken eller inte. u r s ö t . Och många gånger väljer han att lyssna på mamma och pappa. Så duktig är han! Likes

Comments

Amos

Denna vecka har varit påfrestande för både mig och Daniel. Inte nog med det, det har varit synd om vår son. Han har haft hemska nätter med skrik och gnäll. Han har inte sovit alls bra på hela veckan. Han har tuppat av flera gånger av trötthet.
Snorig näsa sen i söndags. Igår hade han feber, hela kroppen var varm och han ville inte alls äta. Bröstet var det enda som dög. Vi kollade barnprogram hela dagen igår. Så mycket energi som egentligen har så kan man inte ens lyckas få honom att sitta i ens famn i 2 minuter. Men igår kunde han till och med låta mamma virka utan han stoppa garnet i munnen.

Det var en mysig dag igår trots att ingen av oss har fått någon bra sömn på hela veckan. Men som mamma så har jag ställt in mig på lite sömn och jag klarar mig väldigt bra ändå!

Jag får ont i hjärtat när man inte riktigt vet vad detta kan bero på, alltså varför Amos är så annorlunda och skrikig. Är det nattskräck? smärta? Växtvärk? Tandvärk? Fas?
Jag slår ihop allt i ett, för jag vet inte vad det är.

Idag vakna han med mycket mer energi och han ville stå upp och leka mer än igår. Mataptiten är tillbaka. Jag tror inte jag behöver oroa mig. Just nu sover han inne med pappa, det gick inte i början av veckan, då han bara kunde somna i min famn och han vakna lika lätt när jag bar bort han ur min famn.
Så jag tror detta kommer gå över ganska så snart.
Men det har varit en tuff vecka!

Så nu vet ni varför set har e k a t lite på bloggen!
Puss hej!

Likes

Comments

Nu har dom åkt hem mina älskade vänner! Dom har varit och besökt oss i Västerås och det var så mysigt. Bäbiskratt och bäbisgråt i kör. Två dagar med fylld av mammasnack! Sånt behövs ibland.

Se så fina dom är!!

Ikväll så ska jag [måste] jobba.

  • 146 readers

Likes

Comments

Fotografi

Jag älskar kalla höstdagar! Kinderna blir röda av kyla och äpplena är redo att ätas. Långa promenader i den röda naturen. Njuter!

Likes

Comments

JAg fick till det!! Två flugor i en smäll! Min son är en vilding. Han har myror i brallan och han går i ett!
Han är självständig men har sina mammastunder. När klockan är läggdags så är det prata och hoppa upp och ner som gäller för honom. Inte konstigt att nattningen är kämpig. Men dem senaste veckan har det hänt något, han kan helt plötsligt sitta still och mysa. Framför tv eller mobilen. Jag vet inte om det är för att han är lite krasslig eller att han bara vuxit till sig lite. Det är i alla fall det bästa som finns.

Idag kom Rebecka och Melker på besök och jag fick mysa med båda två. Jag älskar detta. Finns inget bättre.

  • 161 readers

Likes

Comments

Bilder på min son som har en ny overall och ny mössa. Mössan har jag virkat själv och jag älskar den!
Jag har fått in lite höstbilder och mer ska det bli!

  • 160 readers

Likes

Comments

Denna onsdag blev en resa till norrköping för att hälsa på syster. Riktigt mysig stad och att vara med henne! Jag och Amos stannar i Norrköping till fredag då vi ska hälsa på pappa.

Lite bilder på dagens äventyr!

  • 261 readers

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw