Asså gaaaah. Jag höll på att skriva ett inläg, gissa vad som händer. Jo min mobildata tar slut så jag kan inte publicera något inlägg(nu skriver jag ifrån mammas mobil).

Men annars har det vart en bra vecka. Vi har åkt skidor och det var jätte kul.

Men ja jag ville bara uppdatera lite.

Ha det bra🍪

Baii🍪

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hörn i igen.
Idag är det söndag. Då kanske ni tänker, Men hallå du ska inte blogga idag. Mitt svar på det är: Nä det är inte blogg dag  idag men jag gör ett extra inlägg 😊.

Igår var det Melodifestivalen🎤🎵 Såg ni på det? Jag kollade. Jag trodde seriöst att det var Isa och Wiktoria som skulle vinna men David Lindgren var ju också bra.

Förresten så sitter jag antagligen i bilen till fjällen  nåt ni läser detta. Jag förbereder detta inlägget på morgonen.

Jag har även köpt en ny mobil. Det är en samsung galaxy J5. Skitbra faktiskt. Det är ju inte den nyaste modellen men den är väldigt bra. När jag  köpte den så hade den 8 gb min nr men jag köptr till 16 gb. Hehehehe😅😋

Morgontrött?? Japp, Det stämmer😅😅

Likes

Comments

Hej hörni.
Nu sitter jag i bilen på väg till fjällen.
Men klockan 11.00 kommer det upp ännu ett inlägg. Detta gör jag i bilen och det andra skrev jag i morse innan vi åkte.

Men detta inlägget var bara för att uppdatera lite😀

Men nu går ha det så bra.
Ses om en halvtimma🙋

Likes

Comments

​Hejsan på er!!!!!!❕😁

Nä nu ska vi inte övedriva här. Men ja vad har hänt i mitt halv trökiga liv idag då. Jo det är så att 99 % av er som läser detta nu kommer INTE bli överaskade men jahapp.. Nä nu ska vi inte krongla till allting. Idag har jag vart i stallet. Jag visste det ingen av er (förhoppningsvis) blev överaskad. Nä men jag var stallvärd och blev suuuuuuupertrött. Sedan när jag kom hem så somnade jag och nu har jag sovit i 1 och en halv timma. Så alltså min dag idag har bestått till 85 % Vara i stallet 14 % sova och 1 % övrigt.

Igår red jag iallafall. Jag red Up It. Det blev ett livfyllt pass. Ockej för att inte få värsta historien så bockade han 5 gånger, jag fick inte sitta upp då han var nära på att stegra för att han INTE ville ha mig i sadeln (det slutade med att jag satt i sadeln) och ville inte arbeta vidare mycket i högergaloppen. Men bortsätt ifrån det gick det väldigt bra. Det var ett kul pass och om inte Silver blir frisk (som jag egentligen ska ha på den lektionen) blir frisk om två veckor så ska jag ha honom igen.

Förresten har det kommit snö...... Igen????? Ena dagen är det skinande sol och 10 plus grader och nästa dag är det snö..... VAAAAAAA!!?? Jag fattar inte, kan vädret inte bara bestämma sig, Vår eller Vinter.....

Ja just nu är jag så trött att jag ser bokstäverna suddigt så ifall det är felstavat någonstans är det pågrund av det.

Men ni får ha det så bra så ses vi på............. måste tänka.......... Måndag, juste (typisk göteborska) Nästa vecka så ska jag och min familj vara i fjällen så det blir kul. 

Baii❤️

Likes

Comments

Heeej!

Guuuud nu är det äntligen fredag och även bloggdags igen. Jag har fortfarande sömn i ögonen då klockan är 06.25 hehe.

Igår red jag Peppe igen. Lilla peppsisen var jätte snäll men väldigt pigg. Han körde omhoppnings galopp typ hela tiden och när han inte fick galoppera så fort sköt han in rumpan in mot mitten. Men det gick bra tillslut även om en tjej ramlade av.

Men jag ska gå upp och äta frukost om en minut så måste tyvärr säga hejdå nu.

Baii

Likes

Comments

Hej. Jag kom precis hem ifrån skolan och ska göra matte.......... Aja har man läxor så har man. Igår red jag Peppisen. Väldigt kul faktiskt. I höger galoppen så började han gå med rumpan in mot mitten så man fick trycka ut honom mot väggen och då gick det bra. Vi hade ett SO prov idag. Kul med geografi men roligare med samhällskunskap. Men det gick bra, det var e inte det svåraste provet vi har fått.

Det är så kontigt med mig ibland. Idag sov jag 10 h men är ändå döttstrött men när jag sover typ i 8 h så är jag jättepigg. Det är lite lustigt om ni frågar mig.

Men oj... Klockan tickar. Måste göra läxorna nu.

Baii❤️

Likes

Comments

Hej jag hade tänkt att jag skulle starta om min blogg, igen......
Men jag tror att jag har fått ihop ett schema.

Mån: Inlägg
Tis: Inget
Ons: Inlägg
Tors: Inget
Fre: Inlägg
Lör: Inlägg
Sön: Inget

Likes

Comments