Bildbomb, Vardag

Fredag:

Efter skolan gick jag och Tova till Coop och köpte snacks och dricka inför kvällen, och åkte sedan hem och poddade innan resten av tjejerna kom.

Efter poddinspelningen kom Lollo och vi tre slog oss ned och åt vegoburgare.

När de andra tjejerna kommit öppnade vi en flaska med alkoholfritt vin.

Kvällens huvudsyfte var faktiskt att skriva på en presentation om vår resa till Indien, som vi ska hålla i slutet av januari.
Så efter en hel del babblande så började vi på den.

Innan vi lade oss för att sova vid 1.30 ungefär, kollade vi på en dokumentär om Jaycee Lee Dugard, som finns på Netflix. Till skillnad från de andra hade jag redan sett denna, men det gjorde mig inget.

Lördag:

Det hände inte så värst mycket i lördags. Vi åt tacos till frukost/brunch och spelade sedan lite Kahoot och Cluedo innan Alva och Tova åkte hem.
Lollo och Alma stannade tills 15-tiden ungefär, så vi spenderade förmiddagen med det första avsnittet utav Talang 2018, gick och gav hästarna hö (därav den oredigerade bilden på hästarna, som är det enda jag tog kort på under lördagen) och tog det lugnt i soffan innan de åkte hem.

Resten av dagen spenderade jag i soffan med How I Met Your Mother på TV:n.

Söndag:

Morgonen började med en mindre workout för att få lite energi inför dagen.
Jag gjorde 100 Jumping Jacks, 50 Squats och sedan plankan så länge som jag orkade.
Efteråt klev jag in i duschen, tog silverschampoo i håret och knöt sedan en påse runt det och svepte handduken runt mig.
Medan silverschampoot verkade passade jag på att se två avsnitt av How I Met Your Mother, innan det var dags att skölja ur det igen.
Jag satte på mig myskläder, åt lite och satte mig sedan för att skriva på en inlämningsuppgift som ska in nästa vecka.

Min söndag kommer inte bli så mycket mer intressant än så tyvärr. Om någon timme ska jag göra en svenskauppgift tillsammans med en vän till mig. Innan dess tänkte jag ta med kameran ut och försöka fota lite innan det blir mörkt igen.

Vad har ni gjort i helgen?

Likes

Comments

#Nouw30daychallenge

Godmorgon!

Det har redan hunnit gå nio dagar av det nya året, jag tycker verkligen att det gått så sjukt fort!

Det här inlägget kommer att handla om Nouws utmaning #nouw30daychallenge och hur jag hoppas, med mitt deltagande, förbättra mitt bloggande.

Utmaningen går ut på att du som bloggare ska publicera inlägg varje dag under 30 dagar. Under tävlingens gång ska man försöka utmana sig själv och förbättra sitt bloggande.
Som deltagare i tävlingen har man även chansen att vinna olika priser under och efter tävlingen.

Klicka HÄR för att läsa mer om utmaningen.

Det var lite kort om hur tävlingen går till, nu tänkte jag gå vidare till mina förhoppningar och ambitioner är för de kommande 30 dagarna.

Under tävlingens gång hoppas jag kunna utveckla mitt bloggande och bli mer kreativ i de inlägg jag publicerar.
Det jag är mest exalterad för är att komma in i en rutin där jag bloggar dagligen.
Ett mål jag har med bloggen är att, efter tävlingen, publicera minst fem inlägg per vecka.
Jag önskar att jag haft möjligheten att blogga dagligen även efter tävlingen.

Men jag känner att det skulle sätta en lite för stor press på mig just nu, eftersom jag måste fokusera på skolan nu när jag går sista terminen av nian.
Sedan är ju även gymnasievalet runt hörnet, så jag tror att det hade blivit för mycket för mig att blogga varje dag under allt detta.
Men så mycket jag själv kan och orkar, kommer jag att uppdatera bloggen!

Jag hoppas att ni kommer att följa min blogg under dessa 30 dagar av utmaningen!
KRAM.

Likes

Comments

Vardag

Måndag

Poddinspelning och mysdag med Tova. Ska även försöka ta mig till gymmet och träna lite innan skolstressen sätter fart...

TISDAG

Första skoldagen efter ett välförtjänt jullov. Ska försöka skriva ett par inlägg som jag kan ha på lager inför de lite stressigare veckorna.

ONSDAG

På onsdag går jag i skolan mellan 8.30- 15.10, men jag ska stanna kvar efteråt och göra ett prov som jag har kvar sedan förra terminen.
Efter det tänkte jag ta bussen in till stan för att köra ett gympass innan jag åker hem och kryper ned i sängen framför Netflix.

TORSDAG

I vanliga fall åker jag direkt till stan för konfirmation på torsdagar, men eftersom den nya terminen inte börjat än, har jag inga planer ännu.
Förmodligen slutar denna dag som den innan, i sängen med Netflix på datorn.

FREDAG

Poddavsnittet kommer ut på Soundcloud, iTunes och Acast. Det blir förmodligen fullt hus som vanligt. Eftersom vi är kontaktfamilj åt ett helt gäng med barn så brukar helgerna sällan vara lugna hos oss....

LÖRDAG

Oklart ännu.

SÖNDAG

Oklart ännu.

Likes

Comments