Jag har haft en ganska bra dag. Men min första kund idag försökte få allt gå åt hel***. Det var ganska nära att han lyckades 😳 Gillar absolut mitt jobb, och är så tacksam över alla snälla och härliga kunder! Men när det börjar bli våldsamt så blir jag inte rädd utan ledsen. Jag har sett tillräckligt.
En av mina kunder hade gjort mej tofflor!

Det är varmt hör i Finland. Min skola ska börja om två veckor... Jag faktiskt saknar skola. Vi får se om jag saknar det om några veckor 😂😂

Nu ska man fortsätta jobba!

Ha en underbar dag! 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag och mr. X hade en liten timeout från stadslivet. Vi åkte med båten lite hit och dit. Jag bara älskar skärgården 😍 Visst försökte jag ta många turistbilder, men måst medge att det inte är min starkaste sida 😁 Iaf besökte vi Björkö, Högland och Nagu.

Lönen kommer på fredag 💰 Först ska jag betala alla räkningar och sätta lite till sidan. Men har en sån skitdag att jag vill också shoppa (mycket!).

Hoppas NI har en bra dag 😘

Likes

Comments

Jag och mr. X var i skogen här en dag. Vi plockade svamp (är det en eller ett, jag har aldrig lärt mej å böja ordet svamp 😳). Jag kommer ihåg att när jag var barn gillade jag inte svamp. Men nu när man är äldre är dom helt OK!

Vi har också börjat laga mat. Inte hela tiden det samma utan vi har börjat prova olika grejer 😄 Va har det hänt med mej?!

Idag ska vi fara med båten nångonstans 😎 Hoppas det inte ska renga 😟

Likes

Comments

Jag har haft lite summertime sadness. Men nu när jag inte är arbetslös mera, känns livet bra igen. Visst har jag börjat må bättre efter julen 😇😘 Ni vet ju mr. X...

Jag dricker och festar mycket ännu idag, men! Nuförtiden är jag inte så deppig. Det är inte alls likadant drickande som det var i December t. ex.

Då och då är det svinkul att ha lite semester, men nu känns det verkligen bra o jobba. Hade också ett mellanår efter gymnasiet. Jag är så ivrig, vill bara gå till skolan! 😎😝

Likes

Comments

Jag och mr. X hoppade i bilen i onsdags. Sen körde vi till Vasa till min familjs stuga. Det var fullt och mysigt 😎 Vi har varit så jävla länge i Åbo att det hade börjat komma ut ur öronen.

Fyra timmar satt vi i bilen 😑 Men jag måst säja att det kan också vara asroligt också 😆

Nu är man tillbaka i jobbet, men visst måst man jobba om man vill resa 😳

Nämligen! Jag och mr. X har börjat planera en resa till Scotland! 😍 Om någon har varit där, så gärna: tips!!

Likes

Comments

Jag har fått en känsla att alla gillar och vill ha barn. Liksom alla unga också typ. Fjortisar drömmer om egen familj. Dom vill ha barn, sambo och ett hus.

Jag själv vill absolut inte ha barn. Kanske när jag är 30 😂 Vem vill ju ha en apa dom bajsar, skriker och är sjuk hela tiden. Du kan/orkar inte resa, festa eller se så mycket kompisar. Visst vill man göra sådant när man är under 25? 😳

Eller är jag bara en hemsk människa? 😢😂

Iaf, jag ska få min bebis idag... Men den är ku en bil 😍 (Okej, jag är nog lite konstig).

Likes

Comments

Jag är nog ganska awesome! Jag har fått en studieplats i yrkeshögskolan 😘👍 Ska bli sjökapten. Jag har stressat så mycket att nu kan jag bara vara jävla nöjd.

Känner mej lycklig 👊 Livet visar sitt bättre sida faktiskt! Jag har ju en arbetsplats, studieplats och gullig kille 😍 Plus! Värmen har äntligen hittat Finland också 😄

Ha en underbar dag!

Likes

Comments

Vaknade klockan 12.30... Har senaste tiden haft mycket mardrömmar. Kommer inte ihåg dom när jag vaknar. Njaaa nu har jag sovit bra 😳😂

Jag MÅSTE färga håret. Var i duschen och usch! Eller ska man köpa keps 😑

Kanske undrar ni om jag träffar mr X mera. Det gör jag verkligen. Det går jättebra, men jag är inte säker om jag vill säja att vi har en förhållande. Det är allvarligt. Jag måste erkänna att jag är rädd.

Ni borde ha sett mitt ansikte, när han var på en liten resa och kom hem. Han gav mej örhängen som souvenir. Visst var jag taggad men... 😳😍

Likes

Comments

Förlåt mej! Det var jättelänge sen 😁 Det har hänt mycket på mitt personliga liv.

Nu har jag fått min tid o tänka på saker. Jag är inte helt säker, men blah blah 😏

Det är ju nästan sommar! Hoppas det ska bli en asbra sommar 😍 Jag vill bli brun, bara sola och simma 😎

Fortsätter senare! Nu måst jag hem, men ha en underbra dag! 😄

Likes

Comments

Jag brukar ju vara dumm. Jävla dumm när jag dricker spritt. Jag är nu tjugo och äntligen har jag förstått att jag kan inte dricka starka. Det tog tid och nu måst jag hålla detta beslut.


Likes

Comments