Likes

Comments

Såg Hov1 igår tillsammans med Wilma och Elin. Vi var till en början inte så taggade och var väldigt nära på att sälja våra biljetter. Dock hade vi inget annat bättre för oss så vi bestämde oss för att dra dit i alla fall. Vi stod inte så långt fram, men då lokalen var rätt liten såg man nästan bättre ju längre bak man stod. Det var ändå ett rätt kul gig och är glad att vi tog oss dit i alla fall. De är ju trots allt ett par snygga killar att vila ögonen på hehe... (Har tyvärr inga bra bilder från spelningen så ni får nöja er med bilder på mig)

Likes

Comments

Likes

Comments

Vi fick ta Max till veterinären imorse då han har skadat sin rygg. Det är tyvärr rätt vanligt att det händer för taxar pga. den långa ryggen och korta benen. Han mår dock mycket bättre nu då han har lite morfin i kroppen. Han har dessutom fått en sådan gullig tratt runt halsen som han dessvärre inte är lika glad över.

Imorgon tar jag mig till skolan igen, vilket känns, tror det eller ej, väldigt skönt! Känner att jag har varit hemma i mitt rum alldeles för länge. Behöver rutiner och syssla med något ansvarstagande. Tack för mig.

Likes

Comments

Jag älskar att läsa modemagasin! Nuförtiden har det dock varit svårt att finna tid för det, så därför tog jag chansen att en dag som denna läsa ett nummer av Chic. Jag fick så himla mycket inspiration och ett shoppingsug, vilket är surt med tanke på att jag har shoppingstrejk.

Likes

Comments