View tracker

Har väldigt länge velat göra om i mitt rum. Jag vill byta och ta bort möbler som jag har tröttnat på så innerligt. Det var verkligen ett tecken från Gud när min bokhylla, som hängde på väggen, föll så att alla föremål på spred sig över hela mitt rum. Nu finns det bara ett antal hål i väggen som spår och dessa vill jag täcka med ett par fina tavlor (så som några på bilderna ovan).

Jag vill verkligen ta tag i detta nu men har verkligen ingen tid eller ork, så jag får väl vänta till jullovet. Återkommer efter mer gjort!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här kommer några favoritpoddar jag lyssnar på just nu:

Säker stil - Om man söker efter en podd som har en hög mysighetsfaktor, tipsar jag denna. Emilia och Ebba har så himla sköna röster och ger en mycket tips och motivation till en bra garderob.

Singelrådet - Emelie är verkligen så rolig och öppen. Får alltid ett gott skratt av henne och hennes gäster.

Fredagspodden - En av de första poddarna jag lyssnade på. Hannah och Amanda känns verkligen som ett par storasystrar som ger svar på ens livsfrågor. De får mig alltid att känna mig så himla varm och trygg.

Alex & Sigge - Är självklart med på listan. Majoriteten av de som lyssnar på poddar lyssnar ju på denna. Inte så konstigt då de är så himla smarta, duktiga och roliga. De kan verkligen snacka om vad som helst och det är underhållande. Helt klart min favorit!

Flora & Frida - En annan ny favorit. Jag känner verkligen att jag kan relatera så till dessa tjejer och älskar att deras öppnhet.

Likes

Comments

View tracker

Fredag igen, surprisingly. Ska ikväll faktiskt äta tacos och sedan ta mig till Kajsa för att se senaste avsnittet av Skam. Kvällen kan ju inte bli bättre! Det är kul att se att så många svennar har börjat kolla på Skam. Tror inte jag har nämnt min kärlek till denna serie på bloggen så gör det nu, älskar älskar älskar. Ifall du inte har börjat se på det ännu, ta tag i ditt liv och kolla NU (första säsongen finns nu på SVT med svensk text!)!! You will love it.


Likes

Comments

Vill verkligen ha på mig klänningar i vinter, men nackdelen är att det kan bli så himla kallt. Tror denna typ av klänning kan vara bra isåfall. Trots att jag tycker det är jobbigt med tighta kläder (speciellt tighta klänningar), så vill jag verkligen investera en sådan här typ!

Likes

Comments

Om ni vill, så kan ni börja följa mig på min VSCO. Har använt det till att redigera bilder i några år, men det är först nu som jag lägger ut dem på min profil. Just nu finns det bara bilder från sommarhalvåret, men jag ska lägga ut mer allteftersom. Hoppas ni gillar det!

http://vsco.co/jtornberg/

Likes

Comments

Jag har hela dagen trott att det är lördag. Det var mamma som påminde mig med att fråga när jag börjar imorgon. Först tänkte jag "vadå börjar imorgon?", och sedan förstod jag att denna dag har varit en lögn.

Idag strosade jag ännu en gång i stan, denna gång med Kajsis. Vi gick runt i julskyltningen, mötte upp våra familjer för varmchoklad och åt på Tugg. Kom hem vid 8a tiden, såg några avsnitt av Black Mirror (SÅ BRA) och åt pepparkakor med mjölk. Lever verkligen L I F E. Skoja. Men det är någorlunda bra just nu. Inte mycket plugg atm, men känner mig ändå lite deppig. Tyvärr finns det alltid något att deppa över.

Aja ska sova nu, nattis sötisar! <3

Likes

Comments

Det är första advent och mindre än 1 månad till julafton. Ska jag vara ärlig är julafton inte riktigt min favorit högtid. Jag spenderar med folk som jag träffar högst 3 gånger om året och dagarna innan bråkar hela familjen om allt möjligt. Julstämningen innan är dock mysig, julbakandet, julmusiken och juldekorationen. Igår var en sån riktigt bra juldag. Gick först en runda med Louise på stan som är så fint juldekorerat och sedan bakade jag lussebullar hos Kajsa. Myyys.


Likes

Comments