View tracker
View tracker
View tracker

Dagarna är just nu väldigt gråa och trista. Tråkigt väder, skola, läxa, jobb osv. Därför har jag skapat en liten lista på vad som kan göras för att göra dessa gråa dagar lite färggladare:

  • Köp ett nytt klädesplagg eller en accessoar. Man blir alltid glad med något nytt i garderoben!
  • Har du en lång sovmorgon kan du lägga ner mer tid på frukosten och göra den roligare och godare.
  • Börja läsa en bra bok. Helst ingen sorglig, utan en som får dig att skratta och som du aldrig vill lägga ifrån dig.
  • Skapa ett konto på Tumblr och finn en massa inspiration och motivation.
  • Ändra din sminkning lite grann. Tex. en ny färg på läpparna.
  • Leta efter nya låtar på Spotify som gör dig peppad. Kanske gamla låtar från en gammal spellista?
  • Plugga med dina vänner på ett fik mitt i veckan. (Om du verkligen har läxor tipsar jag att inte följa denna punkt).
  • Måla naglarna i någon färgglad färg.
  • Trösta en tidig morgon med en kopp kaffe från Espresso House aka Basic house.

Likes

Comments

Sommar och värme hade verkligen suttit fint just nu. Jag börjar bli trött på den gråa himmeln och snön som bara blir till slask. För mig är våren bara en lång väntan till sommaren. Det enda jag uppskattar med årstiden är vårkläderna, speciellt jackorna. Jag har redan investerat i 2 vårjackor. Båda är från H&Ms rea, den khakigröna och den leopardmönstrade. Jag tipsar allesammans att kika på H&Ms jackor som är på rea, det finns så många bra alternativ till den kommande våren och senare till hösten!

Likes

Comments

View tracker

Sådan dag idag.

Likes

Comments

Jullovet har sorgligt nog börjat ta sig till sitt slut. Majoriteten av tiden har jag bara degat i sängen och läst både Glöm mig av Alex Schulman och de två första Harry potter böckerna. Eller jag har rättare sagt lyssnat på Harry potter-ljudböckerna på youtube. Det är verkligen så mysigt, tipsar!

Både igår och idag har jag tränat på gymmet. Man skulle nästan kunna tro att det är nyårs-träningshetsen som jagar mig. Men så är lyckligtvis inte fallet, det är mer att jag inte kommer träna så mycket när skolan börjar så jag passar på att göra lite nu. Känner att kondisen är dålig (like always) och har blivit svagare i musklerna (like always). Men efter dessa två träningstillfällen känner jag mig peppad och vill fortsätta. Problemet är alltid att sätta igång, sedan kan det flyta på rätt bra. Får hoppas att det gäller så för mig denna gång!

Likes

Comments