Med inga höga förväntningar alls blev Valborg rätt bra ändå! Förra året sov jag inprincip hela Valborg, så det känns bra att det inte blev en repris i år. Gårdagen spenderades med så många härliga människor och det ljuvliga vädret bidrog till en så bra stämning!

Likes

Comments

Då värmen har börjat titta in lite då o då, har jag velat att ha på mig så mycket färgglada kläder. Mitt mål för våren och sommaren är att inte köpa ett enda svart eller grått plagg. Nu är det färger som gäller! Dessa ovanstående är några utav många som jag har kikat på!

Likes

Comments

Äntligen fredag och äntligen riktig värme, 17 grader förfan!!

Efter skolan mötte jag upp efterlängtade vänner som jag inte har träffat i evigheter. Vi fikade och snackade om allt mellan himmel och jord. Vi fick verkligen prata UT om ALLT. Väldigt mysigt och väldigt härliga tjejer! Resten av dagen kommer nog att spenderas med ansiktet i datorn och fortsätta kolla på brittiska Ex on the beach. Måste säga att jag har blivit beroende. Det är så mycket bättre än svenska realityserier. Paradise Hotel framställs som barnmat i jämförelse med vad britterna erbjuder. I reccommend!

Ha en bra helg allesammans!

Likes

Comments

Fun fact: Började locka mitt hår på egen hand för första gången för en vecka sedan. Detta blev reslutatet... Men blev typ rätt snyggt ändåt!

Hejsan, tänkte skriva för första gången på länge! Så var har jag hållit hus de senaste veckorna? Ni tänker säkert att jag har varit fastklistrad i skolböcker men så är inte fallet. Har rättare sagt haft raka motsatta, rätt soft faktiskt. Hatar vädersnacket, men fyfan vilket väder! Klar blå himmel och 10 grader, rena sommaren för svennarna. Det är till och med så att päronen tycker att grillsäsongen har därmed börjat. Det är väl några månader för tidigt men inget stoppar Tornbergarna. Klagar dock inte, ÄLSKAR grillat! Mamma var till och med en aning arg över att jag inte SOLADE idag. Vafan det var vinter för typ 2 veckor sedan, lugn mamsen.

Ha en bra kommande vecka alla!!

(Glöm inte svennar: SVETTA IN SOMMAREN! SHORTS NU ÄR UNDER ALL KRITIK!)

Likes

Comments

Låtar som beskriver min förväntan över den kommande våren. Hoppas ni gillar!

Likes

Comments