Hade så gärna tagit en spontanis till ett varmt land just nu. Dock är det på ett sätt skönt med det kalla vädret då det ger en ursäkten att vara inomhus och kolla på serier hela dagen .

Har börjat se på American Horror Story igen. Slutade se i mitten av säsong 2, men igår beslöt jag mig för att hoppa över till 3an istället. Och wow så bra den är!! Tipsar så!

Värme eller American Horror Story, hmm, kan inte riktigt bestämma mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Brukar lyssna på Kanye och tänka på mig
Men börjar lyssna på Drake och börja tänka på dig
Ville lyssna på Marley, de ba med dig

Likes

Comments

Ok inte helt spontant då jag i månader har velat klippa mitt hår kortare och har nämnt det många gånger för alla. Jag har alltid älskat kort hår och efter slingandet i somras skulle mitt hår verkligen må bra av att få klippas. Så idag på lunchen smsade mamma mig att hon hade bokat en tid kl. 15 idag. Det blev inte lika kort som jag ville det men är ändå väldigt glad med resultatet. Håret känns så fräscht och vill bara röra på det 24/7!

Likes

Comments

Idag fyller min älskade pappa år.

Var ledig idag så tog chansen att verkligen sova ut. Så vid 10-tiden åt jag frukost samtidigt som jag såg filmen Dreamgirls (ÄLSKAR). Tog sedan ut Max på en lång promenad och blev efteråt tvungen att tvätta honom. Hann också göra en lyckad kladdkaka med daim till pappa innan jag tog mig till Poledansen. Det var mycket jobbigare idag än vad det har varit förr, jag har blåmärken överallt. 

Ska nu bara få klart några läxor och sen läsa lite. Jag är tyvärr så omotiverad att allt tar dubbelt så lång tid att göra. Vill verkligen bara netflixa och chilla. (Netflix and chill???)


Likes

Comments

Detta album får mig att tänka tillbaka på så många fina minnen med familjen. När man kom hem från skolan en fredag och pappa stod i köket och spelade Charlie Brown i högsta volym. Eller när vi bilade i Italien med öppet tak för att se den stjärnklara himmel, medans Paradise spelades högt i bakgrunden. De har spelats miljontals gånger i familjen men är fortfarande lika älskade.

Likes

Comments

Hejsan. Vet ni det bästa sättet att starta dagen med? Tappa sin mobil från vasken ner till ett stengolv så att hela skärmen spricker. Fett nice faktiskt, ni borde prova!!

Då jag inte vill bli dödad av mina föräldrar måste jag därför hinna spara till att fixa skärmen innan de ser. Dvs. runt 1200 kr måste sparas. Detta betyder att köpa en biljett till Drake eller Chance The Rapper inte går ihop. Har dessutom redan köpt till Håkan konserten så jag ligger redan under 0 på bankkontot. Förstår ni hur ledsen jag är pga. detta? My heart says yes, but Maestro says no.

Likes

Comments

Det regnar och är kallt där ute. Jag kom hem sent idag från skolan och borde börja plugga.

Detta får mig att tänka på de dagar som var så bekymmerslösa. De dagar jag kunde sova hur länge som helst utan att känna några skuldkänslor. De dagar då jag kunde bestämma hur jag ville att dagen skulle bli och inte bli. De dagar då det inte förväntades något av en.

Jag vill tillbaka till dessa dagar så himla mycket.

Likes

Comments

​Det känns som att jag har använt den rubriken tidigare, men måste säga att denna helg har varit väldigt mysig. Igår, lördags, tog jag och Kajsa en sväng på Emporia. Jag köpte faktiskt en del nödvändiga höstkläder. Bl.a. t-shirten på bilden, vilken mamma avskydde.  På kvällen gjorde vi sedan en jättegod dipp och såg filmen Changeling (med Angelina Jolie). Bra film, tipsar! 

Idag har jag knappt gått upp från sängen. Har bara legat och läst Kvinnan på tåget, jättebra än så länge! Jag har också försökt plugga lite (sammanlagt mindre än 30 minuter) astronomi då jag har prov på det veckan som kommer.  

Nu ska jag bara ta det lugnt och se filmen Breakfast at Tiffany's! <3

Likes

Comments