Direkt efter jobbet tog jag mig till Köpenhamn där jag mötte upp mamma, syster och moster. Vi har bokat hotell mitt i staden som vi ska bo över natten så att vi ska hinna med all shopping och mat staden erbjuder. Måste säga att hotellet är såå fint! Inredningen är verkligen så ball och det finns ett poolrum som vi började eftermiddagen med. Framåt kvällen tog vi oss till en grekisk resturang som kanske inte var lika fantastisk men dög för att få mig mätt och belåten!

Nu måste jag verkligen sova om jag ska orka strosa runt i staden hela dagen. Ha en trevlig helg allesammans!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tog chansen att ta några bilder nu när solen äntligen tittade fram.

Snart ska jag bege mig till stan för att käka hamburgare med Louise. Kul att göra saker under vardagarna då det annars kan bli så grått och trist när varje dag blir densamma.

Trooor inte jag har något annat planerat denna vecka. Det kommer mest bestå av jobb och sömn. Kanske kanske kanske drar jag och familjen till cph på lördag. Förhoppningsvis!!

Likes

Comments

Måste säga att Calvin Harris nya album är a m a z i n g. Verkligen ett riktigt bra sommaralbum!

Äntligen lördag!! Har sen söndag räknat ner dagarna tills det är helg igen. Det har varit en riktig sliten vecka så det är så himla skönt att få vakna kl. 9 istället för halv 6. Känns däremot annars riktigt bra på jobbet! Fick till och med ett brev från en patient som tackade den hyggliga receptionisten (aka mig) för all hjälp. Gjorde min vecka haha!

Idag ska jag först ta mig till other stories i Malmö för det var en evighet sen jag var där senast. Senare ikväll ska jag och några tjejer dra ut (får ju börja utnyttja 18-års åldern nu ju) och ha det lite skoj!


Likes

Comments

Några bilder från årets midsommar. Hade det väldigt trevligt och mysigt. Jätteskönt att det inte blev en så vild dag då jag var alldeles trött över veckan som har varit.

Det var första veckan på sommarjobbet vilket bara i sig har varit mycket att lära och ta in. Dessutom var resten av familjen på Mallis så fick även ta hand om hunden och huset, något som gjorde det en aning svårt att pusta ut. Allt löste sig dock bra tillslut och det är så skönt att ha utnyttjat denna helg till att bara sova ut!

Likes

Comments

Det var mer än en månad sedan jag senast skrev på bloggen. Skäms en aning måste jag medge. Samt lite synd då Maj och Juni är favoritmånaderna. Så vad har hänt i mitt liv? Den största händelsen är nog att jag äntligen är 18 (!!) som firades med en middag med några fina tjejer.

Om mindre än en vecka är det sommarlov. Ska bli så himla härligt!! Däremot kommer 95% av lovet bestå av jobb då jag lyckades få ett sommarjobb på sjukhuset. Det ska självklart bli gött att äntligen få lön, men jag kommer definitivt bli den blekaste i slutet av sommaren. Tur att jag i alla fall ska resa till Kos i början av Augusti med några tjejer. Gaaah längtar så!!!

Likes

Comments

Med inga höga förväntningar alls blev Valborg rätt bra ändå! Förra året sov jag inprincip hela Valborg, så det känns bra att det inte blev en repris i år. Gårdagen spenderades med så många härliga människor och det ljuvliga vädret bidrog till en så bra stämning!

Likes

Comments

Då värmen har börjat titta in lite då o då, har jag velat att ha på mig så mycket färgglada kläder. Mitt mål för våren och sommaren är att inte köpa ett enda svart eller grått plagg. Nu är det färger som gäller! Dessa ovanstående är några utav många som jag har kikat på!

Likes

Comments