Ska snart iväg och spela fotboll med några vänner. Men vilken vecka, har jobbat mycket och sovit en del. Nu när jag skriver detta mitt i en mening så fick jag jätte bråttom så får bli ett kort inlägg idag. Vet inte varför jag lägger ut bilder på dessa skor. De är en speciell modell men kändes så tomt utan en bild och så kort inlägg så njut av den och det är inte jag som har tagit bilden.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I sådant väder kan många mysa ner sig i sina sängar med mysiga filtar och ta massa inspobilder. Jag blir så avundsjuk när jag ser sådant för jag uppnår aldrig något mys. Jag blir för varm av filtarna och så brukar jag inte kunna sitta still och förmodligen om jag har något att dricka så spills det ut. Kan någon lära mig att fixa bekvämt mys så jag kan mysa inomhus när det regnar och ta mysiga bilder!! Det är en talang.

Likes

Comments

Kom nyss hem, har varit iväg med pappa och ätit middag i stan. Han fyllde år i februari och fick denna middag i födelsedagspresent men det har inte blivit av först än nu. Vi gick till riche, super smarritg och gott, alltid nöjd när jag kommer dit, ska fixa min matlåda lite snabbt nu.

Likes

Comments

Har bara jobbat denna vecka, Har börjat äta matlåda men problemet är att min fantasi är inte så bred. Såg iallafall ett recept på champinjons crepes, trodde inte det skulle bli så gott som det blev. Det tog lite tid men oj oj oj vad det var värt det! Något jag har svårt för är mängden mat men det löste sig när föräldrarna kom hem. Här hittar ni receptet --> http://www.ica.se/recept/crepes-med-champinjoner-och-spenat-719450/ 

Likes

Comments

Från det värsta vädret till det bästa. Lördagen var helt fantastisk, Icona pop, David Guetta och Ingrosso spelade på lördagen och det var mäktigt. Ingen tvekan på att jag ska dit nästa år som förmodligen resten av halva Stockholm. Jag såg många jag kände men sen när man bläddrar igenom snapchat mystoryn var det hundratals man aldrig såg.

Likes

Comments

​Det slutade ju aldrig regna? men hade hur kul som helst, uppehåll när Kygo spela men ser mer fram emot ikväll då det inte kommer regna och bli lika kallt. Har bortom nu så får skriva mer imorgon.

Likes

Comments

Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?

Om det heter biljard, varför är det då bara 15 bollar?

Varför fastnar inte superlimmet inne i tuben?

Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batterierna börjar ta slut?

 Varför sänker man ljudet på stereon i bilen när man inte riktigt vet var man är?

Hur vet man att pennan med osynligt bläck är tom?

Varför heter det rusningstrafik när det går som segast framåt i trafiken?

Om inget fastnar på teflon, hur fastnar det då i stekpannan?

Varför är ordet dyslektiker så långt och svårstavat?

Varför finns bokstaven S i läspa?

Varför kommer pizzan fram snabbare till beställaren än vad ambulansen gör?

Varför målar kvinnor ögonen med öppen mun?

Vem testar hund- och kattmaten så att tillverkaren kan skriva "Ny, bättre/godare smak!" på burken?

Varför steriliserar man nålen som en dödsdömd skall få sin sista injektion med?

Likes

Comments

• Den som alltid sitter med mobilen.

• Den som alltid hänger vid baren.

• Den som alltid försöker ragga.

• Den som alltid dansar natten lång. 


Skulle själv säga att jag är den sista speciellt när de bra låtarna sätts på! 

Likes

Comments

Börja uppskatta kvällarna mer och mer trots myggen. Att man äntligen kan vara ute vilka tider man vill utan att frysa. Kom nyss hem då jag varit iväg och spelat fotboll. Myste med mina vänner under dagen och spelade på kvällen (spelar verkligen inte seriöst). Ska försöka ta och sova vill inte vända dygnet redan. Gjort det varje sommar men inte denna.

Likes

Comments

Vet inte vad det är men vaknar alltid så tidigt hur sent jag än lägger mig. Tror jag ser fram emot dagen, ska ha picknick i djurgården med mina fina vänner, det ska bli mysigt. Ska iallafall upp och fixa mig lite snabbt sedan gå ut till ica och fixa gotte saker. Hur mysigt ser inte denna bild ut?

Likes

Comments