Allmänt

Hej på er!

Nu är jag klar med mitt möte och det gick super bra! Jag är så taggad på att börja sälj det här och vara min egna boss, det här är verkligen en så stor chans man kan få och jag hoppas att det verkligen går så som jag vill. 
Jag ska starta en facebook sida och när jag har gjort den sidan kommer jag berätta fullt ut vad det är jag kommer att sälja osv. Är ni taggade på det här? För det är jag!

Likes

Comments

Allmänt

​Hejsan på er!

Just nu sitter jag hemma hos mamma i Stockholm, jag kom hem hit för någon timme sen och chillar bara. Jag tänkte plugga lite och sedan vid halv sex ska jag göra en sak som ni får reda på lite senare. 
Svenska talet som jag nämnde i morse gick super bra! 

PUSS

Likes

Comments

Allmänt

(En bild från i somras)

Godmorgon på er!

Hur mår ni idag? Jag ska hålla svenska tal idag och är så himla nervös inför det, men jag hoppas att det kommer gå bra. Tror nog också att min nervositet kommer släppa när jag väl har gjort talet.
Sen är jag också väldigt taggad på den här dagen, det handlar om min lilla secret som jag har berättat lite lite om. Men jag tänker berätta mer om det sen i kväll!

PUSS

Likes

Comments

Tips

Jag har funderat ett tag på att skaffa en youtube kanal där jag lägger upp olika videos om mig och vad jag gör. Men jag vet inte om det skulle vara intressant? Jag tycker att det skulle vara kul och bryta av med en video någon gång i veckan på bloggen, men vi får se hur jag gör. Det är ganska mycket jobb bakom det. Skulle ni tycka det vore roligt om jag skaffade en kanal? :)

Likes

Comments

outfits

​Passade på och ta lite oufitbilder ute bland löven med min rosa fina kaffemugg. Väskan är från H&M, skor från Nelly, jacka från Zara och jeans från Gina Tricot. 

Likes

Comments

Allmänt

​Ibland får jag så mycket tankar i mitt huvud så jag vet inte vad jag ska göra mig av med dom. Det kan vara allt från små saker som varför klär jag mig inte så? Till.. är jag en värdig flickvän? Jag tycker detta är så sjukt jobbigt med alla dessa tankar för då börjar jag jämföra mig med massa andra människor. Det kan vara om jag ser en bättre blogg och då ska jag fort tänka "vem vill ens läsa min logg?" eller "min blogg suger" även fast jag själv vet att jag tycker att min blogg är bra och att jag tycker det är kul att blogga. 

Där har vi en anledning till varför jag slutar blogga efter ett tag, jag jämför mig med andra och då tappar jag suget. En annan sak kan vara att jag ser en snyggare tjej än mig och tycker då att jag inte "duger" till flickvän eller att jag inte är värd någon. Det kanske låter grovt men jag är nog inte ensam om detta. Jag vet att min pojkvän älskar mig mest av allt och jag älskar honom mest av allt, men det är bara sådana tankar som kommer upp ibland. 

Något annat är också inom träning. Jag blir nästan bara inspirerad av träningsbilder osv, men ibland kan jag se en as snygg kropp och sedan tänka "Min kropp duger inte" Men det gör den egentligen? Och genom att tänka alla dessa tankar så klankar jag ner på mig själv och nedvärderar som hette duga på mig själv. 

Jag ville bara dela med mig av det här!
PUSS

Likes

Comments

Bilder

Måste ju ändå säga att hösten är väldigt mysig (förutom vädret just nu) Man kan ta så mysiga bilder och löven är så fina just nu. Älskar lövbuketter så jag funderar starkt på att plocka en bucket när jag kommer hem och ställa i mitt rum.

Vad tycker ni bäst om på hösten?
PUSS

Likes

Comments

​Vi alla vid det här laget har nog hört om alla clowner som går runt i olika delar av Sverige och skrämmer/skadar människor. Jag tycker det här har gått till en sådan töntig överdrift, okej om clownerna går runt och kanske bara små skräms på ett snällt sett. Men att det har gått så långt att vissa clowner skadar andra personer? Det är bara så idiotiskt så man vet inte vad man ska tycka längre. 

Jag är svin rädd haha, tänk att stöta på en clown mitt på kvällen och sen börjar den jaga dig. 
USCH!!

Likes

Comments