Header

Idag tog vi turen in till Palma, och det är ju faktiskt lika trevligt varenda gång. Jag har nämligen även av finaste besök här i veckan och på måndag sätter jag mig på ett flyg hem till Sweden-land för två veckors semester. Det är inte heller att klaga på. Då ska inte ett enda morgonalarm få ringa på två veckor, det ska jag tala om.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är osannolikt ensam när jag säger att vi idag har haft ungefär världens bästa dag. Vi har nämligen fått åka på båtutflykt utav allra bästa sort. Cliff jumping, grottutforskning, picknick på en strand, motorbåt, och massa annat spännande har vi fått vara med om idag. Alltså cliff jumping kompisar?? Adrenalinet har flödat och leendet har varit konstant. Vill aldrig åka härifrån, vill ta hit alla som mitt hjärta slår för och bara bli här för resten av mitt liv. Den här ön har totalt sweeped me off my feet hörrni, och jag vet inte riktigt hur jag någonsin kommer kunna lämna det här stället.

Likes

Comments

Okej, helkass får man säga att jag har varit på det här med blogg. Jag har alltså under två månader nästan inte lagt upp någonting, och jag har mängder jag vill dela av mig med. Jag har det iallafall jättebra, känner mig så oerhört hemma här, och det känns så himla bra. Förra veckan kom de här två gökarna och hälsade på mig, och roligt har vi haft. Lite av hemma kommer hit liksom, helt underbart. Det går alldeles för snabbt dock, vill ju liksom ha mer tid. Men om några veckor kommer min familj, och sen ska jag hem på semester i två veckor. Blandade känslor på den helt klart. Nu ska jag springa iväg och jobba, haj!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har vi skaffat wi-fi till våran lägenhet! Mitt senaste kameratillskott har varit en succé men det har varit himla tråkigt att inte kunna ladda upp några bilder senaste månaden. Men nu är jag igång igen! Mallorca är helt fantastiskt! Jag är för evigt tacksam att jag hamnade på den här destinationen och speciellt i Alcudia. Något med den här staden har fått mig att känna mig som hemma från första veckan, och det är en sån overklig känsla i och med att jag alltid har tampats med någon form av hemlängtan när jag har varit iväg tidigare. Men april är snart över vilket betyder att jag har en månad mindre kvar här, och det hugger redan lite i hjärtat när jag tänker på den dagen jag måste lämna det här stället.

Likes

Comments

GRL PWR

Idag har jag verkligen gjort allt annat än det jag skulle göra idag. Jag skrev en todo-lista på mobilen, det var det första jag gjorde vid frukosten, och fick väl ungefär två saker gjorda. Resten av dagen har jag ägnat åt en ny app jag laddade ner för ett tag sen, vilken man kan måla i, så när jag kom hem laddade jag ner den på paddisen och sen blev jag fast typ hela eftermiddagen. Det är ju sååå roligt. Imorgon måste jag få mer gjort det här funkar icke.

Likes

Comments