Header

Jaaa, här är jag och om en vecka flyger jag ut på mitt nya jobb för Vingresor till inget mindre än Mallorca Alcudia! Jag är så galet taggad!! Allt gick så snabbt och helt plötsligt var man inne på sin sista helg hemma. Solen skiner och idag har jag pirr i hela magen. Har dansat runt i mitt rum senaste halvtimman och om en timme ska jag träffa Linnea och Frida på stan. Imorgon ska jag daaaansa hela natten lång på söndag ska jag soooova och på måndag är det dags att börja försöka vika ner sitt liv i en väska. Hinner liksom inte riktigt med att tänka, vilket nödvändigtvis inte behöver vara en dålig sak. Så är det med det! Trevlig fredag goingar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I veckan bestämde vi oss för att åka till Norrköping för lite shopping OCH äta Maxs halloumiburgare och jaa vi dog hamburgedöden. Så idag puttrade vi bort till affären och köpte grejer för att göra egna. Vi friterade alltså halloumiost idag??? Tror inte det kan bli mycket bättre va. Precis livrädd var jag för den varma oljan, men bra blev det ska ni veta. Hela förmiddagen bestämde sig livet för att ge mig motvind och uppförsbacke och jag ville bokstavligen bara ställa mig och skrika rakt ut. Men framåt eftermiddag blev allt bättre, och jag träffade även bäääästa Lisa på fika. Kan ju sitta och diskutera saker i all evighet med henne, inte klokt! Nu ligger jag i sängen och dricker mangovatten och funtar på att resa mig upp och plocka i ordning lite. Får se hur det blir med det. Freeeedag imorgon YASSS

Likes

Comments

 monday off

Idag har varit den lataste måndagen på extremt länge. Har verkligen varit allt annat än produktiv. Gick upp sådär klockan halv 2, tog en dusch flyttade mig till soffan, käkade och har legat där tills nu. Men skön måndag, det är väl de flestas dröm på söndagen att ha en måndag som vi har haft idag ändå. En extra söndag liksom. Ska försöka göra tisdagen lite mer produktiv, men ska aldrig lova mig själv någonting. Vi har liksom sovit middag idag, det säger en hel del om hur pass produktiv jag kommer göra ännu en ledig dag imorgon. Nä nu ska vi ner till Ica för att köpa Cola för vi är health freaks, kramis

Likes

Comments

Contains affiliate links

VELVET BOMBER NA-KD HÄR

Den här skönheten införskaffade jag mig på Jeansbolaget i veckan. Jag vill ju bara leva i den. Bomber, velvet och marinblå i samma plagg, hur bra blir det?? Ikväll ska jag träffa Fridisen på ett glas vin och trevla oss, imorgon är det jobb på schemat, och nu ska jag dricka kaffe med mamsen. Solen skiner också, mycket bra fredag, hoppas er är lika bra!

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

Likes

Comments

Service School är avklarat och de säger att jag nu kan kalla mig reseledare, konstigt tycker jag. Den här veckan har känts som årets absolut längsta men även den snabbaste. Det har varit lärorikt och det känns skönt. Nu ska jag bara puttas ut i verkligheten också.

Nu sitter jag på tåget påväg till Ena och jag har längtat hela veckan verkligen. Hur länge jag stannar är fortfarande lite oklart, och jag känner mig skrämmande bekväm i att inte ha något jobb att passa i veckan. Min dygnsrytm är helt ur balans, vad det är för dag idag har ingen aning om men det är helt ok. Det är skönt att vara hemma igen, nu behöver jag ett reload med alla min käraste, sen bär det snart av ut i världen igen.

Likes

Comments

Igår kväll va bra, väldigt bra, värst vad lyckosam man är att ha så väldigt fina människor omkring sig.

Just nu sitter jag i en frisörstol med massa blekning i huvudet. Om två timmar bär det av mot Stockholm och Emmy i en natt innan jag flyger till Cypern imorgon. Resfeber jo tack. Lowkey vill jag bara åka hem igen och lägga mig i min säng och stanna där tills det börjar växa mossa på mig. Men det ska bli kul, önskar bara man kunde skippa resdelen med 20 kg väska och stress över om man ska hinna och allt det där. Men dey blir bra, vet ju det. Trevlig fredag!

Likes

Comments

TOPP FRÅN ZARA

Jag har med nöje hoppat på den här korsett/snörnings trenden. Tycker det ser döballt ut. Denna införskaffade jag mig från ZARA för under tvåhundralappen. Älskar för övrigt massa av de nya trenderna den här våren. Snörning, volanger, chockrosa, assymetriska grejer, helt underbart. Sen allt GLITTER. Fick jag välja skulle jag alltid och bara ha glittriga saker på mig.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och packa resväska för två veckor framöver. På lördag bär det av mot Cypern i en vecka, och när jag är hemma igen åker jag direkt mot Göteborg för att sen åka vidare till Ena där jag ska va en vecka. Det kommer blir två råintensiva veckor och jag kommer förmodligen ligga i en liten pöl på golvet när jag kommer hem igen, men sååå taggad är jag. Hoppas ni haft en topp onsdag finisar

inlägget innehåller adlinks.

Likes

Comments