Header
View tracker
View tracker
View tracker
Daily

På självaste julafton drog jag saxen i håret och klippte av en bit. Det blev förskräckligt ojämt och fult, så imorgon ska jag boka frisörtider. Jag vill bara klippa av mig allt hår. Blir gaaaalen på att det bara hänger och slänger och tar tid att tvätta och jag känner mig som en mopp med armar och ben ungefär. Sen kan det bli så att jag trotsar allt och alla och för tredje gången försöka bleka mitt hår. Aaah, kan bli katastrof och jag går runt med hår som är hel-oranget eller så blir det skitsnyggt och jag kommer rocka livet totaaaaltttt. Återstår att se.

Likes

Comments

Daily, Photo

Vaknade upp på min lediga dag på allra bästa sätt, bredvid min bästa. Satte mig därefter i bilen in till stan för att träffa Lottisen. Vår plan var att fota på en plats vi hittade förra sommaren, men när vi väl kom dit var stället ockuperat och vi ägnade istället hela eftermiddagen åt att åka runt och försöka hitta ett nytt ställe att knäppa bilder på, utan vidare succé tråkigt nog. Vi drog en pizza istället och myste hemma lite. Trevlig torsdag!

Likes

Comments

Daily

Idag har jag haft en sån världens toppendag!! Första dagen på mellandagsrean var gaaalen och superkul, och när jag kom hem väntade dessa underbaringar hemma. Bästa mamma hade även varit och köpt nya champagneglas hur glassigt hörni? Nu är jag sååå sugen på nyår. Nu är en annan väldigt go person här och vi ska snart kolla Blindspot och sen sova asgott! Även denna måndag var helt i min smak, va hände där liksom?

Likes

Comments

Daily, Style

Denna fredag har ägnats åt sista rycket med julklappar. Mästaren av procrastination det är jag det hej hej. Det är så kul hur jag redan i november försökte lura mig själv med att försöka ha julklapparna klara redan då. Det skulle ALDRIG hända i hela mitt liv. Men nu är det klappat och klarrrt för i år. Jag har även kirrat några klappar till mig själv och införskaffat både nya skor och glajjor. Fick även min första julklapp igår, och någon hade visst varit uppmärksam på min lilla blogg! Uuuuursnygga Calvin Klein underkläderna jag länkade på mina BOOZT.COM Wanties!

För övrigt är jag så redo för 2017. Har roliga nyårsplaner, och jag är så redo att bara lämna 2016. Inte alls för att detta året har varit eländigt på något sätt det har varit ett sjukt bra år, men känner mig bara extremt färdig. Det ligger ju något speciellt i att lägga föregående år och känslor bakom sig, och skapa nya planer för nästkommande. Klyschigt värre I know, kanske har det med all jul och nyårsstress att göra. Jag är iallafall hellycklig att få fira jul med min älskade familj och nyår med andra härliga människor. Nu ska jag ta mig en liten tuppis, och sen ska mamma och jag julfixa. Glad fredag och god jul på er!

Likes

Comments