Header

ÄNTLIGEN har vi skaffat wi-fi till våran lägenhet! Mitt senaste kameratillskott har varit en succé men det har varit himla tråkigt att inte kunna ladda upp några bilder senaste månaden. Men nu är jag igång igen! Mallorca är helt fantastiskt! Jag är för evigt tacksam att jag hamnade på den här destinationen och speciellt i Alcudia. Något med den här staden har fått mig att känna mig som hemma från första veckan, och det är en sån overklig känsla i och med att jag alltid har tampats med någon form av hemlängtan när jag har varit iväg tidigare. Men april är snart över vilket betyder att jag har en månad mindre kvar här, och det hugger redan lite i hjärtat när jag tänker på den dagen jag måste lämna det här stället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

GRL PWR

Idag har jag verkligen gjort allt annat än det jag skulle göra idag. Jag skrev en todo-lista på mobilen, det var det första jag gjorde vid frukosten, och fick väl ungefär två saker gjorda. Resten av dagen har jag ägnat åt en ny app jag laddade ner för ett tag sen, vilken man kan måla i, så när jag kom hem laddade jag ner den på paddisen och sen blev jag fast typ hela eftermiddagen. Det är ju sååå roligt. Imorgon måste jag få mer gjort det här funkar icke.

Likes

Comments

Jaaa, här är jag och om en vecka flyger jag ut på mitt nya jobb för Vingresor till inget mindre än Mallorca Alcudia! Jag är så galet taggad!! Allt gick så snabbt och helt plötsligt var man inne på sin sista helg hemma. Solen skiner och idag har jag pirr i hela magen. Har dansat runt i mitt rum senaste halvtimman och om en timme ska jag träffa Linnea och Frida på stan. Imorgon ska jag daaaansa hela natten lång på söndag ska jag soooova och på måndag är det dags att börja försöka vika ner sitt liv i en väska. Hinner liksom inte riktigt med att tänka, vilket nödvändigtvis inte behöver vara en dålig sak. Så är det med det! Trevlig fredag goingar!

Likes

Comments

I veckan bestämde vi oss för att åka till Norrköping för lite shopping OCH äta Maxs halloumiburgare och jaa vi dog hamburgedöden. Så idag puttrade vi bort till affären och köpte grejer för att göra egna. Vi friterade alltså halloumiost idag??? Tror inte det kan bli mycket bättre va. Precis livrädd var jag för den varma oljan, men bra blev det ska ni veta. Hela förmiddagen bestämde sig livet för att ge mig motvind och uppförsbacke och jag ville bokstavligen bara ställa mig och skrika rakt ut. Men framåt eftermiddag blev allt bättre, och jag träffade även bäääästa Lisa på fika. Kan ju sitta och diskutera saker i all evighet med henne, inte klokt! Nu ligger jag i sängen och dricker mangovatten och funtar på att resa mig upp och plocka i ordning lite. Får se hur det blir med det. Freeeedag imorgon YASSS

Likes

Comments

 monday off

Idag har varit den lataste måndagen på extremt länge. Har verkligen varit allt annat än produktiv. Gick upp sådär klockan halv 2, tog en dusch flyttade mig till soffan, käkade och har legat där tills nu. Men skön måndag, det är väl de flestas dröm på söndagen att ha en måndag som vi har haft idag ändå. En extra söndag liksom. Ska försöka göra tisdagen lite mer produktiv, men ska aldrig lova mig själv någonting. Vi har liksom sovit middag idag, det säger en hel del om hur pass produktiv jag kommer göra ännu en ledig dag imorgon. Nä nu ska vi ner till Ica för att köpa Cola för vi är health freaks, kramis

Likes

Comments

Contains affiliate links

VELVET BOMBER NA-KD HÄR

Den här skönheten införskaffade jag mig på Jeansbolaget i veckan. Jag vill ju bara leva i den. Bomber, velvet och marinblå i samma plagg, hur bra blir det?? Ikväll ska jag träffa Fridisen på ett glas vin och trevla oss, imorgon är det jobb på schemat, och nu ska jag dricka kaffe med mamsen. Solen skiner också, mycket bra fredag, hoppas er är lika bra!

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS

Likes

Comments