Header

Halllåååååå där, ni som fortfarande kikar in här ibland, kramis på er. Jag är inte död, lever väldigt mycket, det har jag fått känna på senaste månaden, då en har puttats utför högsäsongsstupet, dö den så kallade turistdöden. Massa med jobb med andra ord, men nu börjar det äntligen lugna ner sig lite, så förhoppningen är att jag ska få lite tid till annat. Löften är dumt att ge om man vet att man kanske inte kommer hålla dem, så jag säger bara att jag kanske har fått en liten bloggkick, och att jag kanske kommer dela med mig lite mer av mina dagar här nere på Mallis. Jag har det trots allt helt fantastiskt. Tatuering är jag extremt sugen på också. Väldigt, men för er som känner mig är det ju förmodligen ingen bra idé för mig att permanentmåla något på min kropp, när jag ändrar smak på allt mellan himmel och jord varannan månad. Lever ut mina tatueringsdrömmar genom Pinterest istället, så får man se vad som händer!

Likes

Comments

Idag tog vi turen in till Palma, och det är ju faktiskt lika trevligt varenda gång. Jag har nämligen även av finaste besök här i veckan och på måndag sätter jag mig på ett flyg hem till Sweden-land för två veckors semester. Det är inte heller att klaga på. Då ska inte ett enda morgonalarm få ringa på två veckor, det ska jag tala om.

Likes

Comments

Jag är osannolikt ensam när jag säger att vi idag har haft ungefär världens bästa dag. Vi har nämligen fått åka på båtutflykt utav allra bästa sort. Cliff jumping, grottutforskning, picknick på en strand, motorbåt, och massa annat spännande har vi fått vara med om idag. Alltså cliff jumping kompisar?? Adrenalinet har flödat och leendet har varit konstant. Vill aldrig åka härifrån, vill ta hit alla som mitt hjärta slår för och bara bli här för resten av mitt liv. Den här ön har totalt sweeped me off my feet hörrni, och jag vet inte riktigt hur jag någonsin kommer kunna lämna det här stället.

Likes

Comments

Okej, helkass får man säga att jag har varit på det här med blogg. Jag har alltså under två månader nästan inte lagt upp någonting, och jag har mängder jag vill dela av mig med. Jag har det iallafall jättebra, känner mig så oerhört hemma här, och det känns så himla bra. Förra veckan kom de här två gökarna och hälsade på mig, och roligt har vi haft. Lite av hemma kommer hit liksom, helt underbart. Det går alldeles för snabbt dock, vill ju liksom ha mer tid. Men om några veckor kommer min familj, och sen ska jag hem på semester i två veckor. Blandade känslor på den helt klart. Nu ska jag springa iväg och jobba, haj!

Likes

Comments