Header

Igår så hade vi lite folk över för att kolla en film,blev inte så sent dock och det räckte även om man ville umgås! Men hade sådan jäkla huvudvärk som höll i sig,levde ju på alvedon igår vilket är både bra och dåligt..

Men idag mår jag bättre! Sa jag väll igår med men börjar känna att förkylningen börja vända. Tyvärr är Olle drabbad nu där hemma och ALLA man möter är förkylda. Hösten & vinterns nackdel. Tvingar dock i Olle vitamindryck (cellskydd) och mig själv för att boosta.

Började skriva detta inlägg på min lugna lunchrast innan det blev kaos på jobbet.
Så 1 och en halv timme senare med en huvudvärk mer så skriver jag klart detta.
Helvete vad jag behöver helg. Nu tack!
Idag har jag inge måsten förutom att laga mat,vilket är skönt. Nästan men bara nästan lite fredagskänsla men har morgondagens pass kvar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag kom hem från jobbet så låg en ask på bordet som var en present från Olle.
I den låg en väldigt fin rosa klocka!!!! 💕
Från ingestanns så hade jag fått en sån fin sak. Han är världens bästa!

- varför har jag fått denna?!
- för att du är så himla underbar

Likes

Comments

---
I December 2015 såg jag en annons om att dom sökte mentorer till en förening och kände direkt att detta vill jag göra! Mailade och fick ett skype-möte i Januari 2016. Var jättenervös men det var så avslappnat och intressant,blev erbjuden att gå deras utbildning i feb.

Det var nervöst och spännande,en heldag i stockholm med utbildning,kom dessutom sent med tåget så var lite extra nervös att stiga in i konferans rummet. Där inne möte jag grundarna Emma och Julia samt 4 andra,det var en väldigt intensiv dag.
Men jag fylldes av en känsla som är obeskrivlig och som var så stark,kände verkligen en sån gemenskap och "jag är inte ensam" känsla. Att möta 6 människor som varit med om hemska saker som en själv var så befriande. Hur dom pratade öppet om vad dom upplevt och känt,wow.

Jag hade knappt fått höra förens då att det är okej att prata om "sånt". Att inte behöva skämmas eller ljuga. Det var en helt ny miljö för mig och det var så nyttigt. Detta är ju något jag viljat lära ut,att vad som än har hänt dig så ska du aldrig skämmas för det! Det är aldrig ditt fel.

Tycker konceptet som föreningen har är precis vad som behövs. Du kan få prata med någon som själv har erfarenheter och som faktiskt kan säga "jag förstår dig"
Det är sådan skillnad att prata med någon som har upplevt saker som man själv har svårt att sätta ord eller känslor på.
Som mentor får man en person som man sedan har kontakt med en gång per vecka via skype där man samtalar eller chattar under ca 6mån-1års tid (beror på hur länge man behövet stöd)

Jag hade min första stödsökande i
lite mer än ett år och jag kan säga att jag fann min soulmate. Det var det mest lärorika året för mig och jag växte så mycket som person. Jag tror att det var meningen att jag skulle få just henne som min första,vi har kontakt än i dag privat eftersom vi båda kände att vi ville behålla kontakten.
Att hon kom in i mitt liv är det bästa som hänt mig för vi klicka på ett plan jag aldrig känt med någon förut. Vi förstod varandra.

Efter henne alltså i år så har jag haft lite olika personer jag har pratat med.
Förra hösten hade vi även en vidarutbildning för oss mentorer och då var jag borta över en helg! Väldigt lärorikt och roligt att träffa folk
Fick mail idag om att det ska bli 2utbildningar till för oss inom en snar framtid vilket jag ser fram emot!!

Att jag blev mentor har gjort mig till en mer öppen person som sagt,jag har vågat börja prata om saker som jag hållt inne och lärt känna mig själv mer på djupet. Det har vart en lång resa och än är den inte över.
Jag är inte riktigt där än,har mycket att jobba på hos mig själv. Mycket som måste få komma upp till ytan,för inget får en att må så mycket bättre som när man får lätta sitt hjärta ❤

Känner du något som behöver prata eller du själv så finns våran stödmail alltid öppen. stod@foreningentillsammans.se
Gå gärna in på hemsidan foreningentillsammans.se för att läsa mer.

Likes

Comments

Är ju som sagt ledig idag och fortfarande väldigt förkyld. Såklart borde jag väll ligga under täcket och bara vila idag inomhus eftersom jag inte direkt kan vara sjukskriven i veckan.
Men var tvungen att åka ner till apoteket för att köpa lite alvedon & dylikt för att rädda upp denna vecka.
Sitter nu på Olles jobb på ett bagari och blev bjuden på en kopp kaffe,han slutar strax och jag tänkte ta med han på en lunch❤

Sedan blir det hem och vila,svara på lite mail jag fått och skriva ett inlägg om hur det är att vara mentor ideellt inom en förening!

Likes

Comments

Igår kom nyheten om att Lady gaga flyttat fram Sverige konserten den 23okt! Tills början av 2018. Pga av sjukdom.

Hennes netflix dokumentär kommer ut den 22sep och förväntas vara väldigt öppen och jag tror vi kommer få se hennes kamp om sjukdomarna som hon haft länge. Det viktigaste är hennes hälsa och är helt okej med att vänta några månader till för att se hennes igen ❤
Ni som känner mig vet att jag är ett stort fan och har vart det sen 2009. Haha

Får bli ett Stockholms besök snart i alla fall för att bara umgås med Kampo istället! Saknar henne så!

Likes

Comments

FitLine

Åkte till jobbet imorse och gjorde det jag skulle och drog tidigare så fort jag var klar runt 14.30,inte mått så bra sen i fredags med förkylningen. Är ledig imorgon så fick lite extra timmar idag + imorgon på mig att vila upp mig och bli frisk! Håller tummarna
Svängde förbi gymmet för att hämta upp lite cellskydd av min pt,för att hjälpa till mot förkylningstider! Behövligt nu i höst/vinter.

Vill träna och va frisk ju. Inte såhär man vill starta veckan men förhoppningsvis hjälper det med lite sömn och extra doser av vitaminer & mineraler!

Tänkte skriva ihop lite längre inlägg för er om ni vill läsa om nått speciellt så är det bara att höra av sig! Älskar att skriva och måste verkligen ta tag i det❤

Likes

Comments