Jag har skaffat en ny blogg på forme.se istället för nattstad. Tröttnat som fan på den här och den bara krånglar..

Fortsätt läs http://josefinee.forme.se/ om min vardag och så mycket mer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ooooch så var man dålig med bloggandet igen, men har inte direkt haft tiden känns det som, kan berätta om helgen!

Min älskade och bästaste Elin kom till Knutby i fredags kväll, hjälpte henne och packa saker från hennes rum, sen runt halv 4 drog jag mig hemåt, Lördagen då var det parken, Elin och Emelie kom hit på förkrök och sen kom även Sara och Jennie, väl i parken träffade man folk, folk som man inte har träffat sen man gick i skolan tillexempel. Men det är trevligt! Man vart ju lite rund under fötterna, sen när parken var slut så gick jag och Elin + Mamma och Micke upp till Anna och terroriserade henne sådär mitt i natten, när vi kom hem var klockan lite drygt över 3 har jag för mig! Men det var kul, synd bara att man har dragits med en huvudvärk i en längre tid och ännu mer vart de i lördags.. Men söndagen tog jag det lungt hann inte träffa min darling och säga hejdå innan hon åkte, men vi ses snart igen men då är det jag som åker upp till henne, skönt och komma härifrån skulle jag tycka!

Idag har jag bara legat och kollat på Sons of Anarchy, så jävla bra serie, helt fast! Sen cyklade jag upp till Anna som bjöd på chokladrutor och festis, min lilla baby! Nu på fredag läggs huset ut på hemnet, och det är inte många dagar kvar tills vi får nyckeln till lägenheten, och inte långt kvar tills en annan sak heller, men det blir en överraskning som kommer upp här på bloggen om drygt 4 veckor! längtar så!

 

Likes

Comments

Hej, nu tänkte jag börja med bloggandet igen på allvar, den har ju legat nere nu i några veckor men det finns de anledningar till som jag tänkte dra igenom ganska fort..

Om drygt en månad så får vi nyckeln till en lägenhet då vi ska flytta. Eftersom att mina föräldrar ska separera och min pappa bor på sitt håll och jag orkar inte gå in på detaljer varför dom ska skiljas. Så vi har mycket och göra med huset nu, huset läggs ut nu i augusti. Eftersom Knutby är en liten by så börjar det snackas och det har börjat snackas. Och de är synd att de finns sånt patetiskt folk som inte tar reda på fakta innan dom börjar snacka.. Haha! Riktigt skrattretande! Men iallafall nu ska jag försöka blogga på allvar! Och jag ska ändra lite på designen men det gör jag när jag känner att jag orkar sätta mig vid datorn för du skriver jag från telefon! Men nu sätter jag punkt här och ska gå ut i det fina vädret!Likes

Comments

Hej, det var länge sen man skrev här,  har blivit några snabba inlägg hit och dit menmen det har vart mycket nu den senaste tiden. Men helgen var toppen! Min älskade vän kom hem och spenderade den mesta tiden med henne, i lördags var det parken så det vart lite alkohol, sen när de var slut gick vi vidare till Elin och drack grogg och satt och snacka tills klockan blev halv 8 på morgonen då jag gick hem. Sen åkte hon hem på söndagen, men snart åker jag upp till henne! mys! Idag är det hur varmt som  helst har legat ute med bikini men jag är för rastlös för och bara ligga och det blir för varmt så jag pallar inte, måste röra mig så det blev ett dopp i poolen och svalka sig lite. Nu ligger jag med en sovandes hund på axeln! Hon min kärlek i livet. 

Likes

Comments

Dagar i bilderLikes

Comments

Då var det dålig uppdatering igen men det är sak samma bara börja förbereda sig på det nu när det är sommar och värmen har kommit, sitter inte alls framför datorn lika mycket nu, så det får bli ett inlägg här och där. Plus att det har varit mycket jobb nu och studentfirande.

Börjar med onsdagen då två av mina älskade vänner tog studenten, jobbade inte på morgonen som jag igentligen skulle ha gjort utan jag sov till 12 istället sen runt 4 gick jag och mina föräldrar plus lillebror upp till familjen Jonsson och fikade och firande att min darling Elin hade tagit studenten. Och jag har nog aldrig ätit så god smörgåstårta som dom bjöd på, hua det va k*ulla i mun! Sen mot kvällen så kom även fillan och efter ett tag så började drickandet innan det bärde av till krogen, blev en toppen kväll med mina brudar, haha ja den kvällen, man skäms ju bra över sig själv och det man gjorde kommer man nog få höra länge.. Sen igår (torsdag) så var man braaa jävla seg både i huvud och kropp kom inte upp förns 1 då vi kom hem runt halv fem eller fem tiden på torsdag morgonen, kan ju säga det att det var tur att jag tog ledigt två dagar och inte skulle upp och jobba på torsdagen. Men ja dagen gick åt till att göra ingenting satte upp poolen som min lillasyster låg och plaska i, iskallt vatten kan jag säga! Sen kom Elin över en sväng och skulle hämta tallrikar men även fillan Krister och Malin var med. Så det var ju bara säga hejdå till min älskade Elin eftersom hon skulle flytta på kvällen, men det blev en snabbt hejdå, jag klarar inte av sånt där tycker det är jobbigt, det var mest en kram säga att jag ringer sen hejdå.. Men vi ses ju igen snart om 2 veckor, men jag saknar bruden redan! Sen kvällen spenderades ute sen gick jag in och la mig råkade somna och sen när man vaknade igen en halvtimme efter så smsade man lite med Anna och det slutade med att man åkte upp dit och snacka skit och rökte, kom inte där ifrån förns halv 1, då det var dax för både henne och mig och sova, men jag somnade väl runt 3 tiden och upp igen 5.

Nu sitter jag på bussen mot stan för att sen gå på brandutbildning och lyft teknik, fillan skulle ju också med men hon stanna hemma den jäveln! Det ska hon få fan för! Haha! Men ja vi får se om man hittar dit, för jag har då ingen jävla aning både mamma fillan och Anna har berättat vart det ligger och hur man går men jag blir bara förvirrad ja haha men måste hitta stället innan 8 för det är då det börjar sen slutar det runt 17 tiden men man kan ju hoppas att det slutar tidigare. Men nu sätter jag punkt här för det blev ett jävla långt inlägg.

Likes

Comments

Idag åkte jag och hämta den här sötnosen, man föll ju för henne direkt när man såg henne och nu är hon min bara min!Likes

Comments

Jahapp då var första arbetspasset avklarat så nu ligger jag i sängen och kollar på sagan om ringen för att invänta tiden tills jag ska upp till jobbet igen och jobba till 21, börjar 3 men innan dess ska jag nog upp till Anna och snick snacka med henne först!

Nu när jag kom hem ringde jag på en liten hundvalp så ska dit och kolla på den på söndag, så får vi se om jag får med mig den hem eller inte, man kan ju alltid hoppas! För den är ju för jävla söt! Nej men det var allt för mig.

Likes

Comments