View tracker

Idag kom det upp en ny video på min youtubekanal, jag klipper mitt egna hår, hur ska detta gå? Kika gärna in vetja! glöm heller inte att kommentera och prenumerera! 

Likes

Comments

äntligen fredag hörrni! så himla skönt, och det bästa av allt, jag är ledig! Dagen kommer mest troligt att spenderas hemma, bara ta det lugnt och vila, jag känner att en förkylning är påväg in i kroppen och jag känner mig inte riktigt redo för det, så jag tänkte försöka vila bort den, så att det inte bryter ut!

jag ska också försöka filma en eller kanske tillochmed 2 videos idag till min youtubekanal, har ni inte sett den ännu, kika gärna in och prenumerera så missar ni inga nya klipp! jag försöker till en början ladda upp ett klipp i veckan!


klicka HÄR för att komma till min kanal! :)


Likes

Comments

Jag testade att göra ett Lyric prank på min bästa tjejkompis, hur det gick? det får ni se i videon nedan!

glöm inte bort att prenumerera på min kanal också! <3

Likes

Comments

Här kommer min senaste youtubevideo! ni har väl inte missat att kika in den? om ni har det, kika gärna in, lämna en kommentar och prenumerera! 


Likes

Comments

​Här är en av mina första youtubevideos, jag ber om ursäkt för det låga ljudet i videon, lovar att fixa det till nästa gång!


Still learning, ge gärna tips på vad jag kan förbättra osv! jag är trots allt ny till detta och har massor att lära!


Peace. xo

Likes

Comments

​Hej allesammans och varmt välkomna hit!

hur mår ni? jag mår bra, precis återhämtat mig från en liten förkylning! ovanligt va? blir alltid tokförkyld såhär i början av hösten! i dont know why!Likes

Comments