- Jag hatar mitt liv

- Jag hatar dig

- Jag hatar husse

- Ser du inte hur dum jag ser ut matte!?!'

-Okej, jag tar av tratten surpuppa!

- F*ck U jag går och lägger mig!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Börja städa och tvätta, satte på musik.. kände för att lyssna på gamla godingar ;-) Det blev Eminem.. det var då jag började känna sorg. Fick flashbacks om hur livet var förut.. hur denna tjej föddes in i denna världen, undrar om hon förstod vad som pågick när hon var så liten?

Hur kan man älska en liten tjej så mycket men ändå känna sorg? Är det medlidande? Nej för jag vet att hon är lycklig, hon har världens bästa mamma, min syster :-) Styvpappa, halvsyskon , helt enkelt en underbar familj!!

Har jag kanske gjort om Hat till Sorg!?  

Har nog aldrig pratat om detta offentligt, och nu skirver jag det här så alla kan se!  Om ni skulle se min panna nu så hade ni sett en stort j*vla frågetecken? 

Jag vet att folk som tittar in på min blogg för att se något kul inte kommer läsa detta, och det begär jag inte heller.. Jag vill bara skriva.. och kanske hjälpa mig själv att förstå.

Hailie! Ditt leende gör mig lycklig i ett år, ditt skratt gör mig lycklig för alltid. Du ska veta att du har världens vackraste, sötaste ansikte. Din personlighet, jag beundrar dig så, du är en stark tjej, du vet hur det ligger till med pappa, och det verkar som du förstår...

Jag hatar ingen, men M jag önskar att du en dag tar tag i ditt f*cking liv, växer upp någon dag och inser att du är viktig. Jag vet inget om ditt liv nu, men jag vet hur du var förr och jag kan förstå varför du valt att gå vissa vägar, men skapar man liv, då är det dags att försöka glömma sitt förflutna och sikta framåt.

Hur skulle jag reagera om jag träffar denna personen? Jag har drömt om detta, jag vill så gärna hoppa på honom och slå honom med alla krafter, men jag skulle aldrig göra det, för jag tänker på hailie.. och vad gör det att bruka våld? Ingenting.

Jag önskar att jag kunde hålla om Hailie varje dag i flera timmar, Jag har inte varit tillänglig för dig på sistone, förlåt Hailie, men jag tror att du vet att jag älskar dig ändå!! 

Hailie, du är min förebild! Jag älskar dig, jag kommer göra allt för dig och för att du ska få ett bra liv.

Hailie, Jag skulle kunna dö för dig, så viktig är du! 

 

Likes

Comments

Idag är det städ och tvätt .. Men kan inte koncentrera mig då jag tänker på denna tjej så mycket ... Har så mycket att säga till dig och till några i din omgivning!

När jag är klar med allt ikväll så tänker jag skriva precis vad jag känner och hoppas du en dag kan läsa vad jag skrivit !

Jag älskar dig hailie! Du äger en stor del av mitt hjärta <3

Likes

Comments

Psy vann precis titeln "best video" med sin Gangnam style video.. Passar ju extra bra att lägga ut videorna från igår ...

Men Videofyme är under konstruktion  angry

 

 

Så får hylla honom när det går att lägga upp videor igen :-)

 


Likes

Comments

 

 

Äntligen dags för MTV EMA 2012

 

Likes

Comments

Firade fars dag idag med underbara <3

Jag och min prinsessa till systerdotter, 3-D Time!

Och för min prins till systerson också såklart, fast han körde Iphone-3D istället.

Hailie <3 Morfar

Jag <3 Daddy

Gangsta family!

Fin bild på Syster och dotter... Och en väldigt rolig bild på Martin! 
   
     
 
Min pappa är Maffia!                                                             Syster Jenny med Nannali 

 

Imorgon tänker jag lägga upp lite videor, Gangnam Style ;-)

 

Tack för en härlig kväll 


 

Likes

Comments

Vet att många kanske inte litar på de där s*tans Groupon som ger ut nyhetsbrev 7-8 gånger om dagen. Men när jag haft tråkigt har jag skummat igenom erbjudandena lite och hittade ett riktigt fynd igår. 

Jag använder mig gärna av Schwarzkopf schampoo och balsam serien, brukar köpa 250ml sammanlagt för 300:-

På groupon beställde jag deras julerbjudande, Schwarzkopf för färgat hår 1000ml (schampoo+balsam) för 300:-

Det fanns även samma erbjudande fast till torrt/normalt hår om man ej vill ha till färgat för att få lite extra fukt. 

Jag har beställt därifrån tidigare och det är inga problem, det är pålitligt. 

Så om era hårvårdprodukter börjar ta slut, eller om fantasin tagit slut på julklappar.. Kika in här och se om det är något för er.

Detta är inget rekalminlägg. Ville bara tipsa om en bra erbjudande nu till jul :-)

 

 

http://www.groupon.se/deals/hela-sverige/OnStyle/12856833

 

Erbjudandet gäller bara till den 12/11 

 

 

Likes

Comments

Såg precis en julreklam på Tv:n, Så mysigt!

Julen är något av det bästa jag vet, och nej det är inte bara för att man får julklappar !

Jag älskar att pynta hela lägenheten så juligt som det kan bli, ljusstakar, julstjärnor, julgran, tomtar och mycket mer. Baka lussekatter, pepparkakor och julgodis. Se på samma filmer varje år som "tomten är far till alla barnen" m.fl. (Är dock väldigt trött på Kalle Anka klockan 3 på julafton...) Tillsammans med detta lyssna på underbar julmusik!

Men det bästa är ändå på själva julafton då hela familjen samlas, föräldrar, syskon, massor av barn, Ja.. alla nära och kära! Tyvärr är detta året då vi i familjen är lite utspridda på sina håll, men så länge alla är glada och har det bra, det är det som räknas. 

Det enda negativa med julen är alla kilon man går upp av all julmat samt plånboken som ekar efter julklappsinköpen.

Detta är första året som jag får uppleva julen i Helsingborg, ska bli mysigt att se all julbelysning och gå på julmarknaden här :-)

 

Är jag barnslig eller bara väldigt jultraditionell? ;-)

 

Likes

Comments

Ibland när jag hjälper folk att hitta rätt produkter till ansiktet frågar jag såklart vilken hudtyp personen har, det händer ganska ofta att personen inte riktigt vet själv vilken hudtyp man har. Så nu tänkte jag skriva lite kortfattat om vilka olika hudtyper det finns och hoppas att det kan vara till hjälp för vissa :-) 

 

Normal Hy

Egentligen borde denna hy kallas "ovanlig hy" då den faktist inte är så vanlig alls. Du känner att din hy varken är torr eller glansig, du har helt enkelt en hyfsat problemfri hy. En hy som många vill ha, så har du en normal hy så är du lyckligt lottad enligt mig :-) 

Torr Hy

Har du någon gång kommit ur duschen och kännt att du precis gjort en ansiktsoperation, att ditt ansikte stramar och ibland kliar? då har du en torr hy. Huden blir fnasig och behöver mycket fukt och omhändertagande, huden har små porer som gör att finnar kommer oftare, men dock inte så mycket att det leder till akne. 

Fet Hy

Har man däremot fet hy har man lättare att få akne då porerna är synligare än de andra hudtyperna. T-zonen som består av panna, näsa och haka känns ofta oljig och blank. 

Blandhy

Den vanligaste hudtypen är just denna, man kan vara torrare på vissa ställen som på kinderna, och lite fetare på andra ställen tex på T-zonen. Men kan också vara samma som en normalhy. Blandhyn kan alltså sammanfattas som en hy som kombinerar olika hudtyper på ett eller annat sätt. 

Känslig, Lätt Irriterad Hy

Som rubriken säger är denna hy lite mer känslig för både värme, kyla, torr luft och sol.

I vissa fall kan man få ytliga vidgade blodkärl och bli lite röd på kinderna exempelvis. Men oftast är den fin och kan vara lätt genomskinlig. 

 

 

 

 

Likes

Comments