Header

Inlägget sker i betalt samarbete med: Interlaced.in

Nu är det ganska länge sedan jag började blogga och jag älskar att få använda bloggen som min frizon, jag älskar att få använda den till att delge tankar och åsikter. Ge tips kring föräldraskap och hur man klarar att ratta vardag samtidigt som man bloggar/jobbar.

Det är ingen nyhet att folk tjänar pengar på sina medier idag, så som instagram och/eller blogg. Jag är väldigt tacksam att jag sedan en tid tillbaka kunnat "leva" lite på bloggen, det betyder mycket för mig.

Oberoende på hur mycket jag arbetar så är det klart att ens läsarantal är avgörande och därför är jag väldigt tacksam när folk väljer att komma in på min sida och läsa kring mina inlägg, det betyder väldigt mycket för mig.

Jag är (som ni förhoppningsvis) märkt väldigt noga med mina samarbeten och väljer inte samarbeten som jag faktiskt inte är intresserad av, jag vill ha en ärlig kommunikation med mina läsare och en del i det är faktiskt att inte blogga om allt som jag tycker låter bra eller som jag kan tjäna pengar på.

Det finns olika typer av samarbete man kan ansöka kring och där ersättningen skiljer sig oerhört.

Anledningen till att jag arbetar med sidan Interlaced är för att jag kan själv välja vilka samarbeten jag vill ansöka om, företaget får själva acceptera om de vill ha mig och sedan ibland kan man även få bud från företag som vill ansöka om samarbeten hos mig. Vilket för mig är en stor fördel då alla lagar finns tillgängliga att läsa så att man inte skall tabba sig, det finns även tydliga instruktioner hur man skall gå tillväga för att få sitt samarbete godkänt vid publicering.

Det är väldigt lätt att lära sig för den som är nybörjare och för dig som kanske ansökt om multipla samarbeten men inte fått något. Allt börjar här. En sida som sammanfattar allt du säkert letar efter.

Hoppas att du får användning av sidan lika bra som jag har. Mina erfarenheter är än så länge bara positiva och jag går snart in i min sjätte månad som medlem hos Interlaced.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För några år sedan så var jag överhuvudtaget inte alls intresseraad i pengarna och dess värde, då skulle man endast spendera. Det hör väl lite till att vara ung & dum, men jag önskar någonstans att jag hade haft en bättre relation till pengarna när jag var yngre. Då hade man antagligen ägt en bostadsrätt idag.

Hur som helst så tycker jag verkligen att tiderna har förändrats, det känns som att det blivit mer "populärt" att vara intresserad i sin egen ekonomi. Det är ju för en gångs skull en väldigt sund trend som kommit. Jag är bland annat medlem i ett par grupper på facebook som gäller just ekonomi, och det har varit till stor användning för mig.


Jag kan ibland uppleva att människor ser en ekonomisk person som en snål person och för mig är det hundra tio procent felaktigt. Om du skall umgås med en väninna och ni skall äta middag och dricka ett glas vin exempelvis, ni diskuterar om ni skall gå vidare sedan och väninnan säger "tyvärr, jag har inte råd" så undrar ni genast vad hon eventuellt gjort med sina pengar. MEN! Jag säger ibland att jag inte har råd till saker och det för mig betyder inte att jag ej har pengar på kontot utan bara att denna månaden så var det inte det pengarna skulle gå till, därav har jag inte "råd" att roa mig på nattklubben. (Detta är endast ett exempel).

Jag tycker att vi skulle behöva vända den trenden, att gå från snål till medvetet ekonomisk. Det är helt okej.
För mig är det endast oattraktivt när någon skryter om hur mycket pengar dom har lagt på något totalt innehållslöst, varför? För att det är för mig omoget och oattraktivt att inte vara medveten kring sin ekonomi. Nu menar jag inte som frågorna ställda ovan, men när man "skryter om pengar" istället för att "vårda sina pengar", förstå mig rätt.

Rik handlar inte endast om värdepapper från banken, eller kontanter i din ficka, rikedom handlar om så mycket mer och enligt mig kvittar det om du är ekonomiskt oberoende och inte har någon att lägga pengar på, då är du fortfarande fattig. Den dagen du kämpat för något så hårt, lyckas köpa ett hus med din familj, kunna finnas där för dina barn både emotionellt och ekonomiskt, den dagen, den dagen är du rik.

Förr så var jag helt beroende av att ha det senaste, ha det mest omtalade och då går det hand i hand med det dyraste. Sedan insåg jag att jag har hellre det jag vill ha och kunna betala hyran, än att kämpa med hyran för att kunna publicera något på instagram. Jag tror att du behöver ha det tufft med pengar, kämpa hårt för en bra timlön för att inse att dina pengar är värda mer än att betala räkningar med.

Jag och T har stora mål att kunna köpa hus, jag vill bli klar med körkortet och köpa mig en bra bil etc, det går inte om man inte prioriterar sina pengar. Många ser bara ens instagram flöde, eller ens blogginlägg, men oftast ligger det så mycket bakom. Nu behövde jag ny vagn, pga det jag nämnt i ett tidigare inlägg, då sålde jag vagnen plus andra saker vi inte längre använde för att kunna om-investera de pengarna i nya vagnen. Och jag förstår inte varför det skall vara "obekvämt" att prata om, vad är charmen i att säga "vi cashade det, vi har råd med detta" är det inte mer charm i att säga "ja, vi har kämpat i 5 år och nu äntligen hade vi råd med detta".

Hur känner ni?

Älskar att diskutera, bli inspirerad, lärd utav andra och förstå andras perspektiv och värderingar.


Kram, Anna

Likes

Comments

BVC + BISSINGAR

Ja, som skrivet ovan så hade vi BVC här idag på hembesök, för att gå igenom hur man barnsäkra hemmet. Nu träffar man ju BVC allt mer sällan, vilket är delvist trist dock kom jag aldrig i tid till mötena haha. Standard. Så vår BVC är nog ganska tacksam att inte träffa oss 1g/veckan längre haha. Mötet gick dock hur bra som helst, så det var skönt. Vi diskuterade M's utveckling, matrutiner och sist HANS BISSINGAR.. Haha, stolt mamma eller? Två små risgryn därnere. Hur gulligt det än är så har vi det skit tufft nu ikväll med lillemannen. Han är inte alls nöjd, överhuvudtaget. Vi fryser bitringar, smörjer med MAM, ger alvedon men ändå så vilar han en timme sedan börjar allt om på ruta 1. Han har även kräkt en hel del idag.

När han är ledsen så brukar jag starta "hans" låtar, som jag brukade sjunga för honom när han låg i magen. Så står jag upp och gungar, sjunger för honom, då får han ett lugn. Sedan somnar han inte, men han gråter åtminstone inte hysteriskt. Han tittar på mig på ett sätt som får mig att smälta, så det verkar tryggt och bra för båda just nu.

Nu myser han med pappa och tittar på Malcolm B och Ken Ring på eastfm live, haha, deras teknik som funkar precis lika bra. Alla sätt är bra utom de dåliga givetvis. Vi hoppas att det skall ha underlättat lite för honom tills imorgon så att det känns lite bättre, de är ju lite blodigt och så i munnen så misstänker att det sista kommer "poppa" nu.

M's utveckling:

- Vikt: 10,9 kg (så vi säger 11, då det var över 10, 950...)

- Ingen längd idag

- Två tänder i nedre tandkött

- Duktig på att sitta, vill gärna stå hela tiden

- Visar inget intresse för att krypa, verkligen INTE ÖVERHUVUDTAGET

- Favoritleksaken just nu är en hemmagjord leksak, haha, (någon som känner igen sig i en desperat situation?). Jag tog alltså en pet-flaska och fyllde den med 40% ris, så blir det liksom sådan ish-skallra, den funkar helt perfekt och räddar alla situationer. Är det sedan svårt för ditt barn är greppa, kan du göra precis som jag:

Vrid lite på korken (inte helt av) pressa ut luft och platta till flaskan, så blir den lättare för barnet att greppa.

- Storlek 80 i allt, kläder från Zara är 86

- Kör fortfarande bara på MAM's nappar

- Huvudföda: MAT

- Min bästa investering: SKIPHOP AKTIVITETSCENTER 3-1, den är fortfarande helt grym. (Länk: Du hittar det här!

M'S MATRUTINER

Jag får ofta frågor kring vad M äter nu, hur ofta, vad etc. Så lägger med det här i inlägget denna gång.

Först och främst så äter M endast ekologiskt, sedan ger vi även fisk 2 gånger i veckan för att bibehålla en sund kost. Det tycker vi fungerar skitbra. Vi ger sällan/aldrig smoothie som "1 mål" utan det är endast för att driva ut tiden, eller om han inte blivit mätt på det vi hade. Exempelvis om det bara finns en halv burk mat kvar så kan vi ge smoothie som "efterrätt" för att verkligen mätta honom.

07:00-08:00 - Välling

10:00-12:00 Gröt

13:00-15:00 - Mat (Vi kör på HIPP eller Semper's egna EKO sortiment) I nuläget äter M ungefär 1 burk.

16:00-17:00 Mat (Om det finns kvar i burken så blir det samma, annars kör vi på HIPP "Yoghurt Smoothie)

19:00 Gröt

21:00 Välling

Detta fungerar skitbra för oss, det enda vi har "problem" med är att vi har svårt att få i honom vätska då han varken gillar "saft"/pärondryck/vatten etc, men vi kämpar bara på och om han haft en dålig dag med vätska så ger vi ersättning inför natten istället för välling då det blir mer vatten och får ett bättre flöde i kroppen så han kan kissa ut ordentligt.

Har ni fler frågor gällande M, mig, eller vad som helst! Bara kommentera nedan 💗

Kram, Anna

Likes

Comments

Åh, nu är vi på tåget hem. Om cirka 2 timmar så är vi hemma i Hibbi. Längtar! Nu skall vi äntligen få komma hem till Lola och vår egen säng. Skall bli otroligt skönt. Det jag kommer sakna mest med dessa dagarna är helt klart hotell-frukosten, någon som känner igen sig?

Hotellet vi bott på hade fantastisk service, och fint hotell överlag, däremot var inte mitt rum interiör mässigt min stil alls, haha, därav inga bilder därifrån. Gula toner i väggarna etc, så icke några bilder alltså. Men har tagit så mycket bilder på allting annat och har längtat efter att få dela med mig till er.

Sammanfattningsvis känner jag väl att jag ändå kunnat blanda nytta med nöje på ett bra sätt, fredagen spenderas först med förberedelser tills ganska sent, sedan hade vi möte i hotellets lounge och sa inte godnatt till varandra fråns långt in på natten, så det ångrade man lite på tisdagen sedan. Men vi hade en fantastisk dag på mässan ändå.

Framåt kvällen hade jag fruktansvärt ont i fötterna och höll på att nästan bli gråtfärdig vid tanke av att jag skulle gå från mässan till bilen, sedan från bilen till hotellet, i-landsproblem deluxe.

Hittade dock 3 blåsor på vardera fot sedan, haha, tack vare skorna och det hårda underlaget (betonggolv) i mässhallen. Dock ett fantastiskt litet problem i det stora hela. Har varit fantastiskt att få se så många fantastiska varumärken, grundare bakom företag man tidigare hört om etc, så verkligen en trevlig mässa även om jag till stor del kunde tycka att själva arrangemanget var brisfälligt.

Igår var det den 10:de oktober och vår älskade lilleman fick bissningar och idag blir han 8 månader. Allt går så snabbt med honom, han är verkligen F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Han har klarat resan med bravur, han har haft humöret uppe exakt hela tiden och bara varit så där alldeles alldeles underbar.

Här nedan kommer jag stapla efter kategorier, för att få mindre text och mer placering för bilderna.


FOOD (MY MOST LOYAL MOODBREAKER)

Som jag sa, kommer sakna hotell frukosten. Saken är att maten de serverade i restaurangen var helt fantastisk och vi hittade inget "fel", förstå mig rätt, däremot kändes det som att maten var FÖR FIN för oss för att kunna uppskatta rätt. Vi beställde rätter vi inte visste vad de innehöll för ingen av oss förstod, vi försökte googla fram olika rätter för att förstå om vi skulle gilla det och ja, konstens alla regler. Vi diskuterade efteråt och kom fram till att maten var god, absolut, men svårt för att kunna bedöma egentligen då vi inte vet hur de rätterna skall se ut.

Jag skulle beställa en rätt, ena dagen, den heter chevrebakad sötpotatis med massvis av tillbehör och även en ratatouille, Tyckte det lät skitgott, men alltså sötpotatis, det var färgat som morot och smakade papp så det blev inget med det, åt däremot hela rattatata-rätten och alla grönsaker så det var grymt.

Hotellfrukosten var mer given. du vet vad du vill ha och det finns skyltar vid skålarna som kan informera i vilken gryta det finns. Perfekt. Simpelt. Tillgängligt. Gott. Perfekt.

Sista rätten för min del denna veckan blev en caesarsallad från Espresso House, kanske eventuellt det godaste som finns just där dock ändå inte gott.

MÄSSAN + OUTFIT

Hela min outfit är från Zara, topp - tå!

NÖJE

Sist av allt, nöje. vi tog eftermiddagen idag att åka till MOS, det levde absolut upp till förväntningarna. Det var ett fantastiskt ställe. Vi gick mest i butiker. Jag var bland annat inne på ZARA HOME, vet knappt vart jag skall börja så fantastiskt ställe och finns så mycket jag hade kunnat köpa. Samma på, SWAROWSKI, helt underbar butik. Dock kommer den snart öppna på Emporia så då kan man besöka lite mer frekvent.

Likes

Comments

Godmorgon! Det var ett tag sedan jag gjorde ett morgon inlägg, haha. Jag och M bara myser på morgonen i vanliga fall. Nu är vi på tåget och har redan åkt en bra stund. Vi åkte hemifrån tidigt, satte oss på Espresso House en stund och sedan var det dags för avfärd. Jag höll verkligen på att bli tokig, innan vi fick fällt ihop vagnen och alla kostymnissar med fina portföljer som måste förbi till sina platser. Frispel totalt. Hur som helst fick vi grymma platser, så kan se vagnen hela tiden, det var ju min största oro, att den skulle bli stulen eller något.

Vi kommer att byta tåg i Göteborg, så vi skall passa på att luncha lite där och äta. Sedan är vi ääntligen framme i Stockholm. Längtar verkligen tills vi är framme. Skall bli underbart.

Det bästa med att gå upp så tidigt som idag, dock krydd att gå upp 04:45, men jag älskar att uppleva morgonen. Det känns som att det bara är jag vaken, känns som att tiden står still för en stund och trots all tid man har på sig att tänka så tänker jag inte på någonting, just där och då, och för mig "kontrollfreak no.1" är det underbart. När man sedan ser folk gå sakta till sina bilar, börja göra sig klara för jobbet och man kan avnjuta en kopp kaffe med endast ett ljus tänt i köket.

Nu är det lika mysigt på tåget för morgonen h¨åller fortfarande på att förvandlas till dag. Man ser soluppgången som är minst lika vacker som solnedgången. Speciellt när man åker tåg så får man en chans att se naturen från ett annat perspektiv, alla fina fält och åkrar. Jag älskar det verkligen, hur "bonnigt" det än låter.

Idag skall jag jobba kväll, så jag kommer inte vara aktiv igen fråns framåt 23, men då ordnar jag ett inlägg. Ser framemot att få dela denna resa "med er".

Kram!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Min sminkrutin, alla de produkter jag använder:

Jag frågade på Instagram om ni ville veta min sminkrutin och det verkade det finnas ett stort intresse för, däremot har jag ännu inte kunnat filma hur jag gör min vardags-sminkning, men jag tänkte att ni kunde få ta del av vilka produkter jag använder åtminstone. Så jag kommer ha en bild nedan, sedan kommer alla produkter bli länkade direkt.

Dagens planer

Morgonen startade mysigt på bästa sätt, jag fick vakna med hela familjen så åt vi frukost tillsammans. Nu har M hunnit vila en gång och vi skall snart gå en promenad. Om en stund skall vi bort till djuraffären för att klippa Lolas klor, de är så extrema. Det gör så ont när hon kommer och skall kela. Var även och handlade allting till henne igår, ny låda och allt sådant gott/bra hon kan behöva. Insåg även igår att hon älskar tonfisk så det skall jag köpa hem mer idag, så hon kan få den som komplement till hennes torrfoder. Idag skall även alla sista förberedelser för vår Stockholms-vecka hinnas med. Så vi skall tvätta en massa och imorgon sker den sista packningen. Jag skall även hinna med ett möte i Höganäs imorgon, så det är stressigt nu här innan. Men någonstans presterar jag bättre då, trots allt, så det är bara att köra tills man inte kan köra mer. Haha.

Alltså jag går seriöst förbi mina nya kläder från Zara, hundra gånger per dag och vill bara använda allt i påsen NU NU NU, men snart. Skall bli kul att få ta lite fina bilder och kunna visa er alla. Tror verkligen det kommer falla många i smaken. Men det är dags för oss att kicka igång dagen. Hur ser er lördag ut?

Familjemys? Jobb? Blogg? Fest? Share with me!

Kram!

Likes

Comments

Igår var vi (äntligen!) och besökte Alexia och Sunny. Jag gick dit med M i vagnen. Nu blir det mörkt så pass tidigt att vi ville få satt dit lampor, så valde faktiskt solcell så man vet att de håller sig ett tag framöver. Var även där med ett nytt ljus i deras lykta. Nu har även deras skyltar och sten kommit, så nu är där ändå fint och känns bra att komma dit.

Det behövs nya blommor trots att vi köpte några som skulle stå sig hela vintern enligt säljaren, så jag skall köpa nya idag tänkte jag, så skall bege mig dit igen om en stund och plantera om. Det är faktiskt inte speciellt långt dit, men jag har väl inte riktigt varit redo sedan Alexias urnsättning. Men när jag väl hade kommit dit och få pratat med dem en stund så kändes det bättre när man var på väg hem. För mig är det väldigt unikt att ha den platsen att komma till, det betyder väldigt mycket. Jag tänker ju på dem hundra gånger per dygn så att få komma dit och sagt ett par ord är ju bara underbart.

Väl hemma sedan kom min Mamma och Mirmir hit med Kenzo då vi skall passa han denna helgen, så det skall bli mysigt. Däremot, haha, ja, alltså så jag.. För 3 år sedan snart så köpte jag en katt när jag bodde själv nere i Malmö, lite som sällskap till Alexia då jag hade skola på förmiddag och jobb på eftermiddagen, på jobbet var hon alltid med, men kunde dessvärre inte ha med henne i skolan så då skaffade jag Lola. Super fint och världens mest tillgivna.

När jag sedan skulle bli sambo med T så var han ju hyper-allergisk givetvis och då flyttade Lola till en familje-vän i Höganäs. Dessvärre drabbades han av en stroke för en tids sedan och hade inte möjlighet att ha kvar henne hos sig, så då valde jag givetvis att ta hem henne. Så hon kom hem igår, haha, alltså j*kligt rörigt var det här igår kväll. M höll låda på sitt sätt, sedan Kenzo som är lite ängslig av sig och en katt som skulle finna trygghet i allt detta, alltså finns det ord eller..???

Givetvis så anser jag att jag valt att köpa katten och hur bra hon än har haft det så faller det givetvis på mitt ansvar att ordna det bra för henne när något sådant här händer. Men, nu får ju T ta allergimedicin här en tid tills vi får rett ut situationen helt och hållet. Ibland känner jag bara att saker händer mig, när folk säger "ja, men det är lugnt för sådant är 1 på miljonen.." Ja, jag utgör den 1 personen på miljonen. Oooootroligt!

Men det löser sig det också, haha, det är jag övertygad om. Hur som helst har jag helt förträngt hur störigt och ärligt talat äckligt det är med en kattlåda.... FY TUSAN!


Dagens planer

Ja, nu har ni redan fått ta del av dagens planer. Men förutom att besöka graven så skall jag förbereda det sista inför jobbveckan i Stockholm. Boka biljetter och avsluta det sista med jobbet. Jag tänkte även överraska min kära man med lite god mat och umgänge ikväll då han är ledig imorgon. Första lördagen ledig på typ 8 månader så det skall bli skönt och få hänga en fredagskväll liksom. Helt övertygad om att det blir den optimala tacos kvällen. Tacos sviker aldrig.

Som jag nämnde ovan skall jag ju boka tågbiljetter till Stockholm. Jag vill inte flyga med M än då jag inte vet hur varken han eller jag reagerar så vill jag inte chansa första gången när det är jobbrelaterat, känns korkat. Men hur som, undrar jag, tåget tar ju ish 5-6h och har ni några bra tips inför tågresan, M är ju 8 månader snart och vill ju helst göra allt samtidigt och blir snabbt rastlös. Sist undrar jag, då vi skall ha med oss vagnen är jag lite konfunderad, det står i deras "regler" att vagnen skall placeras i det utrymmet byggt för vagnar, men jag vet inte om jag vågar lämna min vagn så bland ingenstans? Vill inte att den skall bli stulen? Så ni med erfarenhet, help a mother out!

Så kommentera gärna nedan med era heta tips!

Likes

Comments

Jag söker nu personer som vill ställa upp med sin åsikt kring förlossningsskador och/eller har erfarenhet kring detta?

Det är dags för ett nytt åsiktsinlägg, och för att kunna göra detta så bra som möjligt behöver jag lite kött på benen. Detta kommer endast användas för att kunna ge min åsikt på ett mer rättvist sätt. Så känner du att du har något att dela med dig av, kan du antingen kommentera, kommer öppna för att kunna vara anonym, eller så kommenterar du bara öppet.

Du får gärna även skicka ett mail: annamarialinneanilsson@gmail.com

Tack snälla!


Likes

Comments

Inlägget sker i samarbete med: @spraytanbysofie

Ett av mina möten i veckan var med Sofie. Jag tycker verkligen det är så roligt att Sofie börjat med detta, då jag alltid gör det och tidigare har gjort det hemma (dyrt och svårt), så blev jag verkligen glad när jag sett att hon utbildar sig inom detta.

Sofie är ju precis som jag, en pratglad och energisk tjej så jag tyckte verkligen det var roligt att få träffa henne igen. Men ja, absolut, i allt detta låg ju en del av nöjet i att få komma dit sjukligt blek och lämna sexigt brun, haha. Jag var ju Sofies 3:de kund kan man säga, då hennes utbildning kräver att hon sprayar 10 personer innan hon kan ta ut ett cert. Så jag var den 3:de att få "testa" hos henne.

Jag tycker verkligen att hon är super duktig för att vara så pass ny inom branschen, jag kan ändå uppleva att jag är ganska kritisk haha, då jag gjort detta så pass länge så blir man lite "kritisk" med hur man vill ha det, det tyckte dock Sofie bara var bra, så det var skönt. Jag tyckte även att hon var duktig och informativ, hon tog tid att gå igenom produkterna, hur hon arbetar och vad hennes produkter innehåller etc. Det bästa är: HENNES PRODUKTER ÄR INTE TESTADE PÅ DJUR, ÄVEN FRI FRÅN PARABENER, ALKOHOL OCH OLJA!

Sofie utgår från en färg, sedan arbetar hon med den i lager och jag tog 2 lager, då jag gärna vill bli brun-brun. Jag tyckte hon gjorde det grymt bra. När det hade börjat torka så tyckte jag dock att det var lite för lite på specifikt smalbenen och då fyllde hon på där utan krussiduller. Jag meddelade henne redan innan att jag har super svårt att få fäste på smalben, rygg och även delvis baksida lår. Men hon arbetade utifrån de förutsättningarna och trots att hon tagit mer på just de områdena så är det idag (2 dagar senare) inte alls fläckigt eller så.

Hon har även alla produkter man behöver för att bibehålla sin snygga tan. Vilka de är:

1. Hon har en "tan mousse". Moussen ger en fin och jämn gyllenbrun färg med en doft av kokos, som jag bara tycker är fantastiskt, då ingen vill lukta "brun utan sol" inte världens mest attraktiva doft. Den är även lätt att applicera:

Pris: 249:-

2. Tan i can. Dessa produkter älskar jag, för då kan man snabbt och lätt fylla på lite hemma innan man eventuellt skall fylla på hos behandlaren. Den kan du använda både på kroppen och i ansiktet. Även denna ger en doft av kokos.

Pris: 249:-

3. Tanme Bronzer. Denna har jag inte testat alls, så det vill jag vara ärlig att säga men enligt hennes beskrivning: Funkar perfekt om du vill ha en omedelbar bränna eller stärka nuvarande bränna, lotion som återfuktar.

Pris: 249:-

4. Tanme maintainer. Denna använder jag nu dagligen sedan jag gjorde spraytan, efter var dusch så smörjer jag mig med den då den återfuktar och även har en gradvis brun-utan-sol-effekt, så är den toppen för att bibehålla brännan. Denna har doft av citrus, väldigt fräsch doft.

Pris: 249:-

Håller ni utkik så kanske det snart dyker upp en rabattkod för er som vill ha dessa produkter!

Om du vill beställa så kan du kontakta henne: Här!

Det går även bra att kommentera här eller skriva till mig så kan jag alltid hänvisa er vidare!

KRAM!

Likes

Comments

Helt ärligt ser jag verkligen framemot denna hösten, det skall bli så spännande. Dels skall man få uppleva så mycket med M detta halvåret med alla hans framsteg som för tillfället sker i rasande fart, sedan skall jag fortsätta utvecklas både på jobbet och privat. Alla kanske inte är som jag, men när jag ser chans för utveckling blir jag lyrisk.

Just nu är det mycket med jobbet som ni vet, och nästa vecka skall jag jobba i Stockholm ett par dagar. Det skall bli så roligt. Så vi drar måndag morgon, haha, tar med mig hela familjen. Jag är ju lite "störig", men jag vill inte vara utan varken M eller T så många dagar. Det är för länge enligt mig, ett under att jag klarade av de 3 veckorna T spenderade i Thailand. Förstår fortfarande inte hur det gick till ärligt talat.

Hur som helst så skall jag jobba på Barnmässan, Blobmässan i Stockholm. Var häromdagen på Zara och fick inköpt outfit för samtliga dagar så ni kommer få mycket fina outfit bilder när jag är där. Vill inte använda kläderna innan då jag känner mig själv så pass bra att jag vet att de kommer både gå i sönder, förstöras och smutsas ner så pass att de antagligen inte går att använda igen, haha, jag vet inte hur, men VITT, katastrof. Lyckas aldrig. Och nej, alla "vanish" etc räddar inte mig.

Ni får gärna komma dit och träffa oss. för er som bor nära är det kanske lättare givetvis. Vill du avtala en tid, boka ett privat möte etc så går det bra att maila till: anna@mamsenmini.se eller kontakta mig på: 0736543071.

Hoppas vi ses!!!

MÖTEN

Denna veckan har jag haft två intressanta möten som gäller bloggen. Ser verkligen framemot båda. Jag tycker det är så kul att arbeta med det jag gör, dels då bloggen men även med Mamsen & Mini. Dessvärre när det är mycket med företaget blir det mindre här och jag får så mycket klagomål och dåligt samvete, men det är svårt i perioder att upprätthålla allting flytande och jag är inget fan av tidsinställda inlägg.

Men hur som helst, mina möten gäller samarbeten. Som ni kanske märkt vid detta laget så är jag ganska medveten kring vilka jag vill ha samarbeten med och kämpar hellre för det under en längre tid än att jag skall ha strö-samarbeten som inte är långvariga eller egentligen "roliga" att göra. Så jag har fått arbeta en del för att få ihop dessa samarbetena och jag kan känna att det är en stor del av charmen i att få göra samarbeten. Jag vet att vissa har frågat kring samarbeten och jag har gjort ett inlägg kring detta innan som du finner: HÄR!

Om det finns något annat ni vill veta så kan ni väl bara kommentera här under? Så kan jag antingen svara direkt i kommentarer eller göra ett större inlägg.

KRAM!


Likes

Comments