Vissa bloggar står verkligen ut ur mängden

Bloggare som kan visa uppskattning till andra, som vågar hylla andra bloggare, sådant står verkligen ut ur mängden.

Tidigare förra veckan blev jag omnämnd i TVÅ andra bloggar, sådant ser jag verkligen upp till och jag blir verkligen så otroligt glad. Därför vill jag ta tillfället i akt och tacka tillbaka. Jag lägger verkligen stor vikt vid denna typ av engagemang i min blogg och oberoende på hur stor/liten bloggare man är så tycker jag inte man skall ta sådant förgivet.

Titta in deras bloggar och inlägg:

Tess Björk

Zara Linden

Tack till er fina tjejer! Jag uppskattar det verkligen oerhört! Det betyder så mycket för mig. Kramar i massor!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mitt skönhetsingrepp

I samarbete med: Victoria Clinic

Ja, som många av er redan vet har jag gjort ett såkallat skönhetsingrepp, det jag gjorde var (som rubriken avslöjar) en läppförstoring. Jag är verkligen så nöjd med allting och har inte haft några som helst komplikationer. Allt gick enligt rutinerna och de som är vanligt förekommande. Jag hade alltså blåmärke på två ställen de första 2 dagarna sedan avtog de under natten till den 3:de dagen.

Jag var så nervös innan och har gjort en vlogg för detta. Jag skall bestämma huruvida jag skall publicera eller inte, jag kommer då att sätta åldergräns på det videoklippet då jag inte vill sända ut fel signaler. Till saken för min del hör att jag verkligen funderat på detta i cirka 4-5 år, jag har velat göra det så länge. Men jag kände också att jag verkligen ville försäkra mig om att jag gjorde det på en bra klinik och att jag verkligen ville göra det så att det inte var ett beslut påverkat på grund av samhället eller omgivning.

Nu kände jag att jag gjorde det för att jag verkligen ville och för att jag hittat en klinik där jag faktiskt fann ett förtroende. Då jag är en väldigt kontrollerande person så är det stort för mig att lämna över vissa saker till andra. Fick panik av tanken på att någon skall ge mig bedövning. Hur sjukt det än låter så är jag inte ett dugg rädd för nålarna eller själva injektionen, utan jag är rädd för att få en allergisk reaktion på själva bedövning. Detta då jag väldigt sent fick reda på att jag var allergisk mot nötter, vilket betydde att jag fick en reaktion som satte sig på andningen istället, vilket är grymt obehagligt om man inte upplevt det. Sedan dess har jag varit orolig för att bli allergisk mot saker plötsligt, så allt nytt tycker jag är otäckt och framförallt när det kommer till medicinska saker. Men detta gick givetvis hur bra som helst.

Victoria som arbetar på denna kliniken var helt grym, hon hade ett fantastiskt bemötande och var väldigt informativ och klarspråkig. Sådant älskar jag. Jag behöver förtydligande gällande A-L-L-T! Haha och hon gjorde detta lätt för mig att genomföra.

Själva ingreppet gick snabbt och lätt. Det tog mellan 10-15 minuter. Och det intressanta är att det är inte sticket som gör ont (inte för mig) utan för mig var det när själva medlet sprutades in, det gjorde mer ont för mig än själva nålsticket. Sedan hade Victoria väldigt rätt i att desto "högre" på läppen du kom, dvs alltså närmare mitten på läppen, desto ondare gjorde det. För mig var det absolut värst i mitten på underläppen, eeeeh. Det gjorde så ont haha.

Hur som helst, så kommer jag att fortsätta med detta. Jag trivs så bra med mina nya läppar och i oktober skall jag tillbaka för att fixa "arg-rynkan". Ni kommer få hänga med då också.

Likes

Comments

WOOP WOOP 

Jag har suttit under förmiddagen och verkligen gått fram/tillbaka i huvudet. Jag har arbetat med en vlogg under förmiddagen, jag känner att den behöver postas och prioriteras före min andra vlogg. Den är en förklaring på väldigt mycket.

Hur som helst, idag skall vi i alla fall iväg för att fira svärmor. Vi skall vara där 18, så innan dess blir det ingen större fest härinne, skall dock försöka lägga ut den ikväll sedan. Jag kommer ta massa bilder under kvällen också givetvis och skall se om jag kan bestämma vad jag skall ha på mig. Så förhoppningsvis kan jag även ordna en grym outfit bild till er. Skall bli roligt att träffa alla i T's familj ikväll. Ett tag sedan vi sist var samlade alla, så det blir nog trevligt.

Imorgon sedan har jag inte större planer, jag skall iväg på Ebbas fotbollsmatch (min kusin) och stötta lite. Har aldrig varit med där förr så tänkte det kunde vara kul, T arbetar ändå så tänkte det kunde vara en bra tajming. Så blir det väl en stund i Höganäs imorgon då. Skall även dit med min faster och farbror, så det blir nog trevligt. Som jag förstod det sist jag kollade så leder de just nu i serien, och deras lag är då KDFF de är grymma faktiskt. Så om någon annan vill kika till på matchen imorgon så uppskattas det nog.

Kram allesammans!

Likes

Comments

Vill ni rösta på mer än ett alternativ så får ni gärna kommentera nedan! Hade blivit så glad om ni bara vill lämna en röst!

Likes

Comments

MYSIG GÅRDAG

Igår hade vi verkligen en super mysig dag. Vi körde iväg en runda, sedan stannade vi i Höganäs för att äta glass, vi avslutade med att gå i hamnen. Det är så himla fint där. Vi pratade mycket om att ha båt när man har hus etc. Jag minns ju fortfarande min segel-resa med min farmor och hennes man Harald. Det var verkligen helt underbart. Såg så otroligt mycket under den resan. Saker du omöjligt upplever med en tåg-resa. Jag vill så gärna att M skall få göra en sådan resa, så det är så synd att farmor och Harald valt att ha husbil. Givetvis inte tråkigt för deras skull, men det har liksom varit en grej bland barnbarn även om vi inte är alla som ställt upp på resor med dem, så hade jag tyckt att det varit kul för M. Men, vi får väl se vad som händer. Det enda vi är överens om är att vi inte är seglare, haha, så det får bli motorbåt.

Vi åkte sedan en sväng inom pappa och hälsade på, när vi kom dit var det bara Sanna hemma, Charlie var också hemma men han var med sin nya flickvän och en kompis så jag var inte det mest intressanta igår haha. Men vi umgicks med Sanna tills pappa kom hem, sedan busade han lite med M och sedan kom även "moffe" (Sanna och Charlies morfar). Kallar honom Moffe haha, har blivit en grej bara.

Sedan avslutades kvällen med jobb och jag trivs så bra med att få vara "behövd" och sitta i en egen värld. Det är min räddning på kvällen. Få slå mig till ro med arbete och bara fokusera på mig själv.


NERVÖST MÖTE IDAG

Ja, för er som följer mig på instagram (jrtanna), har sett att jag idag skall göra mitt första skönhetsingrepp. Jag kommer att ordna en vlogg för er såvida det går bra, haha. Jag känner att det inte är något jag behöver *hushhush* med, jag gör hellre en bra och informativ video kring det så folk vet vad man skall tänka på, gå till en bra klinik etc, än att man förhastar sig och blir utsatt för "troll". Så ja, super spännande. Är så sjukligt nervös. Så idag blir det lugnt på mina medier då jag kommer lägga all tid och energi för att ordna en bra film istället.

Hörs senare!

Likes

Comments

Jag har nu valt vinnare av veckans blogg

Innan jag presenterar vinnaren vill jag motivera varför. På denna blogg så fann jag så mycket intressanta, välskrivna och fina inlägg, sådan attraheras jag verkligen av när jag läser andras bloggar. På denna blogg så fanns det informativa men dock ändå ärliga texter kring exempelvis "gör det ont att föda barn?" sådant gillar jag.

Jag försöker själv driva en blogg som handlar om att inspirera, informera och ärligt beskriva olika stadier i livet och det tyckte jag mig finna här. Inte bara det så är personen i sig helt underbart vacker och jag är typ söthetskär i hennes fina son Vincent. In och läs omgående, följ gärna också.

Kram på er alla <3

Vinnaren är http://nouw.com/amandaelisabet


Likes

Comments

För en tid sedan fick jag upp ögonen för ett instagram konto som heter "vi_bok". Ärligt talat en helt fantastisk affärside. Man går enkelt in på deras hemsida, man skriver sin kärlekshistoria och de illustrerar detta och skapar en helt fantastisk bok att läsa för ditt barn. Jag hade höga förväntningar när jag skapade min bok på deras hemsida, men helt ärligt överträffade denna bok de alla.

Jag blev rörd till tårar när jag fick läsa i den, trots att det var saker jag själv skrivit så har de verkligen lyckats föra text till känslor och sedan deras illustrationer vid sidan av gjorde texten så verklig. Servicen är helt underbar och man får snabbt svar från dem om man undrar något, hemsidan är lättförståelig och bra upplagd.

Jag kan med detta även erbjuda 100 KRONOR RABATT med koden "jrtanna100". Så gå genast in och skapa din egen bok, antingen om er alla eller en direkt saga/historia till ert barn.

Du hittar sidan här "http://www.vibok.se/" & GLÖM INTE ANVÄNDA KODEN FÖR 100 KR RABATT!


Likes

Comments