Träning, Vardagen

Tränade idag för första gången på alldeles för länge. Men nu när livet inte är så trassligt längre kan man få lite rutiner igen. Behövligt för både kropp och själ, extra behövligt att sätta upp lite mål med träningen också. Speciellt efter dagens "pass", det sög, om ni ville veta bröder.

Likes

Comments

Kläder, Vardagen

Verkligen bara njutit en massa senaste veckan. Träffat massa fina saknade vänner, Elin, Filippa, Alex, Ebba, Isak, Kruse och massa fler fina människor och bara umgåtts. It's been niiiice.

Ätit goda middagar och luncher, även råkat beställa pizza med utkörning från Halland(??) med Elin och Ebba, verkligen roligaste på hela veckan haha.

Hittade även DRÖMMIGASTE klänningen. Varför fanns inte denna när jag tog studenten??? Tips till alla 98or, spring och kika på denna. Både jag och Elin vart helt förälskade.

Även förakt hjälpa Alexander med lite shopping, gick sådär. Även för mig. Behöver verkligen shoppa men hittar inget. Blir så frustrerad när det är så, spenderar timmar i butiker och kommer hem tomhänt. Sucks to be me.

Likes

Comments

Vardagen

Just nu saknar jag väldigt mycket.
Saknar att ha så mycket trygghet jag har där hemma och saknar alla mina fantastiska människor. Det är så himla lätt att vara efterklok och ge upp saker för folk och anledningar som nog inte egentligen är värda det. Ge upp sina planer och i stort sätt hela sitt liv kanske lite allt för impulsivt för ens eget bästa, vilket känns tråkigt. Då de man gett upp det för inte visat sig vara värd det.

Nog om sorgligheter. Idag ska jag plugga och ta en promenad till en butik vi har i närheten som har super fräsch frukt, finns så mycket spännande utbud på deras frukt och inte bara någon tråkig banan(våga hata dessa jävla bananer) och sedan ikväll blir det kanske utgång. Känner mig dock inte på topp för det, men det kanske ändrar sig. Imorgon kommer min mammi hit och ska hjälpa mig med lite saker. Det ska bli väldigt skönt faktiskt. Att få ha henne här. Men vi hörs guys, PoK

​gårdagens middag som inte var nudlar(!!!) trevlig omställning ändå

Likes

Comments

Vardagen, Q/A

Det gör jag nu kan jag lova. På gott och ont. Idag har jag haft två föreläsningar och hemma har jag tvättat och städat och fixat matlådor, så mycket vuxenpoäng på en och samma dag känner jag. Lär väl bara bli mer av sånt dock. Nu ska jag försöka sova lite, sömn har varit en brist vara på sistone. Vi hörs guys, och juste, nån undrade om jag ville sälja min studentklänning och nej, det vill jag inte. Har ju minnen till världens bästa dag kopplade till den klänningen :)

Likes

Comments

Vardagen

Livet rullar på och har verkligen haft fullt upp på sista tiden, plugg, jobb och introveckorna. I fredags hade jag sista dagen på mitt fantastiska jobb med världens bästa kollegor, vilket kändes sorgligt. Men det är ju en ny tid i livet nu. Lika bra att välkomna det med öppna armar istället för att pendla till uppis. Nu ska jag kolla lite serier och sedan sova, Take care fina

Likes

Comments

Vardagen

Dessa har ni ju nästan sett förut, liknande iaf. Men har tyvärr inga bilder att bjuda på för tillfället, haft så mycket annat för mig på sistone.
Just nu är jag påväg hem till Uppsala, pendlar mellan jobb och skola de första veckorna och det är faktiskt mycket jobbigare än jag trodde, dels för att jag har så mycket att göra och vill inte lämna in dåliga uppgifter det första jag gör direkt, och så mycket med introveckor, vi fått lägenhet(en jätte stor tvåa så kom och hälsa på vänner!!), flyttat allt från Uppsala till Örebro och sen blir det även jobbigt att komma "hem" till vardagen. Känns så sorgligt att lämna alla fina vänner om och om igen. Men som tur är känns det bra ändå, gillar mitt nya liv med och min utbildning känns så rätt!!! Den känns fantastisk. Men nog om det, nu ska jag fortsätta med en uppgift, lika bra att få det gjort nu lixom. Döda lite tid. Take care guys<3

Likes

Comments

Vardagen

Myst med denna livets donna hela morgonen. Att man imorgon flyttar ifrån denna sötboll och min alldeles egna katt känns fel?? Vem ska hon sova med nu lixom.

Om nån timme ska Felix äntligen hämtas efter massa strul med planet och sen ska vi myyyysa hela kvällen, eller nä. Planera mest, men att bara få sitta brevid honom blir ju rätt mysigt efter över en månad. PoK

Likes

Comments