Senaste veckan spenderade jag sex av sju dagar på bästa jobbet. Så inte särskilt mycket händelserikt som hänt förutom lite mys med vänner och träning.
Kommande vecka blir det mer roligheter dock, börjar imorgon med brunch, nagelfix och kvalitetstid med Elin på kvällen, vi ska kika på lite resor till Emma och Frida, SÅ BEHÖVLIGT.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på en tripp till Nyköping med favoriter personer för att heja på favorit föreningen. Så extremt kul att se alla fantastiska lag och prestationer samt att alla (!!!) USC lag kvalade vidare, u go guys

Likes

Comments

Såhär kilade jag runt igår i mina nya mom jeans, då det var rätt fint väder igår, vad hände med det??? Snöstorm idag, i mars. Diggar inte, nu är jag påväg från jobbet till Maja för pizza och vin med henne och Elin, diggar det iallafall.

Likes

Comments

Inredning, Vardagen

Gårdagen var ju lätt en av årets bästa dagar, fettisdagen<3 Älskar semlor, slår alla bakverk enligt mig.
Annars har jag bara legat nerbäddad i sängen med feber de senaste dagarna. Troligen karma för min inte så stabila fredag. :).
Men imorgon, då har jag mycket för mig, och sedan en fullspäckad jobbhelg, ska bli så så skönt.

Likes

Comments

Vardagen

Efter att ha firat min 20årsdag tre gånger i förskott fyllde jag äntligen 20 i söndags, och spenderade dagen med närmaste familjen, mamma, moster, mormor, kusinerna och det kändes bra. Speciellt att umgås med mina tre power kvinnor här i livet. Finns inga på hela jorden jag finner mer stöd hos här i livet. Dom är bäst. Har även flyttat hem för er som inte kopplat det, samt gått tillbaka till mitt jobb, det äger. PoK

Likes

Comments

Träning, Vardagen

Tränade idag för första gången på alldeles för länge. Men nu när livet inte är så trassligt längre kan man få lite rutiner igen. Behövligt för både kropp och själ, extra behövligt att sätta upp lite mål med träningen också. Speciellt efter dagens "pass", det sög, om ni ville veta bröder.

Likes

Comments

Kläder, Vardagen

Verkligen bara njutit en massa senaste veckan. Träffat massa fina saknade vänner, Elin, Filippa, Alex, Ebba, Isak, Kruse och massa fler fina människor och bara umgåtts. It's been niiiice.

Ätit goda middagar och luncher, även råkat beställa pizza med utkörning från Halland(??) med Elin och Ebba, verkligen roligaste på hela veckan haha.

Hittade även DRÖMMIGASTE klänningen. Varför fanns inte denna när jag tog studenten??? Tips till alla 98or, spring och kika på denna. Både jag och Elin vart helt förälskade.

Även förakt hjälpa Alexander med lite shopping, gick sådär. Även för mig. Behöver verkligen shoppa men hittar inget. Blir så frustrerad när det är så, spenderar timmar i butiker och kommer hem tomhänt. Sucks to be me.

Likes

Comments