Header

Odense er en by jeg virkelig elsker. Jeg er vild med at den både kan være super gammeldags og hyggelig, med masser af små huse i forskellige pastelfarver, men at den også har en fed gågade med en masse store, og små unikke butikker (ihhh der er også lige åbnet en Sephora i Magasin).

Når jeg er inde i byen får jeg altid noget at spise, men bare rolig det er altså ikke dyr cafemad hver gang. Det er også tit Mcdonalds eller noget andet klamt junkfood.

Men jeg er så begejstret for Odense at jeg gerne vil dele mine yndlingsspisesteder med jer.


brunch

Hvis i nogensinde besøger Odense så skal i spise brunch på Cafe Chino inden i rejser afsted igen. Det er simpelthen så lækkert. Det bedste ved det er helt klart deres pestotoast - uh, jeg kan slet ikke beskrive hvor meget i bliver nødt til at smage det.


frokost

For nylig er der åbnet et hyggeligt lille sted der hedder BRØD. Udover at de har masser af lækre kager og små frokostretter, er stemningen simpelthen så hyggelig. Der er træbænke, stearinlys i massevis og en lækker duft af friskbagt brød.


aftensmad

UBN 1 er mit yndlingssted at spise aftensmad. De har de lækreste burgere og pizzaer, og jeg kan aldrig bestemme mig for hvad jeg vil have når jeg er derinde. Der er ikke så meget at sige om UBN 1, det er bare super lækkert.


Jeg håber virkelig at jeg inspireret nogle af jer til at besøge Odense - og hvis i gør, skal i helt klart tage et kig ned forbi HC Andersens hus, så kommer i igennem en rigtig hyggelig gade.

Trust me - Odense er virkelig virkelig en dejlig by.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

I år har jeg været så heldig at få en ekstra lang sommerferie - nemlig hele syv uger! Hvorfor ved jeg ikke, men det er i hvertfald dejligt. 

Egentlig har jeg ikke lavet så meget indtil videre. Jeg har været på camping i en hytte på langeland, men vi måtte tage hjem igen grundet noget med en begravelse og det dårlige vejr. Jeg nåede dog at bade i poolen to gange, hvilket så også resulterede i at jeg er forkølet. Ellers har jeg faktisk bare hygget herhjemme. Den anden dag cyklede jeg i centeret med min søster, hvilket ikke var den smarteste idag for det silede ned udenfor, og igår var jeg til noget hyggedruk-halløj med nogle veninder.


Men det jeg ser virkelig frem til, er når jeg rejser til Sardinien, en Italiensk ø, meget snart. Mig og min familie (mor, far og lillesøster) skal bo i en ferielejlighed, der ligger sammen med omkring 12 andre lejligheder. Det bliver lækkert. Der er både pool, og en badestrand ikke langt derfra. Stedet ligger dog i en meget lille by der kun består af huse og nogle restauranter, men heldigvis er der ikke langt til den store by Olbia.

I hvertfald glæder jeg mig bare til at komme ned i det varme vejr, bade, spise god mad, tage flotte billeder og få en god oplevelse. Det er også helt klart noget jeg skrive om når jeg kommer hjem igen.


- J

Likes

Comments

Siden dette er mit første indlæg, kunne jeg godt tænke mig at lave noget lidt sjovt og anderledes end den sædvanlige "hej jeg hedder ... og jeg bor i Odense" kind of thing, så jeg har besluttet mig for at fortælle jer lidt om de dårlige ting ved at være bleg. Helst uden at lyde alt for negativ.


selvbruner

Selvbruner er noget jeg har overvejet at bruge op til flere bange, men jeg tør simpelthen ikke. Jeg har set masser personer der bruger selvbruner, og hvis jeg skal være helt ærlig, har jeg bare ikke lyst til at gå rundt og se orange ud.


tan - hvad er det?

Når jeg tager afsted på ferie har jeg altid et lille håb om at jeg vil blive dejlig brun, og få en nice tanline. Men helt ærligt, hvor tit sker det lige? Ja, jeg kan da godt få en smule kulør (det vil sige min pande bliver en smule brun, jeg får fregner og røde kinder) men jeg bliver aldrig rigtig brun. Uanset hvor lang tid jeg så ligger ved poolen.


solcreme

Solcreme er jo sådan set noget alle mennesker bør bruge, men når man er bleg så er det altså ikke bare et valg - jeg SKAL have solcreme på når jeg går ud i solen, hvis jeg vil undgå at blive solskoldet. Det værste er at jeg bliver nødt til at putte så meget på, at jeg nogle gange er bange for at det er solcremen der gør jeg slet ikke bliver brun (selvom min mor siger det ikke fungerer sådan). Jeg kan huske en gang jeg havde to lag solcreme på, og jeg blev stadig ildrød, selvom jeg kun var ude i to timer. Så er det jo heller ikke nemt...


du skal bare være mere ude!

Den her kommentar får jeg næsten hver gang jeg klager over at være bleg - og nej, det er altså bare sådan lige. Uanset hvor meget jeg er ude, bliver jeg aldrig helt tilfreds. En anden kommentar jeg også har fået er "bare lad være med at bruge solcreme!" - altså er du blevet sindssyg?!


Til sidst har jeg lige to små ting, som jeg ikke lige synes skulle have deres egen overskrift. Noget af det mest provokerende er simpelthen når folk siger "men du har da lige været på ferie, har du slet ikke solet dig?" Eller endnu værre, når de holder deres arm op mod min og siger "se hvor brun jeg er i forhold til dig!" eller "hahaha, jeg er brunere end dig og jeg har ikke engang været på ferie". Det sker næsten altid når jeg kommer tilbage fra sommerferie.


Men ja, jeg ved godt man ikke skal klage, selvfølgelig er der også gode ting ved at være lys i huden. Håber vi ses i mit næste indlæg;))


Likes

Comments