Här har jag gått i nästan ett halvår och trott att mitt origin har tappat bort mitt The sims 4. Det har varit borta från "Mina spel" sedan november någon gång. Har varit i kontakt med EA på facebook angående detta problem och nästa steg var att ringa deras kundsupport. Jag ville ju få det att funka. Jag la ändå ut ungefär 600 kronor på det och förhandsbeställde och sånt där.

Pratade idag med Jonas om detta då det har varit jobbigt för mig då det inte funkat. Har liksom försökt installera om det men det säger bara att min säkerhetsnyckel redan har använts.

Jonas bad mig då visa honom hur det ser ut i origin för mig när jag loggat in och sådär. När jag skulle logga in började massvis med uppdateringar komma och sedan, vips, så låg det där! Redo att uppdateras! Hur glad?! Ni kan ju gissa vad jag kommer göra varje dag efter jobbet nu i en tid framöver! Lyckligaste tjejen i Sverige just nu!

Nu är det dags att sova dock. Klockan ringer sex imorgon. Puss och godnatt på er!


Likes

Comments

Jag funderar ibland på om jag överreagerar eller inte om jag blir ledsen när jag inte fått den närhet jag behövt på länge eller när jag känner mig ensam och utestängd från din värld.

När jag ligger ensam kvar i sängen och du inte kan hoppa över dina dagliga rutiner för att ligga kvar med mig eller när jag ligger i sängen och kollar igenom sociala medier samtidigt som du spelar datorspel och har musik på och från ingenstans ska ha hörlurar för att du vill höra musiken bättre och att vi ändå inte säger något till varandra. Jag svarar att men om jag säger något så hör du mig inte och jag måste upprepa mig och att jag också kanske vill höra din musik, ändå tar du irriterat beslutet att ha hörlurar eftersom att jag då blir jobbig som tycker att det är tråkigt att du stänger ut mig. Överreagerar jag då som blir ledsen och känner mig ensam?

När jag berättar att jag vill att du ska visa att du tycker om mig vill vara med mig och inte bara säga det. Det blir alltid svaret att du ska tänka på det och att du ska bli bättre på det. Ändå så ligger jag ensam i sängen när du sitter med dina hörlurar och spelar datorspel för att "vi pratar ju ändå inte med varandra". Jag frågar mig själv gång på gång och allt oftare om jag kanske har fel, om jag bara är känslig och överreagerar. Jag vet inte svaret längre.

Länge trodde jag att jag var känslig och överreagerade men på sista tiden vet jag inte längre, du kanske har rätt att bli irriterad och sucka högt när jag säger att jag tycker du är tråkig. Jag trodde inte att jag begärde för mycket när jag ville ha en dag då du fokuserade på mig istället för på datorspel.

Likes

Comments

Jag är inte den som brukar yttra mig om huruvida vi är jämställda eller inte i Sverige. Detta kommer nog bli första och enda gången jag dessutom gör detta offentligt.

Det var en incident idag som hände på jobbet. En kund ringer in och undrar varför hon inte blev erbjuden samma kampanj som hennes man blev i december. Hon tycker att det påvisar att Vi inte har ett jämställd företag och att det går emot det som Sverige jobbar för. Jag försökte förklara för henne att det är många faktorer som spelar in för att hon ej blev erbjuden kampanjen, bland annat att hon kan ha haft bindningstid kvar på sitt gamla abonnemang. Hon tycker ändå att hon ska bli erbjuden exakt samma sak som sin man för annars är det diskriminerande.

Jag var kanske lite väl hård mot henne men förklarade lugnt och sansat att detta absolut inte hade att göra med att hon är kvinna och att om hon skulle bli erbjuden denna kampanj, som gällde en telefon på köpet vid byte av abonnemang, trots att hon har bindningstid kvar så skulle det inte bli jämställt. Detta skulle innebära att HON får en ny telefon och ett uppdaterat abonnemang och går helt fri från sin gamla bindningstid medan hennes man skulle få detta för ATT hans bindningstid har gått ut och då har dom rättigheterna att bli erbjuden denna kampanj med ny bindningstid. Skulle hon däremot bli erbjuden detta trots situationen så skulle HON få ut mer av detta än vad hennes man fick och då är det helt plötsligt omvänt. Då är det han som är den som upplever ojämställdhet och blir den utsatta här. Då är det omvända roller helt plötsligt. Då går vi bakåt i tiden i det som Sverige kämpar för.

Jag erbjöd henne dock att få ett uppdaterat abonnemang med dagens prisplan, samma villkor som hennes man har i sitt, men till en liten summa lägre då det är ett nyare abonnemang än det som han tecknade.

Detta ville hon ej acceptera då hon pekar på att hon ej blev erbjuden samma kampanj förra året som sin man och hon struntade helt i att jag erbjöd henne ett billigare abonnemang med samma villkor. Hon började istället diskutera hur hon skulle gå till konkurrenter pga detta.

Med detta sagt vill jag bara säga att det är på grund utav sådana som henne som vi aldrig kommer få ett helt jämställt samhälle, bara för man är kvinna så ska man inte bara få för att få och för att en man fått något. Det är många faktorer som ska spela in för att man ska bli erbjuden vissa saker, som bland annat en bindningstid.

Likes

Comments

Ligger i sängen just nu och ska strax till att sova. Har min lilla vovve på övernattning idag fram till fredag då jag är ledig ifrån jobbet. Skönt som tusan!

Måste vara svensson och påpeka all denna snö vi fått! Och inte slutar det komma mer heller, men i min värld gör det ingenting då jag gillar snö.

Imorgon kommer min pojkvän hit också, det ska bli mysigt. Vi har inte setts på ett par dagar så mysnerverna börjar rycka. Vad vi däremot ska hitta på har jag ingen aning om. Laga mat, kolla serier och gå ut med hunden blir det garanterat i alla fall!

Det var lite från mig, ha det gött alla fula och fina.


Likes

Comments

Inget aktivt skrivande här inte. Jaha, vad händer då? Jag har fyllt år, jag har jobbat mördarpass och jag har festat och även tagit det lugnt. Jag har umgåtts med min pojkvän och jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv.

Ledig på fredag och det ska bli så gudomligt skönt. Nästa vecka jobbar jag endast måndag, tisdag och lördag så det ska ännu skönare. Behöver lite ledig tid känner jag. Måste få tillbaka lite energi. Jobbar stängning hela veckan fram till fredag. Känns så konstigt att vara hemma runt nio på kvällen. Skönt dock att börja lite senare på dagarna.

Bjuder på en drös med random bilder från mobilen som är tagna den senaste tiden.


Likes

Comments

Så nu sitter man här. En vecka in på det nya året. Inget speciellt har skett än så länge, jag jobbar och umgås med min pojkvän och tar hand om min bästa väns katt medan han är i egypten. Katten bor hos mig tills han är hemma. Hon verkar trivas bra och sover eller busar.

Annars då? Inte mycket, fyller år på söndag så det lär bli en del firanden hemma hos mig i helgen. För den som undrar blir jag hela 22 år gammal.

Jag har sprungit lite och småtränat hemma för att kicka igång det nya året.

Vi har fått snö ute också, äntligen. Älskar snö! Så mysigt! Åh blir helt glad haha!
Likes

Comments

Idag är det nyår och det har hittills firats med god lasagne tillsammans med mannen och några glas vitt. Nu ska jag iväg för lite party hos en vän och sedan tillbaka till min karl för att pussa in 2015. Hoppas alla har en bra kväll ikväll. Det ska jag ha!
Likes

Comments

Efter julfiranden och IKEA i mellandagarna är det dags för att fira in det nya året. För min del blir det en lugn afton som innebär middag med min karl och sedan lite festligheter hos en vän och sedan pussa in tolvslaget med pojkvännen.

Det som kommer ske härnäst är en bunt nyårslöften hit och dit från alla håll och kanter. Själv har jag tidigare aldrig haft något men 2015 ska få innehålla ett par stycken.

1- jag ska sluta vara äcklig och bita/skrapa sönder mina naglar.
2- jag ska försöka bli mer ekonomisk och sluta köpa saker på impuls.
3- jag ska ha förbaskat kul.


Likes

Comments

Igår var det julafton som firades hemma hos mina föräldrar. Med var min morfar och hans fru, min morbror med familj och min familj då. Mat, kalle och klappar. Fick massa bra saker till hemmet, brödrost och toast bland annat. Hårfön och plattång fick jag också. Massa smått blev det utöver dessa. Mycket bra! Sov hos min pojkvän på kvällen.

Idag har jag firat jul med familjen och min farbror och hans tjej plus min tre veckor gamla kusin. Det var mysigt! Fick även mitt bredband till lägenheten också. Mycket skönt!

Imorgon blir det mellandagsrea och sedan julfirande med mormor och hennes man. Trevligt det också!

På lördag ska jag och pappa ha lite kvalitetstid och röja inne på IKEA då jag behöver lite grejer till lägenheten. Krokar till hallen, diskställ och en lampa bland annat. Kommer bli prima!
Jag och min lilla kusin!
Granen hemma!
Syster med Mirabäbisen!


Min look på julaftonen! Där syns även håret bättre!

Likes

Comments

Jag flyttade i fredags in i min lägenhet. Det mesta är ordnat och klart, några få detaljer krävs som gardiner och lite blommor. Även en stor klocka och någon tavla sedan är jag nöjd. I framtiden blir det dessutom en ny soffa.

Idag har jag haft uppesittarkväll hemma hos mig med familjen. Blev mat och bingolotto men ingen vinst för någon utav oss.

Tidigare idag blev det lite shopping, bland annat en klänning till julafton och en snygg jacka samt nya skor.

Nu ska jag ta en dusch och ha lite hemmaspa med fina nya produkter från body shop. Måste va fin och fräsch till imorgon. Det blir julfirande hemma hos mina föräldrar och kusiner och morfar. Dagen efter jul blir det firande med min pappas släkt och på fredag firas jul med mormor. Fullt upp med splittrad släkt. Det är mysigt ändå.

Nej nu ska jag in i duschen och fräscha till mig. På med mysmusik och sedan nån film innan jag ska sova.

Ha det bra alla!


Likes

Comments