Go kväll alla fina! Nu har jag äntligen kommit hem från vår lilla roadtrip. Borta bra men hemma bäst, eller?!?
I alla fall är det väldigt skönt och vara hemma igen även om det har varit väldigt mysiga dagar. Jag har ju även fått med mig en del saker hem som jag är väääääldigt nöjd med. Kommande vecka är min sista lediga vecka för sedan drar träningen igång igen vilket till viss del ska bli ganska så skönt.

P&K

Ovan är min outfit jag hade sista kvällen.
Klänningen - hollister / skor - converse

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Go kväll alla fina! Nu har vi rört oss från Neumünster och vidare till en stad som heter Fockbek. Där shoppade vi ännu mer och njöt av härlig natur och god mat!
Sedan åkte vi vidare till liten stad som heter Laboe, den ligger lite utanför Kiel (en annan tysk stad). Här avnjöt vi en härlig lunch precis vid vattnet och tog del av en härlig sommareftermiddag i solen.
Just nu sitter vi på en glassbar och har precis beställt in varsin bananasplit! Hur gott?!

P&K

topp - H&M / kjol - Ginatricot / skor - igen aning ?? / solglasögon - H&M

Likes

Comments

För några dagar sedan bestämde min familj sig för att vi skulle dra en liten spontantrip till Tyskland för ja shopping, mat och ännu mer shopping.
Så igår besökte vi därför en outlet där det fanns alla möjliga märken så som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Guess, Gucci osv.

P&K

Min outfit från igår.
T-shirt - Zadig Voltaire / kjol - ginatricot / skor - converse / väska - benetton

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag på tåget som ska ta mig till Stockholm där jag ska spendera några dagar med gott sällskap.

Häromdagen befann jag mig då på gröningen (stor gräsplätt i Hbg där man hänger?) med ett par kompisar och hade en allmänt trevlig eftermiddag/kväll!! Till en början var det en härlig sommarkväll men sen valde himlen att öppna sig och vi drog vidare hem till en som bor i närheten vilket blev lika trevligt.

P&K

Likes

Comments

Idag tog jag en lååång sovmorgon och sov till 10 ungefär vilket var väldigt skönt. Sedan lite senare på förmiddagen drog jag mig ner till stan för att ta en fika/lunch med Emelie på espresso house. Efter några timmar av snack o mys så drog jag mig hemåt igen för att sedan gör vid mig och sticka ut med några andra kompisar om någon timme eller så.

P&K

Likes

Comments

Mästerbagare eller amatör? Det är frågan ... Jag skulle inte vilja påstå att jag är en fena på att baka men vill jag så kan jag (oftast), fast så fungerar vi väl allihopa.
Hursomhelst så vaknade jag idag upp till ett gråmulet Helsingborg och kände därför att göra något av en sån här tråkig dag vilket resulterade till ett par cupcakes som jag kommer avnjuta senare i eftermiddag.

P&K

Likes

Comments

Förra veckan gick bussarna till Borås för SM-veckan. Vi var väl ett gäng rätt taggade simmare som såg framemot sommarens stora mästerskap. För mig blev det ett av mina sämre mästerskap men men vad gör det när jag hade en av de roligaste veckorna i mitt liv!! Hur som helst så efter 5 dagars tävlande var det HS som blev utsedd till SVERIGES BÄSTA SIMKLUBB!!! Det är så roligt att vara en del av ett så härligt gäng, en andra familj helt enkelt!
Nu väntas 3 veckors ledigt från all träning och jag kan äntligen säga att jag har sommarlov trots att det redan gått en månad av mitt riktiga lov ;)

P&K

Likes

Comments

Likes

Comments

Föregående helg spenderades i Simrishamn med härliga vänner. DM/JDM var det som stod på schemat och jag är väl relativt nöjd med mina prestationer med tanke på förutsättningarna som fanns.
Imorgon är det dags för avslutning och jag får SOMMARLOV!!!!!! Hur taggad?!?! Fredag är det sendan dags för att gå på studenter och på lördagmorgon ska jag befinna mig i Landskrona för ännu en tävlingshelg!

P&K

Likes

Comments

Idag var det dags att fylla på mina fransar inför kommande festligheter nästa vecka!!!
Hovet heter salongen där jag gör mina fransar och blir lika nöjd varje gång.
Imorgon blir det avfärd mig Simrishamn för lite tävlande, får hoppas på att solen visar sig så lär det bli en lyckad tävling.

P&K

Likes

Comments