Long time no see eller vad är det man säger ...
Hursomhelst I'M BACK. Nu är jag redo att ta tag i mitt skrivande och se vart det tar mig. Snart sommarlov vilket innebär nya spännande äventyr och såklart mängder med bilder och förhoppningsvis roliga minnen att dela med sig av. Hoppas ni är lika taggade som jag på en fresh start!!!!!!

P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Okeeeeej, haha vet att jag varit väldig inaktiv men har mina borförklaringar (hehe..)
Hursomhelst kan jag börja med att berätta att november månad inleddes med SM i vår vackra huvudstad Stockholm. Jag är otroligt nöjd med mina prestationer och hade roliga dagar med mina absoluta favoriter. Efter detta var det bara att komma tillbaka till verkligheten som bestått av träning, skola med mera ... Och för tillfället är det skolan som tar all tid då det är inlämningar, NP, uppsatser etc som ska lämnas in före jullovet.

Likes

Comments

I skrivande stund sitter jag nu i bilen på väg till Staffanstorp för att simma allskånskan. Det känns väl mindre tagg att simma där en måndagkväll men men bara göra det bästa av situationen.

Likes

Comments

Är nu på plats i Kristanstad för DM (disktriksmästerskap), åkte mer redan idag för att slippa behöva gå upp alldeles för tidigt imorgon. Det blev en mysig kväll med mamma fylld med god mat.

Likes

Comments

Mysig lördag i stan med några favoriter.

Likes

Comments

Idag vart det studiedag (tackar för det!!) så då hade jag en tid bokad för att fylla på mina fransar. Att lägga de pengarna var tredje vecka är så värt, man känner sig mycket snyggare eller mer naturligt snygg.

Likes

Comments

Helgen spenderas i Borås på ett så kallat miniläger. En helg som kan summeras med mycket simning, mycket skratt och god mat.

Likes

Comments