Postad i: Life, Operation

Tjenare!

Nu är min räls äntligen borta och allt är klart. :) Har haft den till och från i 14 år!! Är så nöjd efter alla operationer och allt jag varit med om! Nästa gång får jag välja bilder att ta med hem! Så ni får se lite före och efter bilder. Kommer även skriva en sammanfattning om allt också :)

Hoppas ni haft det bra sen sist så hörs vi igen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Life

Under de senaste dagarna har vi fixat i min lägenhet. Möblerat om, städat, sorterat och annat småfix. Samt fixat med stenplattorna på uteplatsen. Känns skönt att få lite ändrat och fixat :-)

På måndag börjar jag jobba som personlig assistent, det ser jag fram emot.

Annars har det inte hänt så mycket mer, än att jag är dålig på att uppdatera bloggen.. :-P

Likes

Comments

Postad i: Life

Då var det påsk igen och här har vi fått mycket snö.. Har inte gjort något speciellt denna påsken men det är helt okej. Visst känns det lite tråkigt när det inte blir som det har varit förr, men allt förändras och man blir äldre. Det är lika bra att acceptera och man kanske kan få sina egna traditioner.

Hoppas ni har det bra denna helg

Glad påsk på er! :)

Likes

Comments

Postad i: Life

Hej på er! :)

Sällan jag skriver inlägg då dagarna står ganska stilla och jag gör inte så mycket. Jag känner mig orolig och stressad av någon anledning. Jag kan inte förklara varför eller vad det är, för det är så mycket i mitt huvud.
Men förhoppningsvis börjar saker ordna upp sig snart och att jag kommer igång med "livet".

Jag är iallafall inte sjukskriven längre och inlägg om det kommer om ett tag.

Ha det bra, så hörs vi
Kram

Likes

Comments

Postad i: Life

Det var väldigt länge sen jag var aktiv på bloggen. Mycket som har hänt och har varken haft tid eller ork. Men nu tänkte jag försöka komma igång igen, så ska uppdatera vad som har hänt i mitt liv.

Vad som hände år 2016

  • Lämnade ett destruktivt förhållande
  • Sommarjobbade
  • Tog körkort
  • Flyttade hemifrån
  • Fick ett "extra"-jobb

Har även mått dåligt mitt i allt av olika anledningar, så det blev mer att jag "plågade" mig igenom alla måsten.

Har tänkt att jag ska ta nya tag och förändra lite. Men nu ligger jag i sängen hos mamma och är sjukskriven. Så får göra det jag kan och orkar.

Likes

Comments

Denna helgen har jag varit på marknad. Är helt slut efter att jag har gått fram och tillbaka. Men det har varit gott med marknadsnougat, och har ätit mat med syster.

Igår var det jättetråkigt väder men idag var det uppehåll och solen tittade fram lite.

Imorgon ska jag iväg och kommer hem igen på tisdag tror jag.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva. Men allt rullar på och hoppas att det fortsätter ordna upp sig med allt.

Ha det bra!

Likes

Comments

Då var det helg igen :)
Under veckan har jag mest legat i solen och tagit några promenader :) Även fast det varit bra väder, saker har ordnat upp sig och varit skönt, så har jag ändå mått dåligt. Jag förstår inte själv vad det är, men blir lätt irriterad på saker..

Igår torsdag så jobbade jag eftermiddag/kväll. Det var andra gången jag jobbade och det gick ganska bra. Det gick mycket bättre denna gången men ändå såå mycket att tänka på. Men baa jag får jobba mer så går det bättre och bättre.

Idag är det fredag den 13e, har lyckats knocka mig själv tack vare sängramen. Så är lite svullen vid ögat, spräckte huden och tror även det blivit något blåmärke. Ont gjorde det i alla fall, och det gör det lite än.
Nu på kvällen blir det film, fredag den 13e :)

Ha en trevlig helg! :)

Likes

Comments

Hej allihopa! Tänkte uppdatera mig lite för helgen som varit.

I fredags jobbade jag för första gången, från 15.45 till 22.45, det gick bra ända tills i slutet. Det var så mycket att tänka på och huvudet bara snurrade. Så resultatet blev inte rätt men allt ordnade sig dagen efter.

I lördags var jag iväg till jobbet så vi kunde prata om hur det gick, och vad jag skulle tänka på.
På kvällen var jag iväg till en kompis och umgicks med lite folk :)

Hoppas ni har haft en bra helg och en trevlig valborg :)

Ha det bra.
Vi hörs!

Likes

Comments

Känns som att jag börjar må bättre, men samtidigt känns allt jobbigt. Jag vill så mycket på en och samma gång. Måste lära mig att ta det lugnt, utan att det blir att jag inte gör någonting istället.

Igår ringde chefen på praktikplatsen, hon frågade om jag kunde provjobba på fredag. Jag svarade självklart ja, så det känns skönt.

Idag blir det att gå till tandläkaren 13.10, annars vet jag inte vad som händer idag.

Ha det bra!

Likes

Comments

Andra veckan har gått på nya praktikplatsen. Det var svårt i början att komma in i allt, men det blir lättare och lättare.
Idag är det lördag och jag jobbar idag också. Antagligen blir det bara en vecka till att lära upp mig, eller så blir det mer.
Det kanske blir att jag får en vecka innan min jobbperiod börjar, för att friska upp minnet lite. Men däremellan vet jag inte vad jag ska göra än. Jag tycker kanske att det är bättre att fortsätta praktiken där än att börja på något annat ställe, för att ha något att göra. Men vi får se vad som händer.

Ha det bra!

Likes

Comments