Postad i: Life

Hej!

Idag har jag organiserat lite i garderoben, enligt konmari. Det tog lite tid att vika allting men det blev mycket bättre. Är supernöjd och jag hoppas att jag orkar hålla ordning på det.

Om ni har lådor överfulla med kläder så rekomenderar jag konmari. Än så länge har jag fått en tom låda att lägga saker i.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att ha handlat och gjort mig tacos. Det får nog bli soffläge resten av kvällen.

Ha en bra kväll (:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Operation/LKG, Life

Hej!

Igår var jag till tandregleringen för sista gången. Jag fick med mig två modeller och fick ta lite kort på hur jag såg ut innan hela processen.
Det är lite sjukt hur tänder och bett kan förändras av tandställningar, så mycket som det har gjort.
Jag kommer som sagt skriva eller kanske göra en video och lägga in bilder från allt jag har gått igenom. Det uppskattade jag innan min käkoperation.
Det var en del saker jag inte hittade information om, därför vill jag informera så mycket jag bara kan. Men det tar tid att kunna få med allting ända från början. Det kanske blir att jag gör i ordning olika delar, så det inte blir för mycket på samma gång.
I det stora hela, så kommer det att handla om ingrepp jag gjort på grund av LKG-spalt.

Ha det bra så länge!


Likes

Comments

Postad i: Life

Drinkarna var väldigt goda👆

I lördags fyllde älskade syster 19 år. Vi tog en fika, gick till en klädaffär och sen åkte vi till Karlstad. Vi fikade på Waynes Coffee och sen vidare till Pinchos. Det var en supermysig dag😊

Likes

Comments

Postad i: New in

Har köpt lite nytt som behövdes. Det blev tyvärr ingen rättvis färg på bomberjackan för ljuset. Den är i rosa med detaljer som är roséguld.

Jag är supernöjd!😊

Likes

Comments

Postad i: Life, New in

Detta var det jag köpte på loppisen, allt för 140kr. Allt passar in i lägenheten och jag är nöjd 😊

Likes

Comments

Postad i: Life

Hej!

Nu har jag bara 4 pass kvar av semesterschemat. Har jobbat ganska mycket under sommaren så jag har varit trött och knappt gjort någonting. Kommer fortsätta som vikarie, men inte lika mycket jobb. Så det blir att söka sig till annat nu.

Jag kommer förhoppningsvis att uppdatera mer nu, men vill inte lova för mycket.

Jag har hunnit vara på loppis en gång denna sommaren och köpt lite grejer. Det kommer komma upp bilder på det.

Hoppas ni haft en bra sommar än så länge 😊

Likes

Comments

Postad i: Life, Operation/LKG

Tjenare!

Nu är min räls äntligen borta och allt är klart. :) Har haft den till och från i 14 år!! Är så nöjd efter alla operationer och allt jag varit med om! Nästa gång får jag välja bilder att ta med hem! Så ni får se lite före och efter bilder. Kommer även skriva en sammanfattning om allt också :)

Hoppas ni haft det bra sen sist så hörs vi igen :)

Likes

Comments

Postad i: Life

Under de senaste dagarna har vi fixat i min lägenhet. Möblerat om, städat, sorterat och annat småfix. Samt fixat med stenplattorna på uteplatsen. Känns skönt att få lite ändrat och fixat :-)

På måndag börjar jag jobba som personlig assistent, det ser jag fram emot.

Annars har det inte hänt så mycket mer, än att jag är dålig på att uppdatera bloggen.. :-P

Likes

Comments

Postad i: Life

Då var det påsk igen och här har vi fått mycket snö.. Har inte gjort något speciellt denna påsken men det är helt okej. Visst känns det lite tråkigt när det inte blir som det har varit förr, men allt förändras och man blir äldre. Det är lika bra att acceptera och man kanske kan få sina egna traditioner.

Hoppas ni har det bra denna helg

Glad påsk på er! :)

Likes

Comments

Postad i: Life

Hej på er! :)

Sällan jag skriver inlägg då dagarna står ganska stilla och jag gör inte så mycket. Jag känner mig orolig och stressad av någon anledning. Jag kan inte förklara varför eller vad det är, för det är så mycket i mitt huvud.
Men förhoppningsvis börjar saker ordna upp sig snart och att jag kommer igång med "livet".

Jag är iallafall inte sjukskriven längre och inlägg om det kommer om ett tag.

Ha det bra, så hörs vi
Kram

Likes

Comments