Hej

Idag vaknade jag av att jag har blivit sjuk. Huvudet värker, täppt och ont i halsen. Har ingen matlust, då man inte känner vad någonting smakar. Så jag vet inte vad jag ska äta idag heller. 

Just nu ligger jag bara i sängen och är orkeslös, men samtidigt väldigt rastlös. Hoppas bara att detta går över snart.

Ha en bra fredag =)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Life, Operation/LKG

Hej!

Under veckan var jag tvungen till tandläkaren för att min retainer hade lossnat. Det är en tråd som är limmad på insidan av tänderna för att hålla allt på plats. Eftersom jag blivit klar med tandregleringen fick det bli på vanliga folktandvården. Tyvärr så ingår inte det i frisktandvård, men jag hade tur att det bara gick att limma fast den tillbaka.

I mars har det gått ett år sedan jag gick igenom käkoperationen. Mina tänder och käkar ser och känns helt annorlunda fortfarande. Det har blivit lite bättre, men jag är inte där än. Men det kanske inte kommer bli någon större skillnad heller, det vet man ju inte. Jag har inte fått tillbaka känseln helt i underläpp/käke än, men det pirrar fortfarande lite.

Jag är nöjd och stolt över mig själv att jag gjorde detta då jag vet att jag skulle ångrat mig. Men det är inget som jag skulle vilja gå igenom igen, men det beror på att tiden efter var jobbig.

Har inte fått upp motivationen helt att blogga och så, men jag tänker uppdatera när lusten kommer.

Hoppas ni haft en bra start på det nya året! =)


Likes

Comments

Postad i: Life

Hej!

Idag har jag organiserat lite i garderoben, enligt konmari. Det tog lite tid att vika allting men det blev mycket bättre. Är supernöjd och jag hoppas att jag orkar hålla ordning på det.

Om ni har lådor överfulla med kläder så rekomenderar jag konmari. Än så länge har jag fått en tom låda att lägga saker i.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att ha handlat och gjort mig tacos. Det får nog bli soffläge resten av kvällen.

Ha en bra kväll (:

Likes

Comments

Postad i: Operation/LKG, Life

Hej!

Igår var jag till tandregleringen för sista gången. Jag fick med mig två modeller och fick ta lite kort på hur jag såg ut innan hela processen.
Det är lite sjukt hur tänder och bett kan förändras av tandställningar, så mycket som det har gjort.
Jag kommer som sagt skriva eller kanske göra en video och lägga in bilder från allt jag har gått igenom. Det uppskattade jag innan min käkoperation.
Det var en del saker jag inte hittade information om, därför vill jag informera så mycket jag bara kan. Men det tar tid att kunna få med allting ända från början. Det kanske blir att jag gör i ordning olika delar, så det inte blir för mycket på samma gång.
I det stora hela, så kommer det att handla om ingrepp jag gjort på grund av LKG-spalt.

Ha det bra så länge!


Likes

Comments

Postad i: Life

Drinkarna var väldigt goda👆

I lördags fyllde älskade syster 19 år. Vi tog en fika, gick till en klädaffär och sen åkte vi till Karlstad. Vi fikade på Waynes Coffee och sen vidare till Pinchos. Det var en supermysig dag😊

Likes

Comments

Postad i: New in

Har köpt lite nytt som behövdes. Det blev tyvärr ingen rättvis färg på bomberjackan för ljuset. Den är i rosa med detaljer som är roséguld.

Jag är supernöjd!😊

Likes

Comments

Postad i: Life, New in

Detta var det jag köpte på loppisen, allt för 140kr. Allt passar in i lägenheten och jag är nöjd 😊

Likes

Comments

Postad i: Life

Hej!

Nu har jag bara 4 pass kvar av semesterschemat. Har jobbat ganska mycket under sommaren så jag har varit trött och knappt gjort någonting. Kommer fortsätta som vikarie, men inte lika mycket jobb. Så det blir att söka sig till annat nu.

Jag kommer förhoppningsvis att uppdatera mer nu, men vill inte lova för mycket.

Jag har hunnit vara på loppis en gång denna sommaren och köpt lite grejer. Det kommer komma upp bilder på det.

Hoppas ni haft en bra sommar än så länge 😊

Likes

Comments

Postad i: Life, Operation/LKG

Tjenare!

Nu är min räls äntligen borta och allt är klart. :) Har haft den till och från i 14 år!! Är så nöjd efter alla operationer och allt jag varit med om! Nästa gång får jag välja bilder att ta med hem! Så ni får se lite före och efter bilder. Kommer även skriva en sammanfattning om allt också :)

Hoppas ni haft det bra sen sist så hörs vi igen :)

Likes

Comments

Postad i: Life

Under de senaste dagarna har vi fixat i min lägenhet. Möblerat om, städat, sorterat och annat småfix. Samt fixat med stenplattorna på uteplatsen. Känns skönt att få lite ändrat och fixat :-)

På måndag börjar jag jobba som personlig assistent, det ser jag fram emot.

Annars har det inte hänt så mycket mer, än att jag är dålig på att uppdatera bloggen.. :-P

Likes

Comments